TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

40 pareri si impresii Hotel Shipka Nisipurile de Aur Bulgaria. 2024

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.9
70%
40 impresii
40 impresii
Impresiile Travel Planner (40)
Amplasare
8.2
Camere
7.8
Mancare
7.4
Personal
7.7
Atmosfera
8
Facilitati
7.5
Calitate / pret
8.5
Impresii pe Hotel Shipka

40 impresii reale, verificate 100% - Hotel Shipka

Impresii pe Hotel Shipka

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
8.6

Hotelu nu este de 4 stele

Mancarea nota 7 se putea mai bine curatenia super ok zilnic curayenie si prosipe schimbata in camera piscina iar o mare peobkema la or 18 se inchidea l in rest a fost ok
Recomand Travelplanner: O agentie super super seriosa si corecta recomand la toata lumea

Arata mai mult

5.7

Mixed feeling about the place and the personnel . Many things can be improved

Good impression about the reception personnel who are very kind and willing to help at any time and they are doing a good job . Is ieasy to comunicate with them and you will be served . You need to ask for anything you feel is missing : cleaning the room, replacing the towels , asking for a spoon in the dinning the room but they are going to do it . Very good that they have a jacuzzi and a small pool with different deepness of water . Good thaT they have a small playong ground for the kids but is should be extended and they should have an entertainer for them. We had 2 small kids and we had to run everyday after them because no one was entertaining them . Parking in front of the hotel for 20 BGN per day (10 EUR) . Not so good impression of the rooms and the food . The room might feel like is under 2 stars and sometimes have smells due to the sewage . The dinning rooms can be improved in terms of being more friendly ( you feel like in the 80`s in terms of the design but if the personnel is kind ) . The food is enough and the time frames of the breakfast , lunch and dinner are enough long to satisfy a long range of people good but they are missing the diversity . The bar of the pool and the one in the hotel are looking bad . The drinks ( coffee, juice , water etc) are served from the automatic machines and they taste either too sweet or strange . The drinks outside of the dinning room are served in plastic glasses that are very small and can get easly spilled . The view is nice and close to the beach . If someone needs a less crouded beach they should go to Panorama beach ( 10 min with the car to Balcic) .

Arata mai mult

5.3

Acceptabil!!

Hotelul ptr bulgari poate are 4 stele, dar noi nu am putea sa i dam nici a 3! Mancarica,lasa de dorit, si nu este numai părerea mea... Si fețele de pe masă.. Toate pătate,.. Murdărie.. .. Au făcut treaba cam in batjocura!! Camera,.... ... Baia cu mucegai.. Un miros/iz puternic.. A mizerie.. Ni s au schimbat prosoapele in fiecare zi, unicul lucru care a fost bun...curățenie nu se face pe acolo Numai când am ieșit am văzut personalul cu aspiratorul.. Si ceva produse... De curățenie.. Nu l recomand,!!
Recomand Travelplanner: Ptr anul viitor, daca vom ajunge cu Bine Vom apela din din nou la serviciile d-voastră!

Arata mai mult

9.2

O vacanță reusita tinand cont de perioada ( timp si covid).

Comparativ cu pret are de toate. Ne-am simtit foarte bine, mai ales ca este si aproape de plaja.
Recomand Travelplanner: Rezolva problemele apărute si respecta/rezolva clauzele contractului. Ma bucur enorm ca am ales aceasta agenție. Alte agentii nu sunt asa de serioase ca aceasta.

Arata mai mult

4.7

Slab spre f slab

Igiena baii zero …am primit camera fara baie sterilizata si cada era cojita ,wc ul avea urme de rugina si era nespalat…eu cu sotia si cu mama mea ne-am intoxicat de la mancare si bauturile contrafacute ….scrie 4 stele pe net si nu sunt nici 3 stele …nu recomand ….ne-am intors bolnavi …..am luat microbi de la hotel ….
Recomand Travelplanner: Rapizi si prompti.

Arata mai mult

8.9

Vacanță Bulgaria

Hotel ok.Raport pret servicii ok

Arata mai mult

9.7

Vacanta in Bulgaria

bine amplasat, dotat cu toate cele necesare, mâncare foarte bună, nu toate lifturile erau funcționale
Recomand Travelplanner: Recomand această agenție. O să mai apelez la serviciile acestei agenții

Arata mai mult

9.2

Vacanta Nisipurile de aur

Nu este hotel de 4 stele dar raportul calitate pret este mai mult decat ok.
Recomand Travelplanner: Agentie supertare.Recomand cu toata dragostea aceasta agentie.

Arata mai mult

9.9

Vacanta Bulgaria

Elegant,frumos,recomand.
Recomand Travelplanner: Promt,săritori.

Arata mai mult

9.9

Vacanta la Shipka

Un hotel elegant,respect tot aici.Frumos și oameni amabili.Revin cu plăcere la Shipka.Nu te plictisești.Elegant,fin. Recomand.
Recomand Travelplanner: Respect Oameni buni!

Arata mai mult

5.6

Execrabil

Neasteptat,nefiind prima oara la acest hotel,am avut parte de câteva surprize neplăcute: -ne-au dat camera dubla in loc de apartament si tot dânșii au fost vizibil deranjați; -dupa ce s-au lămurit că aveam dreptate,ne-am trezit ca au pierdut voucherul nostru,a trebuit sa-l trimitem iar pe e-mail si am fost tratați cu aceeași atitudine suspicioasă precum ca nu am achitat contravaloarea unui apartament; -din 3 lifturi,funcționau 2 sau uneori doar 1; -mâncarea a ajuns la nivelul la care mai bine nu mai mănânci,daca poti mânca doar ouă la micul dejun in 5 ipostaze diferite si mâncare neindentificabila (Nu stii ce este si daca poate contine alergeni); -in hotel mirosea a gunoi pentru ca doamnele care se ocupau de curățenie circulau in permanenta cu sacii plini; -aerul conditionat din looby nu funcționa,aerisire a facandu-se numai prin deschiderea ușilor de la intrare; -internetul este sub orice critica si sub orice nivel al așteptărilor,având 5 MB pentru tot hotelul!!!!! Pentru capacitatea hotelului,serviciile oferite nu sunt innaceptabile; -regulile de conduită au fost permisive pentru turiștii germani care deranjează,in mod turbulent linistea celorlalti turisti;
Recomand Travelplanner: Atitudinea agentiei este foarte multumitoare. In viitor voi mai apela la serviciile dumneavoastra si multumesc pentru oportunitatea de a-mi exprima parerea asupra concediului efectuat.

Arata mai mult

8.9

Acceptabil

9.5

POVESTE

ELEGANT

Arata mai mult

9.3

Preț - calitate OK

Camerele curate, liniște, distanță mică până la plajă. Hotelul este situat aproape de centrul stațiunii, mâncarea bună, diversificată, gustoasă. Parcare gratuită. Au lipsit animatorii și programul de seară.

Arata mai mult

9.7

Vacanta reusita la Hotel Shipka

Hotelul este amplasat in centrul statiunii,langa bazar, si aproape de plaja. Acest lucru face ca seara sa se auda putina galagie in camera iar pentru unele persoane poate fi deranjant. Despre camera in care am fost cazati nu am prea multe de zis, in afara faptului ca avea aer conditionat, ca era draguta si cel mai important, curata ( in fiecare zi se facea curat si se schimbau prosoapele, iar lenjeria la 2 zile). Personalul hotelului amabil. Mancarea diversificata si pentru toata lumea. Un prim minus ar fi acela ca nu exista echipa de entertainment, iar in cazul in care te duci cu copilul risti sa se plictiseasca. Pentru adulti este in regula, deoarece te poti destinde la sauna, jacuzzi, piscina sau la barul de la piscina. Un al doilea minus ar fi ca nu au plaja proprie. Seara te poti plimba prin statiune , pe plaja, sa faci diverse activitati si shopping.

Arata mai mult

7.1

Dezamagita

Nu este un hotel de 3 stele. A 3-a stea sta sa cada. Hotelul in sine nu este atat de rau precum atmosfera lui si atitudinea personalului il face sa fie. As avea multe de enumerat, dar voi intra pe pagina hotelului sa descriu mai in detaliu.

Arata mai mult

10.0

EXCELENT LA HOTEL SHIPKA

TOTUL LA SUPERLATIV

Arata mai mult

8.5

O vacanta reusita

Hotelul este frumos si bine amplasat.Din pacate accesul la piscina este conditionat de program-9-17.

Arata mai mult

9.8

Relax & fun

8.6

O vacanta reusita!

Este un hotel dragut, camere curate, piscina la fel. Personalul de la receptie nu vorbeste si nu intelege engleza decat foarte putin.

Arata mai mult

9.3

PROFESIONALISM

OAZA DE VERDEATA,,LINISTIT,APROAPE DE MARE

Arata mai mult

8.2

Satifăcător

Este un hotel impunător, situat aproape de plaja, foarte accesibil din toate punctele de vedere.

Arata mai mult

7.7

Feedback vacanță în Bulgaria

Hotelul și dotările sunt ok, personalul și mâncarea lăsa muuuult de dorit.

Arata mai mult

8.6

eu

ok

Arata mai mult

10.0

Super !

8.8

O vacanța satisfacatoare

Camera a fost ok datorită receptionerei care a fost draguta si ne-a schimbat camera care ne-a fost repartizat inițial. Camera era la mezanin si era neamenajate ,fără perdele,fără mocheta si cu un puternic miros de mucegai.Mancarea a fost acceptabila dar nu era diversificata.

Arata mai mult

8.8

O vacanța satisfacatoare

Camera a fost ok datorită receptionerei care a fost draguta si ne-a schimbat camera care ne-a fost repartizat inițial. Camera era la mezanin si era neamenajate ,fără perdele,fără mocheta si cu un puternic miros de mucegai.Mancarea a fost acceptabila dar nu era diversificata.

Arata mai mult

9.0

O vacanta reusita in Bulgaria

Am ales un sejur de 4 nopti, 5 zile la Hotelul Shipka 3 stele.Inca de cand am ajuns am fost intampinati foarte bine de catre angajatii hotelului.Camera pe care am primit-o a fost la ultimul etaj, cu vedere spre mare, am avut o priveliste superba.Curatenia se realiza in fiecare zi, nu am avut niciun fel de problema.Am optat pentru regimul all inclusive, mancarea fiind destul de diversificata.Am beneficiat si de piscina exterioara, interioara, jacuzzi.Consider ca a fost o vacanta foarte reusita pentru mine si iubitul meu fiind prima data in Bulgaria.

Arata mai mult

7.3

3 stele. Si atat.

Camera ok, mobilier relativ nou, baie fara defectiuni. Am stat in corpul de 4 etaje, ceva mai departe de strada principala. Deci mai putin zgomot. Am avut AI. Mesele s-au repetat de la o zi la alta, dar pt. nepretentiosi merge si asa. In concluzie raport pret/calitate satisfacator.

Arata mai mult

9.1

Minunat

Raportul calitate-pret a fost bun, am avut si acces la piscina,c camera a fost curata.

Arata mai mult

Incarca inca 10 impresii (10) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Shipka

Intrebari frecvente despre Hotel Shipka

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Shipka, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria