TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Helios Balchik Bulgaria. 2024

3 stele
Balchik, Bulgaria - Vezi pe hartă

9.1
93%
15 impresii
15 impresii
Impresiile Travel Planner (15)
Amplasare
9.4
Camere
8.6
Mancare
8.9
Personal
9.4
Atmosfera
9.3
Facilitati
8.5
Calitate / pret
9.2
Impresii pe Hotel Helios

15 impresii reale, verificate 100% - Hotel Helios

Impresii pe Hotel Helios

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Balchik Bulgaria
9.3

Vacanta Helios Balchik

Hotel amplasat pe plajă, renovat ,servicii bune si angajați amabili.Nu pot da detalii despre măncare deoarece nu am mâncat acolo.Punctul minus este zona pe lângă care treceai spre centru cu clădiri părăsite și mizerie.
Recomand Travelplanner: Angajații agenției au fost promti si amabili.Am avut o colaborare bună

Arata mai mult

9.6

Vacanța Bulgaria , hotel Helios

A fost vacanța perfecta pentru mine și familia mea. Am avut suita pentru 3 Adulți și doi copiii( 5 ani și 2 ani) . Camera foarte frumos amenajată, curățenie, zilnic prosoape curate. Micul dejun diversificat și foarte gustos. Personalul foarte atent. Restaurantul hotelului are un meniu bogat si toate preparate comandate foarte bune. Muzica frumoasa in fiecare seara de la 19-23. Loc de joaca pentru copiii O zona foarte liniștita si ferita de agitație, cel puțin așa am prins noi la sfârșit de luna Iunie. Revenim cu drag si la anul.
Recomand Travelplanner: Foarte prompți. Cu siguranța o sa avem și pe viitor alte colaborări.

Arata mai mult

8.3

Vacanta Balcick

Hotel cu amplasare minunata ,personal discret si eficient , curatenie , camere cu mobilier bun .Atmosfera placuta si linistita. . Orasul a fost f curat in perioada asta .La pretul platit, nu poti avea asteptari mai mari.Personal , mi a placut
Recomand Travelplanner: F buni , ca de obicei .Multumim !

Arata mai mult

6.9

Vacanta Helios Bulgaria

Buna ziua, Hotelul Helios nu are nicio legatura cu clasificarea de 3/4 stele. Camerele au fost neingrijite iar baile trebuie sa fie refacute . Arata deplorabil. Pe paturi erau buteti goi fara huse pe post de "toper cu memory foam "...penibil. Am fi putut ignora calitatea camerelor daca ni s-ar fi oferit macar acea camera cu vedere la mare, care a fost solicitata in mod explicit la rezervare. Macar una dintre cele doua camere rezervate. Noroc ca nu au fost decat 4 nopti. Nu as recomanda. Multumesc Roxana
Recomand Travelplanner: Comunicarea putin haotica si neclara. Nu este explicat exact ce este acea taxa de rezervare sau anulare rezervare. Nu s-a tinut cont de cerinta noastra de a avea o camera cu vedere la mare. Ar fi trebuit sa stiti ce tip de camera are aceasta facilitate. Nu este hotel de 3 stele...poate 2 jumatate.

Arata mai mult

9.1

Balcic,Helios,hmm...chestie de gusturi

Balcic,un melanj de vechi si nou,un amestec de promenada fitoasa si strazi cu iz turcesc.Viata grea in spatele turismului care trage din greu.Balcani de esenta. Prima oara in Balcic.Hotel Helios discret la intrare,se deschide frumos,corect catre mare.Asta face jumatate din bani!Cealalta jumatate o fac personalul discret,cooperant,atitudinea generala relaxata,preturile mediu-marisoare la restaurant,camerele ok.E loc de mai bine,dar balanta pret/oferta este pozitiva. Hotelul are un aer calm,de varsta a doua spre senectute,prin urmare,nu este atractiv pentru tineret.Liniste,pace,discretie,bun simt.Daca vrei antren mergi in alta parte,alt hotel,nu in Balcic. Pentru noi a fost ceva ciudat,placut,netrait in 15 ani de litoral bulgaresc.Suntem inca in analiza...
Recomand Travelplanner: Fara reprosuri.

Arata mai mult

9.1

Sejur 18.08-25.08.2021

Confirmate impresiile pozitive din sejurul anterior. In plus, am beneficiat de o surpriza din partea managementului hotelului - data fiind revenirea noastra in locatie, ne-a fost pus la dispozitie (fara vreun cost suplimentar) un apartament cu vedere la mare in locul studioului rezervat. Este recomandabila aplicarea unei solutii de diversificare/modificare a meniului pentru mic-dejun deoarece, in cazul unei sederi mai lungi, devine putin neplacut consumul acelorasi feluri de mancare , repetat, timp de 7 sau 10 zile, fara nicio variatie. In rest, acelasi personal amabil in toate sectoarele hotelului, curatenie in spatiile comune si in camera, schimbare prosoape si lenjerii fara solicitari exprese in acest sens.
Recomand Travelplanner: Colaborare eficienta, cu mecanisme bine puse la punct.

Arata mai mult

9.3

Bun

Hotelul amplasat excelent,aproape de plaja , curat ,personal amabil ,curățenie .Camere mobilier nou ,frumos. Pt cele 3 stele este f bun.
Recomand Travelplanner: Buni ,profesioniști.

Arata mai mult

9.9

6 zile de vis

Hotelul, camera, serviciile de nota 10
Recomand Travelplanner: Recomand aceasta agentie chiar daca am fost sceptica la inceput dar mi-au depasit asteptarile. Colaborarea a fost de nota zece!Au raspuns prompt la toate intrebarile legate de sejur contractat.

Arata mai mult

9.5

Sejur Balchik 2021 - 6 zile de vis - chiar exista la pret decent!

Nu este o reclama ascunsa "cum se mai practica", este pur si simplu opinia mea personala avand in vedere serviciile (peste asteptari) oferite la un pret decent. Fiecare dintre noi avem asteptari mai mari sau mai mici in functie de o seama de factori si sa recunoastem in primul rand legat de pretul sejurului. Camera spatioasa (studio - 3 pers) care te intampina cu un miros de nou (recent renovat). Baia si asternuturile curate.Prosoapele si lenjeria schimbate cum este normal fara a solicita acest lucru. Amplasarea hotelului este la cateva trepte de mare si plaja, exista si o terasa cu sezlonguri si umbrele pe iarba dar unde te poti ascunde de soare si la umbra trandafirilor infloriti, piscina curata (igienizata zilnic), locul de joaca pentru copii cu tot ce trebuie, ca adultii sa aiba un moment de respiro la restaurantul cu locuri suficiente unde seara se canta muzica live.Totul este foarte curat si ingrijit. Mancare pentru toate gusturile. Nu este opulenta de prost gust este o normalitate de care am uitat sa ne bucuram. Hotelul, camera, serviciile merita mai mult de 3 stele!!!!!! Sugestie: daca pe site in momentul rezervarii s-ar regasi si poze cu camera aleasa, ar fi un mare plus.Din experienta va spun ca am incercat sa gasesc poze cu camerele pe alte site-uri.(multi renunta sa mai rezerve si din acest motiv)
Recomand Travelplanner: A fost prima oara cand am apelat la serviciile oferite de Travel Planner si daca recunosc ca am fost sceptica initial, la final m-am ales cu o experienta si o vacanta reusita multumita agentiei. Au raspuns prompt la toate intrebarile legate de rezervare. Recomand!

Arata mai mult

9.8

Weekend reusit

Amplasare excelenta, pe plaja, camere spatioase, curate Mic dejun variat iar mancarea la restaurant este gustoasa Muzica live seara, atmostfera linistita Minus- lipsa uscator par
Recomand Travelplanner: Sunt foarte multumita de agentie. Este a opta vacanta impreuna. Anul acesta mergem si in Grecia tot prin agentie. Am fost foarte multumita de suportul oferit anul trecut cand am comunicat in permanenta si am avut o vacanta reuita in Grecia in conditii de pandemie

Arata mai mult

10.0

Vacanta Helios Balchik, Bulgaria

Un hotel exceptional, in care ne-am simtit foarte bine. Camera tripla a fost mare, curata, dotata cu tot ce trebuie. Personalul zambitor si amabil. Foarte aproape de mare, cu o priveliste foarte frumoasa. Micul dejun bun. Raport calitate-pret excelent. Cu siguranta vom reveni la acest hotel.

Arata mai mult

8.5

Weekend la Balcic

Un hotel excelent amplasat, cu personal amabil si relativ prompt. Preturi modice la mancare si bautura. Curatenie exemplara in camera si in spatiile comune. Necesita unele imbunatatiri/renovari .

Arata mai mult

8.4

Mult mai bine decât la noi, pe litoral

Hotel micuț, cochet, cu personal amabil, bine situat.

Arata mai mult

9.9

sejur minunat!

Amplasare deosebita cu acces la piscina si plaja, camere optime si foarte curate, mancare excelenta la restaurant, personal amabil, atmosfera placuta , foarte aproape de centrul statiunii. As reveni cu placere la hotel Helios.

Arata mai mult

10.0

Placut si linistit!

foarte placut,amplasat la plaja, piscina curata, camere spatioase, curatenie zilnica, personal amabil, restaurant de asemenea cu manacare foarte buna, muzica live seara, nota 10!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Helios

Intrebari frecvente despre Hotel Helios

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Helios, te-ar mai putea interesa in Balchik, Bulgaria