TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Sol Marina Palace Nessebar Bulgaria. 2024

4 stele
Nessebar, Bulgaria - Vezi pe hartă

9.4
100%
12 impresii
12 impresii
Impresiile Travel Planner (12)
Amplasare
9.6
Camere
9.1
Mancare
9.5
Personal
9.8
Atmosfera
9.4
Facilitati
8.4
Calitate / pret
9.5
Impresii pe Hotel Sol Marina Palace

12 impresii reale, verificate 100% - Hotel Sol Marina Palace

Impresii pe Hotel Sol Marina Palace

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nessebar Bulgaria
10.0

SUPER

Toate serviciile au fost excelente, de nota 10
Recomand Travelplanner: Firma foarte serioasa. Recomand

Arata mai mult

9.6

Vacanță la Sol Marina Palace

De când am ajuns totul a fost super. Personal amabil. Camerele cum am știut, curățenie, prosoape schimbate, așternuturi. Într-un cuvânt totul a fost OK. A și să nu uit liniștea din hotel, foarte puțini conaționali, nu fițe și strigăte de copii răzgâiati. Recomand Sol Marina Palace.
Recomand Travelplanner: Recomand Travel Planner! O agenție sigură cu personal serios!

Arata mai mult

9.5

Relaxare în Nessebar

În fiecare zi se face curățenie în camera, se schimba prosoapele. Un punct minus e faptul ca e semnal slab la wifi. Masa de dimineata este aceeași..la prânz un pic variată ..în fiecare seara exista câte o tematica diferita.. Italian..mediteranean.. mexican...
Recomand Travelplanner: Recomand aceasta agenție.. personalul de nota 10

Arata mai mult

9.5

Vacanta sol marina palace reusita

Hitel curat Amplasare bună Mâncarea oki
Recomand Travelplanner: Sunt foarte receptivi

Arata mai mult

9.7

Sol Marina Palace Bulgaria.

Totul a fost ok.Camere curate,servirea foarte buna,personal amabil.
Recomand Travelplanner: Top10.Si am zis tot.

Arata mai mult

9.1

UNDE PLECI SI UNDE AJU8NGI!

Asa cum v-am informat impreuna cu familai Marinache in data de 30 mai, la sosirea in Nessebar la hotelul Sol Marina Palace am aflat ca nu putem fi cazti in locatia aleasa si pt care aveam un Voucher pimit in baza pretului convenit, deoarece acest hotel era dedicat pt refugiatii ucrainieni. Am fost trimisi in statiunea Sunny beach la hotel Melia. Dupa un drum de cca 7 ore acest anunt a picat ff post, nu stiam unde seafla. A trebuit sa platim dupa o cautare fara spor in gasirea hotelului, un taxuimetrist pt a ne conduce la noul hotel. Copnditiile din noul hotel au fost net superioare- noi am fost de 2 ori in ultimii ani la Sol Marina Palace si le cunosteam In final totul a fost fff bine

Arata mai mult

9.5

Feedback Sejur Sol Marina Palace

Hotelul arata exact ca in fotografii, camere spatioase, cu o vedere parțială la mare care iti încântă privirea. Camerele sunt dotate cu fierbator, ceai, cani, pahare, uscator de par. Curățenia este facuta zilnic. Mâncarea a fost diversificată, gustoasă, includea la fiecare masa si desert, fructe. Personalul amabil, care se ocupa si de debarasarea meselor. Privelistea de pe terasa hotelului/de la piscină este una incantatoare. În ceea ce priveste parcarile, hotelul are un număr limitat de parcări. Nu se achita nimic suplimentar. Noi am avut norocul si am gasit un loc de parcare. Dar alte persoane cu care am călătorit, au fost nevoiți să își lase mașinile într-o parcare contra cost: 8 leva/zi. A fost un sejur minunat.
Recomand Travelplanner: Multumim echipei Travel Planner pentru implicare si seriozitate.

Arata mai mult

9.7

O minivacanță reușită

am fost pentru a treia oară la acest hotel care mi-a plăcut din prima clipă (undeva prin anul 2010) cînd l-am descoperit pe internet. Locația este excelentă foarte aproape de vechiul Nessebar . Vedere spre mare din aproape toate camerele ( pt cei care apreciază acest lucru )
Recomand Travelplanner: Un serviciu oferit fără probleme, prompt si am apreciat sms-urile trimise la sosite/plecare ceea ce mi-au întărit sentimentul de încredere că am ales o agenție, în primul rînd, sigură care se preocupă de clienții ei pînă la întoarcere din sejur - nu doar le ia banii !

Arata mai mult

10.0

vacanta excelenta

un hotel superb , impecabil , cu un design f modern , curat , mancare excelenta , gustoasa si foarte variata , personal dragut , amabil cu toata lumea , am fost un grup de 9 prieteni , a fost pe gustul tuturor
Recomand Travelplanner: am plecat pentru prima oara cu aceasta agentie , ne bucuram foarte mult de aceasta alegere , am fost foarte multumiti din toate punctele de vedere ; comunicare excelenta din partea personalului agentiei , care au fost foarte promti la solicitarile noastre

Arata mai mult

9.5

Ne-am simtit foarte bine

Arhitectura super, curat, mancare OK, pozitie buna.
Recomand Travelplanner: A fost a doua oara cand am apelat la serviciile Travel Planner. A fost a doua experienta placuta.

Arata mai mult

9.3

Excelent pentru o vacanta scurta

Ne-am simtit foarte bine in cele 3 zile petrecute la acest hotel. Am avut parte de liniste, personal amabil, curatenie, mancare buna. Un plus este situarea hotelului langa orasul vechi care poate fi vizitat pe indelete. Un minus, dar nu mare, distanta mare fata de plaja, intre 5 si 10 minute de mers in functie de locul in care voiai sa ajungi. Per total il recomand, dar personal nu m-as duce pentru mai mult de 4 zile
Recomand Travelplanner: Impresie foarte buna in toate aspectele.

Arata mai mult

9.1

O vacanta reusita

Hotelul este exact cum este descris in prospect,arhitectura este fascinanta,amplasarea pe colina este excelenta,insa nu mai este sa nou ca fotografii..Totusi,personalul amabil si mincarea foarte buna compenseaza usorul look vintage,care se transforma totul in ceva romantic.Este recomandat indragostitilor sau persoanelor mai in virsta care cauta liniste si relaxare.In orice caz,vom reveni!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Sol Marina Palace

Intrebari frecvente despre Hotel Sol Marina Palace

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Sol Marina Palace, te-ar mai putea interesa in Nessebar, Bulgaria