TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

50 pareri si impresii Hotel Continental (ex Central) Nisipurile de Aur

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.9
82%
50 impresii
50 impresii
Impresiile Travel Planner (50)
Amplasare
7.3
Camere
9
Mancare
6.8
Personal
8.2
Atmosfera
8.3
Facilitati
7.4
Calitate / pret
8.1
Impresii pe Hotel Continental (ex Central)

50 impresii reale, verificate 100% - Hotel Continental (ex Central)

Impresii pe Hotel Continental (ex Central)

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
9.1

Vacanță târzie

Hotel Continental, un hotel proaspăt renovat cu camere mari, aerisite în care domnește curățenia și personal amabil și mereu cu zâmbetul pe buze. Știam că nu este situat pe plajă, dar asta nu ne-a deranjat deloc puțină mișcare ne-a făcut doar bine. Mâncarea diversificată și foarte gustoasă. Un mic incident la plecare: deși la sosire ne-au propus să alegem dacă intrăm cu prânz și ieșim cu mic dejun sau intrăm cu cină și ieșim cu prânz, noi alegând a doua variantă la prânzul din ultima zi ne-au comunicat că nu suntem pe listă și trebuie să plătim pe a manca. După câteva telefoane la recepție s-a rezolvat, dar asta ne-a lăsat un gust amar (nu era despre o farfurie de mâncare ci despre nerespectarea unui acord bilateral stabilit la începutul cazării)
Recomand Travelplanner: - Agenția care ne-a oferit cel mai mic preț pentru acest sejur - Ușor de făcut rezervarea și plata online - Personal atent care nu a uitat să ne ureze ,,Drum bun" atât la plecare cât și la întoarcere

Arata mai mult

8.2

Vacanta Nisipurile de Aur

Raport calitate-pret foarte bun.Hotel renovat, curat, servicii bune, tot personalul amabil si preocupat ca totul sa fie ok. Departe de plaja, insa ne-am adaptat repede.Mancarea a fost ok, nu foarte variata, insa proaspata si bine pregatita. Am fost foarte multumiti.
Recomand Travelplanner: Toate vacantele in Bulgaria le-am rezervat prin aceasta agentie, deci am fost foarte multumiti.

Arata mai mult

8.0

Concediu

Raport pret calitate bun.
Recomand Travelplanner: Eficient

Arata mai mult

6.9

O vacanță plăcută.

Camera spatioasa, curățenie din cand in cand, mâncarea repetitivă, dar per ansamblu n-a fost rau. Vremea a fost frumoasa, marea calda, asta a contribuit la o vacanță frumoasa.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

7.0

Un sejur satisfacator

9.2

Super vacanta la nisipuri

Hotelul e foarte ok,e curat ,îngrijit , camerele sunt foarte mari ,noi am avut camera dubla cu vedere la mare la ultimul etaj,balcon mare,pat mare ,aer conditionat super conditii . Netul in camera mergea foarte bine fata de alte locatii unde aveam pb si mergea greu. Netul e 5leva/Zi,am luat doar trei zile si am observat ca mergea si in a 4_a zi :)) piscina de afara e super , singurul inconvenient este faptul ca poti sta maxim pana la ora 17 deoarece vine umbra si racoreste. La bar puteai lua băuturi de tot felul alcoolice si normale etc . Barul se închide la 8 ,ceea ce nu prea ne a convenit ,ne întorceam la 11,12 noaptea din oras si poate mai vroiam sa stam afara la un suc la hotel .. mâncarea foarte buna , diversificată , dar as recomanda demipensiune in loc de all inclusive . Curatenia foarte ok,ne schimbau lenjeria ,prosoape in fiecare zi . muzica la piscină , gaseam sezlonguri libere la orice oră .pana la plaja se coboară cateva scări ,ajungeam in maxim zece minute . Drept concluzie ,super hotel ,recomand .
Recomand Travelplanner: Cea mai buna agentie pe pe care o puteam alege . Am mai fost cu aceasta agentie si am incredere :)

Arata mai mult

6.9

Nu merita !

Hotelul este departe de plaja. Restaurantul este de maxim 3 stele, camerele sunt chiar ok, de 4 stele, dar doar de atat poti spune ca merita sa mergi la acest hotel. Nu este muzica, o parte a hotelului este inchisa, da senzatia de sinitru, piscina mica si pustie. Eu merg de 9 ani la nisipurile de aur si sincer este cel mai naspa hotel. Nu merita in nici un caz all inclusive. Bauturile sunt pana la ora 20 gratuite. Cafeaua singura care mi a placut fata de alte hoteluri. In concluzie eu spun nu clar acestui hotel. Travel planner sunteti cei mai buni ca servicii si preturi. Singur voi apela numai la voi pe viitor. Multumesc.
Recomand Travelplanner: Super si cu asta am spus tot !

Arata mai mult

10.0

Excelent

9.7

Superb!!

In ceea ce priveste feedback.ul referitor la vacanta petrecuta in cadrul Hotel Central - Nisipurile de Aur, am numai cuvinte de lauda. Conditiile la hotel au fost superbe. In ceea ce priveste micul dejun, ar mai fi necesare ceva imbunatatiri, in rest totul a fost in regula.
Recomand Travelplanner: Agentia dvs. a fost extraordinara, ne.a fost de mare ajutor. Cu siguranta vom apela la serviciile dvs. pentru vacanta viitoare.

Arata mai mult

9.6

Totul a fost ok

Un hotel frumos, camere spatioase si curate, amplasat intr-o zonă liniștită perfectă pentru un sejur de familie. Restaurant cotat la 3 stele ok din punctul meu de vedere. Nu am avut probleme cu mâncarea, deși nu se schimba meniul prea mult de la o zi la alta, totuși chiar aveai ce sa alegi.
Recomand Travelplanner: Numai cuvinte de lauda pentru agenție! Totul a fost ok, foarte serioși, prețuri bune, noi am prins si o reducere generoasă. Multumim!

Arata mai mult

7.1

nu e de 4 stele

desi conditiile nu sunt chiar de 4 stele ele au fost satisfacatoare

Arata mai mult

8.7

super concediu

Hotelul este foarte curat, camerele spatioase,singurul inconvenient este drumul pana la plaja care nu este foarte departe dar trebuie coborate si urcate niste trepte foarte inguste.Mancarea foarte buna dar cam aceeasi in fiecare zi.

Arata mai mult

8.9

distractie

-confortabil -personal calificat - raport bun calitate pret

Arata mai mult

8.8

curat

Hotelul este curat, personalul este calificat si dispus sa te ajute cu orice informatie.

Arata mai mult

8.9

Un hotel cu bun pentru banii platiti

Hotel bun in raport calitate pret, camerele foarte mari si curate si peisajul oferit de la etajul 6 cu vederea la mare de vis. Mancarea acceptabila dar nu diversificata.

Arata mai mult

5.5

mediocru

Hotel super

Arata mai mult

3.6

distractie vara

un hotel bine ingrijit si f.curat,mancare f.multa dar mai trebuie lucrat la calitate,du dorim doar cantitate ci si calitate,in rest totul ok,parcarea f.scumpa.

Arata mai mult

8.5

Minunat!

Curat si destul de bine dotat!

Arata mai mult

9.5

Impresii despre hotel

Este un hotel linistit, curat, cu un personal amabil. Mancarea este buna, diversificata, ciorbele si supele nu erau reusite si nu mi-au placut. La deserturi insa stau foarte bine, prajiturile erau proaspete si foarte bune. Ca si pozitie exista inconvenientul treptelor ce trebuie urcate, insa partea buna este lipsa zgomotului nefiind amplasat in vreo zona cu baruri.

Arata mai mult

9.3

Hotel Central-Nisipurile de Aur

Hotelul chiar este unul de 4*, in camera (foarte spatioasa dealtfel) ne-a asteptat o sampanie "din partea casei"- un gest foarte frumos, mai ales pentru banii platiti! In luna mai statiunea nu este foarte animata, lucru care cu siguranta se schimba in plin sezon. Nu o pot compara cu vreo statiune bastinasa, gen "Mamaia", incat ar fi un afront direct la adresa bulgarilor. Cu siguranta se merita o vacanta in Bulgaria si pentru a fi siguri de reusita concediului alegeti Travel Planner! (o sa va convingeti foarte repede) Negativ: Parcare foarte scuuumpa! (8 euro/zi)

Arata mai mult

6.4

Foarte linistit si curat

Este un hotel linistit, curat, cu un personal amabil. Mancarea nu este extraordinara insa la fiecare masa am gasit cate ceva pe placul nostru. La deserturi insa stau foarte prost. Ca si pozitie exista inconvenientul treptelor ce trebuies urcate noaptea in bezna totala insa partea buna este lipsa zgomotului nefiind amplasat in vreo zona cu baruri.

Arata mai mult

7.5

Per total e un raport bun calitate/pret

Nu merita optiunea cu totul inclus, doar demipensiunea. Mancarea este buna, camerele sunt curate, personalul este de treaba. Ca un minus, parcarea costa destul de mult , si este destul de greu accesibila.

Arata mai mult

5.7

Da si nu prea

Camerele ok, doar cateva persoane din personal sunt amabile, mancarea foarte slaba

Arata mai mult

9.0

o vacanta frumoasa

Un hotel foarte frumos si foarte curat.Personalul hotelului foarte corect si respectuosi.Camera foarte mareeee si foarte curata.In fiecare zi s-a facut curatenie in camera si prosoape schimbate.Singura problema a fost mancarea si drumul spre plaja.

Arata mai mult

8.8

recomand

recomand

Arata mai mult

9.9

o vacanta reusita

Servicii ireprosabile din toate punctele de vedere.Raport corect calitate-pret.

Arata mai mult

9.6

TRAVEL PLANNER -AGENTIE PROFESIONISTA

HOTEL SUPER OK. CURAT PERSONAL PROFESIONIST, AMABILI, DESTUL DE ATENTI LA DETALILE PRIVIND SERVIREA , CURATENIA , ETC.. SINCER INSA MAI AU DE LUCRAT F.F.F.F. MULT LA CAPITOLUL BUCATARIE . NU ESTE POSIBIL SA OFERI TURISTILOR 7 ZILE DI 7 ZILE ACEIASI MANCARE LA MICUL DEJUN , OUA IN2 ,3 FELURI , CRENVUSTI, MICI SINTETICI , ETC... DUPA CARE CEEA CE RAMANE SA O TAI BUCATELE SI SA O REGASESTI IN ALTE MANCARURI CU CEVA SOS SI ALTE AROME LA MASA DE PRANZ SAU LA CINA . SINCER AM MANCAT DOAR 2 ZILE ACOLO DUPA CARE AM DECIS SA MAI SCHIMBAM CEVA PRIN ORAS . ACCEA MANCARE ESTE BUNA PTR. CATEGORIA DE OAMNEI CARE ERAU LA HOTEL VENITI DE PE LA TARA CARE NU CUNOSC CE ESTE CALITATEA MANCARI SI TRAIESC SA MANANCE . INSA PEROSNAL CARE SUNT BUCATAR DE MESERIE SI STIU CU CE SE MANACA MA LASTA RECE . DOAR AICI LA ACEST CAPITOL MAI AU MULT DE LUCRAT ( BUCATARIA ) .... IN CEEA CE PRIVETE AGENTIA TRAVEL PLANNER , SINCER JOS PALARIA, ACEASTA AGENTIA NEAU SUNAT SI IN BULGARIA DACA AM AJUNS , CUM ESTE , TOTUL ESTE OK , SINCER MAI RARA O AGENTIE SA FACA ASA CEVA . MULTE AGENTI SI MULTE FIRME DE AGENTIE DE VOIAJ, AU LUAT BANI AU CEVA PROFIT DE LA 1,2,100 CLIENTI , LA REVEDERE DESCURCATE . INSA CU ACEASTA AGENTIE AM RAMAS SURPRINS DE AMABILITATEA LOR SI DE PROFESIONALISM .. COMPLIMENTE SI NU LASATI STACHETA MAI JOS DE ATAT... CIPRIANY CEACA - CLIENT AGENTIA TRAVEL PLANNER

Arata mai mult

8.7

frumos,curat dar mancarea slaba.desi erau multi romani nu s-au orientat la bucataria romaneasca,pacat.

hotelul este ok,dar tot hotel de 4stele aveau parcarea inclusa in pret nu numai unul ci mai multe pe cand aici era 7 euro pe zi -scump.

Arata mai mult

9.8

Un concediu reusit

Hotelul este frumos, curat, spatios. Mancarea a lasat un pic de dorit la pranz. Sunt prea multe scari de urcat la intoarcere de la mare pentru familiile cu copii.

Arata mai mult

8.9

Vacanta reusita

Hotelul amenajat frumos, camera f spatiosa, curat, mancarea buna. Apa in piscina destul de rece datorita faptului ca este expusa la soare pana la maxim ora 14. Pe total a fost o vacanta in care ne-am simtit foarte bine.

Arata mai mult

Incarca inca 20 impresii (20) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Continental (ex Central)

Intrebari frecvente despre Hotel Continental (ex Central)

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Continental (ex Central), te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria