TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

157 pareri si impresii Hotel Gergana Albena Bulgaria. 2024

4 stele
Albena, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.1
82%
157 impresii
157 impresii
Impresiile Travel Planner (157)
Amplasare
9.2
Camere
7.4
Mancare
8
Personal
7.8
Atmosfera
8.1
Facilitati
7.8
Calitate / pret
7.9
Impresii pe Hotel Gergana

157 impresii reale, verificate 100% - Hotel Gergana

Impresii pe Hotel Gergana

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Albena Bulgaria
8.2

Vacanta 2023

Am fost în vacanta în Albena la hotelul Gergana în perioada 31.08-04.09 și va prezint câteva impresii: Am primit camera imediat, in jur de ora 13.30 si ne-au dat și bratarile care ne-au permis accesul la servirea mesei de prânz Prima impresie când am întrat în cameră a fost bună dar sunt câteva aspecte negative: sunt țânțari foarte mulți în cameră, apar de prin gurile de aerisire sau de pe holuri printre spațiul dintre uși Am găsit și vreo 2 gândaci negri, unul în patul meu și unul în baie Cameră a fost la parter cu vederea spre lac Zilnic Am primit câte 2 sucuri, o bere și un bidon de apă plata la 1.5 litri Curățenie s-a făcut zilnic dar între orele 14.00-15.30 când, de obicei eram în cameră În ultima zi femeia de serviciu a încercat sa între în cameră de cel puțin 3 ori în intervalul orar 10.00-11.00 când ne pregăteam sa facem bagajul, i-am spus ca vom pleca la 11.00 dar nu a contat asta Plaja a fost superba, apa marii la fel Mâncarea a fost bună Relationalizarea cu agenția de turism a fost ff bună
Recomand Travelplanner: Sunteți foarte buni, va recomandam cu placere tuturor

Arata mai mult

9.5

o vacanta reusita

Pentru noi a fost al 3 lea an în care am venit la acest hotel! Hotelul nu e lux, dar e curat, se schimba prosoapele camerele destul de spațioase! Plusul pe care îl are acest hotel e licatia, direct pe plaja, de vis! Mancarea nu am niciun reproș și asta va dați seama și din începutul descrierea mele, atâta timp cât am venit 3 ani la rand! Multumim travel!
Recomand Travelplanner: Numai de bine pentru agenția travel!

Arata mai mult

7.7

Vacanță Bulgaria Hotel Gergana Albena

Vacanța de 6 nopți în Bulgaria Albena la Hotel Gergana a fost una ok, nu este o locație deloc urâtă, ba din potriva este una chiar liniștita departe de agitația orașului, unele aspecte care însă puțin mai au de îmbunătățit cei de la Gergana este curățenia în camere si baie, am găsit gândaci atat în baie cat si sub pat, la mâncare bătea muștele pe prăjituri și fructe, iar la piscina apa era curată dar pe margine era un jeg negru unde se putea duce cu dacă frecai cu unghia, în fine am avut ghinion sa prindem camera jos, am ales cu fața către pădure sa fie liniște însă am avut ghinion de a fost super gălăgie, venea mașina după gunoi în fiecare dimineață la 7, un proprietar ce avea magazin la parter făcea la 7 jumate gălăgie când deschidea magazinul și își repunea marfa la raft, la 8 sau 9 veneau alte mașini cu aprovizionare, la 9 începeau femeile de la curățenie sa urle pe holuri.. dar totuși ok cât de cât pentru un sejur de o săptămână.
Recomand Travelplanner: Agenția Travel Planner, este o agenție cu care o sa mai colaborez și de acum înainte pentru următorii ani, pachete super bune la preț și rapiditate în răspunderea mail-urilor.

Arata mai mult

9.5

Vacanța Hotel Gergana Albena

Hotelul are un aspect vechi, o parte din el, o parte unde sunt suitele arată foarte bine, chiar nou. In privința camerelor, m-ai trebuie îmbunătățit, lenjeria in special și instalația electrică. Mâncarea a fost foarte buna, suficientă, prăjiturile nu m-au încântat. Personal amabil, chiar ne-au ajutat cu orice informație. Plaja lângă hotel, șezlonguri suficiente, piscina curată. Per total, un sejur de 4 nopți a fost minunat la acest hotel.
Recomand Travelplanner: Mulțumesc Travel Planner. Am avut o vacanța reușită! Recomand.

Arata mai mult

9.0

o experienta ok

decent
Recomand Travelplanner: pentru prima interactiune cu agentia, a fost ok

Arata mai mult

9.5

Placuta

Vacanța a fost plăcută, camerele la hotel nu arată de 4* , mobilier vechi pe alocuri rupt sau ciobit plus camerele foarte mici. In compensație este restaurantul… mâncarea foarte buna și diversificata. Plus amplasarea pe plaja, face toți banii
Recomand Travelplanner: Foarte rapizi și promit! Vom reveni cu siguranța!

Arata mai mult

6.8

Vacanta reusita

Serviciile sunt bune mancarea foarte buna, camera satisfacatoare.
Recomand Travelplanner: Comunicare buna

Arata mai mult

9.6

Vacanta Bulgaria - hotel Gergana

A fost prima vacanta în Bulgaria cu all inclusive. Foarte mulțumiti de serviciile travel planner. Despre hotel: Plusuri : amplasarea reușită a hotelului: exact pe plaja, în spate rezervația, departe de centrul stațiunii, adică liniștit și retras. Personalul receptiv, mâncarea variata (nu toata era pe placul meu, dar aveam de unde alege), cocktailuri super la barul din lobby. Camera ok. Minusuri: Baia foarte mică, curățenia facuta superficial (noi uneori rugam la recepție sa ne facă curățenie mai bine, cu efect :)). Unele feluri de mâncare nu erau proaspete, aveau un miros de acru, dar noi alegeam în fiecare zi legume proaspete și bucatele care erau gătite pe loc (ochiuri, carne prajita/grătar, pancakes etc.). Cu toate ca au fost unele minusuri, am rămas mulțumiți de hotel, cu siguranță am recomanda și altor persoane.
Recomand Travelplanner: Tare bravo. Am primit toată informația rapid, foarte atenți. E prima data când am mers prin aceasta agenție și cu siguranță deja au 2 familii ca și clienți fideli. De asemenea, am recomandat agenția și altor familii din Moldova, cu care ne am întâlnit în vacanță. Va mulțumesc mult pentru serviciile voastre!

Arata mai mult

10.0

vacanta Gergana

cred ca prin notele pe care le-am dat spune tot foarte buna
Recomand Travelplanner: rapizi,promti,corecti,flexibili foarte buna

Arata mai mult

10.0

vacanta Gergana

cred ca prin notele pe care le-am dat spune tot foarte buna
Recomand Travelplanner: rapizi,promti,corecti,flexibili foarte buna

Arata mai mult

10.0

Vacanță Bulgaria

Hotelul ok, curățenie; masa aveai de unde alege

Arata mai mult

10.0

vacanta Gergana

Excelent!

Arata mai mult

10.0

vacanta Gergana

Excelent!

Arata mai mult

9.0

Gergana august 2022

In primul rand, hotelul este ultimul hotel din statiune, nu se poate ajunge cu masina pana in fata hotelului. Poti lasa masina, in zona ultimei bariere, unde am lasat-o pt o zi si te poate lua un tuc-tuc pana la hotel. Referitor la parcare am platit 20 leva/zi, cu toate ca masina a fost parcata o zi in zona verde (20 leva) si ulterior am mutat-o in zona albastra (10 leva). Ca sa fii platit 10 leva, ar fi trebuit sa iesim complet din statiune sa platim o zi parcarea si ulterior sa o lasam in zona albastra. Referitor la cazare, s-a facut curatenie zilnic, au fost 2 zile in care dna a aspirat si pe balcon, lenjeria schimbata o data in cele 7 zile. Cel mai mare minus a fost baia, incredibil de mica. Mancarea a fost buna, suficienta, se gasesc de toate. La micul dejun s-au facut zilnic, in fata ta, oua ochi si clatite. Si la pranz si cina se faceau in fata ta, gratare, peste. Chiar daca nu toate au fost pe gustul nostru, am gasit mancare care sa ne placa. La capitolul prajituri nu exceleaza, prea putin pe gustul nostru. Arata aspectuos, la gust toate la fel. La fructe, inafara de kiwi, toate erau proaspete. In fiecare zi era discoteca pt copii si au fost zile cu spectacol pentru adulti. Plaja foarte curata, la fel si apa marii. Am avut parte doar de niste musculite piscatoare, care ne-a sctricat primele zile. Piscina la fel de curata! Singurul dezavantaj fiind locatia destul de departe de centrul statiunii, motiv pentru care doar de 2 ori am iesit. Poate mai bine, toate atractiile pt copii costau 8 leva/ 5 min, asa ca am mai economisit aici. Recomand ca si calitate/pret, dar noi vom alege altceva data viitoare.

Arata mai mult

9.5

Gergana hotel - 2022

Hotel vechi, dar curat... Curățenie și prosoape schimbate zilnic, excepție ultima zi-nu ultima dimineață... Amplasarea de nota 10+ pe plajă, șezlonguri suficiente, începând cu rândul 3. Pe plajă ceva insecte care efectiv nu dădeau pace - nu știu dacă e o situație generală în Albena, sau doar anul ăsta. La hotel Mura este bariera, iar acolo te întâmpină paza pozei și sună la hotel, și vine să te ia cu bagaje cu tot. Pe partea de mâncare super ok - grătar afară în fiecare seara : carne și legume... Diversitate în mâncare: piept la grătar, carne de porc cu sos, midii, calamari, etc.

Arata mai mult

9.0

Vacanta Albena - Bulgaria

Mancare buna, diversificata, curatenie in camere, hotel foarte ok, camera destul de mica ca si suprafata + baie mica, daca acest aspect este important pt cineva! Plaja curata, primele 3 randuri de seslonguri sunt cu plata in bulgaria din cate am inteles. Ideal pt familie cu copii, hotelul amplasat pe plaja, intr o zona linistita fara trafic auto! Parcare cu plata in albena pe 3 zone 20, 10, 5 leva /zi - primele 30 minute gratuite.

Arata mai mult

8.4

Vacanta Gergana hotel

Hotelul are nevoie de imbunatatiri mai ales la exterior, camerele cu un iz de vechi, dar per total este in regula nu i-as da chiar patru stele

Arata mai mult

8.3

Vacanta Bulgaria

Hotelul nu arată de 4*, dar camerele sunt destul de spatioase, baia ff mică in schimb, mancarea nu ne-a placut,!

Arata mai mult

9.1

O vacanta reușită.

O locație aproape de mare. Un personal amabil. Masa a fost OK.

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria

Amplasare pe plaja, camera mare si curata, restaurantul incapator si meniu variat, piscina curata.

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria

Amplasare pe plaja, camera mare si curata, restaurantul incapator si meniu variat, piscina curata.

Arata mai mult

8.3

Vacanta Gergana Albena Bulgaria 2022

Hotel bine amplasat , curățenie Mâncarea ok

Arata mai mult

5.4

Cea mai proasta cazare din Bulgaria

Hotel învechit, camere mici, nu merita mai mult de 2 stele. Camera prea mica pentru o familie cu doi copii, dulap foarte mic pentru stocarea bagajelor, despre baie nici nu mai vorbesc. Efectiv nu incape un adult sa scoata copilul mic din dus fara sa se loveasca fie de peretele dusului fie de chiuveta. Mocheta foarte murdara, mobilier învechit. Gândac găsit în camera, pe care l-am lasat 2 zile ( mort) pe gresia din hol pentru a vedea dacă îl iau femeile de serviciu, lucru care nu s-a întâmplat. Prosoape curate doar la cerere am primit, curățenie nu s-a făcut deloc în 6 zile, doar gunoiul a fost dus din camera. Pereți crăpați, aparat de aer condiționat ruginit și foarte gălăgios, balconul tot plin de rugina, am stat mereu cu teama sa nu se taie copiii în fierul ruginit. Restaurantul servea o parte din mâncarea de la micul dejun și la cina (roșii, salate, carnaciori), în rest destul de gustoasa, carne pui, porc, uneori peste. Prăjituri prea cremoase. Sucuri diluate, nimic fără zahar pentru copii. Personal discret, amabil, dar care nu curățat mesele, dacă nu îți ștergeți masa singur cu servetele umede, mancai pe resturile altora. Parcarea dispune de 2 locuri speciale ( pentru persoane cu dizabilitati), noi având o persoana cu nevoi speciale și talon european pentru acces în astfel de parcări am parcat pe unul din locurile destinate, agentul de paza indicandu-ne locul și specificând ca parcarea este gratuita pe locul special. Ins chimici la recepție am fost taxați cu taxa de 20 leva pe zi, la fel ca și pentru un loc normal. Cerând un punct de vedere al managerului, acesta nu a fost deloc disponibil în cele 6 zile, nici unul din recepționeri neștiind sa ne răspundă de ce sunt totuși locuri dedicate persoanelor cu dizabilități dar nu beneficiem de scutirea de la plata taxei de parcare, care este gratuita în UE. Per ansamblu, singurul atu pe care îl are acest hotel este amplasarea pe plaja, în rest doar un hotel vechi, nerenovat, camere mici și mobilier învechit, murdar, crăpat. Plajacu larga, nisip.fin, 2 șezlonguri pe camera gratuite, întrare lina în mare. Marea problema au fost meduzele ( de toate diensiunile, mari si mici) eșuate pe plaja. Deși mai multe persoane au rugat recepția sa fie curățate de pe plaja, aceasta fiind una privata, nimeni nu le-a adunat, decât părinții, pentru ca se adunaseră ceva musculițe în zona, care piscina foarte tare și lăsau pe piele edeme dureroase. Nu recomand .

Arata mai mult

6.9

Dezamăgitor

Bună ziua, Din păcate, vacanța noastră la acest hotel nu a fost ceea ce ne așteptam să fie…în primul rând, igiena lasă de dorit atât în camere, cât și în restaurant…camerele ff mici, cu pereți murdari, tencuială veche, canapeaua ce tb să o folosim pt a putea dormi 2 adulți și 2 copii mirosea puternic a mucegai și a umezeală și era f murdară, prin urmare am dormit toți 4 în pat unde lenjeriile erau curate. La baie, gura de canal nu era acoperită, mirosea îngrozitor, la duș mucegai, chiuvetă și prosoape curate. Prin cameră, am găsit și gândaci, morți ce e drept, probabil era stropit cu soluții. La restaurant, mâncarea era proaspătă, destul de diversificată, nu neapărat pe gustul nostru, dar aveai ce alege totuși. Însă, zilnic am dar peste farfurii și tacâmuri murdare, aveau resturi de mâncare pe ele. Astfel că, la mijlocul sejurului, ne-am ales cu rotavirus. Mai întâi eu, apoi și copilul și soția. Multe episoade de vomă, diaree, deshidratare severă în cazul copilului de 7 ani, drumul înapoi spre casă a fost horror. Încă suntem în refacere și sperăm să nu apară simptome și la bebelușul de 2 luni. Pe plajă, circulau niște musculițe mici, ce pișcau f tare, astfel că bebelușul nu l-am putut ține mai deloc pe șezlong. Nisip f fin, intrare lină în apă. Animatori prezenți, făceau activități diverse și frumoase cu copiii, atât seara, cât și dimineața. Piscina veche, cam neîngrijită și ruginită. Nu voi recomanda nimănui acest hotel. Îmi pare rău că nu am apucat să facem și fotografii, în condițiile de mai sus nu ne-a mai trebuit nimic. Pt noi, a fost un concediu ratat, inclusiv pr copilul de 7 ani care momentan este traumatizat și nu mai vrea să audă de niciun concediu.

Arata mai mult

7.9

Hotel Gergana, Albena

Minusuri: - Asa cum citisem deja, hotelul este de cel mult 3 stele, nicidecum 4. Balconul este ingrozitor, toate balustradele ruginite, aparatele exterioare de aer conditionat arata jalnic, apa picura de sus pe toate si rugina e in floare. - De cate ori s-a facut curatenie (3 ori in 5 zile de stat) ne-au fost lasate 2 prosoape in conditiile in care eram 4 persoane cazate. A trebuit de fiecare data sa ne rugam sa ne mai lase macar 2 (nici vorba de unul mic si unul mare de persoana). Deh, spalam si copiii din cand in cand.. Au rezolvat, e drept, dar faptul ca repetitiv a trebuit sa cer sa fost deranjant. - Camera minuscula, geamantanul abia intra intre perete si pat. - Personalul hotelului cu atitudine plictisita si mereu deranjat de agitatia din jur (a fost foarte aglomerat) - Foarte putine spre deloc cunostinte de limba engleza, ne intelgeam destul de greu. Noroc ca nu au prea fost probleme ca fie nevoie de comunicare prea multa - Fara nicio legatura cu hotelul sau personalul, am prins ceva invazie de niste musculite super enervante si ciupitoare. Probabil de la vegetatie de langa. Plusuri: - Mancare buna, variata. Am gasit tot timpul variante chiar si pentru copiii mofturosi - Plaja foarte frumoasa, nisip fin, apa limpede si curata. - Sezlongurile incluse in camera de hotel incepeau din al treilea rand, asta ca si info suplimentara. Daca vroiai in fata, trebuia sa platesti (se practica in continuare lasatul prospului pe sezlong pentru rezervare, dar din fericire erau suficiente, nu s-a intamplat niciodata sa nu gasim) - Rezervatia de langa foarte draguta, zona de lounge frumos amenajata. Seara era o placere sa stai pe acolo si sa faci plimbari pe langa

Arata mai mult

8.5

Vacanta reușită cu plusuri și minusuri

Hotelul este poziționat super pe plaja, am avut camera cu vedere la mare,camera foarte mica, baia minuscula(după ce ieși din dus trebuie sa mergi pe hol sa te poți apleca pt a te șterge pe corp) camera curata, prosoapele se schimba zilnic, gel de dus și săpun am primit doar în prima zi deși am stat 7 nopți. Plaja curata, nisipul fin, întrare lina în apa. Locul de joaca pt copii pe plaja care trebuie puțin reabilitat (scândurile în unele locuri sunt sărite, balansoarul scârțâie tare). Mâncarea ok ai ce alege. Piscina are un singur topogan murdar, iar pe marginea piscinei de vede mizerie... Noi am stat la plaja nu am întrat în piscina. Partea de rezervație care se întâlnește în fata hotelului este deosebit de frumoasa, am văzut broaște țestoase, vidre, nagâți, lișițe, cormorani, egrete... Spectalul de seara frumos, echipa de animație își face treaba bine.

Arata mai mult

7.7

..

...

Arata mai mult

7.9

Vacanta Gergana August 2022

Hotelul este situat pe plaja ceea ce ii ofera un avantaj, avand acces si la piscina atat pt copii cat si pentru adulti. In perioada in care am fost noi, gaseai destul de repede un sezlong indiferent de momentul zilei in care mergeai la plaja. Fiind primul all inclusive in Bulgaria, nu prea am cu ce sa compar la capitolul mancare, dar pot sa spun doar ca nu a fost foarte diversificata. In schimb la capitolul personal, o parte din ei lasa de dorit, au o atitudine superioara de parca ti-au platit ei concediul. Per total experienta nu a fost rea.

Arata mai mult

7.8

Bulbaria Vacancy

Foarte bun!

Arata mai mult

6.6

Cea mai urâtă experiență pe care am avut o pe litoralul bulgăresc.

Cea mai urâtă experiență pe care am avut o pe litoralul bulgăresc. Camere murdare , baia mică PTR patru stele. Am ajuns acasă mușcați făcuți praf de furnici și/sau ploșnițele din cameră. Nu recomand nimănui acest infect hotel.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (127) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Gergana

Intrebari frecvente despre Hotel Gergana

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Gergana, te-ar mai putea interesa in Albena, Bulgaria