Caută
x

Impresii Hotel Effect Algara Beach

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Effect Algara Beach. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Kranevo, Bulgaria, prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,33
 
  • 9.6
  • 8.8
  • 8.3
  • 7.8
  • 7.8
  • 8
  • 7.7
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Kranevo, Bulgaria și Oferte

5.6

Ghinion

Am fost tratați cu superioritate și aroganță de către personalul hotelului.In camera au facut curat dupa ce am reclamat ca e nisip pe jos si prosoapele sunt neschimbate, asta pe la ora 17.00 si chekin-ul era cu 14.00. Am reclamat de la început faptul că peretii și tavanul baii sunt plini de mucegai si avem copil de 3 ani. Chiar dacă mobilierul arăta bine nu puteai sa treci cu vederea peretele plin de mucegai care se vedea de cum intrai in hol. Am făcut poze pe care o să le postez prin toate canele media. Probabil că această cameră trebuia renovată dar dacă au venit niște români de ce să nu-i păcălim. Păcat de poziția bună fața de plajă. Mobilier frumos dar finisajele de proasta calitate. Barmani aroganți care se făceau că nu înțeleg diferența dintre clienții royal și ceilalți. Ma refer la faptul că nu ne-au servit băuturile cu care se lăudau că le au în plus clienții royal spunandu-ne că trebuie să plătim și dacă nu ne convine să vorbim cu superiorii care nu erau de găsit. În prima zi am stat două ore să vină superiorii care trebuia să-și dea acordul pentru înlocuirea camerei cu pereții mucigaiti. Nu am primit o explicație până am plecat. Ne-au lăsat impresia ca pe români îi tratau cu indiferență și îi cazau în zonele mai nasoale. Și așa am petrecut un sejur de neuitat la 4 stele care au fost defat 3 cu indulgență. Păcat de banii cheltuiti. Nu aș recomanda nici dușmanilor mei acest resort.

7.13

Sunt si altele mai bune...

Camere mari frumoase, tv smart f mare dar nefunctional (conexiune doar prin internet deficitara...). Piscina departe de hotel , invechita, iar cea de copii inutilizabila (nu se intreaba nimeni de ce nu sunt copii in ea) Locul de joaca bun pentru fotografii, fara apa in el se juleau copii pe spate... Atentie plaja din fata beach barului nu este si pentru all inclusiv, este doar pentru ultra... , foarte incomod sa folosesti barul de pe plaja. Prosoapele pentru plaja insuficiente, si nu se predau ude... Numai garduri si garduturi, si prea multe interdictii... Nu voi reveni.


"Am fost f multumita de la bun inceput de d-ra Ana Maria Gheorghe care mi-a raspuns imediat la mail si mi-a trimis ofertele solicitate si cu care m-am sfatuit, ca in final sa ma decid asupra unui alt hotel decat dorisem initial, si care s-a dovedit a fi o alegere excelenta. A fost exact asa cum mi s-au prezentat si hotelul si plaja si statiunea. De asemenea apreciem preturile convenabile practicate de agentie, acesta fiind de fapt motivul principal pt care ne-am oprit la Travel Planner. Ramanem clientii dvs si pe mai departe pt vacanta de iarna la ski in Bulgaria si pt vacanta de vara 2013 in N..."

- DCN, Medic, 40 ani | Impresii despre Travel Planner >>