TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

97 pareri si impresii Hotel Kaliakra Mare Albena Bulgaria. 2024

4 stele
Albena, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.1
78%
97 impresii
97 impresii
Impresiile Travel Planner (97)
Amplasare
9.6
Camere
8
Mancare
7.4
Personal
7.7
Atmosfera
7.9
Facilitati
7.9
Calitate / pret
8
Impresii pe Hotel Kaliakra Mare

97 impresii reale, verificate 100% - Hotel Kaliakra Mare

Impresii pe Hotel Kaliakra Mare

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Albena Bulgaria
8.5

Vacanta Bulgaria-Hotel Kaliakra Mare, Albena

Am avut apartament cu un dormitor situat la etajul 3, cu vedere spre mare, 2 bai, balcon mare! Zilnic curatenie in camere! Mancarea nu a fost chiar pe placul nostru, insa am avut ce manca! La restaurant din pacate, curatenia cam lasa de dorit in sensul ca erau panze de paienjeni cam pe peste tot, mesele nu erau curatate cum trebuie, vesela de multe ori nu era spalata cum trebuie! Cu toate astea, am avut o vacanta frumoasa si va multumim din suflet, Travel Planner!
Recomand Travelplanner: Agentia Travel Planner este cea mai buna agentie cu care am colaborat pana in prezent! O recomand tuturor din suflet si clar vom mai colabora si pe viitor!

Arata mai mult

9.4

CONCEDIU BULGARIA

Un Hotel ok raport calitate pret, complet renovat!
Recomand Travelplanner: Recomand cu caldura Agentia Travel Planner pentru dovada de profesionalism de care au dat dovada! Pentru orice neclaritati am avut mi-au raspuns foarte prompt pe mail.

Arata mai mult

10.0

Vom reveni cu siguranta

Hotelul este foarte bine amplasat, cu servicii foarte bune, reteta unei vacante reusite.
Recomand Travelplanner: Comportamemt exemplar al agentiei,mereu aproape, informari si mailuri foarte folositoare.

Arata mai mult

9.9

Foarte bine !

Am fost foarte încântați, toate la superlativ. Ospătari puțin cam plictisiți, dar nu a fost o mare problema. Revenim cu siguranță și la anul. Mulțumim !
Recomand Travelplanner: Mulțumim frumos pt tot, Travel Planner !

Arata mai mult

7.0

Vacanta Kaliakra Mare

Camera decenta, dar erau furnici, amplasarea hotelului pe plaja, plaja si marea ff frumoase, apa calda, personalul amabil, animatie pt copii era la 2 hoteluri distanta si f slab. Mancarea a lasat f mult de dorit, cam aceeasi in fiecare zi, fara gust si nu prea aveai de unde alege. Pretul f mare pt conditiile oferite.
Recomand Travelplanner: Recomand agenția

Arata mai mult

9.0

Vacanta kaliakra mare

Hello, The stay I had at your place with my family was extraordinary. I will gladly recommend you to my acquaintances. The only minus, so to speak, is that you don't have ambient music at the pool from 10:00 until the evening when it's served at the bar or on the lounger. Thank you very much for the services offered. Thank you also to the cleaning ladies on the 4th floor, she was a 10+ lady. We thank the lady at the reception for the guidance and kindness she showed. Thank you.

Arata mai mult

9.0

concediu Bulgaria

Buna ziua dragi parteneri de la Travel Planner, Va multumim foarte mult pentru tot spijinul acordat in vacanta din Bulgaria, a fost prima noastra colaborare dar clar nu va fi si ultima! A fost un sejur super reusit ,8 nopti all inclusive la hotel Kaliakra Mare -Albena, conditii cazare,super ok (am avut apartament-2 camere duble cu usa intre ele-am fost 2 adulti si 2 copii-10 si 11 ani) camere f curate, mobilier nou, f dragut, cabina de dus mare! Curatenie la 2-3 zile sau la cerere, lenjerie schimbata la 4-5 zile, gunoi ridicat zilnic. Masa f ok, aveai ce alege in fiecare zi, pui, peste, porc, vita, iepure chiar intr-o zi , oaie, gratare, mancaruri cu sos, la cuptor, snitele. Nu am avut nicio problema digestiva...Plaja aproape, f curata, gaseai sezlonguri si mai tarziu in randurile 5-6. Din pacate romanii inca pastreaza prostul obicei al rezervarii "fortate " a sezlongurilor de seara legand un prosop....(disperare si lipsa de bun simt...) Piscine curate supravegheate mereu de un salvamar.In rest totul ok!!! Multumim,pe curand!! Vacante frumoase tuturor alaturi de prietenii de la Travel Planner!! P.S Foarte draguta ideea agentiei de a ne trimite mesaje la inceputul si la finalul vacantei!!!
Recomand Travelplanner: Foarte buna comunicarea cu agentia, prompti , detaliati! Recomandam cu toata increderea ! Multumim!!

Arata mai mult

6.6

Hotel Kaliakra Mare

Este un hotel mediocru din Albena. Este pozitionat foarte bine, dar serviciile lasa de dorit. De la mancarea care era in fiecare zi in proportie de 70-80%, la sucurile si apa de la dozator, la serviciile de curatenie care sunt superficiale(un sac de gunoi ridicat si 2 prosoape din 4 schimbate). Camerele au fost micute, dar pentru noi care am avut 2 camere duble interconectate (despartite printr-o usa care era descuiata), a fost suficient. Pe plaja si in hotel, 80-90% conationali care au venit si cu comportamentul de acasa (mancat din tavi, umplut sticle la dozator, urcat pe tine cu sezlongul). Pentru un week-end a mers, pentru un concediu de 7-8 zile NUUU!!!!
Recomand Travelplanner: Agentia a fost ok. Am colaborat si in trecut si vom mai colabora.

Arata mai mult

5.5

Ultima dată la acest hotel

Bună seara! Mă gândeam să scriu chiar pe pagina lor însă dacă se poate prin intermediul dumneavoastră, voi scrie aici. Noi am fost și anul trecut la acest hotel și am fost mulțumiți in mare parte, au existat și atunci minusuri însă pe care le-am putut "digera" însă anul acesta au fost prea multe. Au fost probleme în privința curățeniei: baia curățată superficial după oaspeții anteriori (fire de par, nisip, miros neplăcut, senzație de murdar), lenjeria cu multe pete care deși poate a fost spălată parea murdară iar mirosul urat din pernele decorative (multe la număr) acoperea orice "miros de curat". Gresia din cameră și balcon la fel, curățate superficial. In privința mâncării, nu a fost la fel de diversă ca anul trecut, daca ajungeai după 1 h de la deschiderea programului de masă riscai sa nu mai prinzi câteva feluri de mâncare (cum de altfel am și pățit in 2 seri). Personal nepregătit, care nu este amabil, știam acest lucru de anul trecut însă anul acesta a fost mai dezamăgitor, uneori chiar îmi era rușine să cer o cafea de la bar sau niste pepene că se tot termina din tavă. Un lucru ce m-a deranjat extrem de tare și îmi pare rău că nu am și reacționat pe masura în acel moment, a fost când în a 2 a zi de la sosire, am pierdut brățară de la mâna (efectiv s-a desprins fara sa îmi dau seama și nu am mai găsit-o) și am mers la recepție și am povestit totul în limba engleză (nu știu limba bulgară) iar doamna de acolo a început să "turuie" in bulgară dând din mâini fara să înțeleg ceva din ce spune, punându-mi o altă brățară "cu simt de răspundere". Cu siguranță nu voi mai reveni în acest hotel vreodată și nici nu îl voi recomanda mai departe.
Recomand Travelplanner: Au fost foarte prompți, amabili și serioși. Recomand apropiaților această agenție de turism.

Arata mai mult

9.9

Vacanța de 6 nopți

In primul rând vreau sa mulțumesc TRAVEL PLANNER pentru seriozitate și rezolvarea problemelor care pot apărea! In al doilea rând, pot spune ca a fost o vacanța foarte reușita și am fost un grup de 19 Adulți cu 11 copii…deci multe păreri :). Hotelul foarte curat și îngrijit cu personal foarte amabil, camerele micuțe dar cu baie mare, balcon, AC, mobilier nou, TV Smart de 100cm, unde sa facea curățenie zilnic cu schimbat prosoape, aspirat și spălat, iar la fiecare doua zile se schimba lenjeria. Nu a fost aglomerat deși hotelul era plin( au organizat foarte bine spațiul de la restaurant interior-exterior astfel încât nu se stătea la coada pentru o farfurie de mâncare și spațiul de șezlonguri atât la piscina cât și la plaja - fiecare camera beneficiind de o umbrela și doua șezlonguri gratis la ambele locații!) Mâncarea foarte buna și diversificata inclusiv cu grătar pe carbuni ( unde făceau cotlet, ceafa, cârnați și burgeri) și la plita electrica in fiecare zi, dar aici intervin gusturile fiecăruia. Înghețată la discreție și gofre( nutella și diverse dulcețuri) in fiecare zi între prânz și cina! Spații de joaca pentru copii atat la piscina cât și părculeț. Spațiile verzi întreținute in fiecare zi astfel încât sa nu vezi buruieni sau altceva deranjant peisajului, hotelul fiind pe plaja. Mare atenție cu parcarea….la hotel parcarea pe zi costa 20 leva, iar la parcarea de la intrarea in statiune( unde am și lăsat mașina) costa 5 leva pe zi, iar de acolo pana la hotel circula din 30 in 30 min un bus electric gratis. Concluzia este ca Recomandam Hotelul cu mare caldura!!!
Recomand Travelplanner: Agenția o recomand din tot sufletul fiind foarte rapizi și prompți găsind rezolvare pentru orice situație creata( De ex: copilul unei familii cu care trebuia sa plecam a făcut vărsat de vânt și au trebuit sa amâne plecare, iar agenția a rezolvat imediat aceasta problema amânând plecarea din ziua rezervării cu câteva zile astfel am reușit sa stam cu totii 3 zile iar ei au rămas in continuare sejurul plătit. Doar cuvinte de lauda!!!!

Arata mai mult

5.8

Albena Kaliakra Mare 2022

Pe scurt o vacanta ok: gaseai sezlong in fiecare zi, camera destul de micuta, vedere spre mare, dar in fata 2 tei, deci vederea blocata, mancare variata, dar nu stralucita, se intra la curatenie in fiecare zi, personal putin si fara prea multa pricepere in turism si servicii hoteliere, majoritatea barmanilor nu aveau ce cauta acolo, piscina micuta potrivita numai pentru copii, plaja mare si curata.

Arata mai mult

8.4

Frumos si bine ca de obicei

Venim din 2010 la acest hotel (fost Dobrotita, actual Kaliakra Mare), si acest lucru spune tot! Am fost in diverse perioade din iunie pana in septembrie si pot sa afirm ca cel putin in hotel serviciile sunt de aceeasi calitate: curatenie si prosoape schimbate zilnic, lenjeria la 3-4 zile. In schimb la restaurant conditiile sunt in functie de preturile perioadei: daca in iulie-august se faceau gratare de doua ori pe zi (porc, pui sau peste), legume, pizza si cartofi prajiti intre mese la grillul de pe terasa, in schimb in iunie gratare deloc si in septembrie foarte rar. Mancarea din restaurant este ok si suficienta, dimineata mezeluri, branzeturi, legume, oua , la pranz doua ciorbe, fripturi, sosuri , paste etc, iar seara cam la fel. Pot spune ca ai de unde alege, se pot face combinatii in functie de gusturile fiecaruia. Cu toate astea, trebuie sa recunosc ca de-a lungul timpului, la restaurant, conditiile au scazut an de an. Ce nu mi-a placut anul asta (am fost in a doua parte a lunii iunie), a fost ca "echipa" de animatori a fost ca si inexistenta: veneau undeva pe la pranz, scoteau o boxa afara, puneau aceasi muzica latino (off, ca nu mai scapam de ritmul asta de manea!), dupa jumatate de ora gata! La fel si dupa amiaza. A...la un moment dat au scos afara o masa de ping pong! Despre plaja si mare chiar nu e nevoie sa zic nimic pentru ca sunt la fel de frumoase, curate si primitoare ca de obicei. Anul acesta primele 2 randuri de sezlonguri sunt cu plata, dar nu mi se pare un impediment, cel care se ocupa se plaja este atent, amabil si saritor. Deci ca idee generala conditiile s-au mentinut foarte bune in hotel, sunt in usoara scadere la restaurant. Am lasat in mod special la sfarsit (the best for last) sa vorbesc despre managerul hotelului dna VENERA Kirova, care in ultimii 4 ani (sa nu fie chiar 5..) a fost sufletul si coloana vertebrala a acestui hotel. De dimineata de la ora 6, pana seara la 9-10 era peste tot: pe holurile hotelului, in restaurant, pe terasa, discutand cu personalul, cu turistii, gata oricand sa ajute,implicata in absolut toate activitatile zilnice (nu o data am vazut-o dand cu mopul sau cu matura, sau strangand paharele si scrumierele de pe mesele terasei). Cand nu era acolo, era la receptie ajutand pe tinerii de acolo sau ocupandu-se de turisti. In ultimii ani, vreau sa zic ca am continuat sa venim la acest hotel pentru ca stiam ca se vor pastra conditiile fiind manageriate de aceasta femeie deosebita, si cu un suflet de aur (care, din pacate, am inteles ca anul acesta se va pensiona). Fara nici o ezitare pot spune ca dna Venera a fost singurul manager (asa cum trebuie sa fie un manager!) al acestui hotel. Pentru asta ii multumim si ii dorim multa sanatate si pensie linistita si indelungata!

Arata mai mult

8.1

Vacanta reusita!

Apartamentul a fost destul de spatios.Poate ca ar fi fost mai bine daca s-ar fi facut curatenia in camere cu ceva mai multa implicare.
Recomand Travelplanner: Voi recomanda aceasta agentie.Am fost multumit de comunicarea pe care am avut-o cu persoana cu care am discutat.

Arata mai mult

9.9

sejur Kaliakra Mare

Totul a fost foarte bine. La sosire, am primit camera desi am ajuns pe la 11.30. Doar parcarea putin cam scumpa.

Arata mai mult

5.5

4 nopți de Rusalii 2022 la Kaliakra Mare, 2 adulți + 2 copii

Acest a fost al patrulea sejur al nostru la Kaliakra Mare. Am avut apartamentul cu un dormitor și a fost singurul highlight din acest hotel. Din personalul 2019 au mai rămas managerul hotelului și al restaurantului, posibil și o femeie de servici pe care am recunoscut-o. Mai sunt câțiva tineri angajați în restaurant, dar în rest personalul e format din oameni bătrâni. Curățenia s-a făcut superficial în camere. Nu suntem pretențioși dar mâncarea a fost slabă, au 8 tăvi în care pun mâncarea gătită și la un moment dat aveau 3 cu capacul pe ele. Sau altă dată era o tavă cu spaghete (fierte și atât) și alta cu fusilli :) Au existat legume, fructe, prăjituri. Ne-am umplut burțile la fiecare masă, dar după 3 zile parcă nu-ți mai venea să mănânci nimic. În 2019 se făcea grătar (porc, pui, pește) afară, legume pe plită, anul acesta nimic. Afară se mai fac clătite dimineața și vafe după prânz. Au aparate noi de cafea cu boabe și care făcea o cafea surprinzător de bună, dar erau depășiți de ele pentru că ori trebuia curățat zațul, ori nu mergea laptele, ori trebuia golită tava cu apă, deci erau scoase din uz în mod frecvent. În 2019 aveau echipă de animație super haioasă, cu activități pentru copii și adulți, cu spectacole în fiecare seară la celălalt hotel Kaliakra, cu mini disco, cu seri tematice și muzică live în lobby. Anul acesta nu au avut nimic din toate astea. Noi am mers aici pentru că am găsit apartamentul la un preț convenabil, pentru că ne place locația hotelului și Albena. Dar nu vom mai reveni și nici nu recomand nimănui să meargă la acest hotel.

Arata mai mult

9.9

vacanta Albena

toate la superlativ

Arata mai mult

7.9
8.9

Vacanta in Albena, Bulgaria

Hotelul este bine amplasat, aproape de plaja, toate camerele sunt cu vedere spre mare, destul de spatioase si moderne, n-am simtit ca lipsea ceva. Hotelul are si doua piscine exterioare, una pentru adulti si o alta pentru copii, curate si intretinute. Mancarea insa n-a fost cine stie ce. Multa si cam atat. Aceeasi toata saptamana, la toate mesele. Am putut totusi selecta si ceva hranitor, seara puteam alege carne la gratar. Am avut si salate, fructe, pe langa multe altele prea dulci sau grase. As mai reveni la acest hotel dar as manca in alta parte, nu all inclusive.

Arata mai mult

9.4

Vacanta Bulgaria

Foarte multumita de camera,curatenie, exceptând toaletele de la recepție, mâncare bună, băuturi cam slăbuțe, recomand de îmbunătățit activități pentru copii cu animator care se desfășurau la hotelul de lângă și de asemenea s-ar putea îmbunătăți piscina pentru copii cu mai multe tobogane

Arata mai mult

8.4

Albena

Singurul minus la acest hotel, mancarea. Te saturi in cateva zile de aceeasi mancare, cu cateva mici exceptii.

Arata mai mult

2.3

Vacanta KALIAKRA MARE BULGARIA

Bună ziua, ne-am intors ieri din vacanță.Sincer, în afara de faptul ca am avut marea foarte aproape si am gasit un parc acvatic in apropiere, unde am petrecut 2 zile, am fost foarte dezamagiți de faptul ca am plătit 8000 de lei și am stat într-un hotel în care spatiul din camere a fost extrem de mic, nu aveai loc sa treci pe langa usa deschisă de la camera interconectata, și aveai 2 metri loc sa te invârti in toată încăperea...Însă cel mai dezamagitor a fost regimul de All Inclusive pentru care am plătit, și anume faptul că în sala de mese mirosea în permanență ca la o cantină, mancarea a fost groaznică , foarte multe combinații cu sosuri si stil impinge tava, care se repetau zilnic, nu aveau mancare pentru copii, gen pui, cartofi, paste, pizza....gratar se facea doar seara si in fiecare seara un singur fel de carne...intr o seara sau 2 doar a fost pui, apoi peste, porc, au fost seri in care nici macar nu s-a facut gratar si pentru ca cei 3 copii din dotare nu au mancat nimic din cele 5 feluri de mancare expuse , a trebuit sa mergem sa mancam in oras...mizerie pe mese, sub mese, pe lada frigorifică de inghetata, unde se serveau doar 2 sau 3 feluri de inghetata cu o singura spatula pe care o inmuia toata lumea intr un pahar cu apa....stateai la coada sa pui copiilor 3 conuri de inghetata de te saturai...la fel cu vafele....se statea si o ora sa iei vafe, care oricum erau uscate si aproape arse...facute intr-un aparat preistoric unde dura 20 de minute sa se faca 4 vafe...totul de PROASTA CALITATE si totul se lipea, era plin de ulei si praf...mesele erau debarasate de catre noi...nimeni nu venea sa stranga de pe masa de la cei care au mancat inainte...si daca ii chemai, veneau cu o carpa imbacsita si stergeau cu o lene ingrozitoare masa....bauturile erau niste ”no name”, si cei care le serveau nu stiau nici o limba straina si aveai impresia ca detesta turistii...nici un suc de fructe pt copii (stoarse, nu din bidon cu prafuri)....nici un coctail de Doamne ajută...inclusiv berea era de parca ai combinat bere cu apa...totul din pahare de plastic, ca la pomana...Chiar imi pare rau ca trebuie sa scriu toate aceste lucruri dar sincer am fost socati....avand in vedere ca anul trecut cu fix aceasi suma de bani am fost in Egip, tot la 4 stele, cu tot cu avion, si mancarea a fost de 30 de ori mai diversificata si gustoasa...erau bucatari care iti preparau in fata peste 5 feluri de paste, oua in toate felurile, carnuri, etc....era meniu special pentru copii, zilnic program pt copilasi, ateliere...aici a fost un singur atelier de confectionat zmee dar nu se tinea la Kaliakra mare ci la alt hotel, la fel cum aveau loc toate evenimentele, nimic acolo unde am fost cazati...nici macar piscina nu era cea din poza cu oferta, acea piscina fiind la hotelul de langa, Kaliakra Hotel, nu Kaliakra Mare, unde am platit bani pentru 4 * si sincer a fost sub 3* totul... Parcarea se plateste, intre 10-20 euro pe zi...lucru care nu ni s-a spus...acolo scria ca avem parcare in limita locurilor disponibile la hotel...da, am parcat la hotel dar la intrare in Albena treci de o bariera unde iei un tichet pe care trebuie sa-l platesti cand iesi din statiune, la plecare... Ar fi frumos ca turistii sa fie corect informati cu privire la toate aceste aspecte, si sincer parerea mea este sa nu mai indrumati pe absolut nimeni spre aceasta locatie... Daca am fi platit jumatate de pret poate ca era altceva dar am ales sa platim mai mult tocmai pentru a beneficia de calitatea servicilor , lucru care din nefericire nu s-a intamplat.

Arata mai mult

8.2

O ușoară dezamăgire

Am revenit în Albena după 3 ani la acest hotel. Am fost aici înainte să fie preluat de Kaliakra și compar astfel ce a fost înainte aici cu ce am găsit acum. Am fost fani Bulgaria, am avut concediu și în Nisipuri și Sunny Beach dar am revenit în Albena pentru liniștea de aici, plaja (care o știam curată) și intrarea lina in apă. Albena se potrivea perfect profilului nostru de turist - familie cu 3 copiii din celălalt capăt al țării- adică nu ne permitem 3 ieșiri la bulgari pe an. Am ales din nou acest hotel deoarece acum 3 ani am rămas impresionați de mâncare, servicii, programele pt copiii, amplasarea lui pe plaja. Plaja acum 3 ani dimineața era curata, in fiecare seara trecea o mașină care curăță și cernea nisipul. Anul acesta am găsit o plaja plina de chiștoace de țigări, pahare de plastic, doze de bere, bețișoare de la cafea, șervețele....spun plina deoarece în trecut nu găseai urma de așa ceva. Mașina.curata doar plaja de langa cea a hotelului Flamingo Grant și Kaliakra.Șezlongurile anul acesta au fost amplasate foarte departe de mare, daca până acum îmi urmăream copii in apa de pe șezlong acum nu ii vedeai....la hotelurile vecine mai erau 4 rânduri de șezlonguri pana la mare... Bineînțeles că șezlongurile cred că se ocupau cu o seară înainte, dimineață la 6:00 nu mai găseai șezlonguri in primele doua randuri. Din păcate apa anul asta a fost destul de.murdara, marea ducea la mal ambalaje de tot felul, pahare de plastic...chiar nu am.mai întâlnit așa ceva în Albena și asta e a 4-a oară când venim aici, a2-a la acest hotel. In apa nu au fost alge in schimb apăreau ceva insecte care te pișcau un apa și nu prea îți venea să intri. Camerele drăguțe după renovare, nu aleg niciodată hotelul pentru camera, nu am pretenții dar totuși, așternuturile nu au fost schimbate pe toată perioada șederii...am sesizat problema în penultima zi și ni s-a reproșat că nu am lăsat pe ușă eticheta care cere asta...nu aveam așa ceva în cameră dar mă întreb dacă vezi că nu se pune eticheta macar după 3 zile nu te sesizezi sa faci ceva in sensul ăsta? Prietenilor noștri la fel. Am avut camerele 314 și 315. Camerista o doamna foooarte sictirită și enervată daca ai îndrăznit să îi ceri ceva. Se rasteste la tine in bulgară. Am ieșit într-o dimineață să îi cer hârtie igienică și mi-a făcut semn să plec că va duce ea când ajunge la camera...nu am cerut că voiam să fac stoc, copilul era la toaletă și nu mai era hârtie. Despre mâncare....mult mai slabă decât data trecută când era Dobrotitsa dar nu exista.sa.nu ai ce să mănânci. Am avut și seara cu fructe de mare, grătare in fiecare seara( trebuia să stai la coada pentru asta). Cafeaua a fost ok fata de data trecută, daca atunci era doar ness de la aparat acum existau aparate cu râșniță și cafeaua chiar ok. Între mese aveai fructe, înghețată și wafe la piscina dar se făceau foarte anevoios, veșnic era coada și se terminau foarte repede... Spre deosebire de alta data acum foooarte mulți români... Ca și concluzie la sfârșitul concediului am hotărât că probabil anul care vine ne orientam spre Grecia, nu știu dacă Bulgaria va mai fi o opțiune pentru noi.

Arata mai mult

8.2

O ușoară dezamăgire

Am revenit în Albena după 3 ani la acest hotel. Am fost aici înainte să fie preluat de Kaliakra și compar astfel ce a fost înainte aici cu ce am găsit acum. Am fost fani Bulgaria, am avut concediu și în Nisipuri și Sunny Beach dar am revenit în Albena pentru liniștea de aici, plaja (care o știam curată) și intrarea lina in apă. Albena se potrivea perfect profilului nostru de turist - familie cu 3 copiii din celălalt capăt al țării- adică nu ne permitem 3 ieșiri la bulgari pe an. Am ales din nou acest hotel deoarece acum 3 ani am rămas impresionați de mâncare, servicii, programele pt copiii, amplasarea lui pe plaja. Plaja acum 3 ani dimineața era curata, in fiecare seara trecea o mașină care curăță și cernea nisipul. Anul acesta am găsit o plaja plina de chiștoace de țigări, pahare de plastic, doze de bere, bețișoare de la cafea, șervețele....spun plina deoarece în trecut nu găseai urma de așa ceva. Mașina.curata doar plaja de langa cea a hotelului Flamingo Grant și Kaliakra.Șezlongurile anul acesta au fost amplasate foarte departe de mare, daca până acum îmi urmăream copii in apa de pe șezlong acum nu ii vedeai....la hotelurile vecine mai erau 4 rânduri de șezlonguri pana la mare... Bineînțeles că șezlongurile cred că se ocupau cu o seară înainte, dimineață la 6:00 nu mai găseai șezlonguri in primele doua randuri. Din păcate apa anul asta a fost destul de.murdara, marea ducea la mal ambalaje de tot felul, pahare de plastic...chiar nu am.mai întâlnit așa ceva în Albena și asta e a 4-a oară când venim aici, a2-a la acest hotel. In apa nu au fost alge in schimb apăreau ceva insecte care te pișcau un apa și nu prea îți venea să intri. Camerele drăguțe după renovare, nu aleg niciodată hotelul pentru camera, nu am pretenții dar totuși, așternuturile nu au fost schimbate pe toată perioada șederii...am sesizat problema în penultima zi și ni s-a reproșat că nu am lăsat pe ușă eticheta care cere asta...nu aveam așa ceva în cameră dar mă întreb dacă vezi că nu se pune eticheta macar după 3 zile nu te sesizezi sa faci ceva in sensul ăsta? Prietenilor noștri la fel. Am avut camerele 314 și 315. Camerista o doamna foooarte sictirită și enervată daca ai îndrăznit să îi ceri ceva. Se rasteste la tine in bulgară. Am ieșit într-o dimineață să îi cer hârtie igienică și mi-a făcut semn să plec că va duce ea când ajunge la camera...nu am cerut că voiam să fac stoc, copilul era la toaletă și nu mai era hârtie. Despre mâncare....mult mai slabă decât data trecută când era Dobrotitsa dar nu exista.sa.nu ai ce să mănânci. Am avut și seara cu fructe de mare, grătare in fiecare seara( trebuia să stai la coada pentru asta). Cafeaua a fost ok fata de data trecută, daca atunci era doar ness de la aparat acum existau aparate cu râșniță și cafeaua chiar ok. Între mese aveai fructe, înghețată și wafe la piscina dar se făceau foarte anevoios, veșnic era coada și se terminau foarte repede... Spre deosebire de alta data acum foooarte mulți români... Ca și concluzie la sfârșitul concediului am hotărât că probabil anul care vine ne orientam spre Grecia, nu știu dacă Bulgaria va mai fi o opțiune pentru noi.

Arata mai mult

9.5

Concediu Hotel Kaliakra Mare

Bună ziua. Noi am fost mulțumiți de acest hotel. Camerele micuțe, dar suficient pentru 2 adulți și un copil, în schimb se făcea curățenie zilnic, schimbat prosoape la 2 zile iar așternutul a fost schimbat o dată. Mâncarea a fost diversificată, bună la gust. Bautură este calitate slabuta, sucurile sunt la dozator. Piscina este curata, plaja la fel.In schimb pe plajă din păcate primele 3 rânduri erau ocupate de cu seară.La 6 dimineața sigur nu găseai loc decât din rândul 4 în spate. Cei care le ocupau veneau la plaja după ora 10-11.Aici nu știu dacă personalul de la hotel ar putea face ceva....doar sa le adune prosoapele grămadă pe toate Personalul amabil.

Arata mai mult

9.6

Vacanta Bulgaria

Este al treilea an de cand mergem la acest hotel. Am avut emoții deoarece anul trecut nu am fost si ne gândeam ca datorita pandemiei poate s-a schimbat ceva, dar tot a fost exact cum ne-am asteptat. Mâncarea bună, diversificată, curățenie se făcea in fiecare zi.

Arata mai mult

8.3

O vacanta reusita

Hotelul este bine amplasa, pe plaja, intr-o zona linistita. Camerele sunt micute dar confortabile cu smart tv. Curatenie se facea zilnic, lenjeria se schimba doar la cerere. Mancarea nu a fost foarte variata dar aveai de unde alege. Un mare plus a fost gratarul care se facea in fiecare seara. Intre 15 si 17 aveau vafe si inghetata. Noi ne-am simtit bine la acest hotel si cred ca o sa revenim si la anul

Arata mai mult

9.2

Kaliakra 2021

Hotel curat,personal amabil,mâncare diversificata

Arata mai mult

10.0

Concediu Kaliakra Mare 2021

Noi am fost la începutul lunii august, 2 adulti si un copil de 2.5 ani, si ne-a placut foarte mult. Curatenie se face zilnic + prosoape schimbate de fiecare data. Mancarea diversificată, e imposibil sa nu gasesti ceva sa-ti placa, cei care comentează aspectul asta ori sunt ffff carcotasi, ori au gusturi culinare extrem de rafinate. Am auzit comentarii gen "pff aceeași ciorba", dar nici macar nu s-a uitat sa vada de care e :)). Sucurile naturale, cafeaua, sunt bune in schimb berea este slab alcoolizata si nu tocmai gustoasa. Gusturile nu se discuta, într-adevar dar pentru noi a fost foarte bine.

Arata mai mult

6.6

Vacanta Albena

Fata de precedenta vacanta, curatenia in camere nu se facea. Existau servetele, resturi de chipsuri etc de la precedentele persoane cazate. Nu se aspira deloc. Se folosea doar un mop si atat. La baie, curgea apa din tavan.

Arata mai mult

10.0

Kaliakra Beach Hotel

Cand am ajuns in Albena Hotel Kaliakra Mare am aflat ca ne-a fost mutata rezervare la Hotel Laguna Beach Albena, fara ca cei de la hotel sa anunte agentia de turism intr-un fel. Cei de la Travel Planner au reusit sa ne mute rezervarea la Hotelul Kaliakra Beach Albena. Serviciile, curatenia si mancarea hotelului Kaliakra Beach Albena au fost foarte bune. Amplasarea Hotelului Super. Ne vom intoarce in Septembrie.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (67) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Kaliakra Mare

Intrebari frecvente despre Hotel Kaliakra Mare

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Kaliakra Mare, te-ar mai putea interesa in Albena, Bulgaria