TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
Travel Planner
3 stele

Impresii si pareri Hotel Antik Balchik Bulgaria. Turisti care au acolo.


9.0
100%
5 impresii
5 impresii
Impresiile Travel Planner (5)
Amplasare
9.4
Camere
9.2
Mancare
8.4
Personal
9.4
Atmosfera
9
Facilitati
8.8
Calitate / pret
8.8
Impresii pe Hotel Antik

5 impresii reale, verificate 100% - Hotel Antik

Impresii pe Hotel Antik

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.7
O vacanta reusita!
Hotelul este minunat, camere generoase, amenajate cu bun gust, micul dejun diversificat doar ca s-a repetat zilnic. Personalul este amabil.
Recomand Travelplanner: Vacantele rezervate prin Travel planner au fost perfecte. Voi recomanda cu orice ocazie agentia.

Arata mai mult

8.6
Weekend la Balcik
+: amplasarea hotelului, camere spatioase, privelistea, curatenia, personalul hotelului (receptie + curatenie) - : personalul de la restaurant nu poarta masti de priotectie, mesele nu sunt dezinfectate dupa fiecare client, micul dejun foarte sarac, cafea de calitate slaba, dificultatea de a gasi un loc de parcare
Recomand Travelplanner: Am fost foarte incantata sa colaborez cu personalul Travel Planner. Personalul PT mi-a raspuns la fiecare intrebare cu promptitudine si profesionalism. Cu suguranta voi mai apela la serviciile Travel Planner si voi recomanda prietenilor.

Arata mai mult

9.1
Vacanta a fost placuta
Mi-a placut hotelul pentru ca era foarte aproape de faleza, curat si nou. Ce ar putea imbunatati: micul dejun era de la 8 la 10, dar gen la ora 10 fix strangeau tot. Un pic de flexibilitate ar merge. Si altceva, desi eu am facut atat rezervarea cat si plata, cand am ajuns la hotel rezervarea era facut pe numele sotului, nu am inteles de ce. In fine, nu am intampinat probleme.
Recomand Travelplanner: Foarte amabili, mi-au raspuns la toate intrebarile

Arata mai mult

9.7
De vis
Curat.elegant.superb
Recomand Travelplanner: Profesionisti.amabili.disponibili

Arata mai mult

7.9
BALCHIK
loading
Cum a fost sejurul tau în Hotel Antik?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Antik

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Antik?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Antik in proportie de 100% si au acordat nota 9.0. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 5 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Antik?
Categoria Amplasare (nota 9.4) si Personal (nota 9.4) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Antik. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 9.2), Atmosfera (nota 9), Facilitati (nota 8.8), Calitate / pret (nota 8.8), Mancare (nota 8.4). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret