Caută
x
LEVEL este super
9.1
9.1

Despre Hotel Melia Grand Hermitage, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Noi am fost la LEVEL si sunt convins ca a meritat. Totul a fost OK, camere super frumoase si curate, restaurant linistit si mancare buna. Nu stiu cum este pentru cei care nu sunt la LEVEL, dar noi cu siguranta o sa mai mergem si in viitor.

0
0

Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria

8
8

Despre Agenţia Travel Planner

un hotel sobru, de inalta tinuta, ce-si merita pe deplin cele cinci stele....fata de anii prededenti, aproape s-au finalizat lucrarile de infrastructura cat si la constructiile de suprafata, lucru ce va adauga un plus de confort si relaxare....faptul ca de cca. zece ani eu si grupul meu de prieteni suntem fideli agentiei Travel Planner, spune totul. Nota maxima consilierului nostru, Mariana Beghes!...Despre Nisipurile de Aur și Oferte

Alte oferte de cazare în Nisipurile de Aur, Bulgaria

Dacă Hotel Melia Grand Hermitage nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Nisipurile de Aur, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.

columns stele - Alte oferte de cazare in Nisipurile de Aur, Bulgaria

grid stele - Alte oferte de cazare in Nisipurile de Aur, Bulgaria


"vreau sa va multumesc pentru sprijinul acordat. am avut ceva emotii pana am ajuns acolo vazand la stiri tot felul de probleme pe care le-au intampinat romanii datorita agentiilor prin care au plecat. va multumesc, "

- NEAGU MARIUS ADRIAN, administrator, 40 ani | Impresii despre Travel Planner >>