TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
Travel Planner
3 stele

14 impresii si pareri Hotel Amelia Albena Bulgaria. Turisti care au acolo.


8.9
93%
14 impresii
14 impresii
Impresiile Travel Planner (14)
Amplasare
9.1
Camere
8.5
Mancare
9.1
Personal
9.2
Atmosfera
8.7
Facilitati
8.7
Calitate / pret
9.2
Impresii pe Hotel Amelia

14 impresii reale, verificate 100% - Hotel Amelia

Impresii pe Hotel Amelia

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.8
Foarte bine
9.8
Agreabil
Pentru oricine la alegere.Fiind in centrul stațiunii si aproape de plaja i-l recomand cu călduță.
Recomand Travelplanner: Relație f.buna am primit ajutor la nevoie.Multumesc dd-nei Mariana Vechea!

Arata mai mult

6.6
O altă față pt.Amelia
Amelia superior este sora bogata a hotelului.Camere acceptabile ca marime aranjate cu gust.Pot folosi pisina hotelului vecin Paradis Blue 5*unde servesc si masa.

Arata mai mult

5.9
Doua hoteluri o cladire !
Amelia Standard este parte a hotelului Amelia care arata destul de rău. Camere asa mici nu am intalnit in celelalte statiuni.Frigider lipsa, piscina lipsa,paturi mici cu saltele mai mari cu 10-15cm. Balconul arata mai bine si era orientat spre parc.La capitolul mancare a fost OK(nu sunt un tip pretentios).Hotelul nu are parcare(incaseaza banii si elibereaza un card de acces).

Arata mai mult

9.9
Vacanta minunata
Buna, hotel curat, personal amabil
Recomand Travelplanner: Serioasa

Arata mai mult

9.4
Impresii
Camerele destul de mici, nu sunt pt o familie cu mai mult de 1 copil, cu 2 este deja prea multă înghesuială. Curățenia lasa de dorit, luati-va niște dezinfectanti si niste lavete , noi am stat la camerele Standard, probabil la cele Superior sunt mai atenti avand in vedere ca pretul este dublu. De la toaleta "adia briza" unei toalete publice, iar cand porneam AC se simțea miros de mucegai (probabil de la necuratarea filtrelor). Iar personalul de la curățenie nu intrau decat sa ridice gunoiul, băteau o dată la usa după care intrau direct si nu am fost un caz singular. În rest personalul de la receptie ok si cei de la restaurantul unde se lua masa foarte educați si pregătiți pt meseria pe care o practica, nu am întâlnit atâta amabilitate nici la terasele unde mergeam in restul timpului si mâncare foarte buna si diversificată.
Recomand Travelplanner: Colaborare promptă și flexibilă, multumim mult.

Arata mai mult

9.7
buna
hotel linistit,personal amabil conditi bune.
Recomand Travelplanner: foarte comunicativa n-ea comunicat toate detaliile deoarece era prima noastra excursie in Bulgaria.NOTA 10

Arata mai mult

8.6
excelenta
Hotelul este bun merg acolo in fiecare an (cu o pauza de 3 ani din motive familiale) este convenabil ca pret si foarte comod,voi reveni!
Recomand Travelplanner: Apreciez tratamentul agentiei care a acceptat plata in rate comode si m-a anuntat la timp despre tot ce trbuie.Multumesc!

Arata mai mult

9.5
Hotel Amelia, Bulgaria
9.7
Vacanta Albena
Hotelul este modern,are camere luminoase curate,personalul amabil și este situat foarte aproape de plaja și centru.
Recomand Travelplanner: Agenția a fost ok.Serviciile oferite au fost de bună calitate.Nu am avut nici o grija.

Arata mai mult

9.6
IMPRESII SEJUR ALBENA
Hotelul a corespuns criteriilor de clasificare, am locuit la superior si depasesete 3 stela aceasta parte care am vazut-o.Cele pezentate de agentie au corespuns perfect cu realitatea de pe teren.Personal respectuos, curatenie deosebita , se simte aerul de ceva relative recent dat in folosinta.
Recomand Travelplanner: Foarte buna impresie , in primul rind despre d-na Mariana.Corectitudine , professionalism, intelegerea clientului , franchete.Sa ramineti tot asa pentru ca astfel se ceeaza un brand.Si asta o spune un client care dupa sase sejururi consecutive in 3 ani cu Christian Tour-a constatat de fiecare data ca s-a afla in grupul norocos iar alte doua grupuri au avut problem , fapt pentru care I-am pasasit inainte de a fi prea tirziu.

Arata mai mult

9.6
Vacanta placuta
9.7
Vacanta Albena - Hotel Amelia
9.8
Vacanta ok
Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere, amplasare, servicii...mai putin parcarea, am intrat printr-un gang ingust cu masina si la final am parcat undeva pe iarba, de fapt am aflat ca parcarea hotelului era pe gazon, iar daca plecai riscai sa nu mai gasesti loc. In rest din punct de vedere servicii, masa, a fost foarte ok.
Recomand Travelplanner: Serviciile sunt foarte bune, pe noi ne-a bucurat ideea de a ne organiza vacanta cu un anumit nr de zile, ca nu am fost conditionati de un sejur standard de 7-10 zile, flexibilitatea a contat foarte mult. Vom reveni la Travel Planner tocmai din acest motiv.

Arata mai mult

loading
Cum a fost sejurul tau în Hotel Amelia?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Amelia

Intrebari frecvente despre Hotel Amelia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Amelia?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Amelia in proportie de 93% si au acordat nota 8.9. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 14 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Amelia?
Categoria Calitate / pret (nota 9.2) si Personal (nota 9.2) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Amelia. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Amplasare (nota 9.1), Mancare (nota 9.1), Atmosfera (nota 8.7), Facilitati (nota 8.7), Camere (nota 8.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret