Caută
x

Impresii Hotel Algara Beach

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Algara Beach. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Kranevo, Bulgaria, prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,4
 
  • 9.8
  • 9.8
  • 7.8
  • 8.6
  • 7.3
  • 7.6
  • 7.6
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Kranevo, Bulgaria și Oferte

7.13

Sunt si altele mai bune...

Camere mari frumoase, tv smart f mare dar nefunctional (conexiune doar prin internet deficitara...). Piscina departe de hotel , invechita, iar cea de copii inutilizabila (nu se intreaba nimeni de ce nu sunt copii in ea) Locul de joaca bun pentru fotografii, fara apa in el se juleau copii pe spate... Atentie plaja din fata beach barului nu este si pentru all inclusiv, este doar pentru ultra... , foarte incomod sa folosesti barul de pe plaja. Prosoapele pentru plaja insuficiente, si nu se predau ude... Numai garduri si garduturi, si prea multe interdictii... Nu voi reveni.

6.93

Dezamagitor

Hotelul este nou insa au multe de imbunatatit. Un plus pentru camere care sunt ok, spatioase, cu pat mare si confortabil. Curatenia in camera se face zilnic si este decenta (putin cam de suprafata, se putea si mai bine). Hotelul se intinde pe o suprafata mare insa spatiile verzi sunt neamenajate corespunzator, drumul catre plaja este pietruit, aleile din parc nu sunt imbunatatite (sunt vechi), foarte greu accesibile cu carucior de copil. Un mare minus pentru faptul ca plaja de langa beach bar (cea frumoasa, cu sezlonguri confortabile, care apare in toate pozele) este disponibila doar pentru clientii din camerele royal (care primesc alt tip de bratara), lucru pe care l-am aflat doar cand am ajuns la hotel (informatie care nu se gaseste nicaieri online, nici macar pe site-ul hotelului). Clientii din restul camerelor au acces doar la plaja din fata hotelului, plaja cu sezlonguri de plastic si umbrele de paie, deloc confortabile. Piscina este langa beach bar, neamenajata si nu chiar aproape de hotel. Piscina copiilor nu era curatata, plina de insecte, drept urmare nu o folosea nimeni. Splash pool de fapt era mai mult un loc de joaca, in piscina nu era apa. Nu exista locuri de joaca pentru copii in interior iar in exterior este un loc undeva in parc si unul langa piscina insa ziua era soare si foarte cald, deci nu puteai merge cu copilul acolo. Seara sunt foarte multi tantari, nu puteai sa stai afara, piscau si prin haine (am folosit plasturi insa fara succes). Mancarea era destul de variata si parea ok la prima vedere insa din pacate mai multe persoane din grupul nostru (copii si adulti) au avut probleme (stari de rau, voma, diaree) pe parcursul sejurului, cel mai probabil de la mancare. Personalul nu este foarte amabil (in special cel de la beach bar), iar bauturile se comanda la bar (beach bar, restaurant sau holul hotelului), nu aveau automate ca sa te poti servi singur (doar in restaurant erau dozatoare de unde te puteai servi singur, mai putin cafeaua) si inevitabil erau cozi. Prosoapele de plaja se puteau schimba doar la 3 zile cu altele curate, asta doar daca aveau disponibile (era un afis la receptie). Este un hotel la care cu siguranta nu m-as mai intoarce (cred ca singurul dintre hotelurile la care am mai fost pe litoralul bulgaresc si merg de cativa ani). In nici un caz nu recomand pentru familiile cu copii.