TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Viand Sunny Beach Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

4.4
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
7
Camere
5.3
Mancare
3.6
Personal
3.6
Atmosfera
3.6
Facilitati
3.6
Calitate / pret
4
Impresii pe Hotel Viand

3 impresii reale, verificate 100% - Hotel Viand

Impresii pe Hotel Viand

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
1.5

Vacanta

Hotel Viand-Sunny Beach - 4 stele pe hârtie în realitate 2 stele ! Alimentele de la mesele anterioare se refoloseau, băuturile răcoritoare erau de la dozator! Curățenie în camera era, dar cu lenjerie ruptă și uzata,in schimb la baie erau pete de mucegai, perdea dus ruptă și prosoape rupte și uzate, feon foarte vechi-nu l-am folosit de frica ! Neprofesioniști din toate punctele de vedere- iți luau farfuria cu mâncare din fata în timp ce mancai fără a te întreba nimic! Comunicarea foarte anevoioasa, nu vorbeau și nu înțelegeau engleza ! Prosoapele oferite pentru plaja erau de fapt niște cârpe ! Conectarea cu wifi - foarte proasta,, activități sau divertisment inexistente!Singurul și unicul avantaj este amplasarea pe plaja Pentru suma de 1697 euro, 3 persoane, din perioada 03.07.2023-10 07.2023 cu siguranță în alt loc, sau la alt hotel condițiile ar fi fost de 4 stele. Nu recomand acest hotel și nu as mai repeta experienta! Dacă mi-ar oferi o vacanta gratuita cu certitudine as refuza. Va atașez foto pentru a justifica cele scrise.

Arata mai mult

6.7

Se putea si mai bine

Doar amplasarea este de nota 10. Camerele fara balcon, geamul mult prea sus, nu poti sa te uiti pe el. Cada foarte mica, fara perdea de dus. Mancarea aceeasi in cele 4 zile de sejur. Am avut doar la doua mese, carne, o data de pui si o data de porc. Ce ramanea de la micul dejun si pranz erau gustarile dintre mese. Atmosfera - lipsa. Spectacol de ''magie'', intr-o seara, o jumatate de ora, dar fara magie si in alta seara, un clovn a dansat cateva minute cu copilasii. Nu orchestra, nu dans, nu veselie. Piscina extrem de mica si prost amplasata, ajungea umbra la ea imediat. Zona de relaxare, cu perne pe jos, super.
Recomand Travelplanner: Totul de nota 10.

Arata mai mult

8.0

Impresii hotel Viand Sunny Beach

Bună ziua.Hotelul Viand are în primul rand o amplasare excelenta,adică pe plaja,de unde deriva anumite facilități mai ales pentru familiile cu copii.Internetul este foarte prost,aproape inexistent câteodată, camerele ok la venire dar pe parcursul sejurului,nu s-a făcut curățenie decât o data.Mâncarea lasă de dorit în sensul ca s-a repetat și ca nu erau prea multe feluri de mancare (adică pentru o familie cu copil,nu prea găseai ce sa-i dai sa mănânce pentru ca au predominant mâncărurile cu sos specifice bulgaresti).Personalul trebuie sa învețe sa comunice mai bine cu oamenii.Concluzia :NU este un hotel de 4 stele.
Recomand Travelplanner: Este o agenție serioasa și pe viitor o sa mai apelez la serviciile ei.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Viand

Intrebari frecvente despre Hotel Viand

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Viand, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria