Caută
x

Impresii Aparthotel Green Park

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Aparthotel Green Park. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,13
  • 7.6
  • 7.8
  • 6.7
  • 6.7
  • 6.5
  • 6.3
  • 7.6
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

4.4

Un dezastru!!!

Cel mai prost hotel de la Nisipuri. Nu recomand nici măcar dușmanilor. Curățenie 0 Miros insuportabil în camere Mancare... Nu mai vb.. .zilnic pulpe pulpe pulpele...in uleiiii

5.93

Dezastru

Dezastru Macare : Vineri- pulpe Sambata-pulpe Duminică-pulpe Luni-pulpe Marti-pulpe Miercuri-pulpe Recomand acest hotel doar celor care au dusmani si vor sa se răzbune Curatenie zero

6.86

Vacanța

Multe feluri de mâncare cu mult ulei, cu mult sos, cu aspect urat. Camera murdara, lenjerie de pat galbena, dus improvizat, miros urat in baie și in camera.

6.8

DEZAMAGIRE TOTALA

desi este a treia oara cand mergem la acest hotel (adevarat ca dupa 4 ani) suntem total dezamagiti. Am înțeles ca management-ul scandinav s-a retras si bineînțeles ca cei care au preluat hotelul si-au bătut joc de tot ce era acolo (o locație superba, investitii de bun simt, servicii bune). Acum nu am gasit decat o curte in paragina, plina de buruieni, excremente pe o masa de biliard aruncata langa locul de joaca al copiilor care si acesta avea componente lipsa, servicii mizerabile, mancare proasta, fara gust, refolosita sub diverse forme de la o masa la alta, mirosuri de nesuportat in restaurant (provenite din bucatarie) sau in baile camerelor etc. MIZERABIL. Pacat ca s.a pierdut o locatie cum rar intalnesti la 3 stele.

7.33

Impresii de vacanta

6.33

Nu este un hotel de nota 7,5- dezamagitor

Minusuri: doar pahare de unica folosinta, fara cabina de dus, rugina, cearceafuri rupte, nu s-a facut curatenie in cele 7 nopti si nici nu s-au schimbat prosoapele si lenjeria de pat, mancarea se inlocuia rar dupa terminare, foarte rustic ca tot hotelul- camere, receptie, restaurant. In concluzie nu recomand in prezent!

7.26

Atenție la mici detalii

Partea cu all inclusiv este puțin sub așteptările noastre. Mâncarea era întotdeauna rece și nu era bine făcută. Trebuiau gătite încă 10 minute și erau bune. Dar nu ne place carnea în sânge. De asemenea se putea încâlzi mâncarea cu aburi. Este foarte grav ca la ora 12 mâncarea abia pusă pe masă să fie rece. Cu mici detalii ar putea să fie de nota 9-10.

5.6

VACANTA DE NOTA 0

PACAT DE HOTEL CA ESTE FRUMUSEL DAR SERVICILE SUNT DE CEA MAI PROASTA CALITATE FARA CURATENIE IN CAMERA , PROSOAPELE NU LE-AU SCHIMBAT DELOC IN 4 ZILE MANCAREA PROASTA SI PUTINA .

mai sunt 76 impresii

"Despre serviciile agentiei,va pot spune ca este o agentie serioasa,comunicativa(am fost informata corect despre acest hotel)si vreau sa multumesc agentiei pentru aceasta vacanta minunata!"

- GHEORGHE, Asistent medical, 35 ani | Impresii despre Travel Planner >>