Caută
x

Impresii Hotel Atlas

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Atlas. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,35
  • 7.6
  • 8.6
  • 8.3
  • 8.3
  • 8.5
  • 8.1
  • 8.4
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

5.66

Sub așteptări!!!

In comparație cu sejurul petrecut acum 4 ani la hotel Atlas, pot spune ca per total calitatea serviciilor, a mâncării, a curățeniei a scăzut drastic. Farfurii impropriu spălate, cu resturi de mâncare! Mâncăruri nedefinite, tot felul de amestecuri din resturi de la mesele anterioare. Mucegai in bai și curățenie derizorie. Parcare subdimensionată, dar cu “șpagă” de rigoare se poate rezolva.

6.4

putin dezamagita

Hotelul desi este cotat de 4 stele, este de 3 stele. Camerele sunt ok, spatioase, aerisite.Personalul este foarte morocanos, angajatii hotelului nu fac niciun efort pentru ca turistii sa se simta bine. Parcarea se ocupa doar contra unei spagi date baiatului din parcarea hotelului. Nu isi asuma nicio responsabilitate legata de siguranta masinii.

8.06

Anul acesta a fost groaznic

Anul acesta a fost groaznic la hotel Atlas.Spaga mare la parcarea gratuita din fata hotelului sau te trimite pe un deal ,intr-o padurice defrisata pe o portiune mica (parcarea privata a hotelului ) unde daca ploua fuge terenul la vale,vesela restaurantului infecta(cu resturi de maioneza,ketchup,gem,sosuri,zarzavat...),carnea la gratar cu miros de imputit,receptionere foarte plictisite si nerespectuoase care sunt mana in mana cu cei de la parcare,pat rupt...etc

4.73

IMPRESIA MEA

Destul de slabut fata de alte experiente in Bulgaria, la Albena

mai sunt 210 impresii

"O echipa- super!!! Promptitudine, seriozitate, flexibilitate, corectitudine, comunicare de nota 10+. Inainte de plecare in vacanta cu doua zile am primit un email de la ei prin care ne-au fost amintite unele lucruri necesare plecarii in vacanta, un mini dictionar, etc..Toate ne-au fost de mare ajutor. La intoarcere, am primit un sms : ,,Travel Planner spera ca ati avut o vacanta reusita. Drum bun spre casa! ,, Nu pot decat sa spun ca sunt o echipa ,,jos palaria,,...un prieten bun. Multumim Travel Planner!!!"

- Petrisor, , 46 ani | Impresii despre Travel Planner >>