TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

47 pareri si impresii Hotel Byala Beach Resort Obzor Bulgaria. 2024

4 stele
Obzor, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.5
83%
47 impresii
47 impresii
Impresiile Travel Planner (47)
Amplasare
8.9
Camere
9.1
Mancare
7.4
Personal
8.3
Atmosfera
8.7
Facilitati
7.7
Calitate / pret
8.9
Impresii pe Hotel Byala Beach Resort

47 impresii reale, verificate 100% - Hotel Byala Beach Resort

Impresii pe Hotel Byala Beach Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Obzor Bulgaria
9.9

Merita incercat!

7.1

Mai slab ca anul trecut!!!

8.5

Relaxant

Este un hotel bun, linistit si primitor dar cu cateva minusuri fata de anii trecuti.
Recomand Travelplanner: In ultimii cinci ani am avut incredere in serviciile oferite de Travel Planner, voi reveni si la anul tot la aici.

Arata mai mult

7.7

revenire

Este al doilea an cand mergem in aceasta locatie, deoarece pentru trei adulti si un copil a fost un pret avantajos pt cele 12 zile petrecute aici. A fost un concediu relaxant, placut. am fost socati la receptive cand ni s-a spus ca trebuie sa platim parcarea in subsolul hotelului, in conditiile in care pe site era gratis cum a fost si anul trecut. Mancarea a fost mult mai buna si diversificata decat anul trecut. Echipa de animatie foarte slab pregatita fata de anul trecut in ceea ce priveste atentia pentru programul copiilor. In unele seri, petrecererile de la barul de la piscina s-au prelungit pana spre dimineata, ceea ce nu a fost foarte okk pentru cei care au venit la odihna. Prosoape schimbate zilnic, lenjeria la 3 zile, prosoapele de plaja la 3 zile. Per total a fost un pret bun pentru conditiile oferite.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

8.6

Impresii Byala Beach Resort

Hotelul arata bine, insa curatenia era de dorit in sala de mese. De exemplu, toate scaunele de masa pentru copii erau foarte murdare, la masa trebuia sa iti iei singur tacamuri si servetele, macare putina cantitativ raportat la numarul mare de turisti cazati in hotel+lipsa diversitate mancare. Barul de la piscine are produse slabe calitativ, persoanele care se ocupau de divertisment nu aveau experienta si nu reuseau sa faca o atmosfera placuta. Alte aspecte negative mai sunt : lipsa unui bar pe plaja, WiFi + parcare +loc joaca copii care nu sunt gratuite, etc.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

9.1

vacanta

Hotel bun!
Recomand Travelplanner: E cea mai tare!

Arata mai mult

8.5

Impresii vacanta

Hotel excelent pentru persoanele care doresc sa se relaxeze.
Recomand Travelplanner: Merg de ceva timp cu agentia dvs nu mi s-a oferit niciodata un discount suplimentar

Arata mai mult

5.7

Parere

Camere mari, spatioase. Curatenie putina. Dotari vechi.
Recomand Travelplanner: Am interactionat putin. Asta imi si doream.

Arata mai mult

6.3

A fost binisor

9.4

Excelent

8.1

Byala Beach Resort-3 stele

Impresia despre Byala Beach Resort nu este tocmai buna , in ceea ce priveste mancarea si bauturile.Am avut un soc la venire ,cand imfometati dupa drum ,am constatat ca snak- barul lor consta intr-o mica pizza arsa pe care o aduceau la interval de 10 minute, formandu-se astfel o coada de 20 persoane .Am reusit dupa 30 minute sa luam cate o felie de pizza pentru copii si cate o prajiturica.Acest lucru a continuat si in zilele urmatoare cu acea coada la pizza. In ceea ce priveste mesele , mancarea a fost gustoasa ,dar cu putine feluri de mancare,au avut in schimb fructe si dulciuri. .Au un plus pe cazare pentru ca au apartamente mari si mobilate modern,au sezlonguri pe plaja si au si parcare subterana .Am fost trei familii ,insa una dintre familii a avut neplacerea sa primeasca un apartament cu trei camere fara aer conditionat si era foarte cald in camere pentru ca era pe partea cu soarele.Am insistat doua zile la receptie sa ne dea un alt apartament daca nu se poate repara aerul,dar in zadar,ne duceau cu vorba de pe o zi pe alta.Am constatat la plecare ca pe acel apartament cu probleme l -au dat tot unor romani1!!!.Concluzia mea este ca per total resortul nu merita totusi 4 stele.

Arata mai mult

8.2

O vacanta reusita!

Hotelul neschimbat fata de anii trecuti, doar personalul diferit, angajati noi putin cam nepregatiti.

Arata mai mult

8.0

locatie ok, servicii naspa

+++Un hotel frumos, cu apartamente mari cu chicineta inclusa, piscina super okk cu apa ff curata, pozele din prezentare corespund cu realitatea, magazin la subsol unde poti plati si in euro, casa de schimb valutar, pentru a ajunge la plaja cobori in jur de 115 scari dar merita: nisip fin si curat, sezlonguri si umbrelute, apa curata; personal amabil; pentru parcarea subterana trebuie sa dai bacsis ca sa o primesti (sunt doar 20 locuri); pt echipa de animatie nota 10. ---curatenia lasa mult de dorit: in camere ne-am maturat singuri, timp de 12 zile nu au dat cu aspiratorul, doar cu mopul la 3-4 zile, ca sa ne schimbe zilnic prosoapele am dat bascis, lenjeria schimbata la 4 zile; ---la piscina si terasa restaurantului gresia nu a fost spalata in 12 zile niciodata, noroc ca a plouat intr-o dupa-amiaza si a spalat mizeria, sezlongurile trebuie sa le prinzi si ocupi de la ora 7 dimineata, asta daca ai noroc sa nu iti ia altii prosoapele de pe ele si sa le ocupe (in special danezii, olandezii, sunt fff nesimtiti si obraznici) ----mancarea super naspa: au fost cateva seri in care carnea nu puteai sa o mananci nefiind fiarta/prajita cum trebuie, iar la micul dejun aceleasi produse in fiecare dimineata, la ei nu exista cafea ci un fel de ness, pe timpuri ii spunea inka, super naspa, ----pentru gustarea de la 16-17 se facea o coada imensa si era bataie pe pizza, pt ca aduceau ff putina in comparatie cu cati oameni eram acolo, ceva umilitor; ---presiunea la apa scadea seara intre 18-19, exact cand toata lumea se retragea la camera pt dus, PACAT DE LOCATIE SI HOTEL CA SE ALEGE PRAFUL DE TOT CU ASA MANAGEMENT.

Arata mai mult

8.6

Un hotel potrivit familiilor cu copii

7.9

Concediu relaxant

Un hotel de 4 * apropiat de realitatea celor 4*,apartamente spatioase si foarte dotate,facilitati pentru toate gusturile(chiar si pentru cei cu self-catering),mancarea cu CARNE in componenta si nu derivate,am avut si locuri de parcare subterana,multe plusuri in ce priveste hotelul si personalul insa,ceva minusuri la capitolul umbrele la piscina(o umbrela la 6-7 sezlonguri,mult prea putine) si animatia ,programe de divertisment ceva pentru adulti,au cam lipsit cu desavarsire!!Pentru copii,da,au avut ce face si cu cine sa se distreze!

Arata mai mult

8.1

O vacanta linistita.

Recomand acest hotel in special familiilor cu copii.

Arata mai mult

7.9

Un litoral cum doar o familie cu copii iși dorește

Si in acest an eu și familia mea ne-am intors de la Byala Beach Resort cu o la fel de placuta impresie ca si cea de anul trecut cand am fost pentru prima data la acest hotel. In comparație cu anul trecut locul de joaca pentru copii nu afost la nivelul așteptărilor Insa echipa de animatori a făcut ca acest aspect să nu conteze.

Arata mai mult

9.4

Un loc unde chiar te poți odihni

Apartamente spațioase cu chicinetă dotată cu absolut tot ce ai avea nevoie intr-o bucătărie. Au existat mici probleme dar nimic serios care să ne determine să nu ne mai dorim să mergem acolo.

Arata mai mult

9.1

Concediu 11-14 august 2015 Hotel Byala Beach

Hotelul amplasat foarte aproape de plaja( il despart circa 110 trepte de plaja), camere spatioase cu vedere la mare, curatenie in camere, liniste, personal amabil, echipa de entertainment foarte comunicativa si draguta. Meniul nu este unul foarte diversificat (mancarurile fiind cam aceleasi in fiecare zi) dar proaspete.

Arata mai mult

8.7

Just perfect

Poate nu era de 4 stele, dar un hotel foarte in regula, camere spatioase cu vedere la mare, personal foarte amabil. Mancarea nu a fost de 4 stele, dar in fiecare zi gaseai ceva nou chiar si pentru bebe de 20 de luni fara sa fi avut probleme. Apa insa nu am gustat-o, era bere in abundenta :)

Arata mai mult

9.1

O vacanta reusita

Totul a fost OK, o vacanta reusita, pentru o familie cu copii mici, Camere moderne, spatioase, fara mocheta . Hotelul are o panorama superba, ajungand la plaja pasind pe cele peste 100 de trepte :) Mancare destul de gustoasa, in fiecare zi gaseai ceva nou. Personal saritor, pacat ca nu vorbesc si alta limba europeana. Atmosfera buna, gratie echipei de animatori in fiecare zi. In fine, calitate pret: super.

Arata mai mult

8.9

O VACANTA MINUNATA

Hotelul este foarte bine amplasat cu o vedere excelenta catre mare.

Arata mai mult

7.1

Raport caliate pret foarte bun

9.2

O vacanță reușită!!!

Apartamentele din hotel oferă condiții de cazare deosebite. Livingul - imens - în care era si o bucatarie utilată cu mai multe decât ai fi putut avea nevoie, dormitorul mobilat simplu dar drăguț cu un pat extrem de confortabil, o baie modernă, spațioasă iar intrarea în toate acestea se făcea dintr-un hol in care aveai o oglindă si o etajeră. Ieșirea pe terasa se putea face atât din living cât si din dormitor. Si toate astea doar pentru două persoane....Mancarea a fost bună, Raportul calitate -pret nemaipomenit. Vom mai merge in vacanță la Byala Beach cu siguranță!

Arata mai mult

9.3

o vacanta frumoasa

e ok

Arata mai mult

8.8

amplasare buna

camerele foarte curate, spatioase, cazarea in hotel se face foarte rapid mancarea nu a fost de 4 stele (gaseai mai buna la restaurant) personalul hotelului foarte bun atmosfera linistita ,foarte buna daca vrei sa te odihnesti, sa te relaxezi , divertismentul pentru copii in schimb cam slab

Arata mai mult

8.4

Un sejur placut, o vacanta reusita!

Hotelul este bine pozitionat, fiind situat chiar pe malul marii, 80% din camere avand vedere la mare, camerele fiind de fapt apartamente destul de spatioase si utilate cu absolut tot necesarul unei familii. Mancarea foarte buna, hotelul curat, iar echipa de animatori reuseste sa antreneze atat copii cat si adultii. Hotelul beneficiaza si de o parcare subterana nu chiar spatioasa dar destul de eficienta. Tot in cadrul hotelului gasim si un supermarket in cqre gasim preturi rezonabile.

Arata mai mult

7.2

Vacanta reusita

Hotelul este bun pentru familiile cu copii. Managementul hotelului este foarte bun. Pentru fidelitate, am fost primit un apartament cu doua dormitoare in loc de unul cu un dormitor, noi fiind 3 adulti si un copil. Masa este cam saracuta, dar gasesti cate ceva ca sa nu pleci flamand.

Arata mai mult

9.8

Un hotel excelent pt familii cu copii

Raport excelent calitate pret.

Arata mai mult

8.9

Un hotel foarte bun pentru cine doreste liniste si relaxare

Hotelul ofera apartamente foarte spatioase si elegant mobilate, dotate cu kitchineta si terase mari. Banuiesc ca a fost construit in ideea de a se vinde apartamentele, nu ca si hotel (lipseste lobby-ul, receptia este foarte mica, fiecare apartament are instalatia proprie de incalzire a apei). Anul acesta ni s-a parut ca a mai scazut putin varietatea mancarurilor fata de anul trecut, cand am stat la acelasi hotel, iar pe plaja si in jurul hotelului erau foarte multe viespi. Overall, consideram ca raportul pret/calitate este excelent si am petrecut un sejur reusit.

Arata mai mult

Incarca inca 17 impresii (17) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Byala Beach Resort

Intrebari frecvente despre Hotel Byala Beach Resort

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Byala Beach Resort, te-ar mai putea interesa in Obzor, Bulgaria