Caută
x
Am fost acolo si ne-a placut
8.7
8.7

Despre Hotel Bellevue, Sunny Beach, Bulgaria

Amplasarea foarte aproape de plaja.Doar traversam strada .Tinand cont de faptul ca nu suntem niste persoane foarte pretentioase ,aceasta vacanta a fost placuta si relaxanta .Am fost acolo impreuna cu fetele mele si cu nasii .Camerele au fost cu fata spre mare si ne-a placut foate mult.Au fost mici dar,curate .In fiecare zi ni se facea curat si ni se schimbau prosoapele.Mancarea nu a fost foarte variata dar a fost bine pregatita , pe gustul nostru .

8.5
8.5

Despre Sunny Beach, Bulgaria

Mare ,plaja curata .Nu exista maidanezi si vanzatori ambulanti printre sezlonguri.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

De incredere

Buna ziua, A fost o experienta placuta, un sejur relaxant. Personalul putin cam inflexibil, dar asta nu tine de agentie.Mancarea foarte buna si variata, amaplasare buna aproape de plaja, servicii bune. O experienta placuta. Va multumesc....Satiune foarte mare........ ,ingrijita cu multe flori cu multe posibilitati de distractii si viata de noapte este foarte activa.......plaja cu nisip foarte ,foarte fin.....si foarte aproape de Nessebar ....totul este la superlativ .!...O prima colaborare buna. Mici greutati pana la primirea facturii proforme si a confirmari. Ulterior totul a fost bine. Oricum, felicitari managementului...Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Bellevue nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Este al patrulea an in care alegem sa planificam o vacanta la mare cu aceasta agentie. Sugestile si parerile lor ne-au ajutat foarte mult si am fost impresionati sa constatam ca au avut dreptate in tot ce ne-au spus. Este o agentie la care cu siguranta vom mai apela pentru vacantele viitoare. Le multumim."

- Ionescu Oprea, Manager Vanzari, 38 ani | Impresii despre Travel Planner >>