Caută
x
odihna la mare cu soare!
8.8
8.8

Despre Hotel Victoria Palace, Sunny Beach, Bulgaria

constructie impunatoare,moderna, cu 4 piscine, baruri, lux, distractie. camerele sunt mari, orientate spre plaja si piscine sau spre statiune. bautura la discretie, la fel si mancarea. baclavalele sunt o nebunie-atentie la silueta!

0
0

Despre Sunny Beach, Bulgaria

statiune moderna, linistita, marea curata si calda(am gasit scoici foarte mari si colorate), plaja mai mare ca in Romania. puteti vizita orasul vechi, este superb, preturi mici.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

ofertele sunt ok. chiar merita!

Un hotel foarte bine amplasat, la intrarea in statiune pe plaja. Piscinele excelente . In viitor as recomnda mai multa atentie peronalului din receptie. Am fost o familie cu 2 adulti si 3 copii. 1 an, 9 ani si 14 ani. Ne-au repartizat o camera in partea laterala dreapta a hotelului spre zona unde incep terasele, resp...Statiune e foarte frumoasa. Peste litoralul romanesc, clar... Cam scump sezlongul si umbrela ....A fost prima oara si sunt convins ca o sa mai mergem......9,31
98% 11580 impresii

Colaborare excelenta! Multumim Travel Planner pentru concediul minunat pe care l-am avut in Bulgaria la Hotel Berlin Green Park, Nisipurile de Aur! ...Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Victoria Palace nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Agenția a fost foarte serioasă, iar procesul de rezervare foarte rapid și eficient. Nu au fost întâmpinate probleme de nici un fel."

- Silviu, Subject Matter Expert - Office 365 Exchange, 31 ani | Impresii despre Travel Planner >>