Caută
x
Hotelul multumitor..
7.6
7.6

Despre Hotel Dolphin Marina, Constantin si Elena, Bulgaria

Am fost destul de multumiti de vacanta, hotel. Personalul lasa mult de dorit. Aerul conditionat din camera nu a functionat, plaja este aproape insa nu este formidabila, mica si sunt putine lucruri de vazut in statiune, este destul de plictisitor.

5.7
5.7

Despre Constantin si Elena, Bulgaria

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

V-ati miscat repede si ne-ati convins la fel de repede. PS - gasisem oferte mai bune :) 9 pentru flexibilitate.

un hotel foarte bine pozitionat, cu o priveliste de invidiat, camere curate si cu un personal ok. Partea de mancare si facilitati daca s-ar imbunatatii ar fi fantastic....Am facut mici plimbari dupa masa,numai in jurul hotelului.Poate fiind sfarsit de sezon,curatenia este ca in balcani....O prima colaborare buna. Mici greutati pana la primirea facturii proforme si a confirmari. Ulterior totul a fost bine. Oricum, felicitari managementului...Despre Constantin si Elena și Oferte

Alte oferte de cazare în Constantin si Elena, Bulgaria

Dacă Hotel Dolphin Marina nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Constantin si Elena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Am o parere excelenta despre aceasta agentie, de altfel singura agentie la care apelam atunci cand vine vorba de un sejur in Bulgaria. Aici am gasit cele mai bune tarife si mai mult de atat o echipa de profesionisti si o atitudine frumoasa fata de clienti oricat de nehotarati ar fi ei (valabil si in vazul nostru). Multumim pentru intelegere , ajutor si vacante frumoase! O recomand cu incredere!"

- Isa Gheortan, jurist, 30 ani | Impresii despre Travel Planner >>