TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

111 pareri si impresii Hotel Sunrise (fost Primasol Sunlight) 2024

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.2
85%
111 impresii
111 impresii
Impresiile Travel Planner (111)
Amplasare
7.7
Camere
8.2
Mancare
8
Personal
8.2
Atmosfera
8.6
Facilitati
7.9
Calitate / pret
8.5
Impresii pe Hotel Sunrise (fost Primasol Sunlight)

111 impresii reale, verificate 100% - Hotel Sunrise (fost Primasol Sunlight)

Impresii pe Hotel Sunrise (fost Primasol Sunlight)

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
8.2

Vacanta

Exceptând faptul ca am ajuns la hotel in jur de ora 14.30 și am fost cazați după doua ore, a fost Ok. Deși am citit recenzi nu foarte bune (cu privire la curățenia din camera), in perioada in care am fost cazaț, dna de la curățenie si-a făcut treaba.
Recomand Travelplanner: O agenție serioasă și prompta!

Arata mai mult

8.7

o vacanta ok

pe viitor ar trebui insistat pe curatenia din hotel
Recomand Travelplanner: ok

Arata mai mult

8.2

Hotel Sunrise

Hotelul a fost ok per total, problema majora fiind numarul copiiilor care au creat haos la piscina si in camere noaptea, mancarea diversificata si gustoasa. Curatenia lasa de dorit ..
Recomand Travelplanner: Agentia foarte ok, totul a decurs perfect

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria

Foarte mulțumiți de serviciile hotelului,personal ok,mâncarea foarte diversificată și bună cu siguranță o sa revenim și la anul!Perfect pentru o familie cu copii dar nu numai.Accesul la plajă destul de aproape pe jos cam 10 min maxim mers lejer sau se poate merge cu microbuzul hotelului,noi am preferat pe jos abia mai ne mișcamRecomand cu mare drag!
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi,foarte mulțumită de serviciile lor!

Arata mai mult

9.4

Vacanta in Bulgaria

Citisem multe comentarii negative despre hotel, mai sa nu il aleg.Dupa aceasta vacanta mi-am dat seama ca romanii nostri sunt extrem de pretentiosi.Mananca numai fructe de mare si cine stie ce fomfleuri zilnic.Citisem ca mancarea este extrem de proasta de credeam ca nu am ce sa ii dau copilului sa manance.Am fost cu un copil de 1 an si 3 luni si chiar a avut ce manca.Fructe la toate mesele, legume proaspete, legume, carne la gratar, cuptor, pui, peste, porc, ou fiert la micul dejun, terci de ovaz, gris cu lapte.Mergeti cu incredere, nu veti muri de foame.Chiar am fost multumita.Camera spatioasa, vederea f frumoasa la mare, balcon cu masuta si scaune.Arata f bine camera.Un minus ar fi ca nu se face curatenie zilnic si cand se face la ei inseamna un aspirator dat.Desi am solicitat sa ni se faca curatenie cand am ajuns in camera cel mic era negru pe talpi dupa cativa pasi, clar nu spalasera pe jos.Lenjeria nu a fost schimbata desi am stat 5 nopti, noroc ca avand copil mic plec cu de toate dupa mine, lenjerie, prosoape...
Recomand Travelplanner: Cu siguranta vom mai colabora.O voi alege si pt urmatoarea vacanta.Foarte promti.Azi am rezervat , maine am plecat in vacanta.multumim

Arata mai mult

9.7

Vacanta All inclusive

Am fost cazați 6 nopti, la sfârșitul lunii august. Camera noastră a fost curata, am avut pat pentru bebelus, prosoapele au fost schimbate la 2 zile, iar cearșafurile o singură data. Mâncarea a fost destulă, micul dejun acelasi, prânzul si cina se mai schimbau. Un mare plus pentru echipa de animatori. Un minus a fost parcarea care a costat 20 leva/zi, hotelul nu avea locuri si ne-a fost recomandata o parcare privata.
Recomand Travelplanner: Cu siguranta vom mai colabora cu agenția.

Arata mai mult

8.6

BINE

totul a fost ok vis a vis de calitate pret...singura nemulțumire a fost asteptarea de 3 ore la chech-in.
Recomand Travelplanner: f.prompti...rapid si sigur.

Arata mai mult

7.6

Acceptabil

Raport calitate preț ok..mâncarea destul de bună.. Se găsea de mâncare câte ceva pt toate gusturile zic eu.. Aveu și meniu pt copii. Gustări între mese.. Curățeniea din păcate cam lasă de dorit.. Prosoapele și lenjeria nu le-au schimbat deloc în 5 zile.. Într-o dimineață ne-am trezit cu un mușuroi de furnici lângă frigider. Doamna care făcea curat prin curte m-a udat cu furtunul într-o dimineață din cap până-n picioare.. Pe parte de distracție au fost super băieți și fetele care se ocupau. Un minus foarte mare.. Nu au plajă privată.. Plaja este destul de departe și trebuie să-ți plătești șezlong și umbrelă dacă mai găsești. Piscinele curate și șezlonguri destule pt toată lumea.

Arata mai mult

8.0

Bine

A fost bine ,Mancarea a fost buna, hotelul ar trebui renovat.
Recomand Travelplanner: O agentie de nota 10. E al 4-lea an cand plecam in concediu cu aceasta agentie. Multumim frumos Mihaela Mui pentru implicare.

Arata mai mult

8.7

Scurtă vacanță la Hotel Sunrise

Hotelul este ok, având în vedere raportul calitate preț. Noi am plătit o camera dublă larga si am primit un apartament foarte spațios, renovat de curand, in care am găsit curatenie. Noi am stat 3 nopți în care nu ni s a schimbat lenjeria, prosoapele au fost schimbate a doua zi, iar aspiratorul cred ca doar l-a adus în cameră , nu a fost pus în funcțiune (era plin de nisip pe jos). Si pe la recepție la fel, mizerie...geamuri, suprafețe neșterse. Mâncarea proaspătă, gustoasă, chiar daca nu era foarte diversificată. Personalul atent și amabil, chiar daca unii erau în vârstă. Au patru piscine frumoase( si pentru copii), dar cu apa rece, iar barul de la piscină se închide la ora 17. La plajă ajungeam foarte repede , în 5 minute, la întoarcere era mai greu pentru ca trebuia sa urcăm vreo 120 de trepte. Hotelul este situat foarte bine, are priveliște foarte frumoasă de pe terasa , către mare si este foarte aproape de centru stațiunii. Per total noi ne-am simțit bine și a fost o vacanță reușită, chiar daca a durat doar 3 zile.
Recomand Travelplanner: Agenția este foarte serioasa, oferă servicii de calitate cu multă promptitudine. Este prima dată când lucrăm cu ei, dar cu siguranță vom apela cu încredere la serviciile lor si in viitor.

Arata mai mult

4.3

Sejur ratat

Hotelul nu merita 4 stele niciodată.este foarte murdar la interior si exterior...greu accesul de la hotel la mare...camerele mizere...aerul conditionat defect..am anuntat din prima zi si nu a venit nimeni să remedieze problema...curățenie in camere nu a fost făcută...in 5 zile s-au schimbat doar prosoapele..ATAT!

Arata mai mult

9.3

Recomand

Camere curate, personal amabil, mâncare diversificata, distanta rezonabila pana la plaja... Revenim cu drag și anul viitor.
Recomand Travelplanner: Personal super amabil

Arata mai mult

9.4

O experienta placuta

Curat, mancare buna, entertainment, priveliste frumoasa, relativ aproape de plaja (5 minute).

Arata mai mult

9.6

Vacanta reusita

Arata mai mult

10.0

Primsol Sunrise

Este al 3-lea an in care mergem,anul acesta fiind primul in formula de 3,am ales acest hotel deoarece stiam la ce sa ne asteptam si era perfect din toate punctele de vedere avand si un copil de 1 an juma.Avand un copil mic am primit din partea hotelului camera dubla confort fiind mai spatioasaoasa desi am optat pt camera dubla

Arata mai mult

9.7

Multumesc Travel Planner!

Excelenta. Aspect placut, curatenie, modernizat fata de anii trecuti. Personal foarte amabil, parcare pentru autoturism, fara probleme.

Arata mai mult

8.9

Își merita toți banii!

Cam puține locuri de parcare și patul suplimentar pentru copil tare și vechi, se putea unul mai bun!

Arata mai mult

9.7

relaxare

Cred ca merita 4 stele....F. curat, lenjeria si prosoapele schimbate zilnic. Mancarea, desi nu f diversificata, era mereu proaspata. Singurul inconvienent a fost aglomeratia din prima zi de Paste....la masa de pranz au fost, conform afirmatiilor celor de la hotel 720 de persoane!!! In rest totul e f ok

Arata mai mult

9.3

Al doilea an , la Primasol Sunrise !

Hotel frumos , camere curate , băi curate , priveliștea la parc frumoasă ! Dar fotoliul pat nu este deloc confortabil deoarece este pus fix pe gresie . Ceea ce pentru o cameră dublă exclusivă ,nu cred că este ok ! Mâncarea la restaurant este ok la prânz și seara ,mai puțin dimineața (meniul se repeta zilnic ). Piscinele și animatorii sunt super ok ! Au microbuz gratuit pentru plaja Nirvana ! Aici pretul sejlongurilor este mai mic !

Arata mai mult

9.1

De vacanta!

9.5

Foarte frumos

Mertita un sejur curatenie personalul vorbeste foarte frumos cu turistii.Mancarea foarte buna au si piscina racoritoare etc.Cu siguranta vom reveni .Va multumim !

Arata mai mult

8.9

Relaxant

Hotelul este 3 stele si destul de aproape de mare chiar daca se coboară cateva scări. Mâncarea este acceptabilă si îndestulătoare. Cel mai tare lucru e trupa de animatori care sunt senzational de talentati, seara facand spectacole minunate. Piscinele destul de curate. Singurele minusuri e ca se face coada la masa, mai ales la gratar precum si faptul ca parcarea e foarte scumpa , 10 leva pe zi, fara a se asigura. Eu personal am gasit masina zgariata iar ceibde la receptie mi-au spus ca nu ma pot ajuta cu ninic si sa ma duc la politie, toate acestea pe un ton indiferent si sfidător.

Arata mai mult

8.6

Dezamagitor

10.0

Vacanță perfecta in Bulgaria

Foarte primitor, personal exemplar și mâncare foarte gustoasă și variată.

Arata mai mult

9.4

Frumos!

9.4

Minunat

8.0

Recomand

Hotelul amplasat la 5 minute de plaja, cemera curata si spațioasă. Per total o alegere buna.

Arata mai mult

9.1

vacanta reusita

8.5

Un raport corect calitate/pret

Am fost pentru prima data la acest hotel si criteriul de alegere a fost pretul si brandul Primasol, care am considerat ca e o garantie suficienta.Camerele dragute, curatenie,servicii dar nu am fost la fel de entuziasmati ca la Primasol Ralitsa din Albena. Ca plusuri as putea spune ca e de laudat faptul ca hotelul pune la dispozitie un microbus (orarul este afisat la Receptie) pentru a ajunge in centrul statiunii, altfel e destul de dificil. In prima zi am facut plimbarea pe jos,copilul a obosit la intoarcere si am fost nevoiti sa luam taxiul pana la hotel:10 leva. A doua zi abia am observat anuntul de la Receptie legat de transport si pot sa spun ca se respecta orarul la secunda iar soferul a fost foarte amabil, microbuzul impecabil, a fost un fel de mini-excursie foarte reusita. Alt lucru pe care l-am apreciat foarte tare a fost faptul ca nepotica si-a uitat ochelarii de soare la una din piscinele exterioare si ne-am dat seama abia a doua zi. I-am cautat la piscina dar nici urma si m-am dus intr-o doara la Receptie unde, spre surpriza mea, erau ochelarii, ii gasisera cand au facut curat. Alt plus ar fi ca, desi hotelul e destul de intortochiat si cu piscine pe trei etaje, au lift exterior care te scuteste de urcatul si coboratul scarilor. Despre minusuri: pe mine personal m-a deranjat faptul ca dimineata la prima ora nu ai unde sa bei o cafea (intr-o dimineata pe la 6 am gasit un alt turist in hol care s-a dus pana la magazinul cel mai apropiat ca sa ia doua cafele) iar mancarea cam lasa de dorit. Sigur ca tot gasesti ceva sa mananci (chiar mi-au placut foarte mult ardeii copti si mielul) dar nepotica, spre exemplu, a avut mese la care a mancat paine cu unt si prajiturele. In concluzie, pentru pretul platit consider ca a fost convenabil dar prefer totusi Primasol Ralitsa Albena, alta calitate!

Arata mai mult

8.5

Un sejur frumos

un hotel ok, dpdv pret calitate

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (81) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Sunrise (fost Primasol Sunlight)

Intrebari frecvente despre Hotel Sunrise (fost Primasol Sunlight)

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Sunrise (fost Primasol Sunlight), te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria