TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

404 pareri si impresii Hotel GRIFID Vistamar Nisipurile de Aur 2024

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.8
87%
404 impresii
404 impresii
Impresiile Travel Planner (404)
Amplasare
9.4
Camere
9.3
Mancare
8.5
Personal
8.6
Atmosfera
8.4
Facilitati
8.5
Calitate / pret
8.6
Impresii pe Hotel GRIFID Vistamar

404 impresii reale, verificate 100% - Hotel GRIFID Vistamar

Impresii pe Hotel GRIFID Vistamar

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
8.9

Experienta Grifid Vistamar

• Designul hotelului in zona de receptie, restaurant si camere este unul nou, foarte primitor. • La partea de piscina interioara si SPA, insa, lucrurile arata mult mai trist. • Iar pentru un hotel ultra all inclusive, sa nu oferi parcare gratuita si acces inclus macar la zona de saune…nu prea mai are sens cuvantul de “ultra”. • Varietatea la mancare este destul de limitata. • In rest, o experienta per total placuta.

Arata mai mult

9.7

Totul excelent

Atat agentia Travel Planner, cat si hotelul Grifid Vistamar au asigurat servicii excelente. Sunteti cei mai buni! Mulțumesc mult!
Recomand Travelplanner: Promptitudine, seriozitate,profesionalism

Arata mai mult

9.8

Hotel Grifid Vistamar

Absolut totul a fost minunat!
Recomand Travelplanner: Agenție de nota 10

Arata mai mult

8.6

Excelent

Hotel amplasat pe plaja, mancare buna, camera foarte spatioasa si curata. Acces la piscina cu tobogane pentru copii .
Recomand Travelplanner: cel mai bun pret, seriozitate, promtitudine si transmitere de informatii utile

Arata mai mult

9.6

Roadtrip Bulgaria - Nisipuri de Aur

Hotelul a fost extraordinar și am fost mulțumiți de serviciile oferite, de la tipul de camera pana la calitatea mâncării. Plaja este foarte aproape și accesul la șezlong-uri a fost un plus drăguț. Mi-a plăcut ca în fiecarea seara erau activități pentru copii și pentru adulți și am putut sa stam pana mai târziu chiar și cu un copil de 6 ani. Cu siguranță vom reveni.
Recomand Travelplanner: Am putut sa găsesc informații despre hotel și locație foarte ușor. De asemenea, am primit răspuns foarte rapid la orice neclarități am avut și am primit recomandări susținute de argumente și de review-uri reale. Sigur voi contacta Travel Planner pentru următorul concediu.

Arata mai mult

10.0

Vacanta august 2023 Hotel Grifid Vistamar

Am hotarat sa alegem acest hotel pentru a doua oara, si nu am regretat. Hotelul este amplasat pe plaja, il desparte doar promenada. Camerele curate, foarte frumos decorate. Curatenie se facea zilnic. Piscina exterioara era incalzita, piscina si barul de la etaj destinate exclusiv adultilor , ofereau o priveliste minunata in jur. Mancarea de asemenea a fost diversificata si suficienta. Personalul amabil, ne-a intampinat atat la sosire cat si servirea mesei la restaurant. Desi a fost o escapada de week-end , totul a fost la superlativ.
Recomand Travelplanner: Despre Travelplanner nu pot spune decat profesionalism. Colaboram de 11 ani si cu siguranta o vom pastra ca unica obtiune de vacanta.

Arata mai mult

10.0

O vacanta reusita

Hotelul poziționat foarte bine, acces la plaja imediat când cobori treptele hotelului PLAJA: găsești șezlong la orice ora ajungi chiar și în prima linie( încă nu am scăpat de persoanele care rezerva cu prosopul șezlong devreme) , dacă s ar respecta acest aspect ar fi multe șezlonguri libere. PISCINA: încălzită, șezlonguri găseai, dar din nou inutil rezervarea lor cu prosop de către unii turiști nu este corecta. Restaurant: mancare proaspata zilnic, foarte bună, găseai multe variante , diversificata, toate cu gust , aveau mancare la borcanele pentru copilașii mici și lapte praf, inclusiv cuptor cu microunde sa le poți încălzi, mancare pentru vegetarieni și vegani. Bar pe plaja și bar la piscina: bauuturi foarte bune și tot personalul amabil. Snack bar : aveai paste, pizza făcute pe loc și sandvișuri. Exista și un colt cu aparat de cafea și dozator de suc la dispoziție oricând doreai. Cofetărie disponibila de la 9-17:00 dulciuri foarte bune. Curatenia: aici am întâmpinat o problema, având copilul de un an nu au reușit sa ne facă curat în camera pana la ora 11 când noi reveneam în camera, am fost luați la întrebări ca de ce venim asa devreme ca nu poate sa facă curat, din păcate lenjeria nu ne a fost schimbata niciodată, am precizat sa ni se schimbe, se schimbau prosoapele și se lua gunoiul după ce plecam noi la masa, acesta a fost singurul minus al hotelului. Minibarul din camera alimentat zilnic cu 2 doze suc și 2 doze bere ,2 sticle de apa, în camera exista și fierbător cu plicuri de ceai lângă. Camera cu vedere la mare superba, situata la etajul 3. Pana la ora 22 erau diferite petreceri, care se țineau în fiecare seara ,dar la ora 22 se făcea liniște, puteai sa te odihnești. Parcarea plătită 20 leva /zi,mașina parcata lângă hotel. Loc de ejoaca pentru copii și mini club doarme utile. Noi am ales early check-in si am.platit 49 leva pe camera( am primit cartelele la ora 12) , bratarile ne au fost puse la ora 10 când am ajuns. Un hotel la care am revenit cu drag!
Recomand Travelplanner: În fiecare an va alegem pe voi pentru ca suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite și de informațiile primite, foarte prompți în a răspunde mesajelor si va mulțumim!

Arata mai mult

9.8

Minunat ca de obicei in Grifid!!!!!

Minunat ca de obicei, alegem de cel putin 3 ani acest lant si nu ramanem niciodata dezamagiti! Recomand tuturor!

Arata mai mult

9.8

Servicii ireprosabile- O vancata de vis

Recomand cu drag hotelul. Personalul este extrem de ambail, curatenia ireprosabila, serviciile calitative. Restaurantul este curat, mancarea diversificata, permanent se schimba. Prin organizarea meselor si prin faptul ca personaul conduce turistii la mesele dorite evita aglomeratia si diversele confilcte ce pot interveni. Exista inculsiv o sectiune de mancare dietetica si vegana, precum si o sectiune dedicata bebelusior cu lapte praf si mancare la borcanele. Desi parcarea se plateste extra, nemaifiind disponibilitati in parcarea hotelului, am fost redirectionati catre o alta parcare aflata la 250m, pazita, cu bariera. Aici masina a fost in deplina siguranta. Zona in care este amplasat hotelul este una linistita, fara zgomotele deranjante de la diverse bombe ce exista in alte zone ale statiunii. Plaja este curata, intrarea lina in apa, dar destul de ingusta. Am mai fost anii trecuti la Grifid Encano Beach unde sejurul a fost la fel de placut. Recomand cu drag lantul Grifid, nu am nimic de reprosat.
Recomand Travelplanner: Recomand Travelplaner pentru promtitudinea in a raspunde solicitarilor turistilor si pretutile extrem de bune. Cu siguranta vom mai calatori cu ei.

Arata mai mult

6.0

Dezamăgit

Camera curata și spațioasă, mâncarea la micul dejun ok, în schimb prânzul și cina nu foarte variate, aproape zilnic aveam tocăniță sau mâncare cu sosuri și salate cu ce rămânea din zile trecute, pizza foarte bună în schimb, la piscina și la plaja dacă nu te trezeai la ora 07:30 maxim nu mai gaseai sezlonguri, la restaurantele 'a la carte' nu au avut disponibilitate pe toată perioada cât am stat deșii mese libere erau foarte multe în fiecare seara, maxim 3-4 mese ocupate, de băuturi nici nu mai spun ca nu puteai sa bei posirca aia care o serveau acolo, singurul lucru care era acceptabil era Hugo, iar în a treia zi mi s-au furat banii din camera și de la recepție mi-a spus ca le pare rău și ca nu au ce sa facă.
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi, amabili, prompti și au preturi bune, recomand cu încredere.

Arata mai mult

3.4

Mâncarea și bautură execrabile pentru un hotel de 5 stele

Camera curata și spațioasă, mâncarea la micul dejun ok, în schimb prânzul și cina nu foarte variate, aproape zilnic aveam tocăniță sau mâncare cu sosuri și salate cu ce rămânea din zile trecute, pizza foarte bună în schimb, la piscina și la plaja dacă nu te trezeai la ora 07:30 maxim nu mai gaseai sezlonguri, la restaurantele 'a la carte' nu au avut disponibilitate pe toată perioada cât am stat deșii mese libere erau foarte multe în fiecare seara, maxim 3-4 mese ocupate, de băuturi nici nu mai spun ca nu puteai sa bei posirca aia care o serveau acolo, singurul lucru care era acceptabil era Hugo, iar în a treia zi mi s-au furat banii din camera și de la recepție mi-a spus ca le pare rău și ca nu au ce sa faca.

Arata mai mult

9.3

Vacanta Nisipurile de aur

Am fost cazați la Grifid Vistamar, un hotel de 4 stele, curățenie zilnica, mini bar în camera (2 doze de bere, 2 doze de suc, 2 sticle de apă) schimbat zilnic dacă e cazul. Am avut vedere parțială spre mare. Hotelul este amplasat la 2 minute de plajă, apă și plaja curată. Dezavantajul este ca au doar o piscină dar poți merge la aquapark-ul hotelului Grifid Bolero care este fix vis-a-vis. Noi am mers cu copiii în fiecare dimineață (program de la 11 la 17 pt aquapark copii). Mâncarea gustoasă, dulciurile parcă prea toate cu aceeași crema în ele... Băuturi la dozator atât la hotel, cât și pe barul de pe plajă care era deschis de la 9 la 18. Băieții făceau cocktailuri f bune, aveau limonada, cafea, frappe. Băuturi internaționale găseai la barul din hotel ce era deschis seara. Mai aveau o cafenea cu diverse tipuri de cafea și prăjituri sau cookies. Între mese aveai gustări : pizza, paste , hot-dog, hamburger, sandwich-uri, înghețată. Ziua era mini club pt copii, gimnastica în apă, fitness iar seara se organizau petreceri diverse : dans, muzică, magic show... Recomand atât hotelul cât și Travel Planner!
Recomand Travelplanner: Deși nu am vorbit cu cineva în mod direct, am primit toate informațiile de care am avut nevoie pe email sau prin mesaje. Recomand agenția Travel Planner!

Arata mai mult

9.8

O vacanta de vis

Anul acesta am ales pentru vacanta de vara lantul Grifid, hotel Vistamar si pot spune ca am facut cea mai buna alegere. De la primirea in hotel(receptie si parcare), la baiatul care ne-a carat bagajele si ne-a vorbit in româna, la camera mare si spatioasa, amenajata modern, la spatiul de relaxare, mancarea buna, cocteilurile delicioase, cofetaria cu dulciuri delicioase si cafea aromata, personal amabil si cu zambetul pe buze mereu, au facut sa avem o vacanta reusita si relaxanta. Poate ar trebui sa mai lucreze un pic la partea de entertainament, dar nu e un minus. Recomand cu drag. Recomand si agenția Travel Planner, este al doilea an cans apelam la ei si serviciile sunt ireproșabile.
Recomand Travelplanner: Este al doilea an cand alegem serviciile Travel Planner si recomand.

Arata mai mult

9.0

Vacanța grifid Vistarman

Hotelul curat, locația foarte bun iar vederea spre mare a fost minunata. Plaja a fost curată și șezlonguri pentru toată lumea.

Arata mai mult

7.1

Vacanță

A fost ok!

Arata mai mult

6.1

Review pachet turistic Travel Planner

Buna ziua, hotelul, serviciile si personalul ofera ceea ce arata pe site, spre deosebire de dvs, care il promovati ca avand servicii ultra all inclusive 24h, cand mancare nu se serveste decat pana la ora 00:30. Ultra all este iar discutabil pentru ca in general folosesc bauturi de la dozator sau locale imbuteliate (vodka Flirt sau rom Captain Fred, 15leva o sticla acolo la market, deci va dati seama, o bunatate:)). Tot la acest hotel de 4* nu exista gel de dus decat la dus (prins in suport cu suruburi), intr-o baie cu dus si cada (probabil trebuia sa il iau in paharel daca voiam sa fac baie in cada), si nici papuci de camera. O alta minciuna pe care o promovati este piscina infinity, ca fiind o facilitate INCLUSA a hotelului, nu doar pt oaspetii care aleg camere concept. Nu aveti nicaieri mentionat ca aceasta nunar fi inclusa si pt camerele standard. In rest, consider ca singura piscina exterioara de la hotel este insuficienta pt nr de camere, ca spatiile comune sunt mici, camerele merita 3*, singurul lucru de 4 stele, care ia ochii, este acel lobby amenajat modern. O experienta de nota 6-7, la un pret supra-evaluat.

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria

Totul a fost ok.

Arata mai mult

9.5

O vacanța reușită

Ne am bucurat de o vacanța așa cum trebuie. Camera curată , schimb de prosoape și refil mini-bar zilnic , personal amabil, mâncarea diversificata. Băuturile răcoritoare servite in barurile hotelului erau greu baubile.

Arata mai mult

8.6

Top

Hotelul ok , am primit camera la 11.30 contra sumei de 50 LEVA, Mincarea ok , bautura la fel si conteaza ca este la ‘’CIOB’’pepsi, mirinda etc, La fel aperol si multe alte bauturi. Deci la dozator sunt putine. Pe plaja iti ofera pepsi si toate cele din Sticla (exclus Dozatorul) Mancarea diversificata si buna. Personalul Ok Ptr 5 zile o vacanta OK. Recomand ….

Arata mai mult

9.0

Vacanta Bulgaria 2023

Pentru a doua oară la Grifid Vistamar, per total totul a fost conform așteptărilor. Am rezervat două camere cu vedere mare, dar unul dintre ele a fost la etajul 2, un fel de etajul 1, cu vedere spre piscina nicidecum spre mare. După cateva incercari pentru a schimba camera si discuții cu cei de la recepție s-a rezolvat. Astfel am primit si cea de-a doua camera la etajul 5, in a doua zi de cazare. Explicația a fost ca-s overbooked.. Sunt destul de înțelegători si receptivi. Mâncare foarte ok, pentru toate gusturile, nu prea ai cum sa nu găsești ceva care sa îți placa. Hotelul a fost destul de plin dar cu toate acestea nu am stat prea mult la cozi la mâncare/bar. Plaja curata, personal amabil, șezlonguri aproape suficiente, depinde de perioada. Pentru prețul corect merita sa-ti petreci aici concediul.

Arata mai mult

9.4

Vacanta Bulgaria

Un hotel care incearca sa mentina cele 4*si sa asigure un concediu reusit turistilor.

Arata mai mult

9.7

Relaxant!

Condițiile sunt ok, personalul este serviabil, curățenie în camera zilnic, mâncarea ok. Nu te știi de nimic mâncare, șezlong , prosoape! Doar check-in prea târziu ora 15.

Arata mai mult

8.6

Experienta Grifid

A fost o experienta placuta si relaxanta cu vreme frumoasa si apa de mare cu temperatura foarte apropiata a aerului

Arata mai mult

4.3

Cel mai prost staff și management tratează turiștii execrabil

Încep prin a spune că am fost de 3 ori la Grifid Encanto și o data la Sentido Marea deci am termen de comparație. Deși Vistamar este promovat că hotelul de lux este departe de acest titlu. Personalul hotelului tratează clientii foarte prost, am ajuns cu un copil mic aproape de ora 3,prânzul se terminase și totuși nu ne-au dat brățările chiar daca nu era gata camera.aveam nevoie de brățări că sa ii dau copilului să mănânce. Am primit brățară abia după ce a făcut soțul scandal. La Encanto și Sentido am primit brățară imediat cum am ajuns,ba mai mult la Encanto ne-au invitat să mergem la masa de prânz deși mai erau doar 15 minute din program. asta înseamnă să îți pese când vezi o familie cu copil mic. Camera primita la Vistamar a fost una exact langa boxele de la scena. Muzica bubuia de nu puteam sta in camera ce sa mai spun sa dormi. Am schimbat abia după ora 3 in ziua următoare,deci am pierdut o noapte și o zi. Mâncare foarte proasta. Foarte multe mâncăruri congelate și fără gust.numai prăjeli,cartofi prăjiți la greu, puține alternative sănătoase și gustoase.Pastele erau o gluma proasta,supele fara gust. Numai pui și porc prăjit, foarte rar peste sau curcan. Nu poți să ceri atâția bani și totul sa fie pe low cost la servicii și produse oferite. Paharele miroseau urat,vinul avea un gust groaznic Nu recomand nici măcar dușmanilor Mergeți le Reina dacă vreți experiență adevărată, niciodata Vistamar

Arata mai mult

10.0

Grifid Vistamar 24-30 iunie 2023

O vacanță reușită într-un hotel foarte curat, servicii ireproșabile, mâncare delicioasă. Grifid este hotel de top, mereu preocupat de client.

Arata mai mult

9.0

Vacanta

Totul a fost bine

Arata mai mult

10.0

Vacanța Bulgaria

Toate serviciile au fost la nivel superior.

Arata mai mult

9.8

Vacanță Bulgaria

Hotel de lanț, camera perfectă, servicii bune. Totul ok. Mulțumesc travelplanner.

Arata mai mult

9.9

O vacanță frumoasă.

Totul a fost la superlativ. Până și timpul a ținut cu noi. Acest lanț de hoteluri își respectă standardele și renumele.

Arata mai mult

7.4

Week break

Hotel frumusel, pe plaja, servicii slabe pentru UAI. BAUTURILE ALCOOLICE SI NON ALCOOLICE FFF SLABE. Plaja micuta. Putine sezlonguri.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (374) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel GRIFID Vistamar

Intrebari frecvente despre Hotel GRIFID Vistamar

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel GRIFID Vistamar, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria