Caută
x
odihna la mare cu soare!
8.8
8.8

Despre Hotel Victoria Palace, Sunny Beach, Bulgaria

constructie impunatoare,moderna, cu 4 piscine, baruri, lux, distractie. camerele sunt mari, orientate spre plaja si piscine sau spre statiune. bautura la discretie, la fel si mancarea. baclavalele sunt o nebunie-atentie la silueta!

0
0

Despre Sunny Beach, Bulgaria

statiune moderna, linistita, marea curata si calda(am gasit scoici foarte mari si colorate), plaja mai mare ca in Romania. puteti vizita orasul vechi, este superb, preturi mici.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

ofertele sunt ok. chiar merita!

Hotel care nu ar merita nici 2 stele. Nu a fost facuta curatenie in camera toata saptamana, o singura data ne-au dat prosoape noi si atat. Saltele vechi si neconfortabile, in baie curge apa din sifonul de pardoseala, cadita de dus si toaleta erau lasate murdare. Eram cu fetita noastra de 22 luni, am stat in hol vreo 7 ...O plaja foarte lunga, foarte frumoasa cu vederi impresionante si multe hoteluri foarte foarte mari. Un alt mare plus este orasul Nessebar din zona care este foarte atractiv....9,28
98% 10946 impresii

Raspuns prompt, amabilitate, oferte conform cerintelor, comunicare online, acest chestionar demonstreaza preocuparea dv. pentru perfectionare. Succes....Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Victoria Palace nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Agentia de turism Travel Planner este, din punctul meu de vedere, una dintre agentiile de top. Marturisesc ca pana in aceasta vara nu auzisem de dv. O intamplare fericita a facut sa va gasesc pe internet si sper ca pe viitor sa ma bucur de aceeasi foarte buna calitate a serviciilor dv.! V-am recomandat deja prietenilor si colegilor de serviciu!"

- Sandru Octaviana, economist, 47 ani | Impresii despre Travel Planner >>