TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Kotva Sunny Beach Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.4
70%
10 impresii
10 impresii
Impresiile Travel Planner (10)
Amplasare
8.2
Camere
8.1
Mancare
5.1
Personal
6.7
Atmosfera
7.7
Facilitati
8.4
Calitate / pret
7.3
Impresii pe Hotel Kotva

10 impresii reale, verificate 100% - Hotel Kotva

Impresii pe Hotel Kotva

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.3

Vacanta reușită!!!

Am plecat în aceasta vacanta cu câteva temeri,citind recenziile precedente.Surpriza a fost când am ajuns și am văzut contrariul.Personalul destul de amabil,oricum nu am avut prea multe de vorbit cu ei.Singura problema a fost cu frigiderul,care a fost înlocuit imediat.Camerele destul de spațioase,curate,se făcea zilnic curățenie,prosoapele le schimbau doar dacă le lăsam pe jos.Apa ne se punea zilnic,mâncarea destul de buna,as fi vrut puțin mai diversificata.In rest nu am mai văzut nimic,n.am avut timp. M.as întoarce oricând,chiar am rămas plăcut surprinsa și foarte mulțumită. Multumim Travelplanner.ro pentru sfaturi️
Recomand Travelplanner: Comunicare foarte bună și seriozitate!

Arata mai mult

9.7

Hotel Kotva Sunny Beach

A fost o experiență foarte frumoasă ,parcul acvatic are 4 piscine ,8 topogane de diferite dimensiuni,2 piscine de dimensiuni mai mari, activități zilnice pentru copii. Camere mari și spațioase. Personal amabil, angajați de la restaurant debarasau foarte repede mesele ,mâncare la discreție,dar se repetă cu mici schimbări.Totul este inclus și gratuit,sucuri, alcoolul , înghețată .Parcarea este cu plata 12 leva pe zi. Amplasarea hotelului este la 5 - 7 minute de plaja, in funcție de mersul fiecăruia,se poate sta gratuit și pe nisip . Ce nu ne-a plăcut ,este schimbarea lenjeriei ,a fost făcută o dată la 6 zile și curățenia în cameră doar o dată in 8 zilei in care am fost cazați . Calitate preț ok
Recomand Travelplanner: Agenția a prezentat în detaliu toate informațiile despre vacanță , anumite taxe de pod, vinieta Bg, asigurări de sănătate,contract și voucher de cazare. Recomand această agenție de turism. Mulțumim Travel Planner.

Arata mai mult

6.4

Vacanța Bulgaria

Camera destul de murdara,praf mult,nu prea se face curatenie ,nu îți schimba prosoapele.Mâncarea lasă de dorit,nu prea ai ce mânca.
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi și promti,o sa i recomand.

Arata mai mult

4.1

Vacanta Bulgaria

Nu am fost mulțumită de ceea ce am găsit în camera de hotel, curățenia lipseste!!
Recomand Travelplanner: Au fost ok

Arata mai mult

8.8

Bun

Minusuri...mancare fără gust dar mereu proaspătă,curățenia nu e asa ok.Plusuri distanta mica la mare,Aqua parc minunat,piscina minunata,snak bar super.In concluzie bine.
Recomand Travelplanner: Rapizi

Arata mai mult

8.6

Recomand

Hotel curat, așezare buna, personal amabil, agrement bun. Recomand!
Recomand Travelplanner: Impresie buna. Comunicare excelenta, flexibilitate, amabilitate. Apreciez. Încredere maxima.

Arata mai mult

8.3

Bulgaria-Kotva

Hotel bun. Toate bune, chiar excelent, in afara de mese
Recomand Travelplanner: Perfect

Arata mai mult

8.0

Buna

Se putea mult mai bine.
Recomand Travelplanner: Foarte buna.

Arata mai mult

9.6

Bine

Foarte frumos , conditii bune dar mancarea fara gust si numai produse congelate.Noi am avut pensiune completa dar nu se merita.
Recomand Travelplanner: O agentie de nota 10. Consultantul meu foarte bun si merita toate aprecierile .

Arata mai mult

3.3

Vacanta la Hotel Kotva

Hotelul Kotva poate fi descris in cuvinte laudabile sau dimpotriva, critice, in functie de unde vine turistul care se cazeaza aici. Daca vii de la All inclusive, Club Evrika Sunny Beach (2013), atunci nu e foarte bine. Daca vii de la Eforie sau mai stiu eu ce statiune fantomatica de pe litoralul romanesc, e raiul pe pamant. Deci, depinde din ce directie vii. Inca un lucru foarte important: depinde si cat de mult vrei sa te simti bine si anturajul. Per total, ne-am simtit bine aici, si datorita mini acqua-parkului, care pentru copii inseamna distractie la maxim. Pentru familiile cu copii, recomand acest hotel. Un minus ar fi lipsa sezlongurilor de pe plaja. Preturi mari pentru aceste sezlonguri: 8 leva/sezlong + 8 leva/umbrela. Deci, 2 sezlonguri + 1 umbrela: 24 leva. Adica, aproximativ 50 lei/zi. Mi se pare exagerat de mult. Personalul de la receptie: foarte binevoitor. Camerele foarte spatioase si foarte curate: lenjeria de pat a fost schimbata de 3 ori intr-o saptamana. Atentie la parcare: cea din fata hotelului este contra cost, cea din spate - gratuita. Nu este permisa intrarea cu mancare si bautura adusa din afara hotelului, cu toate ca exista un supermarket Penny in apropiere. Romanul, tot descurcaret, va trata aceasta regula cu diplomatia caracteristica :). O bere la terasa piscinei: 3 leva. (1 leva = 2 Ron).
Recomand Travelplanner: OK.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Kotva

Intrebari frecvente despre Hotel Kotva

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Kotva, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria