Caută
x
odihna la mare cu soare!
8.8
8.8

Despre Hotel Victoria Palace, Sunny Beach, Bulgaria

constructie impunatoare,moderna, cu 4 piscine, baruri, lux, distractie. camerele sunt mari, orientate spre plaja si piscine sau spre statiune. bautura la discretie, la fel si mancarea. baclavalele sunt o nebunie-atentie la silueta!

0
0

Despre Sunny Beach, Bulgaria

statiune moderna, linistita, marea curata si calda(am gasit scoici foarte mari si colorate), plaja mai mare ca in Romania. puteti vizita orasul vechi, este superb, preturi mici.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

ofertele sunt ok. chiar merita!

Hotelul Victoria Palace este minunat. De la intrare am fost primiti extraordinar de cei de la hotel, am fost cazati imediat (tinand cont ca am ajuns cu 6 ore inainte de ora mentionata de ei) mai exact la 6 dimineata. Desi aveam camera cu vedere spre parcare , am intrebat la receptie daca putem achita o diferenta sa ne...Staţiune în plină dezvoltare. Noul a înlocuit treptat vechiul într-un timp relativ scurt şi este numai de lăudat. Am fost în această staţiune în 2007 şi am revenit cu mare plăcere în 2016. Căuta-ţi să alegeţi hotelurile noi din staţiune şi nu veţi regreta. Am fost cazaţi la Victoria Grand Hotel ş...Felicitari! Prima impresie este foarte buna. Am apreciat disponibilitatea, amabilitatea si solicitudinea. Recomand tuturor! Va multumim si continuati tot asa! ...Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Victoria Palace nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Din punct de vedere al agentiei am fost multumititi,nu am intampinat niciun fel de probleme si am fost incantati ca am primit sms-uri de bun venit la Sunny Beach si la plecare de drum bun spre casa."

- Andrita Liviu-Mugurel, inginer, 44 ani | Impresii despre Travel Planner >>