TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Joya Park Nisipurile de Aur Bulgaria. 2024

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.6
75%
12 impresii
12 impresii
Impresiile Travel Planner (12)
Amplasare
6.8
Camere
8
Mancare
7
Personal
8.1
Atmosfera
7.5
Facilitati
7
Calitate / pret
8.3
Impresii pe Hotel Joya Park

12 impresii reale, verificate 100% - Hotel Joya Park

Impresii pe Hotel Joya Park

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
6.3

Bulgaria

În mare parte a fost ok.
Recomand Travelplanner: Ok.

Arata mai mult

8.4

Vacanta minunata in Bulgaria

Hotelul este curat,personal foarte amabil,se face curățenie zilnic in camera. Piscina curata,adâncime 145 cm. Singurul minus pentru noi a fost mâncarea. Nu a fost deloc pe gustul nostru. Plaja este aproape la 10 min de hotel pe scurtătură. Plaja îngustă cu multe șezlonguri. Nisipul superb. Marea este wow.
Recomand Travelplanner: Agenția este foarte serioasă și rapidă. Felicitări! O sa mai apelam.

Arata mai mult

8.5

Se putea si mai bine

Am avut un concediu placut la Joya Park, un hotel amplasat intr-o zona linistita si inconjurat de verdeata. Plaja este la 10 minute de mers lejer. Ca si plusuri -zona linistita si verde -curatenia in camera -apa din piscina calda Partile mai putin placute -personal putin neplacut -un singur lift care functioneaza cam greu -lipsa diversificarii la mancare Per total am avut o sedere placuta.
Recomand Travelplanner: Numai cuvinte de lauda. Ne-am hotarat din scurt pentru un concediu in Bulgaria si domnisoara de la agentie a facut tot posibilul sa ne gaseasca un hotel in 4 zile. Voi colabora in continuare cu Travel Planner.

Arata mai mult

8.4

Vacanta

Hotelul foarte ok,peste asteptari,personal dragut,apartament curat,liniste,mancare buna. Per total un sejur foarte bun. Recomand
Recomand Travelplanner: Recomand agentia. Comunicare si profesionalism

Arata mai mult

7.7

Joya Park - oază de liniște

Un hotel decent raportat la raportul preț / servicii oferite. Avantaj: departe de decibelii din stațiune. Dezavantaj: departe de plajâ.
Recomand Travelplanner: Ok.

Arata mai mult

7.8

Joya Park Hotel

10.0

Vacanța de neuitat la Joya Park Hotel Bulgaria

Pot spune ca la început nu am fost chiar așa de incantata de a ne petrece vacanța la acest hotel. Nu am avut așteptări de la mancare sau gradul de confort pe care ni l-a creat acesta. Însă de cum am pășit in hotel, cu toate ca eram epuizați după cele 7 h petrecute in autocar, am simțit un sentiment primitor și relaxant. Am mers sa mancam mai întâi..și aici putem spune ca am avut mancare diversificata la toate cele 3 mese plus ca a fost foarte gustoasa și proaspăta. Apoi am fost in camera de hotel unde am găsit foarte curat și paturile extrem de confortabile. Aveam și aer condiționat care imediat ce ii dădeai drumul răcorea camera și un balconaș micuț și cochet. Curățenia se făcea in fiecare zi pana in ora 12, și pe deasupra acele doamne ne împachetați și lucrurile “aruncate” la nimereala de noi. Plaja aproape..la 8 minute pe ceas de mers pe jos, acolo este și centrul stațiunii.( Foarte frumos seara). Iar dacă vrei sa rămâi in confortul acestui hotel pe toată perioada zilei fără sa te mai deplasezi poți încerca piscina care este foarte foarte curată. Cam acestea sunt concluziile mele/ale noastre. A fost o vacanța minunata și cu siguranta recomand și voi merge și la anul tot la Joya Park!
Recomand Travelplanner: Agenția a fost și ea profi și o recomand.

Arata mai mult

7.6

Mai cautati

Prea departe de plaja ...
Recomand Travelplanner: sunt OK

Arata mai mult

8.7

multumitor !

Hotelul e cam de 3 stele ! Intrarea principala - receptia - modesta ! Apartamentul f mare si comfortabil ! Aer conditionat non stop ! Mancarea fara mari pretentii, dar Ok. Curtea interioara si piscina destul de bine amenajate ! Pana la plaja putina miscare e binevenita ! Multumim Travel Planer !
Recomand Travelplanner: Super multumit ! Sunt client de 8 ani si nu as alege alta agentie !! Multumim doamnei Mariana Beghes ! Foarte atenta cu clientii si mereu la telefon ! Nota 10 !!

Arata mai mult

8.6

Concediu placut

Hotelul a fost ok 3-4 stele as zice eu
Recomand Travelplanner: Sunt multumit si imi doresc sa mai colaborez cu voi

Arata mai mult

8.8

A fost foarte bine.

A fost o vacanta reusita! Hotelul arata foarte bine. Piscina frumoasa, chiar este foarte frumoasa. Camerele curate. Mancarea buna, difersificata si suficienta.Poate putin de slaba calitate. Personalul ok. Ce nu mi-a placut? In prima zi am ajuns undeva pe la ora 15. Eram obositi. Cand sa ne cazam nu mi-am gasit vaucherele. De la receptie, o blonda penibila, insita sa-i dau vaucherele (chiar daca i-am aratat ordinul de plata) altfel nu o sa putem caza. Ne-a tinut 40 de minute, cu bagajele in mana, cu copii obositi si masinile parcate in neregulamentar in fata hotelului. Pana mi-am iesit din fire si am inceput sa dau cu pumnul in masa. Atunci a venit sefa hotelului si a spus sa mergem sa ne cazam, ca avem timp sa aducem vaucherele. La parcare, tot doamna de la receptie, ne-a luat 10 leva pe zi. Ne-a taxat si in prima zi, chiar daca am venit dupa 15, si pentru ultima zi, chiar daca am plecat la 11. In schimb, in ultima zi nu am primit decat micul dejun. Una peste alta, calitate pret, este bine sa alegi acest hotel. Daca vrei sa fi mai aproape de plaja, mancarea sa fie de mai buna calitate este bine sa cauti alt hotel.

Arata mai mult

7.9

Impresii despre sejur

Hotelul a fost ok cu excepția faptului ca este amplasat pe un deal si accesul către plaja se face mai greu.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Joya Park

Intrebari frecvente despre Hotel Joya Park

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Joya Park, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria