Caută
x
LEVEL este super
9.1
9.1

Despre Hotel Melia Grand Hermitage, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Noi am fost la LEVEL si sunt convins ca a meritat. Totul a fost OK, camere super frumoase si curate, restaurant linistit si mancare buna. Nu stiu cum este pentru cei care nu sunt la LEVEL, dar noi cu siguranta o sa mai mergem si in viitor.

0
0

Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria

8
8

Despre Agenţia Travel Planner

Un hotel impresionant,cu amplasament superb,dotari pt toate gusturile.In nota discordanta remarc lipsa halatelor si a papucilor de baie,iar personalul hotelier cu cateva exceptii,foarte trist si debusolati probabil datorita deschiderii sezonului.In raport calitate pret,este o experienta reusita care merita incercata!...ESTE AL 3- LEA AN IN CARE IMI PETREC VACANTA IN NISIPURILE DE AUR, BULGARIA. PE VIITOR IMI DORESC SA MAI VIZITEZ ACEASTA STATIUNE. ...RECOMAND AGENTIA TRAVEL PLANNER PENTRU PROMPTITUDINE SI PROFESIONALISM. PE VIITOR CU SIGURANTA O SA MAI COLABORAM. ...Despre Nisipurile de Aur și Oferte

Alte oferte de cazare în Nisipurile de Aur, Bulgaria

Dacă Hotel Melia Grand Hermitage nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Nisipurile de Aur, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați." Intotdeauna ,lucruri bune se fac cu oameni competenti si dornici de a face un lucru excelent care sa se mentina si in timp. Personalul agentiei s-a preocupat constant de perfectarea formalitatilor de realizarea acestui sejur. Si ,am observat ,ca nu numai o persoana sa ocupat de acest lucru ci mai multe ,fapt ce da mai multa incredere turistilor ,care sint pentru prima data clienti, cu aceasta agentie"

- IORDACHE NICOLAE, SUPERVISOR ING, 61 ani | Impresii despre Travel Planner >>