TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Vile Elenite Premium Elenite Bulgaria. 2024

3 stele
Elenite, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.5
61%
18 impresii
18 impresii
Impresiile Travel Planner (18)
Amplasare
8.8
Camere
7.1
Mancare
6.7
Personal
6.7
Atmosfera
8.7
Facilitati
7.1
Calitate / pret
7
Impresii pe Hotel Vile Elenite Premium

18 impresii reale, verificate 100% - Hotel Vile Elenite Premium

Impresii pe Hotel Vile Elenite Premium

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Elenite Bulgaria
8.9

O vacanta placuta

A doua zi am ramas fara prosoape in camera
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

6.7

Dezamagire

8.6

vacanta 1 iunie la Royal Club Victoria Elenite - VILLAS ELENITE

puncte forte: locatie este excelenta pentru familiile cu copii. Este un resort cu circuit inchis, cu 6 hoteluri numeroase piscine, aquapark, plaja cu nisip fin, loc de joaca pt. copii, minigolf, si multa verdeata. In camere se face curatenie zilnic, insa prosoapele se schimba la 2-3 zile. puncte slabe: masa a lasat de dorit in primele zile, apoi si-au mai revenit putin, insa destul de saracaciosi in diversitate. Fata de acum 2-3 ani, cand am mai fost in acest loc, animatia a mai scazut din punct de vedere calitativ. Una peste alta, merita venit aici mai mult pentru copii, intrucat ei chiar au multe locuri de distractie, iar adultii pot sta destul de linistiti, fara grija ca piticii se pot pierde.
Recomand Travelplanner: Intr-un cuvant: EXCELENT !!!

Arata mai mult

8.7

Hmmm

In mare parte a fost exceptional, amplasarea vilelor este foarte buna, mai mult am stat pe plaja , la bazin sau la aquaparc( si la bar :) )Vilele miroseau a mucegai, dar cu multa aerisire se reducea mirosul, oricum stateam acolo numai la noapte.

Arata mai mult

9.2

Pozitie super

La munte si la mare in acelasi timp. Super!
Recomand Travelplanner: Super OK din toate punctele de vedere.

Arata mai mult

5.0

Dezamagire

Igrasie, miros de mucegai, mucegai la baie, curatenie superficiala

Arata mai mult

9.2

Un adevarat concediu!

Locatia minunata, utilitati bune.
Recomand Travelplanner: Faptul ca toate vacantele pe care le face familia mea sunt planificate cu aceasta agentie de 4 ani (si am convingerea ca asa va fi si de acum inainte) cred ca spune tot.

Arata mai mult

8.2

concediu la Elenite

Noi am stat la vile - totul a fost ok. Probleme au fost cu masa. In primele zile aceeasi mancare, feluri putine, trebuia sa debarasezi masa daca doreai sa mananci caci nu aveau personal suficient. Daca gaseai pe cineva aveau niste lavete imbacsite de-ti venea sa versi dupa ce iti stergeau masa, asa ca am preferat sa sterg eu masa ca sa putem manca linistiti . Tot ce era mai bun disparea repede, oameni necivilizati si aici ma refer la turisti care isi umpleau mesele si lasau pe masa mai mult de jumatate. Cand am cerut prajituri sefa de restaurant (care nu stia engleza) a fost foarte obraznica si mi-a spus "teren" adica cu alte cuvinte sa fac pasi ca nu o intereseaza ce spun eu. Mai erau si alti turisti nemultumiti de conditiile de la masa dar nu intelegeam bulgara sau rusa. Am fost la menegerul vilelor si am spus cele sesizate, iar de a doua zi totul s-a schimbat (in privinta calitatii mancarii- nu si al comportamentului turistilor-evident ).Personalul de la restaurant a fost mai mare dar tot trebuia sa-ti debarasezi daca doreai sa mananci.....frumos nu? La loby bar au fost foarte amabili, de fapt peste tot in afara de restaurant, cu toate acestea nu stiu daca as recomada prietenilor.
Recomand Travelplanner: Colaborarea cu agentia a fost ok. Nu am inteles de ce la al doilea copil nu au o reducere de 50 % sau de ce nu poti lua o camera petru 2 adulti+2 copii ? Multumiri!

Arata mai mult

10.0

Vacanta perfecta

Vilele Elenite sunt cochete, ofera un ambient foarte placut, ofera intreg confortul de care ai nevoie.
Recomand Travelplanner: Promptitudine, seriozitate, amabilitate, intr-un cuvant: PROFESIONALISM. Mii de multumiri doamnei MIU, pentru modul exemplar in care a colaborat cu noi.

Arata mai mult

5.9

ok

camera a fost pe masura nevoilor noastre
Recomand Travelplanner: o agentie de turism serioasa. multumim

Arata mai mult

4.8

FOARTE MULTE TREPTE DE URCAT SI COBORIT

locatia foarte frumoasa dar gresit impartita ca si acces la principalele locatii camera a fost curata in 7 zile de 2 ori camera avea doar 2 draperii din 5 pentru ca era ressort preturile magazinelor erau cu mult mai mari decat in sunny beach foarte multi copii restaurantul a avut o mancare care lasa de dorit.carnea era ciudata( vreau sa luati in calcul ca este al 3 lea an cand merg in bulgaria cu agentia dvs si pana anul acesta totul a fost ok - chaika si morsko) nu suntem pretentiosi la mancare dar am simtit la orele de masa ca este sf pamantului. fructe erau de negasit si cand apareau la fel dispareau. plaja este plina de pietre, la fel si in mare. chiar daca aveau bar irlandez il tineau inchis( trebuia sa mergem la receptie sa ne rugam sa-l deschida) vasul de toaleta era defect si niciodata nu se oprea apa in rezervorul vasului( curgea mereu)
Recomand Travelplanner: agentia are serviciile ireprosabile. multumim

Arata mai mult

7.7

Pacat ca e in Bulgaria

Am stat la Vile Elenite o saptamana. Vilele sunt dragute, confortabile dar mobilerul este vechi si saracacios. Foloseau doua cearceafuri pentru un pat, nu aveau cearceafuri de dimeniuni potrivite si de cele mai multe ori alunecau de sub saltea. Mancarea: un dezastru, rece de cele mai multe ori, nu era bine facuta, am mancat pui aproape crud. Nu este tocmai all inclusive, as spune ca este mai degraba un half board plus, am platit bauturile la bar de cele mai multe ori. Ne-am intoarce in statiune dar in niciun caz la vile.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

8.5

Frumos

Camerele erau curate, insa mobilierul cam vechi. Iala de la usa avea o problema la inchidere dar in rest, nu am ce sa zic. Nu am mers la mare ca sa stam in camere.

Arata mai mult

9.0

As reveni cu placere

Am citit multe review-uri dupa ce ne-am facut rezervarea si eram cam ingrijorati. Cand am ajuns, am constatat ca lucrurile nu erau atat de rele. Camerele erau ok, o atmosfera placuta. Mancarea a fost chiar buna, multe feluri, aveau chiar si meniu pentru vegetarieni. Gustarile au fost ok si in plus mai erau cateva restaurante la care putem merge daca faceam rezervare cu o zi inainte. Noi nu am mers la piscina, mergeam la mare in majoritatea timpului si la aqua parcul de langa hotel. Plateam sezlongul si umbrela de soare 5 leva / zi iar bauturile de la bar erau de trei ori mai scumpe decat la shop ul de langa hotel. Era program in fiecare seara la bar, echipele de animatori au fost foarte bune dar era cam aglomerat si aerul conditionat nu mai facea fata. Puncte negative : multe viespii iar personalul nu a fost chiar la inaltime.

Arata mai mult

9.4

Super vacanta la Elenite

Am stat 2 saptamani cu copilul nostru de 5 ani in Elenite, si pot spune ca a fost o vacanta reusita. Fiul nostru mergea de doua ori pe zi la clubul pentru copii si fetele din echipa de animatori au fost foarte dragute si el s-a simtit foarte bine acolo. La piscina pentru copii nu erau multe sezlonguri insa la piscina pentru adulti era foarte aglomerat. Plaja era curata , mancarea a fost ok, erau multe feluri de mancare si chiar si un bufet separat pentru copii. Ne-am simtit foarte bine si tocmai de aceea ne vom intoarce la anul cu inca doua familii de prieteni.

Arata mai mult

9.2

O vacanta minunata

Conditiile de cazare au fost foarte bune. Mancarea a fost ok, singura observatie este in legatura cu faptul ca mancarea nu era intotdeauna calda, nu am inteles de ce, desi am cerut aceasta explicatie.

Arata mai mult

8.8

Elenite este superb

Am avut noroc de o vreme foarte buna si plaja minunata. Complexul in sine este foarte frumos, curat , pazit. Se facea curat si nu am ce sa spun despre conditii. Au fost totusi cateva probleme legate de mancare, care a fost sub asteptari, si personal. Mancarea nu a fost pe gustul nostru, personalul nu foarte prietenos. Meniul a fost acelasi : pui, orez, paste ,salata, legume, chipsuri, prajituri si fructe. Se intampla cateodata sa avem mici si peste la pranz si la cina. Nu gaseam loc la mese, si atunci cand se intampla sa gasim, mesele erau ocupate cu farfurii si platouri, nu debarasa nimeni mesele. Iti pierea cheful de mancat. Am cumparat o vacanta all inclusive, cu toate acestea am platit barul ! Ne-am dorit o vacanta relaxanta si am avut-o, insa restul serviciilor lasa mult de dorit. Recomand strict de dragul locatiei.

Arata mai mult

9.2

Complexul de vile din Elenite

Vilele sunt curate si confortabile, plaja foarte frumoasa si astmosfera extrem de placuta. Este si un parc si chiar si un aqua parc la mica distanta de hotel. Mancarea insa a lasat de dorit, nu am reusit sa avem mancare calda, am vorbit cu cei de la restaurant insa nu s-a schimbat nimic. In plus, nimeni nu stiau prea bine engleza. Oricum, daca nu esti pretentios la mancare, este un loc foarte frumos pentru vacanta.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Vile Elenite Premium

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.