Caută
x

Impresii Hotel Arabella Beach

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Arabella Beach. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Albena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,21
 
  • 8.1
  • 6.3
  • 7.6
  • 7.1
  • 7.6
  • 6.7
  • 6.6
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Albena și Oferte

6.93

Hotel vechi

Un hotel cu mobilier vechi, deteriorat. Personalul de la recepție dezagreabil din punct de vedere al amabilității. Camerele hotelului nu merită mai mult de 2 stele. Paturile au niște saltele in care simți arcurile. O singură priză disponibilă. Tencuiala de pe pereți și tavane crăpată. În schimb, personalul de la curățenie foarte sârguincios. Prosoape schimbate zilnic. Masa destul de ok. Nu foarte diversificată. Plin de pensionari foarte irascibili.

5.53

Experienta dezamagitoare

Atunci cand am cumparat vacanta, dupa ce anul trecut am fost mai mult decat multumit de Ralitsa Superior, am optat pentru Arabella pentru ca este situat pe plaja. Nu mare mi-a fost dezamagirea sa constat ca, desi cotat ca un hotel de 4 stele, am gasit un hotel vechi, cu camere mici si cu mobilier vechi, deservit de personal imbatranit, lipsit de chef si total dezinteresat la doleantele noastre. Din motive personale, am ajuns la hotel cu 2 zile intarziere si, in loc sa fim cazati in camera pe care o platisem, ni s-a alocat o camera cu vedere in spatele hotelului - nu cu vedere la mare asa cum mi se promisese, mica si total neadecvata pentru o familie cu 2 copii. Cand am cerut explicatii, managerul hotelului mi-a replicat ca datorita faptului ca nu am venit cand eram programat au dat camera (PLATITA de MINE) altor clienti.... De-abia dupa 2 zile au binevoit sa ne mute intr-o camera mai buna si cu vedere la mare... Sunt foarte, foarte dezamagit de acest hotel per ansamblu, caruia nu pot sa ii acord mai mult de 2 stele, asta cu indulgenta...

7.8

dezamagire

Foarte multa mizerie, totul este ffff murder.

7.86

este loc si de mai bine

hotel decent ,problema la camera cu wc separate (nu am inteles) ,iar baia k mare dar la fel ca la wc aerisirea nu functioneaza iar in cada ca sa te speli mai greu (nu ca as sta prea mult in cada) + vechile probleme ca la cam toate hotelurile cu furtunul si para de dus ,perlatoarele lipsa , prosoapele sau schimbat la fel si lenjeria dar la curatenie se mai poate un pic nu ca as fi exagerat ,personalul k ,mancarea diversa si buna la receptie se tine cont de cazare ora 14.00 daca esti roman iar la altii se poate si mai devreme

6.13

Hotel de 2 stele

Hotelul este vechi, nicidecum patru stele, nici 3 ci 2 stele. Personalul nu vorbeste engleza. Singurul personaj care vorbea engleza era seful hotelului singurul care avea tangenta cu Horeca.