TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

110 pareri si impresii Hotel Elitsa Albena Bulgaria. 2024

3 stele
Albena, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.6
66%
110 impresii
110 impresii
Impresiile Travel Planner (110)
Amplasare
9.2
Camere
6.6
Mancare
7.2
Personal
7.6
Atmosfera
7.5
Facilitati
7.1
Calitate / pret
7.7
Impresii pe Hotel Elitsa

110 impresii reale, verificate 100% - Hotel Elitsa

Impresii pe Hotel Elitsa

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Albena Bulgaria
5.2

Foarte rău

Am fost în august 2022 la acest hotel. Mâncarea,curățenia sub orice critica. Băuturile de la rele spre foarte rele. Fructele, în special piersicile ți le puneau în față mucegăite, înflorite. În 6 zile nici măcar o zi de animație. Parcă eram la un azil. În rest, plaja și stațiunea de nota 10. Evitați Elitsa.

Arata mai mult

8.1

Hotel Elitsa August 2023

Hotel de 3*, cu raport bun calitate-pret pentru cei care nu sunt pretentiosi si stiu la ce sa se astepte la acest nivel. Puncte forte ( care ne-au depasit asteptarile): - Hotelul este direct pe plaja, plaja foarte bine organizata, curata, cu sezlonguri suficiente, intrarea foarte lina in apa curata si clara, perfecta pentru familiile cu copii - Calitatea mancarii si a bauturilor ( la fel de buna ca la un hotel de 4*, desi nu la fel de variata) - Piscinele mari si curate ( 1 adulti, 1 copii) - Au 3 baruri de la care poti servi bauturile alcoolice si sucuri, de productie autohtona ( ca la orice all-inclusive) - Lobby Bar, Pool Bar si Beach Bar. - Locul de joaca de pe plaja, perfect pentru a putea supraveghea usor copii in timp ce servesti masa/servesti o racoritoare de la bar sau stai pe sezlong - Snack Bar cu gustari intre orele 15 - 17 ( pizza, SW, fursecuri si inghetata) - Personal suficient care sa debaraseze si sa curete rapid mesele, astfel incat sa gasesti mereu o masa libera - Terasa Restaurantului de unde poti privi marea si plaja in timp ce savurezi masa Minusuri: - curatenia - lipsa ( doar schimbat cosurile de gunoi si ridicat prosoapele lasata pentru schimbat - nici macar nu le-au inlocuit, a trebuit sa mergem la receptie sa cerem alte prosoape + lenjeria nu s-a schimbat in 4 zile) - Nu am avut frigider in camera, desi am fost asigurati ca vom avea -La Snack Bar toate produsele erau limitate, in functie de dispozitia doamnei care servea - daca nu-i erai simpatic sau bulgar, primeai cu ratia... - Camerele mici , iar mobilierul destul de invechit... necesita renovare In concluzie, plusurile depasesc minusurile ( stiam la ce sa ne asteptam) si ne declaram multumiti de aceasta experienta. Recomandam cea mai buna agentie de turism din Romania, TRAVEL PLANNER! Aceasta a fost a 3-a vacanta prin aceasta agentie, iar totul este la superlativ. Profesionalism, rapiditate, comunicare rapida si eficienta!
Recomand Travelplanner: Recomandam cea mai buna agentie de turism din Romania, TRAVEL PLANNER! Aceasta a fost a 3-a vacanta prin aceasta agentie, iar totul este la superlativ. Profesionalism, rapiditate, comunicare rapida si eficienta!

Arata mai mult

9.9

Vacanta Bulgaria

Hotelul curat,mâncare bună și plaja curata
Recomand Travelplanner: Am fost mulțumit și voi mai colabora cu această agenție.

Arata mai mult

9.8

Vacanta Bulgaria

Hotelul amplasat pe marginea marii,apartamentul curat,amplasat cu vedere la mare ,plaja curata ,piscina era curățată în fiecare seara. Mâncarea destul de buna, diversificata ,fructe la fiecare masa,grătar.
Recomand Travelplanner: Este a doua oara când mergem cu această agenție, totul a fost conform așteptărilor. Va mulțumim.

Arata mai mult

8.1

Vacanta Albena Hotel Elitsa

Vacanta ok. 3.06 -10.06.2023. Nu au fost probleme cu mâncarea. Intrarea cu pranzul ieșirea cu micul dejun. Camera la ora 14.03 minute. Hotel chiar pe plaja. Personalul foarte amabil. Bar pe plaja. Șezlonguri libere toată ziua, plaja curata cu nisip fin, apa calda. Piscina curata, libera. Seara multi tantari. Mancarea aproape identica in fiecare zi cu mici diferente: pui, porc, peste, paste, gratar, supe, ciorbe, legume, salate, prăjituri, fructe, vin, bere, cafea, sucuri, și alte băuturi alcoolice. Camera cu vedere la mare, un pat matrimonial mare și o canapea de 2 locuri, camera destul de mica si inghesuita, mobilier foarte vechi (maxim 2 stele), lenjerie curata si neschimbata 7 nopti, prosoape rupte, schimbate la 3 zile, baia DEZASTRU, (1 stea), gresia si faianta sparte , curgea apa pe sub chiuveta, pe la scurgere wc,, scurgerea dusului înfundata,. Am anunțat, au remediat problemele dar a doua zi era fix la fel. În baie obligatoriu cu papuci restul vacantei. AC funcțional, fără frigider, TV LCD, 1 canal românesc ProTv internațional. Parcare mare în fata hotelului, 20 leva pe zi, 7 nopți 140 leva, se plătește la recepție.
Recomand Travelplanner: Agenție ok. Am fost totul ok.

Arata mai mult

7.0

Se putea și mai bine

Pentru un hotel de 3 stele, curățenia a lăsat de dorit în comparație cu alte hoteluri de 3 stele din aceeași stațiune. Meniul s-a repetat in fiecare zi, as fi dorit o diversificare a meniului in acesta perioada.
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi și promoți in a rezolva problemele întâmpinate.

Arata mai mult

7.2

Vacanța Bulgaria

Hotel situat pe plaja,nisip fin.Se făcea curat in fiecare zi !Mancarea buna in general! Și cel mai important raportul calitate preț este bun. Agenția Travel planner ne a fost de mare ajutor!O recomand din toată inima!
Recomand Travelplanner: Au fost prompți ca-n am avut o cerința ! Voi recomanda Travel planner!

Arata mai mult

4.8

Vacanta Albena

Nu am fost cazati la hotelul pt care am platit sejuru,nici nu am fost anuntati ca o sa fim cazati la alt hotel...socu mare cind am ajuns si hotel Elitsa inchis...nici macar un afis la hotel sa ne prezentam la Nona...asa ca am inceput sa intrebam in stinga in dreapta...la Nona camera curata dar tot sejuru nu a trecut nimeni sa schimbe un prosop sau un cearceaf...pt igiena un sapunel si un samponel care se folosesc o singura data pt tot sejuru...bine ca am avut de unde sa cumparam...mincarea destul de divesificata...dar aceeasi in fiecare zi.. ..iar cu pestele fiasco total...nu pot spune ca nu am avut ce minca...nu sintem pretentiosi si am ciugulit cite ceva...a compensat totul plaja si soarele ...o sa revenim in Bulgaria dar la alt hotel...pt ca am tras si noi cu ochiul pe ici pe colo si alte conditii sint la alte hoteluri cu aceleasi stele si pret.....
Recomand Travelplanner: Cu rezervarea f bine...nemultumit ca nu am fost anuntati de schimbarea hotelului

Arata mai mult

9.0

hotel elitsa

destul de ok daca nu esti pretentios
Recomand Travelplanner: este o agentie de nota 10 profesionisti

Arata mai mult

9.0

hotel elitsa

destul de ok daca nu esti pretentios
Recomand Travelplanner: este o agentie de nota 10 profesionisti

Arata mai mult

3.5

Vacanta bulgaria

A fost o vacanță total nereușită. Hotelul nu este de trei stele. Mobilier învechit,nu s-a făcut curățenie în cameră,prosopul și gunoiul de l-au schimbat la trei zile și asta după ce am făcut reclamatie. Au motivat că nu au personal. Nu suntem o familie pretențioasă dar mâncare era de proastă calitate și același în fiecare zi. Singurul lucru pozitiv este agentia Travel planner care s-a interesat de noi cu mesaje înainte și după sejur lucru pe care nu l-am mai întâlni la alte agenții. Cu mare placere o să mai colaborăm cu dumneavoastra dar niciodată la Elitsa.

Arata mai mult

3.0

Bună

Locația este perfecta dar serviciile au lăsat de dorit Curățenia în camera,, prosoapele nu au fast schimbate pe toată durata sejurului, mâncarea nu a prezentat garanția ca pate fi folosita, aici am făcut o indigestie care și acum îmi da probleme poate fi vacanta reușită?
Recomand Travelplanner: Nota 10

Arata mai mult

6.4

Vacanta Bulgaria-Albena 2022

Baia murdara și defecta, patul nu l-a schimbat nimeni timp de o săptămână, mâncarea destul de proastă. Poziția hotelului super ok, la fel și plaja

Arata mai mult

3.6

Hotel elitsa

Hotel de 2 stele nu 3 . Fără frigider în camera. Mobilier vechi. Toaleta murdara. Hotel este sub un Hotel de 2 stele de la noi. Marcarea diversificata dar nu wow. Tot ce înseamă sucuri sunt la dozator la pliculeț... nu recomand.

Arata mai mult

5.8

Hotel sub 2 stele

Camerele f murdare,nu se face curățenie deloc agenția ne a promis ca o sa avem frigider în camera dar nu am avut, în rest marea splendida, apa curata și calda,pe viitor de evitat hotelul

Arata mai mult

5.1

Vacanta Albena Bulgaria

Poziția hotelului foarte ok, direct pe plaja. Plaja este super cu nisip fin, malul drept, poți merge minim 25, 30 metri, apa nu depășește 1,50. Curățenia lasa de dorit, dusul defect, uscătorul de par defect, perdeaua de la duș murdară, patul nu l-a schimbat nimeni timp de o săptămână! Mâncarea nu mi-a plăcut deloc, în afara de niște grătarele ce l-a făcut un domn mai în vârstă afara pe grătar și tot acel domn pregătește dimineața clătite. 3 zile de diaree, fetita de 3 ani cu interocolită! Deci dezastru cu mâncarea... aproape aceeași mâncare plictisitoare zilnic. Bautură lasa de dorit( suc la dozator, bere nu prea gustoasa, etc.) Personalul a fost foarte amabil! ️ Piscina foarte ok.

Arata mai mult

5.7

Elitsa

Nu suntem pretențioși, dar acest hotel e degadat rău, servirea nu mai e ca a fost odată. Curățenie se face , dar se șterge pe interval cu mopul, sub pat , mobila plin de praf ! Păianjeni pe tavan ! Cearceafuri? NIMIC ! În 7 zile nu le-au schimbat niciodată! Au un dozator cu răcoritoare pe care îl acoperă dimineața sa nu servești nimic , ba se și cearta cu tine, cafea doar ness, aparatul cu cea naturala acoperit tot a doua zi cu cearceaf, deci o experiență un pic cruntă, care nu se va mai repeta

Arata mai mult

8.0

Vacanță Albena Hotel Elitsa

Amplasare 10. Restaurant 8. Bar 5 . Curățenie 4. Personal 3. Acestea sunt notele care le dau eu ptr. Hotel Elitsa.... DAR IN SCHIMB RECOMAND TRAVEL PLANNER

Arata mai mult

9.9

Un concediu reusit

Hotelul este unul cu multe plusuri dar și mici minusuri, noi am petrecut un sejur minunat, mâncarea fiind variată și din belșug, barul de pe plaja a fost dotat cu ceea ce noua ne-a fost necesar, piscina este un plus, curata și mare. Plaja curata, atmosfera liniștită, personalul angajat a fost super, curățenia nu este la cele mai înalte standarde, dar daca vrem fițe ne reorientăm. Pentru noi totul a fost minunat.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Elitsa Hotel din Albena, Bulgaria.

Pentru noi personal a fost o vacanta reusita,gotelul se afla pe plaja ceea ce este superb, camerele sunt decenta, personalul cu care am interactionat (desii engleaza noastra este slaba) a fost foarte sociabil, barul de pe plaja aduce o nota in plus, plaja curata, ca si mancare pot spune ca ai de unde alege, diversificat si gustoasa. Piscina este minunata, curata si suficienta. Recomand sa luati camere cu vedere spre mare, nu veti regreta privelistea.

Arata mai mult

8.2

Se poate mai bine

Primul sfat pentru cei ce merg spre Bulgaria: alegeți trecerea de frontieră prin Vama Veche, noi am fost pe la Negru Vodă și e distrus drumul pana la DN. La Albena am constatat că au instalat o nouă barieră cum mergi spre Hotelurile Boryana, Nona, Gergana etc iar la hotel am aflat că parcarea costă 20 leva pe zi, (atenție la ora intrării și ora ieșirii) Noi am avut 7 nopti all inclusiv la Hotel Elitsa , 2 adulți și 2copii in apartament cu 2 camere cu trecere dintr-o camera in alta si am platit 820 euro. Fata de anul trecut se observa o degradare a lucrurilor, curățenia în camere lasă de dorit, însă mâncarea a fost mai buna si mai multe fructe. În interior la sala de mese au adus un aparat nou de cafea cu boabe. Sezlongurile și umbrela nu se plătesc, iar barul de plaja își face treaba . Am avut gustări de la ora 17 (felii de pizza) înghețată de la aparat. Per ansamblu a fost ok, dar se poate mai bine. Ceva nou, anul asta nu am avut nici o leva, am plătit cu cardul sau cu lei,

Arata mai mult

9.7

Vacanță în Bulgaria-ALBENA

A fost a cincea vacanță petrecută în Albena( o stațiune f. liniștită,,,pt familii și copii )-..prin Agenția Travel Planner. A fost încă o vacanță reușită. Pentru a doua oara am ales Hotelul Elitsa , hotel pe plajă, șezlonguri asigurate la plajă și piscină , bar pe plajă...-raportul calitate-preț fiind cel așteptat. Camerele curate, personal amabil, transportul perfect(Alltour).Despre plajă și apă numai de bine....curat și liniște ...Totul a fost cum ne așteptam....având în vedere situația din ultimii doi ani....Vom reveni...și...bineînțeles....tot cu Travel Planner....

Arata mai mult

8.7

Vacanta Elitsa hotel

Vacanta ok, hotelul așa cum îl știu de anii de zile,cazarea in regulă

Arata mai mult

8.1

Vacanta Bulgaria

A fost un sejur pentru relaxare, au contat mai mult amplasarea, linistea, servirea. Ca si plusuri amplasarea pe plaja este perfecta. Mancarea nu este foarte variata, dar a fost proaspata si gustoasa. Pentru copii ar fi probabil un minus, nu am vazut pizza , cartofi prajiti doar seara. Servirea a fost in regula, personalul politicos.Am vazut ca erau si copii in piscina. Apa calda nonstop,curatenie zilnic. Deci la limita bunului simt si al decentei.Noi ne-am dus pentru relaxare si ne-am simtit bine. Hotelul are 3 stele usor spre 2 ca si camere, dar este usor imbatranit, nu as spune degradat, pentru ca e curat si lifturile sunt functionale. Insa are toate barurile functionale, piscine curate, sezlonguri. Daca nu esti in cautare de lux si vrei un concediu ieftin si care sa aiba servicii de baza este foarte ok.

Arata mai mult

3.3

,nimic de adaugat

Execrabila! Un adevărat " hotel California",versiunea românească !

Arata mai mult

8.2

Buna

Preț....calitate ok.....doar ca menajera a sustras o crema din baie....un gest urat ....dar a fost ok

Arata mai mult

6.2

Vacanta Hotel Elitsa

Pro: Amplasarea. Hotelul este situat pe plaja,iar plaja este mare si spatioasa. Nu e nevoie sa te trezesti dimineata sa ocupi sezlong. De asemenea este curat. Privelistea din camera deasemenea era superba!(am avut camera cu vedere la mare) Piscina: Piscina a fost destul de mare si curata. Contra: Camerele: Camera a fost mica,cu mobilier vechi. Baia si mai mica, miros de mucegai, baierie defecta. Plasa antiinsecte rupta, aer conditionat defect,noroc ca nu a fost asa cald si nu am avut nevoie. Curatenia in camera: Nu mi s-au schimbat nici prosoape si nici lenjerii in 7 nopti de cazare. Doar hartie igienica mi-a fost adus. Mancarea: La prima masa am avut un soc. Foarte putina mancare(1 fel de pui, 1 fel de peste care era mereu uscat si 1 fel de porc,conopida,cartofi la cuptor si cam atat). La pranza aveai 2 felulri de supe, iar seara numai supa crema de legume. Bine ca au avut fructe. Mai faceau afara la plita carne cu legume,dar trebuia sa astepti,nu-ti puneai tu cat vrei,ci iti dadeau ei o lingura(fara exagerare). Intre pranz si cina aveam inghetata si hot dog(inghetata era de multe ori topita,hot dog puteai lua 1 de persoana). Total dezamagita. Zi de zi parca cerseam mancare. Dupa 5 zile am mancat in afara hotelului pentru ca efectiv mi se acrise de aceleasi feluri. Barul de pe plaja: Saracacios si aici. Cafeaua era bun si cam atat! Ba nu aveau suc de portocale,ba nu aveau cola...si tot asa. Hotelul: Aveau 3 lifturi care abia mergeau,foarte vechi,iar fiecare urcare si coborare era o aventura. a receptie in fiecare dimineata te intampina un miros groaznic de canalizare ce persista pana tarziu. Baia de la restaurant efectiv nu o puteam folosi,era mai rau ca o toaleta publica. Per total am fost dezamagita de acest hotel si sigur nu voi mai reveni.

Arata mai mult

8.9

Excelenta

Liniste ,curatenie ,ospitalitate,si bineînțeles timp excelent

Arata mai mult

8.5

VACANŢĂ BULGARIA

RECOMAND HOTEL ELITSA.

Arata mai mult

9.0

Vacanta Bulgaria

Hotelul fiind amplasat pe plasa are o prijeliste de milioane, camera a fost decenta, mancare saracacioasa

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (80) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Elitsa

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.