Caută
x

Impresii Hotel MPM Astoria

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel MPM Astoria. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Sunny Beach, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
5,62
 
  • 7
  • 5.6
  • 5.3
  • 5.3
  • 5.6
  • 5.1
  • 5.1
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Sunny Beach și Oferte

7.33

Amplasare buna, serviciu foarte slabe

Amplasare foarte buna, plaja privata, mancare de calitate medie....insa nu mureai de foame:) parte din personal nepoliticos - portarul; parcare insuficienta deoarece personalul parcheaza pe locurile destinate turistilor......iar pe tine te trimit in parcarea privata de la globus cu 15 leva pe zi :)

5.62

7

conform conditiilor de cazare nu parea a fi de 4 stele; aer conditionat nu era ci doar o ventilatie instalata in plafon, baia era pt hotel de 2 stele, adica nu exista dus ci doar ceva improvizat pt a te spala, nici macar o cadita de dus in care sa se scurga apa si se facea o balta foarte mare dupa asa zisul dus de nu mai puteai circula pe-acolo. Deci am fost foarte dezamagita din acest punct de vedere.De odihnit noaptea nici vorba ca urlau boxele barului din incinta hotelului pana spre ora 3, 4 dimineata.

1.86

deplorabil

in primul rand ca oferta a fost pt un hotel de 4 stele,cu allinclusiv,iar acolo era vb de un hotel de 3 stele (astoria) in combinatie cu inca unul de 2 stele (orel),pe bratara fiind inscrise amandoua....mancarea saracacioasa si rece,putina bere servita intr-o ghereta era calda...nu gaseai un cub de gheata...si toti turistii de la cele doua hoteluri,de clasificatii diferite,dar inscrise amandoua pe aceeasi bratara,serveau masa in acelasi loc,fara diferenta....deci,am platit bilete pt hotel de 4 stele,am locuit in unul pe care erau inscrise 3 stele si am servit masa pt 2 stele....nu am inteles cum vine asta.,...total nemultumiti...nu mai calc in viata mea acolo...ma gandesc sa fac o sesizare la protectia consumatorului...nu se poate sa va bateti joc de oameni in felul acesta....am fost la albena,dar nici nu se compara...acolo e ca in paradis....rusine....am uitat....parcarea nu este asigurata si am platit parcarea in alta parte...

8.26

DEZAMAGIT

are cu o stea mai mult decat merita in realitate...Astoria 4 stele egal Orel 2 stele ..deci concluzia o tragem singuri


"Este prima experienta cu Travel Planner dar cu siguranta nu ultima. Totul rapid si transparent, f buna intormare si servicii profesioniste. Am primit nenumarate email uri si sms de atentionare sau ganduri bune atat la dus cat si la intors in zilele de check in -check out. Nu am nimic de reprosat."

- Anamaria, Account Manager, 31 ani | Impresii despre Travel Planner >>