Caută
x

Impresii Aparthotel Green Park

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Aparthotel Green Park. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,53
 
  • 7.6
  • 8
  • 7.3
  • 7.2
  • 7.1
  • 6.8
  • 7.9
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

6.73

Pareri

Slabut hotelul nu are servici de 3 stele cam de 2 stele cu indulgenta. nu se face curatenie in camere cel mult iti ia gunoiul atat

8

Relaxare la piscina

Piscina super OK, foarte mare, personal amabil. Oarecum aproape de plaja, aprox 10 min pe jos, la intors e mai greu, la deal. Camerele foarte mari, curate, cu AC-uri functionabile, insa au dreptate si ceilalti turisti, canalizarea miroase groaznic si am avut ghinionul ca din 2 camere, una sa nu se poata utiliza baia. Mancarea, OK, putin diversificata, predomina pulpe de pui zilnic, insa gasesti de mancare in fiecare zi. Raport pret calitate OK. Pentru ce mi-am dorit eu personal, a fost o alegere OK raportat a suma platita.

5.46

Un dezastru!!!

Cel mai prost hotel de la Nisipuri. Nu recomand nici măcar dușmanilor. Curățenie 0 Miros insuportabil în camere Mancare... Nu mai vb.. .zilnic pulpe pulpe pulpele...in uleiiii

7.8

Dezastru

Dezastru Macare : Vineri- pulpe Sambata-pulpe Duminică-pulpe Luni-pulpe Marti-pulpe Miercuri-pulpe Recomand acest hotel doar celor care au dusmani si vor sa se răzbune Curatenie zero

7.73

Vacanța

Multe feluri de mâncare cu mult ulei, cu mult sos, cu aspect urat. Camera murdara, lenjerie de pat galbena, dus improvizat, miros urat in baie și in camera.

8.13

DEZAMAGIRE TOTALA

desi este a treia oara cand mergem la acest hotel (adevarat ca dupa 4 ani) suntem total dezamagiti. Am înțeles ca management-ul scandinav s-a retras si bineînțeles ca cei care au preluat hotelul si-au bătut joc de tot ce era acolo (o locație superba, investitii de bun simt, servicii bune). Acum nu am gasit decat o curte in paragina, plina de buruieni, excremente pe o masa de biliard aruncata langa locul de joaca al copiilor care si acesta avea componente lipsa, servicii mizerabile, mancare proasta, fara gust, refolosita sub diverse forme de la o masa la alta, mirosuri de nesuportat in restaurant (provenite din bucatarie) sau in baile camerelor etc. MIZERABIL. Pacat ca s.a pierdut o locatie cum rar intalnesti la 3 stele.

7.66

Impresii de vacanta

7.53

Nu este un hotel de nota 7,5- dezamagitor

Minusuri: doar pahare de unica folosinta, fara cabina de dus, rugina, cearceafuri rupte, nu s-a facut curatenie in cele 7 nopti si nici nu s-au schimbat prosoapele si lenjeria de pat, mancarea se inlocuia rar dupa terminare, foarte rustic ca tot hotelul- camere, receptie, restaurant. In concluzie nu recomand in prezent!

mai sunt 78 impresii

"Apreciem grija de care a dat dovada,și aici ma refer in primul rând la mail-utile primite înainte de plecare și cât și la revenirea in țara."

- Andrei, Conducator auto, 49 ani | Impresii despre Travel Planner >>