TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Bohemi Sunny Beach Bulgaria. 2024

3 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

5.9
82%
11 impresii
11 impresii
Impresiile Travel Planner (11)
Amplasare
5.5
Camere
5.7
Mancare
5.8
Personal
6.4
Atmosfera
5.8
Facilitati
5.5
Calitate / pret
6.5
Impresii pe Hotel Bohemi

11 impresii reale, verificate 100% - Hotel Bohemi

Impresii pe Hotel Bohemi

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
8.3

Vacanta Bulgaria , hotel Bohemi

A fost ce ne-am așteptat la banii aceștia. Personalul ok , mancarea ok ( nu ne-am îmbolnăvit:)) si a mancat di copilul de 3 ani , ac în camera , personal ok . A fost oricum cel mai ok ca preț la d.voastra în comparație cu alte site-uri.
Recomand Travelplanner: F ok din toate punctele de vedere

Arata mai mult

1.5

Ratat concediu

Am venit din concediu acum de la acest hotel... Dezastru.. Mi-a stricat tot concediul iar copilul s-a întors cu bube la gura și dureri de burta de la mâncare. De evitat acest hotel unde mizeria e la ea acasă, unde vomitat mâncarea sau nu aveți ce manca cu all inclusiv plătit.... Ma rea e sub orice critica, putina, aceeași mereu și de proasta calitate, vasele deservit murdare chiar și cu fire de par, multe inexistente pt adulți dar mai ales copii : e lapte, cereale comestibile, etc, sucuri proaste de la dozatoare vechi și murdare, ap de cafea murdare, mizerie pe jos unde mănânci și pe mese, prosoape, lenjerie, curățenie camera după 3 zile la solicitarea mea și ridicarea gunoiului din camera... Sunt multe de spus dar nu mai are rost... Mi-a stricat concediul și mi-a îmbolnăvit copilul... Rușine la banii care se iau la acest hotel nejustificat... Am uitat sa spun ca nu veți avea parte de gustare de la ora 10:00, ca nu exista, iar la 16.00 puteți sa savuratiunt pe pâine cu salam necomestibil, biscuiți și ceva înghețată...

Arata mai mult

1.4

Vacanta ratata

Nu recomand sub nici o forma, veți plânge după bani și veți muri de foame... Mâncare foarte proasta și putina, aceeași zilnic, cu multa mizerie pe jos, vase, terasa... Personalul se comporta mizerabil cu clienții, nu este muzica sau atmosfera cu ceva, la 10 nu exista gustare, ca la orice all inclusiv iar la 16.00 la gustare îți dă unt pe pâine cu salam necomestibil și înghețată... Dacă se termina asta e... Ca și la mâncare, în loc de șnițele cand s-au terminat ai adus pilaf... La băuturi.... Dezastru... Sucuri de la dozator proaste, iar alcoolice țuică, votca... Trageți singuri concluziile și atenție copii se pot îmbolnăvi....

Arata mai mult

9.9

Super vacanta

Hotel Bohemi mi-a oferit o experienta excelenta de vacanta- personal super nice, mancarea foarte buna, camerele foarte mari si destul de comfortabile..Recomand cu cea mai mare incredere si daca am ocazia sa revin in Sunny Beach cu siguranta voi considera hotel Bohemi
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

9.5

Hotel bohemi

Este un hotel satisfacator. Personal de nota 2, unii din ei nu stiu nici o limba inafara de bulgara. Este greu de comunicat cu ei si de rezolvat ceva. O situatie cam proasta: In fiecare zi personalul face curat in camera incepand cu ora 8, macar daca ai pus “do not distrub” ele tot bat in usa. Ei, bine daca bat, dar si deschid usa si intru. In rest, e o atmfosfera buna. Este langa plaja (5min pe jos). Mancarea e putin variata, dar gatesc gustos. Dar cu asa pret e ok.
Recomand Travelplanner: Cea mai buna agentie! Mi-a placut comportamentul personalului, sunt mereu disponibili. Poti sa vii la ei cu orice intrebare si vei avea un raspuns concret. Recomand! Nota 10!

Arata mai mult

4.5

O vacanta multumitoare

Fara frigider in camera,mancare buna dar care nu era deloc diversificata
Recomand Travelplanner: Nu am fost informat ca in camera nu este frigider,iar hotelul are 5 etaje si liftul functiona doar pana la etajul 4 asa este construit hotelul ,probabil etajul 5 a fost construit mai tarziu

Arata mai mult

9.1

Foarte ok

Hotel curat, mancare ok(ai ce alege pentru cei pretentiosi), personal dragut, dar majoritatea nu stiu engleza, piscina in fata hotelului. P.S.: Sa nu va asteptati la prajituri gustoase. P.S.2: Vederea la mare nu exista deoarece sunt alte multe hoteluri mult mai mari in fata hotelului si nu ai cum sa vezi nimic altceva decat hoteluri.
Recomand Travelplanner: Comunicativi, punctuali si ce am vorbit s-a regasit si la hotel.

Arata mai mult

8.5

Ok

Un hotel curat cu angajați serviabili,mancare buna,camere curate,spatioase,aerisite.minus pt pascina locuri putine și permanent ocupate barul de la piscina in renovare în rest ok.subliniez ca transportul la ducere sub orice critică(maxi taxi)nu autocar.
Recomand Travelplanner: Super ok.atentie însă la operatorul transport

Arata mai mult

9.6

O vacanta reusita !

Micut, curat cu personal foarte amabil si mancare gustoasa, variata si proaspata !
Recomand Travelplanner: Excelenta..... , amabili flexibili si corecti ...... Va multumim

Arata mai mult

8.5

hotel bohemi,sunny beach

Hotelul lasa putin de dorit,nu este ceea ce se vede in poze,insa este ok per total
Recomand Travelplanner: Agentie ok, s-au rezolvat prompt problemele intampinate la hotel

Arata mai mult

1

servicii cazare

Hotelul a fost ok din toate punctele de vedere. Serviciile au fost ok, mâncarea foarte buna iar angajații hotelului foarte de treaba ..ne.am mai întoarce cu drag la acest hotel!!
Recomand Travelplanner: O agenție foarte seriosa mai ales doamna cu care am ținut legatura!!recomand

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Bohemi

Intrebari frecvente despre Hotel Bohemi

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Bohemi, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria