Caută
x

Impresii Hotel Bellevue

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Bellevue. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Sunny Beach, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,31
 
  • 7.1
  • 7.2
  • 8.2
  • 7.3
  • 6.7
  • 6.9
  • 6.7
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Sunny Beach și Oferte

7.8

Bun ,si tot nu este bun.

Mancarea este de o calitate foarte slaba,fara gust si fara miros,nepricepere sau dezinteres,cel mult 3 stele light,un management defectuos,carnea de calitate slaba face la gratar la 11,serveste la14,si asta 2 ori/sapt,in rest cartofi pai ,cand mai bun,cand veche de ziua trecuta,,si vinete prajite si ardei,tochituri din carne,gelatinoase,fara miros de carne,mezelurile si branzeturile tot acolo si seara,de calitate inferioara,inghetata destul de buna,sectiunea cu prajituri cea mai slaba vazuta de pana acuma,

5.2

Cea mai slaba vacanta din Bulgaria

cred ca acel hotel si a cumparat stelele!am platit 3 adulti si am primit o camera cu un pat dublu si un fotoliu pat in care fiul nostru de 16 .ani s a chinuit teribil sa doarma.nou mergem de 8 ani in Bulgaria dar aici cred ca se opresc vacantele in tara vecina.am platit mult si am primit foarte putin.a fost cea mai slaba vacanta.

9

Vacanta reusita !!!

Este al 2-lea an in care mergem la acest hotel tocmai pentru ca ne-a placut. Hotelul este ok, personalul de la restaurant si bar este foarte amabil, mancarea este pentru toate gusturile, gratar, salate, fructe,dulciuri...sunt de toate si bune, cu exceptia cafelei care a fost mai rea ca si gust decit anul trecut si sucurile lasa de dorit..... CEA MAI MARE PROBLEMA AM INTIMPINAT-O...DIN NOU.... LA RECEPTIE. CA DE OBICEI, ROMANILOR LI SE DAU CELE MAI PROASTE CAMERE, SAU CEL PUTIN NOI ASA AM PRIMIT. AM PRIMIT O CAMERA LA ET 1 PE CARE AM REFUZAT-O PT FAPTUL CA AVEAM CU NOI UN COPIL DE 7 ANI SI ACOLO ESTE MARE GALAGIE, MAI ALES NOAPTEA. IN ...SILA ...NI S-A ARUNCAT O ALTA CHEIE, DE DATA ASTA O CAMERA LA ET 10 ...FARA BALCON...TREBUIA SA DORMIM CU PROSOAPELE UDE IN CAMERA...SI CU UN COPIL....DUPA CE AM SUNAT LA AGENTIE NI S-A PROPUS SA MERGEM IN ACEA CAMERA, O NOAPTE SI SA NE DEA A DOUA ZI...ALTA CAMERA. PENTRU CA TRECUSE MAI BINE DE O ORA SI COPILUL PLINGEA...AM ACEPTAT ACEASTA VARIANTA SI AM PRIMIT ALTA CAMERA A DOUA ZI ... SI UITE ASA AM FACUT SI AM DESFACU BAGAJE....DOUA ZILE ..... STIU CA AGENTIA NU ARE NICI O VINA, DAR, CRED CA AVETI UN CUVANT DE SPUS IN CE PRIVESTE RESPECUL LOR FATA DE TURISTII DE PE URMA CARORA FAC BANI. Trecand peste asta...a fost o vacanta frumoasa.....DAR...nu stiu daca ne vom mai intoarce la acest hotel.

8.46

Binișor

mai sunt 86 impresii

"Despre agentie pot spune ca sunt foarte neseriosi,atat agentia cat si reprezentantul local care din 10 minute cat a spus ca face a facut 40 de minute. Iar conditiile nu au fost respectate decat dupa multe negocieri cu managerul hotelului"

- Bobe, Studenta, 23 ani | Impresii despre Travel Planner >>