Caută
x

Impresii Hotel Azalia

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Azalia. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Constantin si Elena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,36
  • 9.6
  • 8.5
  • 7.5
  • 8
  • 8.2
  • 7.8
  • 7.6
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Constantin si Elena și Oferte

6.8

Azalia - mediocru

PLUSURI: - amplasare - camere spatioase MINUSURI: - personal imbecil in marea lui majoritate - te jupoaie la parcare (20 eur ca sa parchez in drum sub semnul de stationare interzisa) - salvamari cu aspect de recidivisti tatuati pe 80% din corp si atitudine de mardeiasi - plin de rusi galagiosi - destul de galagie seara pana la ora 22.00 Raport pret/calitate = OK-ish 950 eur/7 nopti all inclusive (2adulti + infant) CONCLUZIE: - nu as alege a doua oara acest hotel, as incerca altceva

5.8

dezamagire totala!!!

Am fost foarte dezamagiti de acest hotel: prima si cea mai mare dezamagire este legata de mancare: in tot sejurul au fost aceleasi feluri de mancare, conducerea motivand ca meniul se schimba saptamanal, mancare putina ca si numar de sortimente, sucurile aveau un gust oribil, nu a fost servita niciodata carne la gratar, salatele lipseau etc . Legat de curatenie: nu s a facut zilnic curat in camera, am gasit si gandaci. Personalul nu era deloc amabil. la bar erau expuse sortimente ok ca si calitate, insa te serveau cu bauturi noname de sub tejghea.

6.33

Dezamagit

Frumoasa locatia , curat hotelul, personal irascibil, mancarea proasta...

0

Azalia

A fost ok doar pentru ca am fost cu f multi prieteni (10 adulti si 9 copii) de altfel bautura f proasta si doar pana la ora 23 (ultra all inclsive), fara cocktail-uri, mancarea m-a dezamagit f tare..f f putine sortimente de salata si carne (carne doar fiarta cateva zile) , chiftele si carnati la plita si 1 sau max 2 sortimente de peste uneori ok la gust alteori f gras..n-am putut sa ma ating :(, salatele f putine...un iaurt amarat...2 max 3 tipuri de prajituri. In schimb mi-a placut inghetata, au schimbat zilnic prosoapele si aveam apa pe etaj . In lobby bar ne-au inchis televizorul nu ne-au lasat sa ne uitam la meci - finala sau semifinala CM :((((. Stiu ca eu am ales hotelul, asa ca ...asta este, mai bine solicitam opinia consultantului...

7.86

Vacanta Bulgaria

Impresia a fost una buna, nu foarte buna. Ne așteptăm la acea acolo. După părerea mea camerele nu sunt de 4*. Nici mâncarea nu a fost foarte variata.

7.86

Vacanta Bulgaria

Impresia a fost una buna, nu foarte buna. Ne așteptăm la acea acolo. După părerea mea camerele nu sunt de 4*. Nici mâncarea nu a fost foarte variata.

mai sunt 98 impresii