TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

208 pareri si impresii Hotel Elena Nisipurile de Aur Bulgaria. 2024

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.7
69%
208 impresii
208 impresii
Impresiile Travel Planner (208)
Amplasare
7.8
Camere
8
Mancare
7
Personal
7.7
Atmosfera
7.8
Facilitati
7.3
Calitate / pret
7.9
Impresii pe Hotel Elena

208 impresii reale, verificate 100% - Hotel Elena

Impresii pe Hotel Elena

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
8.7

Hotel ELENA

O vacanta reusita cu servicii de calitate.

Arata mai mult

9.1

Vacanță Bulgaria

Camera ok, spațioasă, serviciile bune, parcarea departe.
Recomand Travelplanner: Prompți, rapizi,eficienți. Recomand

Arata mai mult

9.1

vacanta Bulgaria -,hotel Elena

Am avut parte de un concediu placut.
Recomand Travelplanner: Voi reveni la agentie, personal amabil si prompt. Multumesc

Arata mai mult

8.6

Ok

Totul a fost ok.Raport calitate/pret excelent.
Recomand Travelplanner: Ok

Arata mai mult

9.2

vacanta bulgaria

Ce pot sa va spun este ca la început eram îndoită de toate recenziile pe care le citeam dar am zis sa ajung acolo sa vad ce este într-un cuvânt este un hotel curat mâncarea e suficienta și deversificata dar nu pentru pretențios fără fructe de mare și dulciuri au fost suficiente de bune pt prețul pe care lam plătit apa calda la piscina și curata parcare am avut în fata hotelului pentru 20 leva pe zi prosoapele se schimbau la 2 zile la baie intrau și făceau curat în fiecare zi ce pot sa zic pentru prețul pe care lam plătit noi am fost extrem de mulțumiți fata de la noi din tara nu se compara merita sa mergeți pt un cost mai mic
Recomand Travelplanner: Super ok o agenție jos pălăria!!

Arata mai mult

8.1

Vacanta Nisipurile de Aur

Hotelul Nu este nici pe departe de 4 stele, studioul foarte spațios cu 3 paturi individuale, canapea extensibila, 2 fotolii, o baie completa cu cada si un grup sanitar cu chiuveta si wc, balcon foarte spațios cu vedere la mare, însă mocheta foarte veche.Bufetul acceptabil, nu exista o varietate foarte mare si se cam repetau.
Recomand Travelplanner: Comunicare excelenta, cu siguranța vom mai apela la ei și vom recomanda și cunoscuților.

Arata mai mult

6.8

Hotel elena ,un hotel de 2 stele

Am mai fost acum 5 ani dar a 3 a oara nu voi mai reveni. Încep cu plusurile: -pret ok -vederea spre mare -distanta cam 6minute (Pe scurtătură, la scări printre tomberoane) -mâncarea ok,cam ne sărată dar nu e problemă ca ai si sare si tot ce ai nevoie,destul de diversificată deci ai din ce alege chiar daca se repeta. Plus ca e destulă -prosoape si lenjerii curate ,schimbă de de cate ori se solicita -camere destul de mari mizerie ,mucegai atât pe holuri cat si in bai ,draperiile nu cred ca au fost date jos de ani,cand am vrut sa trag draperia mi s a albit mana si hainele, geamurile sunt opace la cat sunt de murdare nu se spala cu anii si fara exagerări -LIPSA PRIZELOR, NICI MACAR UNA IN CAMERA SA INCARCAM TELEFONUL desi am solicitat un prelungitor au zis ca nu au . -Gustarile - fursecuri ,prune si jumătăți de mere desi se promoveaza altceva. Plus niste sanvici uri cu ceva parizer dar chifla este tare ,veche in fiecare zi. Nu se pot consuma, -mirosul de jeg din camere . Pana te obișnuiești e groaznic. Clima e infecta plina de mucegai si am evitat să o folosim având copii cu alergii -baile put la propriu. Am cerut scoci si o bucata de carton sa astupam canalizarile si nu ni s a dat. Nu este aerisire,au o ventilatie dar nu merge. mirosu e insuportabil până te obișnuiești Din nou revin la mizerie . Macheta,pereti ,mobilier ,draperii,geamuri tpate murdare si vechi ,imbacsite. Noroc ca erau lenjeriile curate. Ca si nota zic ca 2/3 stele cu indulgență pt spațiul din camere Păcat
Recomand Travelplanner: Nimic de reprosat

Arata mai mult

9.8

Vacanta Bulgaria

Hotelul curat, servicii si mancare super, personal foarte amabil. Curatenia din jurul hotelului nu există. Um minus la asigurarea locurilor de parcare. Distanta prea mare față de resort.
Recomand Travelplanner: Eficienta, disponibilitate, sprijin.

Arata mai mult

6.9

Vacanța Bulgaria

Dezamăgitor
Recomand Travelplanner: Cea mai buna agenție.

Arata mai mult

9.0

Vacanta Hotel Elena Nisipurile de Aur

La ora 12 se da bratara de all inclusiv ca sa întrați la masa de pranz cazarea după 2. Parcarea este 20 de leva pe zi în fata hotelului dar mai aveți opțiuni de parcări mai departe de hotel cu 10 leva pe zi. Recomand camerele cu vedere laterala la mare care au o priveliște mult mai frumoasa decât boscheți care se vad din spate! Camerele mari, foarte mari cu 4 paturi am avut noi, paturile foarte comode, unul singur a fost pliant, balcon mare cu masuta și scaune, Baia marisoara cu dus dar asa cum au mai spus si alții cu puțin miros, câteodată, noi am rezolvat cu un șervețel umed pus peste canalizare! Se schimba prosoapele zilnic și gunoaiele, așternuturile la nevoie sau cerere. Personalul foarte dragut, recepția te ajuta în orice problema la fel și personalul de la masa sau bar. Bauturile sunt date în pahare de plastic destul de mici. Băutură este locala dar găsești câte ceva sa iti placa, sucurile sunt la dozator. Băuturile sunt 24 din 24 disponibile, alcoolice, non-alcoolice, cafea, ceai, apa la dozator. Mâncarea este buna. Dimineața este la fel dar în rest se mai schimba. Exemplu de produse: dimimeata oua ochi, omleta și prăjite, crenvurști fierți, salamuri, branzeturi, clătite cu gem sau cioco, friganele, lapte, iaurt, cereale 3 feluri, tapioca, terci cu ovaz. La pranz sunt doar supe, ciorbe never.....de 2 feluri în fiecare zi, salate le discreție, pulpe de pui, sarmale, șnițele, nughets, grătar de porc sau mici sau pui sau carnati, paste, am avut și scoici, cartofi prăjiți sau bulete de cartofi cartofi la cuptor, iar seara cam tot asa se găseau tipuri de mancaruri ca la pranz. Desert fructe, prăjiturele, inghetata. Distanta pana la plaja e Maricica, adică traversezi strada, cobori 40 și ceva de scări, mergi printr-o pădurice cam 2-3 minute, mai traversezi o strada, mergi printr.o parcare încă vreo 2-3 minute apoi cobori pe plaja. Sunt șezlonguri 12 leva dar este și plaja pt cearșaf dar foarte aglomerata, cam cum era la noi odata. Se găsește loc pe plaja. Plaja îngustă nu de 2 km, nisip fin care se curata zilnic, întrarea în apa lina, apa curata și calda. Hotelul este într.o zona linistita. Piscina este curata, cu apa calda, deschisa non stop, piscina interioara este închisă în perioada de vara, singura problema sunt oamenii care își lasă prosoapele pe șezlonguri tot sejurul și nu mai găsești loc. Sunt programe de animație pentru copii în fiecare seara, dupamiaza jocuri, zumba, animatorii foarte drăguți cu copiii. Atenție la schimbul valutar! La hoteluri e mare și la ATM urile de peste tot e cam 1 leva=3 lei și ceva. Schimbați la curs bun în vama sau la bancomatul de la Hotel Admiral dacă scoateți din cont 1 leva = 2,5 lei. Unii primesc și lei în bazar.
Recomand Travelplanner: Agenția a fost prompta, ne.a trimis un număr de urgenta pe care nu l.am folosit pentru ca nu am avut nevoie. Agenție serioasa cu care vom mai călători cu siguranta! La alți turiști au fost probleme cu voucherele sau le.au reținut actele! La noi a mers totul perfect și asta cred ca datorita agenției. Mulțumim TravelPlanner!

Arata mai mult

9.7

Vacanta în familie

A fost o experiență foarte plăcută, raport calitate preț excelent, copiii s-au simțit super și au zis că doresc să revină, din păcate ratingul general al hotelului este prea mic din punctul meu de vedere, dacă vom prinde o oferta asemănătoare anul viitor vom reveni cu drag.

Arata mai mult

6.2

Vacanta la "all inclusive" la Hotel Elena

La Hotelul Elena din Nisipurile de aur unde am fost cazat 3 nopti in regim all inclusive a fost o experienta sa zic... decenta. Camerele aproape curate, exceptand mizeria de dupa cosul de gunoi din baie, s au schimbat prosoapele zilnic. Mancarea a fost acceptabila, nu plecai flamand de la masa dar la micul dejun se mai pot adauga foarte multe produse. Parcarea care e efectiv pe marginea drumului, nepazita costa 20 de leva pe noapte. Personalul nu este cel mai amabil, aproape deloc zambitor si in materie de bauturi racoritoare cam slab calitative.
Recomand Travelplanner: Despre serviciile agentiei am fost foarte multumit, vaucerul a fost trimis in timp util, hotelului i au fost comunicate toate detaliile cerute de mine. Plata a fost acceptata imediat, emailul de confirmare foarte promt, deci pe scurt foarte multumit!

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Este al 2-lea an în care ne ducem la acest hotel, toate serviciile sunt ok: mâncare bună, curățenie în fiecare zi în camere, hotel curat , nu am nimic de reproșat , recomand acest hotel.

Arata mai mult

10.0

Concediu Bulgaria_Hotel Elena

Am fost 4 familii cu 2 copii minori. Am plecat sceptic si fara asteptari mari fata de hotel si agentia de turism fiind noi ambele. In trecut am fost la hotel mai bine cotat si mai scump,prin alta agentie, totul fiind mult mai scump. Odata ajunsi la hotel(aprox 12PM) am fost ghidat catre o parcare partenera a hotelului cu plata dar relativ aproape si cu sistem de supraveghere video. Dupa check in am putut servi masa de pranz (foarte buna si diversa mancarea toate cele 6 zile cat am stat) iar apoi am primit si cheile camerelor (erau in pregatire si curatenie). Camerele spatioase si curate (inclusiv baia si asternuturile,cearsafurile) cu AC pornit perfect dupa un drum lung si calduros. Nu am avut probleme de nici un fel si totul a fost perfect avand in vedere pretul platit, chiar ne-au fost depasite asteptarile din toate punctele de vedere,inclusiv agentia de turism. Concediu reusit !

Arata mai mult

10.0

Concediu Bulgaria_Hotel Elena

Am fost 4 familii cu 2 copii minori. Am plecat sceptic si fara asteptari mari fata de hotel si agentia de turism fiind noi ambele. In trecut am fost la hotel mai bine cotat si mai scump,prin alta agentie, totul fiind mult mai scump. Odata ajunsi la hotel(aprox 12PM) am fost ghidat catre o parcare partenera a hotelului cu plata dar relativ aproape si cu sistem de supraveghere video. Dupa check in am putut servi masa de pranz (foarte buna si diversa mancarea toate cele 6 zile cat am stat) iar apoi am primit si cheile camerelor (erau in pregatire si curatenie). Camerele spatioase si curate (inclusiv baia si asternuturile,cearsafurile) cu AC pornit perfect dupa un drum lung si calduros. Nu am avut probleme de nici un fel si totul a fost perfect avand in vedere pretul platit, chiar ne-au fost depasite asteptarile din toate punctele de vedere,inclusiv agentia de turism. Concediu reusit !

Arata mai mult

10.0

Concediu Bulgaria_Hotel Elena

Am fost 4 familii cu 2 copii minori. Am plecat sceptic si fara asteptari mari fata de hotel si agentia de turism fiind noi ambele. In trecut am fost la hotel mai bine cotat si mai scump,prin alta agentie, totul fiind mult mai scump. Odata ajunsi la hotel(aprox 12PM) am fost ghidat catre o parcare partenera a hotelului cu plata dar relativ aproape si cu sistem de supraveghere video. Dupa check in am putut servi masa de pranz (foarte buna si diversa mancarea toate cele 6 zile cat am stat) iar apoi am primit si cheile camerelor (erau in pregatire si curatenie). Camerele spatioase si curate (inclusiv baia si asternuturile,cearsafurile) cu AC pornit perfect dupa un drum lung si calduros. Nu am avut probleme de nici un fel si totul a fost perfect avand in vedere pretul platit, chiar ne-au fost depasite asteptarile din toate punctele de vedere,inclusiv agentia de turism. Concediu reusit !

Arata mai mult

9.1

Super frumos

Un hotel frumos, camere mari și buna dispoziție. Am stat la acest hotel 5 nopți în iulie 2023 și ne-am simțit foarte bine . Aproape de centru și de plaja cu multe terase și magazine la doar 50 metri.

Arata mai mult

7.5

Vacanta Bulgaria

Hotelul este cam vechi, in niciun caz de 4 stele. Ar merge o renovare. Intr-adevar, in baie, se simte mirosul de canalizare. Acelasi miros se mai simte si in statiune... Se face zilnic curatenie in camere, iar prosoapele sunt schimbate zilnic. Camerele nu sunt dotate cu fierbator, ceai, minibar etc. Este doar un mini frigider in camera. Personalul foarte de treaba. Mancarea buna si nu prea. La micul dejun copiii nu prea au ce alege. Cereale rancede, dar clatite bune in schimb. Babyfood nu este (s-au oferit in schimb sa prepare supa crema la cerere pentru bebe). Sucul este de la tec, iti coloreaza dintii (true story). Cafeaua din restaurant este de fapt ness, cea de la bar este mai ok. Bauturile se servesc in plastic (la cerere in pahar de sticla). Piscina indoor nu are apa calda asa cum se presupune (sau cel putin asa am nimerit-o noi). Parcarea costa 20 leva/zi. Este cineva de la hotel care va gaseste loc ori in fata hotelului, ori in apropierea lui. Hotelul la 7-10 min de plaja. Peste drum de hotel sunt niste scari care duc la plaja

Arata mai mult

9.0

O atmosfera placuta

Desi la prima vedere nu m-a incantat locatia, fiind cam departe de plaja, s-a dovedit un loc prietenos, cu o atmosfera placuta. Un hotel pentru toate varstele.

Arata mai mult

7.4

Mihai

Superb

Arata mai mult

8.9

01-08 iunie

Este un hotel drăguț, se face curat zilnic in camere, prosoapele la 2 zile se schimbă, mâncarea e bună, dar te plictisești de aceleași feluri de mâncare daca stai mai mult de 3 zile. Programele de divertisment nu prea le-am văzut, ori nu m-am pliat eu pe ele. Piscina interioara încălzită. Nu este un hotel pentru pretențioși. Sugestii: Un mic parc pentru copii ar fi fost ideal, având în vedere că vin foarte multe familii si piscina interioara sa o curețe mai des.

Arata mai mult

8.5

Vacanta Bulgaria

Hotel cu camere mari dar totuși mai vechi.Curatenie zilnic. Personal placut.

Arata mai mult

9.0

Bulgaria 2022

Hotelul este frumos, camera mare spațioasă, curățenie în camera în fiecare zi, mâncarea bună, dar repetitiva, miros la băi. Ne-am simțit bine, aproape de plajă.

Arata mai mult

9.1

Vacanță Bulgaria,Hotel Elena,Nisipurile de aur

Hotelul este foarte frumos, curățel, angajații foarte amabili, piscinele cu apă curată, să una extraordinară, mâncare bună, dar ar mai trebui diversificată. Barul și lobby au băuturi slabe și sucurile cum erau pe vremuri la noi de la TEC.. Notă 8.Plaja aproape ai ce vizita și unde sa te plimbi. Îngheța și prăjitură bună. Fructele diverse și proaspete.

Arata mai mult

7.5

Vacanta Bulgaria

Camera spațioasă curata . Mâncare gustoasă dar se repeta aproape zilnic . Băuturile foarte diluate . Personal amabil.

Arata mai mult

9.1

Vacanța Bulgaria

Hotelul Elena este foarte ok, camera spațioasă și curată, mâncarea a fost buna. Legat de bar, puteau sa dea totuși un pahar mai mare, nu pahar micuț de plastic, ca sa nu fac 10 drumuri după apa. Iar legat de piscina ar trebuii impusă o regula, când te-ai dus sa îți pui prosopul pe șezlong ai și rămas acolo, efectiv era o vânătoare de șezlonguri, oamenii se trezeau de la 7 își puneau prosopul pe 3-4 șezlonguri dar la plaja poate veneau la 12-13 și efectiv cei care voiai sa stea la piscina de dimineața nu aveau unde sa stea.

Arata mai mult

8.7

Vacanta Bulgaria

Camera spațioasa, terasa/balcon foarte mare si cu vedere minunata spre mare. 2 bai, una singura cu cada. Mâncare pentru nepretențioși (varietate mica), complicat pentru copii. fructe puține.

Arata mai mult

8.8

Vacanta bulgari

Hotelul este ok, camerele f mari, spațioase, curate, mobilier nou. Atenție însă, noi am avut camera cu vedere laterală la mare. Cele cu vedere la parc au mobilier vechi. Mâncarea a fost bună, însă nu o recomand pentru pretențioși. Cel mai important, a mâncat și fetița mea și a fost totul in regulă. Este un hotel ok, cu preturi ok. Nu recomand celor care doresc la bani putini servicii de lux, nu e cazul. În rest cât dai atât primești. .

Arata mai mult

6.9

Vacanta Hotel Elena

Camera a fost mare si curata, fiind 2 adulti si 2 copii de 6 si 9 ani am cerut camera tripla sperând sa avem un pat matrimonial si unul de o persoana, dar am avut 3 paturi de o persoana si unul pliabil...am avut loc destul. Se puteau si apropia 2 din ele. Baia chiar mare si curata. Prosoapele se schimbau zilnic, iar lenjeria la 3 zile. Acces doar la piscina exterioara,nu cum e scris peste tot si la cea interioară, care era goala. Aici am avut ajutor din partea Travel Planner, noi am cautat special hotel cu acces la piscina interioara. La capitolul mâncare ...slăbuț...f slăbuț. Aceeași mancare in fiecare zi..dificil pentru cei cu copii..carnea avea tot feluri de sosuri dubioase cu greu alegeai fără, in schimb in vreo 3 zile din 6 am gasit o supa de pui f buna. Distanta pana la mare e maricica...cam 15-20 min mers lejer. Portiunile de plaja fara șezlong din ce in ce mai inguste...si aglomerate. Sper sa va fie de folos informațiile mele, distracție placuta!

Arata mai mult

3.0

Acces piscina

In descriere apare acces la piscina interioara, iar cand am ajuns aici de la recepție ne-au zis ca avem acces decat iarna. Pentru piscina interioara l-am ales in luna iunie, apa din piscina exterioara este rece...la fel ca marea.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (178) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Elena

Intrebari frecvente despre Hotel Elena

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Elena, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria