Caută
x

Impresii Hotel Paraiso Beach

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Paraiso Beach. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Obzor, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,56
 
  • 9.2
  • 8.6
  • 6.3
  • 7.2
  • 7.5
  • 6.3
  • 7.5
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Obzor și Oferte

7.93

Se putea si mai bine.

Hotel ok, camere curate ( se facea curat zilnic in camera ). Personal in mare parte ok. Un mare minus a fost mancarea, mancare proasta.

5.2

Dezamagire totala !

Hotelul este ok dar serviciile la masa f.f.f. proaste. La barul de pe plaja se servea numai suc si cafea, Inghetata o zi da una nu (si daca aveai noroc sa prinzi), mesele murdare si muste in sala de mese, patronul statea sa numere clatitele ce le punea in farfurie, bauturile la bar erau tinute sub tejghea si nu stiai ce sa comanzi. In concluzie nu as recomanda acest hotel nici dusmanilor mei.

5.66

O VACANTA RATATA

BUNA ZIUA,AM SA PUNCTEZ PROBLEMELE PE CARE LE-AM INTIMPINAT IN SEJURUL PETRECUT LA ACEST HOTEL; -NU SE GASESC LOCURI DE PARCARE -LA PISCINA HOTELULUI NU SE GASESC DECAT UN NUMAR DE 3-4 SEZLONGURI PENTRU 75 DE CAMERE -PE PLAJA,NU SUNT ASIGURATE SEZLONGURI SI UMBRELE, MAJORITATEA UMBRELELOR ERAU RUPTE,NU ERAU SEZLONGURI .PE PLAJA HOTELULUI MIZERIE,SE PERMITEA ACCESUL SI ALTOR PERSOANE CU CEARCEAF, DESI NU ERAU CAZATE IN HOTEL. -LA SERVIREA MESEI ESTE MIZERIE,MUSTE PESTE TOT,MESELE SI BANCILE DE PE TERASA SUNT LIPICIOSE,PAHARELE SUNT FOARTE MURDARE,TOATE FARFURIILE SUNT CIOBITE SAU CRAPATE,NU SUNT ASIGURATE SCRUMIERE SI OLIVIERE,SERVETELELE SUNT FOARTE PUTINE.CAND DORESTI CEVA OSPATARII RIDICA INDIFERENTI DIN UMERI. -NU EXISTA BAR EFECTIV PENTRU A VEDEA BAUTURILE, ACESTEA SUNT PASTRATE SUB TEJGHEA,NU AI CE SA ITI ALEGI DEOARECE NU LE VEZI.TOATE BAUTURILE {ALCOOLICE SI NON ALCOOLICE}DE CEA MAI JOASA CALITATE.BAUTURILE RACORITOARE DE CEA MAI JOASA CALITATE. -INGHETATA PRIMEAM CU PORTIA ,O ZI DA DOUA ZILE NU. -FRUCTELE SE REZUMA LA CITEVA CIRESE SI CATEVA FELII SUBTIRI DE PEPENE. -CEA MAI MARE PROBLEMA O REPREZINTA PATRONUL HOTELULUI CARE UMILESTE CLIENTI ,SE ASEAZA SI FACE CLATITE IN ACELASI TIMP URMARESTE PE TOATA LUMEA CATA MANCARE ISI PUNE FIECARE IN FARFURIE,DESI CLATITELE SUNT MICI,PATRONUL PERSONAL PUNE CATE UNA IN FARFURIE IAR DACA DORESTI DOUA INCEPE SI SE RASTESTE PE LIMBA BULGARA{PROBABIL INJURA}SI ABIA ITI MAI ARUNCA INCA UNA IN FARFURIE.ASA PROCEDA INCLUSIV CU COPII. -PATRONUL NU ZIMBESTE NICIODATA ,DESI IL SALUTI NU ITI RASPUNDE. -PERSONALUL ESTE AMABIL ,O PARTE ,INSA EXISTA PRINTRE ACESTIA SI PERSOANE CARE AU AFIRMAT CA NU LE PLAC ROMANII. -HOTEL CU PROBLEME MARI,AM PLECAT CU O ZI MAI REPEDE NU AM MAI SUPORTAT TRATAMENTUL PE CARE IL APLICA PATRONUL RESPECTIV.


"O agentie cum trebuie sa fie o agentie de turism sa se ocupe ca turistu sa aibs parte de o vacanta de vis intr-un cuvant profesionalism total .Bravo"

- petre, manager, 32 ani | Impresii despre Travel Planner >>