Caută
x

Impresii Hotel Andalucia

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Andalucia. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Elenite, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
6,86
  • 8.1
  • 6.5
  • 4.8
  • 5.2
  • 7.2
  • 5.1
  • 5.8
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Elenite și Oferte

5.4

nu recomand...

jalnic, camere murdare cu pereti, mobilier si covoare patate, liftul era un adevarat pericol - fire rupte in panoul de comanda, cam tot ce se incadra in serviciile all inclusive lipsea, nu aveau mingi de golf, la tenis nu ne-a bagat nimeni in seama, la aqua park trebuia sa platesti sezlongul (12 leva), daca nu vorbesti bulgara, nu ai acces la mai nimic... iar plaja plina de pietre si alge...

6.53

Un hotel de evitat

Am fost acolo, DIN PACATE. Am ales acest hotel datorita unor prieteni ce si-au rezervat bilete in acelasi hotel/aceeasi perioada. Sa incep sa descriu: - camere murdare, curatenia si schimbul de prosoape se face la 3 zile - la cerere, hartie igienica trebuie sa ceri, cand face curat iti ia prosoapele dar nu-ti lasa altele la schimb daca nu ceri; -mancarea (all inclusive) insuficienta, asta si datorita managementului prost al hotelului, dar si al valului de rusi cazati in hotel care "radeau" tot (mancare inclusiv in genti), tavile cu mancare erau reumplute foarte greu sau deloc, sperand ca vei renunta la mancare, asta se concretiza in cozi foarte mari, nervi si burti goale. Daca esti vegetarian te poti bucura din plin de acest sejur, 2 feluri de salate care nu se vor epuiza (un tzatziki) si salata bulagareasca (rosii, castraveti si branza). -la check in ti se dau 3 tichete de masa la restaurantele a-la carte din complex (cateva hoteluri si restaurante), dar stupoare, trebuie sa faci rezervare la aceste restaurante in hotelul tau, tot stand la o coada infernala si neputand rezerva cele 3 tichete odata. Dupa ce rezervi un tichet, te lovesti de refuzul lor pentru rezervari ulterioare chiar daca mai ai curajul de a lua coada ziua urmatoare (care era rostul acelor tichete?). - sezlonguri incluse la piscina si pe plaja....ce gluma buna!!! daca vrei un concediu in care sa te trezesti zilnic la 6-7 ca sa te duci sa-ti pui prosoapele pe sezlonguri pentru a nu se ocupa...e posibil sa ai sezlonguri...posibil pentru ca poti avea surpriza sa ajungi pe la 8-9 dupa micul dejun pe plaja si sa-ti gasesti prosoapele in nisip si alti "locatari" pe sezlongurile tale. - iar all-inclusive din punct de vedere bauturi si snack pe timpul zilei, aproape inexistent avand in vedere ca si pentru un pahar cu apa trebuia sa iei alte cozi la rand, nefiind dozatoarele la liber cum ar fi fost normal. Singurul plus al acestui complex este animatia: piscinele si toboganele, precum si animatorii care intretineau atmosfera de dimineata pana seara.

8.53

SATISFACATOR

UN HOTEL BUN DAR CU MULTE LIPSURI

6.8

Mancarea strica totul

Hotelul e OK, camerele spatioase, baile dotate cu cada (dar degeaba pentru ca lipsa dopul deci puteai face doar dus). Am vizitat mai multe camere si din toate lipsea dopul de la cada. Mancarea e oribila, iar restaurantul prea mic comparativ cu cati turisti poate gazdui hotelul. Cu siguranta nu voi mai merge si nici nu voi recomanda nimanui.


"Agentia a dat dovada de flexibilitate atunci cand a trebuit sa modificam data plecarii. De asemenea agentii au dat dovada de eficienta si corectitudine."

- Cosmin, student, 24 ani | Impresii despre Travel Planner >>