Caută
x
super concediu
0
0

Despre Hotel Elitsa, Albena, Bulgaria

Nu am cuvinte de lauda la adresa personalului hotelului, si bineinteles al hotelului care are o priveliste de vis indiferent unde esti cazat cu vedere spre mare sau spre rezervatia Baltata. Atita verdeata nu am vazut niciodata, curatenie in hotel, jocuri pentru copii, mincarea super execelenta, gratare in fiecare seara pe terasa hotelului, muzica in fiecare seara in aceeasi locatie,toata lumea foarte amabila, in careme curatenie la 2 zile, totul minunat.Multumesc Travel Planner, a fost minunat.

0
0

Despre Albena, Bulgaria

Statiunea este excelenta pentru familisti, o oaza de liniste si de verdeata, daca nu ai sti ca esti la mare, plimbindu-te prin padurea Baltata, ai impresia ca esti la munte datorita aerului f.curat. Statiune minunata pe care deabea astept sa o vad si la anul.Splendid.Mai frumos ca in Nisipuri.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agentia este una din cele mai bune cu care am avut contact, deci foarte multumita, si la anul tot la aceasta agentie voi aplela cu siguranta.Multumesc.

Hotelul este bine amplasat, chiar pe maul marii. Are sezlonguri pe plajam care este foarte curat. Camerele sunt mici, cu mobilier invechit, dar nu te duci la mare ca sa stai in camera. In fiecare zi se face curat. Personalul se straduieste sa mentine totul curat. Mancarea a fost buna, din belsug. ...Centrul statiunii animat, statie de trenulet la 100 m de hotel, 2 leva / persoana (4 ron)...O prima colaborare buna. Mici greutati pana la primirea facturii proforme si a confirmari. Ulterior totul a fost bine. Oricum, felicitari managementului...Despre Albena și Oferte

"Incredere, promptitudine si corectitudine. Cred ca am spus tot. De fapt am recomandat agentia D-stra multor prieteni......"

- ocu gabriela lucia, director ing, 46 ani | Impresii despre Travel Planner >>