Caută
x

Impresii Hotel Aronia Beach

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Aronia Beach. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Sunny Beach, Bulgaria, prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,91
 
  • 8.8
  • 7.4
  • 6.8
  • 7.6
  • 8.8
  • 8.2
  • 7.8
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Sunny Beach, Bulgaria și Oferte

7.4

Mare, soare, vacanta!

Un hotel vechi dar cu camere mari, renovat de fatada cu costuri cat mai mici. Totul facut cu economie si nu de foarte buna calitate. Personalul incearca sa creeze o atmosfera placuta si nu am avut nici un fel de surprize neplacute cum am auzit acolo de la alti tuisti romani. Personalul responsabil cu animatia pentru copii a fost OK, pentru adulti de slaba calitate. Doar fetele erau constiincioase si isi faceau treaba. Baietii nu stiau cum sa faca sa traga chiulul. Mancarea este din pacate cel mai slab punct al lor. In afara de obisnuitele reimpachetari ale produselor in alte mancaruri nu prea era nimic... foarte slaba oferta si deloc diversificata. Doar in week-end au avut gratar si ala slabut, doar un singur fel, coada la el si cu portia. Nici vorba la vreo masa de doua feluri diferite de carne, peste era dar numai foarte mic si plin de oase, nici macar o data nu a fost vreo specialitate. Oaie absolut deloc intr-o saptamana. Pana si oferta de salate era limitata si aceeasi zilnic. Bautura destul de ok in afara de orice inseamna racoritoare. Toate erau cu apa plina de clor. Aparatele de cafea erau de fapt numai cafea solubila. Curatenia in camere inseamna doar schimbatul de prosoape si hartie igienica, la 2 zile. Piscine OK, cu destule locuri si sezlonguri cu umbrele. Accesul la mare destul de facil ceea ce ridica usor impresia de bine.

6.86

O prima experienta nereusita in Bulagaria la Aronia Beach

Buna ziua,in primul rind aceasta vacanta ne-a fost vinduta de catre agentie si recomandata ca fiind un hotel de 4*,nou renovat cu servicii exceptionalela nivel de 4*. Spre surprinderea noastra acest hotel merita cu indulgenta 3* poate chiar 2+. Hotel neterminat inac lucrindu-se la o aripa si la etajul 5 central(deasupra recptiei) unde am fost cazati prima data, camere neterminat ,patul pt a 3 persoana direct pe mocheta o saltea,miros de mucegai, un tavan cojit si un frigider in camera si balcon infect. Lipsa capac intrerupator in camera si pe hol, faianta sparta si degradata in baie,lipsa capac aerisire la baie deasupra chiuvetei. Palier hotel cu gresie degradata si deslipita trosnind atunci cind calcai pe ea, piscina necurata desinfectind-o cu cloramina atunci cind se aflau copii si adulti in piscina , dusuri nefunctionale puse de forma dar fara canalizare incepind lucrarile spre sfirsitul sejurului. Gresia din jurul piscinelor sa spalat si dezinfectat dupa citeva zile la insistentele noastre si ale celorlalti clienti. Majoritatea clientilor fie straini fie romani au soliciatat lamuriri de la managerul hotelului solicitind transferul la un alt hotel de categorie m-ai mare sau m-ai mica observind ca acesta este depasit de situatie. Acelasi lucru l-am solicitat si noi dar din pacate am fost mutati un etaj m-ai jos unde camerele au fost acceptabilefiind refuzati cu transferul la un alt hotel spunindune ca nu m-ai sunt locuri libere de catre Hristo reprezentantul Solvex. Am aflat la 3zile ca erau locuri libere la Polyusi Apart Hotel de 3* dar cu servicii peste acest hotel. Lipsa de personal s-a vazut la tot pasul iar cel care era era obosit, plictisit fara vlaga. Cel m-ai mare plus al acestui hotel faptul ca este amplast la 100 metri de plaja,o echipa de barmani exceptionala si o echipa de animatie pe masura adunati din toate colturile Europei de Est.


"Agentia serioasa....cand am avut nelamururi, mi s-a explicat. Totul a fost ok! Si am recomandat parintilor si prietenilor mei agentia dvs! "

- Raluca, Asistent Marketing, 21 ani | Impresii despre Travel Planner >>