TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

470 pareri si impresii Hotel Sol Luna Bay Obzor Bulgaria. 2024

4 stele
Obzor, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.9
90%
470 impresii
470 impresii
Impresiile Travel Planner (470)
Amplasare
9.3
Camere
8.9
Mancare
8.5
Personal
9
Atmosfera
8.8
Facilitati
8.6
Calitate / pret
8.8
Impresii pe Hotel Sol Luna Bay

470 impresii reale, verificate 100% - Hotel Sol Luna Bay

Impresii pe Hotel Sol Luna Bay

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Obzor Bulgaria
9.8

Vacanță Sol Luna Bay

Perioada de cazare a fost 8-10 septembrie ( și am prins destul de friguț ) ACCESIBILITATE: Erau care 3 lifturi ( capacitate 6-8 persoane) care veneau destul de des. Deoarece hotelul era pe plaja, ajungeai rapid și ușor pestetot. Terase cu scaune și locuri de relaxare erau din loc in loc, deci și dacă voiai să te oprești la o masa după plaja sau piscina, aveai multe locuri unde puteai sa o faci. CAMERA: Nu știu cât de recent a fost renovarea, dar mie mi s-a părut super curat și întreținut. Era destul de mare, patul ( și chiar și canapeaua extensibila) erau confortabile, noi am prins rădăcini în ele Am primit și upgrade la camera cu vedere la mare ( deși eram anunțată inițial de Park view) și am avut și o terasă maare cu vedere la mare și Aqua park. MÂNCARE ȘI BĂUTURĂ: Pe langa restaurantul principal (unde era Mic dejun,prânz și cină) mai existau 3 restaurante: Italienesc, Cu specific pescăresc și unul cu specific bulgăresc (terasa de vara - era închisă când am fost noi ). Eu am prins totul proaspăt, se reumpleau tăvițele de mâncare rapid, erau feluri gătite și în fața noastră. Există și Baby Corner, cu borcănele de bebeluși, Healthy corner, cu mâncare fara Gluten, la aburi, etc, Fântână de ciocolata, înghețată ambalata!!! La restaurantul italian erau fix preparate specifice, paste, lasagna, mozzarella, pizza etc. Pe langa, erau și snack bars peste tot,cu mici gustări ( inele de calamar, chifteluțe, răcituri, fursecuri etc). ACTIVITĂȚI: 3 piscine : exterioara mare, interioara mica și piscina pentru copii. Aqua park langa hotel, cu 2 piscine și acolo. Locuri de joaca pentru copii, kids club ( nu am intrat, am văzut pozele doar), un mic sit istoric, un buncăr din Al doilea război mondial ( cu lucruri puse la dispoziție pentru poze >
Recomand Travelplanner: Servicii impecabile, chiar am simțit că este cineva acolo pentru noi la tot pasul : de la rezervări, la câteva zile înainte să plecăm, când ne-au trimis un email cu toate informațiile, la după vacanța, când ne-au trimis SMS. Răspund super rapid la solicitări și angajații sunt de nota 10, clar voi recomanda și reveni la Travel Planner!

Arata mai mult

7.1

Vacanta Obzor 9-16 septembrie 2023

Hotelul este amplasat fix langa plaja, are o plaja generoasa cu multe sesloguri dar si cu zona de stat pe nisip + zona cu seslonguri contra cost. Are un aquapark dragut, nu foarte mare, are doar 6 tobogane pentru adulti, destul cat sa iti faci pofta de distractie + o mini piscina de copii. Hotelul are doua piscine exterioare, una de copii si una pentru adulti, in perioada in care am fost noi nu intra nimeni deoarece apa era foarte rece, dar cam asa e tot timpul la hotelurile de pe litoralul bulgaresc, indiferent de perioada. Piscina interioara avea apa la temperatura de 24 grade, deci nu era chiar cea mai calda, dar era decenta. Mancarea in perioada in care am fost noi incepuse sa se diminueza ca si sortimente, dar era suficienta pentru toate gusturile, nu exceleaza ca gust si calitate, multa prajeala, doar doua feluri de ciorba la pranz, dulciurile erau cam aceleasi in fiecare zi, nimic iesit din comun, fructe cat cuprinde: pepene, banane, citrice, mere. Exista si o zona mai baby friendly dar era destul de simplista. Bauturile sunt aceleasi ca la orice hotel de pe litoralul bulgaresc, apa minerala cu gust de racoritoare, diferite cocktail-uri si spirtoase locale, bere si vin local varsat, cateva feluri de cafea. Pentru copii exista kids club(loc de joaca interior) destul de dragut, doua locuri de joaca exterioare, destul de mici, ceva program seara care tinea doar o ora, fix de la 20:30 la 21:30, destul de slab calitativ. Parcarea costa 10 leva/zi. Se ofera prosoape pentru plaja. Camerele sunt decente, se vede ca hotelul nu mai este la prima tinerete, referitor la curatenie, in afara de schimbat costul zilnic, se da cu mopul pe gresia de la intrare, nu prea am vazut aspiratoare pentru mocheta, prosoapele se schimba la cerere. Raport calitate pret 5 din 10.
Recomand Travelplanner: Totul a decurs foarte ok.

Arata mai mult

9.8

Vacanta Sol Luna Bay Obzor/Bulgaria

Am fost extrem de multumiti de tot ce tine de hotel, suntem o familie cu 2 copii si in ultimii 10 ani am fost doar la hoteluri de 5 stele, in Bulgaria, Grecia. Turcia, Egipt si Spania. Sol Luna Bay Obzor ne-a depasit asteptarile din mai multe puncte de vedere. Traseu: Noi am calatorit din Jud Mures, cu aplicatia Waze. Am pus prima data Bucuresti, apoi Giurgiu, apoi Varna si dupa Varna direct hotelul. Inainte de hotel cu 5 minute Waze te duce pe o scurtatura cu un drum neasfaltat printr-o poienita, 200m, pe unde nu intelegeam unde ajungem, dar am iesit rapid direct in parcarea din fata hotelului. Amplasare: Hotelul este situat exact pe plaja din Obzor, are plaja proprie, cu intrare lina in apa. Noi am prins streag rosu cu valuri mari tot sejurul dar se poate face baie in valuri chiar si in aceste conditii deoarece la mal apa este foarte mica. Daca erau persoane mai indraznete, acestea erau imediat atentionate de salvamari. Am avut camera de familie, in hotelul principal, cu vedere la parc, am primit o camera in lateralul cladirii de unde vedeam si marea si aquaparcul. Camerele sunt extrem de spatioase, cu un hol mare la intrare, unde este un dulap mare si un suport de valize. Baie mare, cu cada. Camera cu 2 paturi unite si un coltar, plus inca o camera cu 2 paturi de o persoana, dulap si masa de machiaj cu oglinda. Ambele camere cu iesire la o terasa spatioasa unde exista un uscator de rufe si mobilier de terasa din plastic. Mancarea foarte gustoasa, in jur de 10 feluri gata pregatite pt autoservire si inca 3 puncte in care se gateau pe loc cartofi prajiti, peste, gratare, chiftele, mici, legume etc. Pizza la pranz si cina. Mancare de bebelusi cu borcanase sigilate, biscuiti etc. Si un mare plus pt deserturi, care in general la all inclusive sunt doar frumoase, aici am mancat desrturi ca la cele mai bune cofetarii. Bauturile: La fiecare bar exista dozatoare de sucuri carbogazoare, necarbogazoase, apa minerala, bere, vin alb si rosu-cu autoservire sau bar unde se pregatesc Cocktailuri sau se servesc de catre barman alte bauturi alcoolice. Inghetata la pranz si cina in vitrine frigorifice la restaurant, ambalate si zilnic de la 12-18 la un bar deschis langa locul de joaca de copii si plaja unde este o inghetata delicioasa la dozator. Personalul este foarte ok. Mi-a placut enorm plaja hotelului, faptul ca toate sunt aproape. Aquapark-ul este o atractie pt copiii de toate varstele sau chiar si adulti. Exista piscina pt adulti si piscina pt copii, intre hotel si plaja. Echipa de animatie este prezenta pe tot parcursul zilei, cu diverse activitati pt copii-in kids club sau afara, la fel si pt adulti, mascote Disney, fotbal pe terenul de la plaja, minidisco, muzica live seara.
Recomand Travelplanner: Recomand tuturor aceasta agentie. Cei mai prompti si mai rapizi si au cu siguranta cele mai bune preturi pt destinatiile pe care le ofera. Atat dupa semnarea cotractului cat si inainte, primesti raspunsuri rapide si consultanta pentru orice tip de solicitare legata de sejurul tau.

Arata mai mult

10.0

Vacanța Bulgaria

Buna seara ! Vacanța noastră in Bulgaria, la Hotel Sol Luna Bay, a fost perfecta ! Atât noi, cât și copiii și bunicii am fost foarte multumiți de toată experiența. Mâncarea foarte gustoasa, foarte curat peste tot, personal amabil și activități minunate ! Recomand cu drag acest resort, recomand și mulțumim Travel Planner pentru aceasta vacanța superba !

Arata mai mult

8.3

vacanta bulgaria

de apreciat lipsa cozilor, organizare si curatenie, camerele foarte mari mancarea diversa si ok, insa unele feluri prea putin gatite (ochiuri, omlete, preparate pe baza de carne tocata, etc) cafeaua si sucurile la dozator proaste, noroc cu cea din lobby bauturile incluse mult prea dulci, bazate pe tot felul de siropuri restaurantele a la carte, in special cel de peste, sub medie in zona nu mai sunt alte restaurante sau minimarketuri decat cele de la hotel, doar in obzor la aprox 2km pe partea de internet, wifi slab
Recomand Travelplanner: organizati cu tot ce trebuie, a 2-a oara cand lucrez cu ei

Arata mai mult

8.5

Vacanta Bulgaria

Buna ziua, Sejurul a fost de 5 nopti la Sol Luna Bay si m-as bucura daca de toate sezarile noastre referitoare la serviciile hotelurilor s-ar lua in considerare, mi se pare un pic pe alocuri mai multa indiferenta vis-a-vis de turistii romani, personalul radiaza de fericire cand este intrebat de vorba intr-o limba slava(rusa, ucraineana, ceha, s.a.m.d.) sau germana bineinteles sa numai spunem ca daca avem ceva de reclamat NU se rezolva sau se rezolva cu foarte multe insistente. Sol Luna Bay, ne-a cam placut dar numai revenim (noi am fost 4 ani la Miramar si de 2 ori la Duni) pentru pretentiile care le emite destul de murdar la barul de la piscina, chiar murdar, cocktailurile le face gresit si la repezeala sa scape chiar si cand nu este aglomerat, un mare plus pentru lobby bar, curatenie camera. Multumesc
Recomand Travelplanner: Vom mai apela la dvs, dar totusi este bine daca agentul care a preluat comanda sa lasa un nr. de telefon direct, nu se stie niciodata.

Arata mai mult

8.1

Vacanta Bulgaria Hotel Sol Luna Bay

Bună ziua, inițial totul a fost super... Ne am cazat, am fost uimiți ca am primit aceeași camera ca și anul precedent, camera era curățica. Marele minus în acest an a fost partea de restaurant, mâncarea nu a fost ok (am primit cadou toți 3 o enterocolita de toată frumusețea). Datorita acestei probleme ne-am decazat cu 2 zile mai repede pt a ajunge cu copilul de 2 ani la medic.
Recomand Travelplanner: Cei de la Travel Planner au fost foarte ok, au răspuns prompt.

Arata mai mult

9.6

Obzor Septembrie 2023

Hotelul a fost pe masura asteparilor. Mancarea buna (nu wow) , diversificata, copilul a avut de unde alege. Camerele curate, hotelul este bine intretinut, personalul atent. Plaja foarte aproape, sezlonguri destule (in prim sezon cred ca tb mers pe la 8 pt prins un sezlong). Copilul a avut destule activitati de unde sa aleaga. Pretul platit a fost la oferta -20% si a meritat. Recomandam.
Recomand Travelplanner: Foarte usor de rezervat, platit. Indicatiile si recomandarile clare. Cu siguranta apelam la Travel Planner si pe viitor.

Arata mai mult

9.6

Obzor Septembrie 2023

Hotelul a fost pe masura asteparilor. Mancarea buna (nu wow) , diversificata, copilul a avut de unde alege. Camerele curate, hotelul este bine intretinut, personalul atent. Plaja foarte aproape, sezlonguri destule (in prim sezon cred ca tb mers pe la 8 pt prins un sezlong). Copilul a avut destule activitati de unde sa aleaga. Pretul platit a fost la oferta -20% si a meritat. Recomandam.
Recomand Travelplanner: Foarte usor de rezervat, platit. Indicatiile si recomandarile clare. Cu siguranta apelam la Travel Planner si pe viitor.

Arata mai mult

10.0

Vacanță Bulgaria

Camera spațioasă, terasa generoasă, de pe o parte se vedea și marea, la ultimul etaj terasa nu este acoperita, am avut și soare și ploaie Mâncare variata, pe toate gusturile și regimurile/dietele. Am apreciat restaurantul specific pește. Programul meselor este ok, in septembrie mi s.a părut totuși aglomerat, ma gândesc ca în sezon este și mai și! Program variat pentru copii, a noastră are 5 ani. Loc de joaca, spectacol etc. Una peste alta, un concediu reușit.

Arata mai mult

9.0

Sol luna bay

Totul a fost minunat, am fost cazati în corpul de lângă hotel la anexa, unde am avut parte de o garsoniera foarte spațioasă cu doua băii,parcarea la parterul clădirii păzită, mâncarea extraordinar de buna( grătar zilnic pui, curcan, porc,peste, creveți vita, miel,iepure) foarte variată, șezlonguri pe plaja destule, plaja curata întrare în apa lina, nu am avut nimic de comentat o vacanță reușita.

Arata mai mult

9.3

f buna

camera spatioasa, servicii f bune
Recomand Travelplanner: recomand agentia

Arata mai mult

9.1

Vacanta Bulgaria

Camera ok, balconul mic, Baia asa și asa
Recomand Travelplanner: Ffff mulțumită de agenție, promptitudine și profesionalism, înțelegere,

Arata mai mult

9.3

Vacanța Sol Luna Bay

.

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Hotel curat, spatios, liniste, adaptat familiilor cu copii. (Imagine de la balcon)

Arata mai mult

9.9

Vacanta Obzor

Am ales acest resort datorita: pozitionarii pe plaja, a facilitatilor (piscina adulti, piscina copii, aqua park, intrare lina in mare), a disponibilitatii sezlongurilor dar si a dimensiunilor resortului. Fiind familie cu 3 copii (si adolescenti si un copil de 6 ani), am preferat un resort mai mic, mai adunat, pentru a ne gasi usor unii pe altii :) si a ajunge repede dintr-un punct in altul. Am avut doua camere mari (am ales asa pentru a avea doua bai, adolescentii fiind oricum considerati adulti), spatioase, una langa alta, renovate frumos, curatenie peste tot, mancarea gustoasa si variata gatita in restaurant precum si semipreparate la snackbaruri (ceea ce ne-a salvat cu copilul mai mic si mai mofturos), animatia si atmosfera foarte ok. Este un resort de familie, oameni decenti si educati, multi romani, germani si francezi. Am fost cazati in corpul principal, la etajul 5, am luat cu vedere la mare si a meritat! Am vazut si corpul anexa, unde este mai liniste dar care din exterior pare ca necesita renovare. Sezlongurile din fata se ocupa de la rasarit, dar pe noi nu ne-ar fi avantajat oricum pentru ca am preferat ceva central, sa ajungem usor peste tot. Se gasesc sezlonguri la orice ora, nu este un stres. In weekend s-a aglomerat la mese, mai ales la orele de varf, dar am asteptat rabdatori ptr clatite sau gratar de tot felul, maxim 5 minute. Prajiturile diverse si bune, nu doar creme in blat cu culori diferite ca in alte parti. De baut de la dozator, dar ok. Cafeaua decenta. Parcarea langa hotel, fara probleme, contra cost. Am fost placuti impresionati, ne-am relaxat si ne dorim sa revenim pe viitor.

Arata mai mult

8.9

Vacanta frumoasa

Perfect

Arata mai mult

8.7

Placut suprinsa

Prima impresie desi nu a fost tocmai pozitiva (am vrut sa schimbam hotelul) dar dupa prima seara ne-am razgandit. Mi-a placut: 1. amplasarea, ajungeam imediat pe plaja. 2. in camera se facea zilnic curatenie si chiar era neasteptat de aranjata camera. 3. Ne-am distrat la Aqua park, desi e micut, pentru noi a fost minunat. 4. Mancarea a fost gustoasa tot ce am consumat ne-a placut. 5. Programul artistic de seara pt copii a fost ft dragut, il stiam de la Melia, cu exceptia serii de cabaret cand a fost mai mult pt parinti. Ceea ce nu mi-a placut a fost urmatoarele: 1. Faptul ca angajatii nu prea vorbeau in engleza, mancarea nu avea lista ingredientelor si nu ma intelegeam cu angajatii sa imi explice ce contin (am un baietel cu alergii multiple) astfel ca anumite feluri de mancare nu le-am putut consuma. 2. Adancimea piscinelor, faptul ca una era prea adanca iar cealalta mult prea mica si faptul ca nu puteai sta intr un singur loc pt a avea acces la amandoua. 3. Faptul ca era permis clientilor sa mearga desculti la toaletele de la piscina si apoi sa intre in piscina... Stiu ca sunt reguli afisate, dar daca s-ar atrage atentia probabil ca s-ar schimba acest aspect.

Arata mai mult

9.7

Concediu Sol Luna Obzor

A fost un concediu frumos. Recomand familiilor. Un fotoliu foarte curat, camere mari și mâncare bună!

Arata mai mult

9.7

Foarte multumita!

Totul a fost pe placul nostru.

Arata mai mult

7.3

Vacanta Bulgaria 2023

Am fost cazați în clădirea anexa. Nu știam cum arată ptr că pe site nu e nici o poza cu anexa doar poze cu impunatorul hotel Sol Luna Bay.Va sfătuiesc pe viitor sa fiți onești cu clienții prin oferire de informații complete. Curat in camere, mese gustoase( in afara de supe), nu prea creativi la realizarea meniurilor( cartofii prăjiți și orezul erau la ordinea zilei). La restaurantele( bulgăresc, italian, pescăresc) nu am reușit să facem rezervare prin aplicație, tind sa cred că nu funcționa aplicația,arata la cel italienesc full și peste 3 zile.La rest bulgăresc si cel pescăresc am mâncat datorita amabilității personalului.La capitolul entertainment copii, slabi, de fapt copilul nu a participat la nici o activitate.Per total a fost un concediu relaxant dar nu as mai repeta experiență Sol Luna Bay.Din partea agenției as fi vrut mai multa comunicare, și aici mă refer la clădirea anexă.Apreciez emailul dinainte de plecare, frumos structurat și util .

Arata mai mult

9.8

Vacanta Bulgaria

Hotelul foarte îngrijit, plaja foarte frumoasa , serviciile foarte bune , și-a meritat banii chiar daca a fost puțin mai scump .

Arata mai mult

9.1

Vacanta Obzor

Hotelul ok, curatenia poate fi imbunatatita, doamnele nu aspira doar spala pe jos si cum e plin de nisip ala nu prea se duce cu mopu :) Dar personalul ok, plaja f frumoasa, piscinele cam reci pentru mine. Mancarea gustoasa dar cam aceleasi feluri, nu ai diversitate, iar cele a la carte sunt tot cu buffet si nu sunt ce trebuie. Asa raport calitate pret hotelul este f ok, dar nu e pt pretentiosi, este simplu si catalogat corect la 4*.

Arata mai mult

9.5

Vacanță Sol Luna Bay

Hotelul foarte mare, situat pe plajă, piscina destul de generoasă. Am fost cazați în clădirea anexă, unde ne-am simțit foarte bine (2 adulți și 2 copii). Studioul pe care l-am avut a fost foarte mare, luminos, și cu o vedere superbă la mare. Nu ne-a deranjat deloc faptul că trebuia să mergem pe jos până la masă în hotelul principal aproximativ 5 minute. Plaja din fața corpului anexă mult mai liberă, cu șezlonguri mereu disponibile. Mașina a stat foarte bine la umbră în parcarea suficient de mare, chiar sub apartamentul nostru din corpul anexă. La restaurant mi s-a părut că erau anumite ore la care era supraaglomerat, când abia găseai o masă liberă. Mâncarea cam ca peste tot la all inclusive, găsești cu siguranță ceva din care să guști și să nu rămâi flămând. Cam multe prăjeli din punctul meu de vedere...la carnea proaspăt preparată (grătar de ex.), sau dimineața la ochiuri se făceau uneori cozi mari și mai bine alegeai altceva. La deserturi multe congelate și puse repede la cuptor (chiar am nimerit o plăcintă semi congelată, probabil care a scăpat de cuptor și a fost dusă direct la masa deserturilor). Deci nu m-au prea convins dulciurile foarte colorate pline de coloranți, preferând o înghețată sau fructe. Sucurile, de asemenea, foarte slabe. Personalul își făcea treaba la restaurant, lucrau cu mănuși, debarasau repede și păreau bine organizați. Ce nu am înțeles a fost faptul că piscina interioară a fost închisă, asta având în vedere că am prins 3 zile cu vânt puternic și valuri mari, în care a fost arborat steagul roșu. Având în vedere că nu puteai intra în mare și toată lumea stătea la piscină, mi s-ar fi părut util să dea drumul și piscinei interioare. Astfel, ar fi fost mai mult loc și lumea s-ar mai fi împărțit. Noi am fost în schimb să vizităm Nessebar, dacă tot nu puteam profita de plajă...foarte frumos, recomand o vizită acolo, apoi am stat 2 zile la piscină, unde abia găseai șezlong. Spectacolele pe care le-am prins au fost reușite. Așa cum a mai scris cineva, foarte mulți români (cred că 80% din hotel) însă animatorii nu spuneau nici măcar "bună seara" sau "mulțumim" în română. Spuneau câte ceva în engleză, germană, bulgărește, dar în română absolut nimic. Per total, plusuri și minusuri. Ne-am bucurat așa cum a fost, dar este loc și de mai bine.

Arata mai mult

8.4

Frumos, ideal pentru familii cu copii

Camere desi cam vechi, erau curate, doamna de la curatenie chiar isi facea treaba bine, AC-ul mergea excelent in camera temperatura nu depasea 24 grade, cu AC-ul oprit cat eram in camera. Plajele chiar frumoase, in fata hotelului, sezlonguri, umbrele... nimic de reprosat. Mancarea in restaurantul prinicipal - OK - nimic special, mai erau trei restaurante: de peste - nu ma pot pronunta nefiind mancator de peste, italian - OK, bulgaresc - mancare chiar buna, apropiata cu mancarea romaneasca de calitate. ! Mare problema - la cele trei restaurante (italian, peste, bulgaresc) se mananca doar cu programare si sunt deschise doar seara si cea mai mare problema este ca lumea isi face programare si cred ca doar 50 - 60% chiar mananca acolo, dar desi sunt multe mese libere nu te lasa sa mananci acolo fara programare iar pentru rezervari abia mai gasesti loc liber cu cateva zile inainte. RECOMAND sa va rezervati restaurantele din primele zile ajunse acolo.

Arata mai mult

10.0

Vacanta în familie

Locația resortului cu plaja lângă corpurile de cazare nota 20, ideal pentru când mergi cu copiii mici în vacanță. Personalul foarte amabil, serviabil, cu zâmbetul pe buze, înțelegători când a fost cazul, mereu atenți să ajute. Locurile de parcare suficiente și păzite, am achitat 10 leva pe zi, dar am știut că e mașina protejată pe tot parcursul sejurului. Mâncarea foarte ok, diversitate și calitativă, găseai ce să alegi indiferent de preferințe, și pentru vegetarieni, și pentru doritori de pește, fructe de mare, tipuri de carne la alegere, iar un mare plus pentru noi a reprezentat baby food corner amenajat special pentru bebeluși unde am găsit zilnic variante ok la mese + scaune de masă suficiente pentru a folosi la nevoie. Băuturile la dozator, existau și snackbar uri în resort și găseai pe tot parcursul zilei ce să mănânci sau de băut. Am apreciat varietatea ceaiurilor, cafeaua foarte bună la fel, gustările calde și diverse. Plaja foarte curată, apă cu intrare lină, liniște deplină, fără boxe sau difuzoare în jur, sunetul mării pe fundal și atât. Șezlonguri suficiente la orice oră ai fi ajuns pe plajă, piscinele din resort curate, zonă de Aqua Park pentru cei de la 10 ani în sus. Activități la clubul copiilor și loc de joacă în interior unde puteau petrece timp, echipa de animatori se ocupa continuu de cei mici. Seara aveau disco kids de la 8 jumătate zilnic, iar de la 9 jumătate show / spectacol, foarte mult ne-a plăcut echipa. Check in și check ouț foarte rapid, a mers cu noi un hamal să ne ajute cu bagajele și cu locul de parcare, au lifturi peste tot, acces ușor pe mai multe intrări, pod între clădirile resortului pentru un iaz amenajat din mare. Curățenie zilnic în camere, doamnele de la menaj amabile și sociabile și de ajutor. Per total, a fost o vacanță reușită, relaxantă și cu veselie pentru noi și copiii, recomandăm cu încredere acest resort și avem în plan să mai revenim și noi acolo.

Arata mai mult

9.7

Excelenta locatie pentru familie cu copii si nu numai!

TL;DR: recomand cu toata increderea, pentru familii cu copii care vor de toate (piscina mica, mare, aquapark, dar si liniste seara). A fost prima data pentru noi in Bulgaria, nu prea stiam la ce sa ne asteptam inafara de ce am citit pe net si in special pe acest grup. - curatenie impecabila peste tot: in camera zilnic, iar a treia zi schimbat lenjeria; - tot timpul erau oameni care faceau curat si intretineau curatenia pe plaja, pe holurile hotelului, la piscina - mancare suficienta, buna, diversificata (niciodata nu se termina vreun fel, era completat mereu pana la ora terminarii meselor) - bauturile au fost ok, aici ma refer la sucurile de la dozator si cafea, bere nu consum, nu ma pronunt; unii spun ca era proasta, dar era mereu coada la dozatoarele de bere, deci... - locuri de joaca pentru copii, excelent in special seara dar nu numai, piscina mica pt copii, piscina mare pentru copii mai mari + mini-aquapark, suficient pentru cateva ture zilnic pe tobogane - tiroliana pentru copii in zona anexelor, la 2 minute de cladirea principala a hotelului. - plaja privata lunga, lata, amenajata, curata, suficiente sezlonguri si foarte important, intrare lina in apa + nisip fin. - activitati pentru copii si adulti, nu foarte interesante sau atractive dar ok pentru cine era interesat - la ora 23 era liniste peste tot, ceea ce a fost excelent - parcare suficienta pentru toata lumea, in spatele hotelului si lateral (de mentionat ca am fost la jumtatea lunii August, hotelul era fully booked si tot au fost locuri pentru toti). Noi am avut family room cu vedere la mare, etajul 6/6 in cladirea principala. Spatiul era compus din hol, baie mare cu cada, balcon cu vedere directa la mare, 2 camere, una cu pat dublu si zona de living cu canapea + TV, una cu doua paturi single. Excelent pentru familii cu copii, daca stiti ce zic. Am observat extrem de multi turisti germani, surprinzator. Posibil datorita faptului ca hotelul face parte dintr-un lant nemtesc, daca am inteles bine. Nu am nimic de reprosat. Totul a fost excelent. Nu stiu daca vom merge tot acolo la anul, pentru ca am vrea sa incercam si altceva, dar recomand hotelul cu toate increderea.

Arata mai mult

10.0

Recomand

Am avut o vacanta super reusita cu Travel Planner! Sol Luna Bay din Obzor este o locatie de vis, hotelul este fix pe plaja, mancare diversificata si proaspata! Minunat!

Arata mai mult

10.0

Vacanta 3nopti

Totul a fost minunat, personalul amabil, curățenie peste tot, hotelul exact pe plaja, water parkul, show urile din fiecare seara, kids club, piscinele curate, plaja curata. Vom reveni cu siguranță!

Arata mai mult

9.6

Vacanta reusita

Hotel asezat chiar pe plaja,camera foarte mare, sezlonguri suficiente, activitati multe si distractive, mancarea destul de ok,parcare sigura...piscinele,apa marii,plaja si water parcul perfecte.Copilul foarte incantat!

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (440) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Sol Luna Bay

Intrebari frecvente despre Hotel Sol Luna Bay

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.