Caută
x
super concediu
0
0

Despre Hotel Elitsa, Albena, Bulgaria

Nu am cuvinte de lauda la adresa personalului hotelului, si bineinteles al hotelului care are o priveliste de vis indiferent unde esti cazat cu vedere spre mare sau spre rezervatia Baltata. Atita verdeata nu am vazut niciodata, curatenie in hotel, jocuri pentru copii, mincarea super execelenta, gratare in fiecare seara pe terasa hotelului, muzica in fiecare seara in aceeasi locatie,toata lumea foarte amabila, in careme curatenie la 2 zile, totul minunat.Multumesc Travel Planner, a fost minunat.

0
0

Despre Albena, Bulgaria

Statiunea este excelenta pentru familisti, o oaza de liniste si de verdeata, daca nu ai sti ca esti la mare, plimbindu-te prin padurea Baltata, ai impresia ca esti la munte datorita aerului f.curat. Statiune minunata pe care deabea astept sa o vad si la anul.Splendid.Mai frumos ca in Nisipuri.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agentia este una din cele mai bune cu care am avut contact, deci foarte multumita, si la anul tot la aceasta agentie voi aplela cu siguranta.Multumesc.

Hotelul este bine amplasat, chiar pe maul marii. Are sezlonguri pe plajam care este foarte curat. Camerele sunt mici, cu mobilier invechit, dar nu te duci la mare ca sa stai in camera. In fiecare zi se face curat. Personalul se straduieste sa mentine totul curat. Mancarea a fost buna, din belsug. ...Centrul statiunii animat, statie de trenulet la 100 m de hotel, 2 leva / persoana (4 ron)...faptul ca de cca. zece ani eu si grupul meu de prieteni suntem fideli agentiei Travel Planner, spune totul. Nota maxima consilierului nostru, Mariana Beghes!...Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Elitsa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.

columns stele - Alte oferte de cazare in Albena, Bulgaria

grid stele - Alte oferte de cazare in Albena, Bulgaria


"Impresia despre agentie este una foarte buna, comunicarea inca de la inceput s-a realizat foarte bine, rezervarea cat si plata serviciilor de cazare s-au realizat foarte rapid. Interactiunea cu personalul a fost una buna, oferindu-mi-se toate informatiile pe care le-am solicitat vis a vis de sejur."

- DRAGOI SORIN, inginer cadastru, 32 ani | Impresii despre Travel Planner >>