Caută
x
LEVEL este super
9.1
9.1

Despre Hotel Melia Grand Hermitage, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Noi am fost la LEVEL si sunt convins ca a meritat. Totul a fost OK, camere super frumoase si curate, restaurant linistit si mancare buna. Nu stiu cum este pentru cei care nu sunt la LEVEL, dar noi cu siguranta o sa mai mergem si in viitor.

0
0

Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria

8
8

Despre Agenţia Travel Planner

Este ok, dar nu il putem include in categoria 5 stele, pt 4 stele este ok. Pernele sunt groaznice! La predarea camerei nu am fost întrebata absolut nimic, dar absolut nimic,deci am considerat ca nu a interesat pe nimeni cum ne-am simțit,mie m-i s-a părut ciudata lipsa aceasta de interes,scuze,dar aveți mult de luc...Este liniște, pt mine si familia mea a fost o experiența frumoasa,un concediu liniștit ,asta ne doream...O prima colaborare buna. Mici greutati pana la primirea facturii proforme si a confirmari. Ulterior totul a fost bine. Oricum, felicitari managementului...Despre Nisipurile de Aur și Oferte

Alte oferte de cazare în Nisipurile de Aur, Bulgaria

Dacă Hotel Melia Grand Hermitage nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Nisipurile de Aur, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Agentia e de nota 10.Ne-a rezolvat vacanta pe ultima suta de metri,cu seriozitate,sugestii,interes.Intr-un cuvant, profesionalism"

- Elena K, medic dentist, 41 ani | Impresii despre Travel Planner >>