Caută
x

Impresii Hotel Atlas

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Atlas. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,42
 
  • 7.8
  • 8.5
  • 8.4
  • 8.4
  • 8.5
  • 8.1
  • 8.5
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

7.46

Nie wieder...

Pentru familiile cu copii este ok deoarece au locuri de joaca si afara si in interior,personal pentru animatie ;se organizau zilnic diverse activitati cu copiii. Dar...din punct de vedere al mancarii....nu recomand .Carnea,nu era carne. Am luat 2 zile diferite snitel de pui si vita pentru fetita mea ;snitelul era de fapt o carne presata,tocata..facuta pane. Cremvurstiul era alimentul de baza. Ciorba cu cremvursti...sosul Carbonara tot cu cremvursti...sosul Bolognese nu am putut sa-l mananc,era dintr-o pasta tocata Nu carne...cerealele de la micul dejun erau vechi (se simtea la gust si erau moi..)Ciorba de vacuta doar cu iz de vita si doar cartofi.Personalul de la receptie super!De la bar si restaurant foarte deprimati (cred)tristi,nu vorbeau deloc,nu schitau nici un gest...De parcare se stie deja ca e "GRATUITA "am platit 30 euro pentru 7 nopti...aerul conditionat in camera se opreste cum iesi pe usa,(asta s-a rezolvat dupa ce m-am plans la receptie).Distanta pana la plaja mai mare decat cea precizata pe site...Sezlongurile se plateau 50%reducere .Eu cu sotul si fiica mea 25 leva /zi. ×7 zile...Alte hoteluri tot de 4 stele aveau sezlongurile gratis. Vazand ca majoritatea oamenilor isi umpleau farfuriile cu toate aceste "bunatati "am tins sa cred ca suntem noi prea pretentiosi.. Dar NU ,de fapt romanii se multumesc cu cantitatea Nu cu calitatea...Dar la un hotel de 4****??? Nu vreau sa stiu cum e atunci la 3*** sau 2** .Poate la alte hoteluri este ok. Dar acesta Nu l-as recomanda...Sper sa va ajute comentariul meu in luarea unei decizii...Ramona

6.86

Sub așteptări!!!

In comparație cu sejurul petrecut acum 4 ani la hotel Atlas, pot spune ca per total calitatea serviciilor, a mâncării, a curățeniei a scăzut drastic. Farfurii impropriu spălate, cu resturi de mâncare! Mâncăruri nedefinite, tot felul de amestecuri din resturi de la mesele anterioare. Mucegai in bai și curățenie derizorie. Parcare subdimensionată, dar cu “șpagă” de rigoare se poate rezolva.

6.86

putin dezamagita

Hotelul desi este cotat de 4 stele, este de 3 stele. Camerele sunt ok, spatioase, aerisite.Personalul este foarte morocanos, angajatii hotelului nu fac niciun efort pentru ca turistii sa se simta bine. Parcarea se ocupa doar contra unei spagi date baiatului din parcarea hotelului. Nu isi asuma nicio responsabilitate legata de siguranta masinii.

8.73

Anul acesta a fost groaznic

Anul acesta a fost groaznic la hotel Atlas.Spaga mare la parcarea gratuita din fata hotelului sau te trimite pe un deal ,intr-o padurice defrisata pe o portiune mica (parcarea privata a hotelului ) unde daca ploua fuge terenul la vale,vesela restaurantului infecta(cu resturi de maioneza,ketchup,gem,sosuri,zarzavat...),carnea la gratar cu miros de imputit,receptionere foarte plictisite si nerespectuoase care sunt mana in mana cu cei de la parcare,pat rupt...etc

mai sunt 219 impresii

"Oamenii sunt ok. Cel putin D-na Camelia Diaconu, cu care am tinut legatura, mi-a raspuns promt la mailuri si la solicitari. "

- Palade, Manager, 36 ani | Impresii despre Travel Planner >>