Caută
x
odihna la mare cu soare!
8.8
8.8

Despre Hotel Victoria Palace, Sunny Beach, Bulgaria

constructie impunatoare,moderna, cu 4 piscine, baruri, lux, distractie. camerele sunt mari, orientate spre plaja si piscine sau spre statiune. bautura la discretie, la fel si mancarea. baclavalele sunt o nebunie-atentie la silueta!

0
0

Despre Sunny Beach, Bulgaria

statiune moderna, linistita, marea curata si calda(am gasit scoici foarte mari si colorate), plaja mai mare ca in Romania. puteti vizita orasul vechi, este superb, preturi mici.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

ofertele sunt ok. chiar merita!

Hotelul Victoria Palace este minunat. De la intrare am fost primiti extraordinar de cei de la hotel, am fost cazati imediat (tinand cont ca am ajuns cu 6 ore inainte de ora mentionata de ei) mai exact la 6 dimineata. Desi aveam camera cu vedere spre parcare , am intrebat la receptie daca putem achita o diferenta sa ne...Satiune foarte mare........ ,ingrijita cu multe flori cu multe posibilitati de distractii si viata de noapte este foarte activa.......plaja cu nisip foarte ,foarte fin.....si foarte aproape de Nessebar ....totul este la superlativ .!...faptul ca de cca. zece ani eu si grupul meu de prieteni suntem fideli agentiei Travel Planner, spune totul. Nota maxima consilierului nostru, Mariana Beghes!...Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Victoria Palace nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.

columns stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria

grid stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria


"Agentia aceasta as recomana-o tuturora. A fost exact ce au zis ei, nici macar nu am avut voucherul la mine la cazare, nu a fost nevoie decat de CI. "

- Constantinescu Catalin, economist, 40 ani | Impresii despre Travel Planner >>