TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

84 pareri si impresii Hotel GRIFID Metropol Nisipurile de Aur 2024

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

9.3
92%
84 impresii
84 impresii
Impresiile Travel Planner (84)
Amplasare
9.7
Camere
9.5
Mancare
9.1
Personal
9.1
Atmosfera
8.9
Facilitati
9
Calitate / pret
9.1
Impresii pe Hotel GRIFID Metropol

84 impresii reale, verificate 100% - Hotel GRIFID Metropol

Impresii pe Hotel GRIFID Metropol

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
5.7

Mediocru

Hotel de 3 stele,mâncare și băutură de 2 stele,plaja de 4 stele.
Recomand Travelplanner: Serioși corecti și prompți.

Arata mai mult

9.3

3 zile la Metropol

Totul este bine mai puțin faptul ca o parte din personal are o atitudine rasista fata de romani ,cum te aud vorbind românește își schimba atitudinea si modul in care te privesc ,sa fii neamț e altceva ,cu altfel de bani plătești !(mă gândesc ca or fi fost oarece conaționali pe acolo care au deranjat !) . Cum spuneam bucătărie de 5 stele la toate mesele ,zici ca sunt din cartea de bucate iar gustul e deosebit . Partea proasta e ca check out-ul e la 11.00 check in la 15.00 .In curând o sa te trezești la 7.00 sa poți elibera camera !
Recomand Travelplanner: Serviciile agenției au fost la superlativ ,nimic de comentat negativ !

Arata mai mult

10.0

Sejur Grifid Metropol

Un hotel cu servicii diversificate, de calitate.Personal amabil de la receptie pana la piscina, plaja. Noua ne-a placut faptul ca servirea meselor e a la cart.Gasesti oricum si cateva produse expuse spre sevire bufet. Bauturile sunt de calitate. Cina Fusion,la care recomand rezervare chiar de la inceputul cazarii,este ceva deosebit . Voi mai merge in vacanta la acest hotel. Recomand.
Recomand Travelplanner: Profesionism .Recomand aceasta agentie

Arata mai mult

7.6

Rusalii Bulgaria

Totul la SUPERLATIV. Incomparabil din păcate ,cu litoralul românesc.
Recomand Travelplanner: Ca de obicei relația cu agenția a fost ireprosabila

Arata mai mult

8.8

3 nopti superbe!

Camera fata de anul trecut mult mai mica iar mocheta pătată atat în camera cât și pe hol. Am stat la camera 307 cu vedere la mare. Cele cu vedere la mare sunt foarte mici pe când cele cu vedere parțială sunt un fel de apartament cu 2 camere fără ușa în care pot sta 4 persoane având o canapea extensibila. Mâncarea era aceeași în fiecare zi, doar ca aveai ce manca. Un mare minus al acestui hotel este ca nu au meniul în limba romana! Chiar și chestionarul care ne-au rugat sa-l completam era în foarte multe alte limbi doar romana, nu!!! Locurile de parcare sunt chiar în fata dar contra cost, 20 leva pe zi. Un mare plus pentru personal. Foarte tineri dar foarte binedispus, dornici sa te ajute, jos pălăria pentru personalul hotelului. Masurile de protecție sunt peste tot. Măști aveam în camera, la masa( la intrare).
Recomand Travelplanner: Recomand cu drag! Este al doilea an cu voi! Bravo! Aveți niște oameni minunați!

Arata mai mult

10.0

Foarte frumos.

Recomand Metropol. Liniste fata de alte hoteluri din apropriere, plaja proprie fara galagie unde gaseam loc mereu, mancarea foarte buna si variata, curatenie facuta zilnic in camere.
Recomand Travelplanner: De cand am cunoscut Travel Planer suntem incantati de serviciile oferite. Este al 3 lea an de cand mergem cu Travel Planer in concediu. Servicii oferite la maxim.

Arata mai mult

9.9

Vacanță plăcută de nota 10

Am avut plăcerea să fim cazați la hotel Grifid Metropol.Personalul hotelului amabil și drăguți.Camera mare ,curata și cu bun gust aranjată. Mesele bune si gustoase,băuturile la fel de bune.La etajul 12 este un bar,care după ora 20 poti servi o băutură buna și admira panorama stațiuni.Plaja privată curata cu bar și salvamar. Am avut un concediu relaxant și placut.Totul a fost ok și cu siguranță vom reveni aici.Recomand cu plăcere acest hotel.
Recomand Travelplanner: Am colaborat și în trecut cu travel planner drept pentru care le multumesc.Recomand agenția cu plăcere!

Arata mai mult

10.0

Vacanta Grifid Metropol

A fost vacanta pe care mi-am dorit-o!In contextul pandemiei,sincer mi-a fost teama sa merg,dar din prima clipa a fost foarte bine...dezinfectanti de la intrare,se ia temperatura la receptie(la check in),in camere aveam masca,manusi si dezinfectant!Camera curata,totul impecabil!La masă,la bar,la sky bar totul la superlativ!Angajatii amabili,la restaurant servirea a-la-carte foarte ok...mancare foarte bună,pe plaja,bar,sky bar-ul de la et.12 ofera o superba priveliste!Sa nu uit de infinity pool...intr-un cuvant:MINUNAT!daca nu s-ar fi inchis hotelul mai fugeam 3-4 zile...dar anul viitor cu siguranta vom reveni,Doamne ajuta!☀️
Recomand Travelplanner: O agentie pe care o recomand tuturor,Sunt amabili,profesionisti si nu in ultimul rand,va multumim pentru promtitudine!Mult succes in continuare!

Arata mai mult

4.4

Despre cum ne-a "planificat" Travel Planner vacanta in 3 episoade

Intro: sejur 6 nopti, septembrie 2020, Grifid Metropol, criterii alegere: meniul A la Carte, pozitionarea fata de plaja, adults only, camera junior suite vedere laterala la mare. Asteptari pt. 4* aka affordable luxury: camera spatioasa, odihnitoare, luminoasa, confortabila, well designed, view, meniu decent, plaja curata, atmosfera relaxanta. Ce-am gasit in realitate: Episodul 1: Marile sperante in Grifid Metropol, etaj 10, orientare spre nord, 1/2 sejur #camera: disconfort termic, umiditate ridicata, ventilatie naturala insuficienta; cele 3 zone- dormitor, living, hol - segmentate neinspirat prin pereti despartitori (acest aspect nu se regasaste in prezentare), tavane coborate prin montajul scafelor; lumina naturala prezenta numai in zona dormitorului, restul spatiului fiind iluminat artificial; instalatie de climatizare zgomotoasa; structura dura a matlasajului transpare prin protectia saltelei. #baia: curata, spatioasa, dotata. #meniul A la Carte: bun, dar limitat, repetitiv; pt. cele 3 zile cat am stat a fost OK. #plaja: aspect dezolant, sezlonguri nedezinfectate, Beach Bar cu produse putine, slab calitative. Episodul 2: Asteptandu-l pe Godot - "Sperantele" au murit in mijlocul sejurului odata cu somatia de a elibera camera pe motivul inchiderii hotelului. What??? Alternativa: Vistamar. Transferul si dialogul cu personalul celor doua hoteluri de-a dreptul penibil, mult timp pierdut, CRM total neprofesionist. Episodul 3: Fifty Shades of Grey in Grifid Vistamar, Concept Sea View room, etaj 8, pe coltul sud-est, 1/2 sejur. So, Grey and grey! #camera: pardoseala placata cu gresie, segmentare similara cu cea de la Metropol, delimitari cu panouri/grilaje de lemn, clar-obscur, proasta antifonare, caldura sufocanta, umiditate, zgomot infernal provenit din zona piscinei. # baia demolata si holul creeaza un open space deranjant prin lipsa intimitatii: toaleta plasata intr-o incapere de 1 mp, cabina de dus incropita si semideschisa, 2 lavoare montate pe un blat care te intampina la intrare, dulapul de haine expus umiditatii; captatoare useless and so on; o spoiala cu pretentii de urban jungle. #meniul- diferenta uriasa intre calitatea produselor din restaurantele A la Carte si cele regular, all inclusive (cantina). Cu mare tam-tam am obtinut rezervare A la Carte pt. 3 seri, desi platisem meniu A la Carte integral. Multumiri lui Ilyan, singurul care a facut diferenta!#infinity pool: vedere superba, restaurant bun. Multumiri din nou, Ilyan, pentru invitatia speciala!

Arata mai mult

10.0

Super Vacanta in Bulgaria!

Totul a fost la superlativ. Singurul "inconvenient" a fost ca a trebuit sa parchez masina la 1 km distanta. Dar am fost dus/adus pana la masina mea f prompt, de catre un angajat al hotelului. F amabili, F curat hotelul, mancare deosebit de gustoasa si variata.
Recomand Travelplanner: Am facut rezervarea cu doar 2 zile inainte de concediu. Totul a decurs asa cum mi-am dorit: rapid si fara nici o problema.

Arata mai mult

3.8

Sejur de 2 nopti

Camere curate, plaja aproape

Arata mai mult

9.9

Vacanta Grifid Metropol

Hotelul arata foarte bine. Este curat si ingrijit. Sistemul All inclusive a la carte ni s-a potrivit de minune. Mancarea foarte buna, insa ca de obicei mai este loc de imbunatatire. Personalul a fost foarte dragut si amabil. Recomand ... n-o sa fiti dezamagiti
Recomand Travelplanner: A fost prima colaborare cu agentia Travel Planner si am ramas "foarte" placut impresionat. Veneam dupa un esec total cu o alta agentie de turism iar Travel Planner mi-a salvat concediul. Totul s-a desfasurat foarte rapid si intr-un mod foarte profesionist. Am primit toate informatiile necesare calatoriei prin email. Intre timp am intrat in contact cu o multime de oameni foarte multumiti de agentie. Jos palaria! Nota 10 cu felicitari!

Arata mai mult

9.7

Vacanta de vis

Exceptional!

Arata mai mult

7.2

Dezamagita

Pot spune ca am vrut sa plecam chiar cu o zi mai devreme.. mâncarea foarte slaba, nu se compara cu ce era acum 2ani! Bautura la fel proasta.. totul e facut ca la oricare alt hotel.. cu Savoy! De cafea ce sa zic.. n-am baut o cafea 3 zile decat ness-frappe-ul care cât de cât se putea bea! Pâna si calitatea clientilor a scazut.. nu puteai sa stai linistit la masa de râsul grotesc al multora.. Se purta masca în hotel si când mergeai sa-ti iei salata! Camerele frumoase,vederea la fel.. dar ce te faci când iesi din camera..

Arata mai mult

10.0

Grifid Metropol

In general hotelul corespunde descrierii afisate. Totusi, exista cateva probleme. La restaurantele din programul comun se prinde foarte greu o rezervare, sunt ca si inexistente. Restaurantul Fusion are program numai miercurea si duminica, ar fi fost minunat sa fie specificat pe undeva. Totusi, mancarea de la restaurantele proprii este foarte buna, personalul este prompt, uneori foarte dragut. Alta problema, scurgerea de la baie e cam inceata, si mai apar din cand in cand mirosuri. Pentru cei care sunt mai inceti in a face bagajul de plecare, la ora 12 cardurile de acces devin inactive si esti sunat pentru a elibera camera.

Arata mai mult

9.4

Metropol

Camere spatioase, curate; mancarea foarte buna; bauturile , exceptandu-le pe cele de import, f slab calitative. Ne-a placut foarte tare comportamentul angajatilor. Dezamagire a fost sa vedem ca turistii nu poarta masca , desi erau afise peste tot cum ca-i obligatoriu. Piscinele puteau avea dimensiuni mai mari, dar nah, oricum am venit pt marea Neagra

Arata mai mult

10.0

vacanta din bulgaria august 2020

am petrecut cea mai frumoasa vacanta.numai cei carcotasi pot gasi ceva negativ.totul a fost la superlativ.bulgarii stiu sa faca turism,stiu sa se comporte civilizat si politicos cu turistii,sa-i faca sa se simta bine.ma voi intoarce aici in orice ocazie voi avea.mi- a placut f mult travel planner,cu mail-urile trimise si sfaturile de calatorie,ceva ce nu am gasit la alte ag.de turism.va felicit.concluzia SUPER

Arata mai mult

10.0

Vacanta in Nisipurile de Aur

In cadrul sejurului la Hotel Grifid Metropol am experimentat un nou concept de all inclusive, a la carte, ceea ce pentru noi a fost inedit si ne-a surprins in mod placut. Serviciile au fost la un nivel ridicat: curatenie impecabila, mancare de calitate si personal hotelier implicat in a satisface dorintele turistilor. Am fost impresionati de privelistea asupra Marii Negre din suita in care am fost cazati (etajul 12), dar si de panorama de care te puteai bucura din sky bar. Recomandam cu drag Hotelul Grifid Metropol celor care isi doresc o vacanta de calitate.

Arata mai mult

10.0

Vacanta in Nisipurile de Aur

In cadrul sejurului la Hotel Grifid Metropol am experimentat un nou concept de all inclusive, a la carte, ceea ce pentru noi a fost inedit si ne-a surprins in mod placut. Serviciile au fost la un nivel ridicat: curatenie impecabila, mancare de calitate si personal hotelier implicat in a satisface dorintele turistilor. Am fost impresionati de privelistea asupra Marii Negre din suita in care am fost cazati (etajul 12), dar si de panorama de care te puteai bucura din sky bar. Recomandam cu drag Hotelul Grifid Metropol celor care isi doresc o vacanta de calitate.

Arata mai mult

9.5

Placut surprinsa

Pro Hotel cu plaja privata, adults only, all inclusive (desi evit), dar a la carte (f surprinsa), optiuni pt toate gusturile, prezentare deosebita Piscina infinity la etajul 2 si inca una la parter ce acopera toate nevoile Camerele duble suficient de mari, produse de calitate - rituals, la etajele superioare view superb (am stat la etajul 10) Curatenie si igienizare in contextul actual nu ne am simtit expusi in vreun fel Contra Bauturile in regim all inclusive (oferta slaba, dar este cunoscut acest aspect la all inclusive cel putin in bulgaria, noi ne am asumat) Hotel cu 12 etaje si 2 lifturi. In conditiile actuale capacitate redusa (2 persoane sau o familie) asadar erau momente ale zilei cand asteptai destul de mult sa urci/ cobori

Arata mai mult

6.9

Calitatea scazuta a serviciilor fata de anul trecut pentru acelasi hotel in exact aceeasi perioada

La sosirea in hotel nu mai esti primit cu sampanie ca anul trecut. Camera de cazare NU are plase de tantari...ceea ce este foarte rau avand in vedere ca este recomandat sa nu folosim sistemul de A.C. deoarece nu este sistem cu unitate individuala pe fiecare camera ci sistem care este comun cu alte camere (expunere contactare COVID). Nu mai aveau disponibil la camere "meniul de perne"- din care iti puteai alege tipul de perna (ca anul trecut). Nu s-a tinut cont de distantare, mesele din restaurante erau amplasate la aceeasi distanta unele fata de celelalte exact ca anul trecut. Mancarea mai slaba calitativ si mai putina cantitativ fata de anul trecut. Servirea mai proasta ca anul trecut (cel putin la micul dejun)...incurca comenzile, au adus mancarea rece, nu erau cani la masa si au adus de la alta masa unele nefolosite (avand in vedere problema cu COVID-ul nu ar fi trebuit sa procedeze asa) nu au adus oliviera dupa servirea mesei. Bauturile de la barul de pe plaja mult sub calitatea celor de anul trecut (de exemplu anul trecut frappe-ul avea si frisca si sirop...anul acesta nu mai avea nici una nici cealalta si era mult mai apos)...sa nu mai zic de cocktail-urile cu alcohool in care acesta era aproape inexistent. Anul trecut recomandam cu drag acest hotel, insa dupa experienta de anul acesta nu m-as mai intoarce la el.

Arata mai mult

10.0

O vacanta de neuitat

Hotel excelent, curatenie, servicii ireprosabile, meniu diversificat si extrem de gustoase toate preparatele. Doar cuvinte de lauda, totul a fost la superlativ! Voi reveni cu siguranta cu prima ocazie si voi recomanda si cunoscutilor mei aceasta locatie.

Arata mai mult

9.8

O vacanță reușită!

Recomand hotelul cu toată inima! Un hotel elegant,cameră mare,curată ,frumos decorată,dotată cu 2 plasme.Intr-un cuvant un hotel peste așteptări atunci când intri în el.O problemă este parcarea foarte mică, fiind obligat să îți cauți parcare in altă parte contra cost (20 de leva/ziz.Conceptul de all inclusive foarte ok ,deși servirea se face la masă. Am avut parte de o experiență culinară deosebită ,preparatele fiind pregătite de un master chef.Din păcate personalul nu este atât de doritor iti a-ți rezolva eventualele cerințe.

Arata mai mult

9.2

Vacanta BULGARIA - GRIFID METROPOL 16+ Adults Only, Nisipurile de aur

Hotelul este superb! Camera tip Junior Suite este super ok, spatiul-nici nu incape in discutie, mobilier modern, TV Led; am beneficiat de expressor cafea cu pastile, minibar aprovizionat zilnic, papuci de unica folosinta, halate de baie, palarii de soare. Au fost si mici inadvertente, de exemplu: 1) baie arata foarte bine; am avut atat cada de baie, cat si cabina de dus dar, in pofida acestui aspect pozitiv, nu le-am putut utiliza (ca sa nu mai asteptam unul dupa altul) deoarece dispenserele de sapun lichid/sampon existau doar la lavoar si la cabina de dus, prinse in perete; am vrut sa-l iau pe cel de la lavoar sa-l pun la cada de dus si asa am remarcat ca erau prinse in perete, nu se puteau detasa... 2) bauturile sunt doar locale, nu si din import ca in descrierea de pe site 3) 2 restaurante a la carte (cu rezervare) dar nu am putut beneficia de niciunul din cauza lipsei disponibilitatii, in conditiile in care gradul de ocupare al hotelului era sub 50 % 4) existenta unui sky bar la etajul 12, pe care nu-l gasesti oriunde, dar care in intervalul de 5 zile, cat am stat acolo, nu a fost deschis nici macar o singura zi.

Arata mai mult

7.4

Sejur reușit

Am stat 5 nopti si totul a fost ok. Serviciile sunt bune, iar personalul foarte amabil. Camerele sunt destul de mari, cu mobilier de calitate si vedere foarte frumoasa la mare si padure (am avut norocul sa stam la etaj 12). In orele de masa, se astepta destul de mult la lift, in rest nu. Noua ne- a placut sistemul de masa a la carte, chiar daca alegerile sunt limitate mancarea este buna. Se respecta regulile de dezinfectie si distantare. Nu recomand insa plimbarea seara pe promenada, sunt extrem de multi turisti, majoritatea romani, si foarte putini poarta masca..

Arata mai mult

9.5

Sejur perfect

Totul peste așteptări.Am plecat cu putine îndoieli vizavi de măsurile antivirus,însă aproape totul este bine pus la punct in acest hotel.Il recomand pt.curatenie,poziție f.bună, mâncare delicioasă si destul de variată,personal amabil.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Un hotel de nota 10. Puține hoteluri iti pot oferi aceste servicii ! Mâncarea foarte bună, curățenie, amplasarea hotelului ,plaja curăță cu seslonguri, piscinele super, personalul foarte bine pregătit si instruit sa te satisfacă ca si turist . Am fost de multe ori la acest hotel , pentru ca mi-a placut ce-mi oferă. Agenția are preturi mai mici decat booking.

Arata mai mult

10.0

Bulgaria - inca o data la superlativ

Dupa multe idei preconcepute care ne-au fost spulberate pur si simplu la primul concediu in Bulgaria, s-au implinit deja 10 ani de cand pentru noi o fuga la mare inseamna de fapt o fuga pe litoralul bulgaresc, ci nu la Mamaia. Anul acesta, oarecum fortati de restrictiile de calatorie care ne-au anulat planurile pentru Turcia, am petrecut un prim concediu cu copilul la Sunny Beach, dupa care am decis sa furam cateva zile si pentru noi, la Nisipurile de Aur, cautand un hotel "adults only". Pentru ca in 2014 am mai fost cazati cateva zile la Grifid Metropol si am avut amintiri placute, am decis sa alegem din nou acest hotel. Asteptarile erau oarecum limitate avand in vedere ca restrictiile date de contextul pandemic afecteaza experienta de vacanta, dar am fost surprinsi sa vedem ca se poate face preventie ca la carte si intr-un mod discret: dezinfectanti pe holuri si in camere, masti puse la dispozitie in camera, dar mai ales servirea mesei de catre personalul hotelul, fapt care previne contactul indirect cu alti oaspeti. Dupa doua saptamani in Sunny Beach si cu gandurile inca la vacanta ratata din Antalya sau la peisajele grecesti, eram pregatiti sa fim dezamagiti, dar realitatea ne-a intrecut asteptarile: - prima surpriza a fost cand niste prieteni care doreau sa isi petreaca concediul cu noi, dar care aveau copii, au putut opta pentru hotelul alaturat, Grifid Vistamar, astfel incat noi am putut avea linistea specifica unui hotel "adults only", dar am putut petrece si timp impreuna cu ei (de retinut ca totusi copiii nu sunt bineveniti pe plaja de la Metropol). - a doua surpriza a fost cand aceiasi prieteni ne-au propus sa ii insotim la Aqua Park, care este in cadrul hotelului alaturat, Grifid Bolero. Atat oaspetii Vistamar, cat si cei Metropol au acces la Aqua Park si la Pool Barul Bolero. - a treia surpriza a venit dupa o discutie contradictorie cu sotul legata de "all inclusive a la carte". Sotul prefera in general sa vada mancarea inainte sa o comande si era deja pregatit sa comenteze. Dupa ce la felul principal a mancat o Porchetta care l-a dat pe spate, a cerut la "desert" rata cu varza care, ca sa il citez, i-a provocat un "orgasm culinar". Practic fiecare pranz si fiecare cina s-au transformat intr-o expeditie de cautare a acelor preparate atat de rafinate si de subtile incat sa il faca sa retraiasca aceste senzatii

Arata mai mult

10.0

Din nou Bulgaria la superlativ

Dupa multe idei preconcepute care ne-au fost spulberate pur si simplu la primul concediu in Bulgaria, s-au implinit deja 10 ani de cand pentru noi o fuga la mare inseamna de fapt o fuga pe litoralul bulgaresc, ci nu la Mamaia. Anul acesta, oarecum fortati de restrictiile de calatorie care ne-au anulat planurile pentru Turcia, am petrecut un prim concediu cu copilul la Sunny Beach, dupa care am decis sa furam cateva zile si pentru noi, la Nisipurile de Aur, cautand un hotel "adults only". Pentru ca in 2014 am mai fost cazati cateva zile la Grifid Metropol si am avut amintiri placute, am decis sa alegem din nou acest hotel. Asteptarile erau oarecum limitate avand in vedere ca restrictiile date de contextul pandemic afecteaza experienta de vacanta, dar am fost surprinsi sa vedem ca se poate face preventie ca la carte si intr-un mod discret: dezinfectanti pe holuri si in camere, masti puse la dispozitie in camera, dar mai ales servirea mesei de catre personalul hotelul, fapt care previne contactul indirect cu alti oaspeti. Dupa doua saptamani in Sunny Beach si cu gandurile inca la vacanta ratata din Antalya sau la peisajele grecesti, eram pregatiti sa fim dezamagiti, dar realitatea ne-a intrecut asteptarile: - prima surpriza a fost cand niste prieteni care doreau sa isi petreaca concediul cu noi, dar care aveau copii, au putut opta pentru hotelul alaturat, Grifid Vistamar, astfel incat noi am putut avea linistea specifica unui hotel "adults only", dar am putut petrece si timp impreuna cu ei (de retinut ca totusi copiii nu sunt bineveniti pe plaja de la Metropol). - a doua surpriza a fost cand aceiasi prieteni ne-au propus sa ii insotim la Aqua Park, care este in cadrul hotelului alaturat, Grifid Bolero. Atat oaspetii Vistamar, cat si cei Metropol au acces la Aqua Park si la Pool Barul Bolero. - a treia surpriza a venit dupa o discutie contradictorie cu sotul legata de "all inclusive a la carte". Sotul prefera in general sa vada mancarea inainte sa o comande si era deja pregatit sa comenteze. Dupa ce la felul principal a mancat o Porchetta care l-a dat pe spate, a cerut la "desert" rata cu varza care, ca sa il citez, i-a provocat un "orgasm culinar". Practic fiecare pranz si fiecare cina s-au transformat intr-o expeditie de cautare a acelor preparate atat de rafinate si de subtile incat sa il faca sa retraiasca aceste senzatii :) Si au fost aproape la fiecare masa, ceea ce este fabulos pentru un hotel "all inclusive" - a patra supriza a fost legata de prajituri. Personal am un blog culinar si pregatesc prajituri si torturi care sunt apreciate. Dupa experienta anterioara de la Sunny Beach unde fiecare prajitura era un amestec de arome artificiale si prafuri, la Grifid Metropol am avut surpriza foarte placuta sa gust si prajituri pregatite cu ingrediente naturale, savuroase si lipsite de senzatia specifica prafurilor. - o alta surpriza a fost la momentul primirii camerei - camera mare, spatioasa, baie cu dus si cada, cu un living spatios care poate gazdui la o sueta 3-4 familii, cu un balcon urias (specific doar camerelor de la etajul 3), cu masti si dezinfectant, cu minibar dotat, cu cafetiera cu capsule si chiar niste palarii de paie pentru plaja! - pe plaja sau pe terasele hotelului bauturile erau servite in pahare de "pepsiglas" :) ci nu in pahare de plastic de unica folosinta - un punct verde pentru hotel, care de fapt se mandreste cu eforturile sale in aceasta directie; - o piscina "bio" - piscina in care fundul este acoperit de pietre - si o piscina infinity - din pacate stirbita de o "capodopera" arhitectonica de pe plaja Per ansamblu personalul hotelului era mereu in raza vizuala, dar intr-o maniera discreta. Amabili, placuti, dornici sa ajute clientul, cu eleganta si zambitori. Fiecare seara gazduia un eveniment in lobby bar, atmosfera creata fiind similara celei unei "iesiri in oras". O experienta excelenta, un "all inclusive" cu stil, un categoric "ASA DA!".

Arata mai mult

9.5

Vacanta Grifid Metropol

A fost o vacanta minunata si relaxanta.Hotelul ofera exact ceea ce promite, arata chiar mai bine decat in poze, meniul a la carte variat si gustos, plaja ingrijita cu sezlonguri suficiente, un mare plus pentru calitatea bauturilor de la lobby bar.Desi am avut rezervare pentru o camera dubla am primit un upgrade gratuit pentru junior suite. Singurul minus pe care as putea sa-l mentionez este ca in piscina infinity a fost apa rece. Per total foarte bun raport calitate/pret! Multumim, Travelplanner pentru seriozitate si promptitudine!

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (54) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel GRIFID Metropol

Intrebari frecvente despre Hotel GRIFID Metropol

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel GRIFID Metropol, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria