Caută
x
odihna la mare cu soare!
8.8
8.8

Despre Hotel Victoria Palace, Sunny Beach, Bulgaria

constructie impunatoare,moderna, cu 4 piscine, baruri, lux, distractie. camerele sunt mari, orientate spre plaja si piscine sau spre statiune. bautura la discretie, la fel si mancarea. baclavalele sunt o nebunie-atentie la silueta!

0
0

Despre Sunny Beach, Bulgaria

statiune moderna, linistita, marea curata si calda(am gasit scoici foarte mari si colorate), plaja mai mare ca in Romania. puteti vizita orasul vechi, este superb, preturi mici.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

ofertele sunt ok. chiar merita!

Hotel care nu ar merita nici 2 stele. Nu a fost facuta curatenie in camera toata saptamana, o singura data ne-au dat prosoape noi si atat. Saltele vechi si neconfortabile, in baie curge apa din sifonul de pardoseala, cadita de dus si toaleta erau lasate murdare. Eram cu fetita noastra de 22 luni, am stat in hol vreo 7 ...STATIUNEA ESTE FRUMOASA , AVANTAJATA DE VECINATATEA ORASULUI NESSEBAR ! O SA MAI REVENIM POATE DAR CU SIGURANTA LA ALT HOTEL !...9,27
98% 10846 impresii

Când ne-am gândit și hotărât să plecăm în concediu deja trecuseră toate reducerile și toate locurile erau ocupate. Am întrebat la mai multe agenții. Deja primisem e-mailuri că nu există disponibilitate. Îmi luasem gândul că voi merge anul acesta în Grecia și... dintr-odată primesc telefon de la agen...Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Victoria Palace nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Este prima oara cand folosim serviciile acestei agentii si putem spune ca ne-au convins sa le ramanem clienti pe termen lung. De vacanta noastra s-a ocupat doamna Mariana, care a fost nemaipomenita. Ne-a oferit toate informatiile necesare pentru a putea lua o decizie si a fost in permanenta de gasit pentru orice detaliu. Felicitari!"

- Nae Virgiliu, Manager securitate, 47 ani | Impresii despre Travel Planner >>