TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

32 pareri si impresii Hotel Burgas Beach Sunny Beach Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.1
78%
32 impresii
32 impresii
Impresiile Travel Planner (32)
Amplasare
9.6
Camere
7.8
Mancare
7.3
Personal
8
Atmosfera
7.9
Facilitati
7.8
Calitate / pret
7.9
Impresii pe Hotel Burgas Beach

32 impresii reale, verificate 100% - Hotel Burgas Beach

Impresii pe Hotel Burgas Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
10.0

O vacanță superbă

Cel mai bun lucru despre acest hotel este ca se afla direct pe plajă, practic ieși din hotel și pui picioarele pe nisip. Serviciile hotelului sunt excelente mai ales dacă le raportăm la costurile reduse de cazare. Mic dejun bogat, cafea atât boabe cât și solubila, fructe delicioase și mezeluri de calitate. Prânzul și cina variate și bogate și în mod surprinzător bautura decentă ( nu perfecta dar mai puțin diluată decât în alte locații) Singurul lucru de menționat este ca camerele nu sunt renovate, dar curățenia a fost exemplară. De așteptat puțin la lift ( la un hotel de 19 etaje este de așteptat). Nu are bar și șezlonguri pe plajă, dar la costul plătit nici nu este normal sa te aștepți. Sigur m-as mai întoarce
Recomand Travelplanner: Servicii excelente

Arata mai mult

7.5

Vacanta ok

Este al 4-lea an de când mergem în Sunny Beach și am încercat atât hoteluri de 4 cât și de 3 stele. Despre Hotel Burgas va pot zice: Pro. - pozitia foarte aproape de mare - camere mari, curate, personal amabil - destul de aproape de zona de distracție - parcarea cu plata foarte aproape de hotel (20 leva pe zi) - au piscina de copii, și încă 2 piscine mai adânci, au 2 tobogane Minus - mâncarea a fost ca la un hotel de 3 stele și nu 4, foarte putin diversificata, - dacă stai la etajele 4-5-6 liftul rar oprește, de multe ori am luat-o pe scari - pe terasa seara, erau foarte puține mese că sa stai la spectacol. Am stat ba pe un sezlong, ba pe o banca. Pentru un hotel de peste 200 de camere ar trebui sa regândească puțin zona. Per total a fost o vacanta frumoasa
Recomand Travelplanner: Cu agenția colaboram de 5-6 ani. Suntem super mulțumiți, am recomandat și prietenilor.

Arata mai mult

7.7

Vacnata

Binisor.
Recomand Travelplanner: Super ok! Mai ales că nu am plătit la timp pachetul... Deci, parfum!

Arata mai mult

7.5

Vacanță ok

Hotel frumos, îngrijit. Parcare scumpă, domnii care ne-au ajutat cu bagajele, fără a solicita noi acest lucru, nu au plecat din cameră fără bacșiș. Camera dublă, mică eram obișnuiți cu camere mari în Bulgaria. Curățenia în cameră se făcea în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, lenjeria schimbată după 3 zile. Nota 10 in privința curățeniei la acest hotel. Mâncarea ok, cu toate că aveam așteptări mai mari.
Recomand Travelplanner: Agenție super ok. Recomand

Arata mai mult

5.9

Vacanta Bulgaria

Nu am prea multe de zis in afara faptul ca este amplasat direct pe plaja nu are nici un plus. Mancarea lasa de dorit retaurantl la fel nu au capacitate ptr cati turisti sunt in hotel trebuia sa stai la coada etc etc.
Recomand Travelplanner: Nimic de reprosat.

Arata mai mult

8.5

Hotel Burgas Beach

Personalul lasă mult de dorit. Nu excelează în curățenie. Mâncarea nu foarte diversificată, dar foarte gustoasă.
Recomand Travelplanner: Jos pălăria pt. agenția de turism. Au dat dovadă de profesionalism , am primit nenumărate mesaje cu informații actualizate în condițiile actuale. Am călătorit destul de mult atât pe cont propriu cat si prin agenții de turism, dar nicio agenție nu mi-a urat drum bun, vacanță frumoasă, chiar și la mulți ani de ziua mea ,care s-a nimerit a fi in timpul sejurului. Recomand cu plăcere Travel planner.

Arata mai mult

8.0

Vacanta Sunny Beach- Hotel Burgas Beach

Amplasarea hotelului este pe plajă iar privelistea din camerele cu vedere directa la mare este minunata. Plaja din fata hotelului are un nisip foarte fin, este foarte curata si ofera umbrele/sezlonguri contra cost (5 leva un sezlong/umbrela). Parcarea hotelului este contra cost (12 leva/zi). La sosire am intampinat o mica problema cu camera: rezervasem o camera cu vedere directa la mare iar cei de la receptie ne-au dat una cu vedere laterala la mare. Pentru a solutiona situatia cei de la hotel ne-au oferit prima noapte de cazare intr-un apartament cu vedere directa la mare (deoarece in acea zi nu exista nicio camera dubla cu vedere directa la mare disponibila) urmand ca in urmatoarele nopti sa stam in tipul de camera pe care l-am rezervat initial. Camerele duble sunt prea mici pentru un hotel de 4 stele, la fel si baia. Curatenia a fost ok, prosoapele se schimbau zilnic. Uscatorul din baie nu functioneaza cum trebuie (abia daca sufla aer si acela rece). Hotelul are 19 etaje si doar 4 lifturi mici, motiv pentru care atunci cand e ora de masa astepti destul de mult pana cand reusesti sa prinzi un lift liber. Mancarea a fost ok (dar nu a fost de hotel de 4 stele). Cu toate acestea copilul a avut dureri de stomac dupa ce manca (e mai sensibil de fel, deci daca va stiti cu un stomac sensibil aveti grija). Un alt lucru de mentionat ar fi faptul ca nu exista cafea, ci doar nes. De asemenea bauturile de la bar si mese (sucuri, vin, cocktailuri cu si fara alcool) sunt foarte slabe calitativ (unele chiar nu se pot bea). La capitolul dulciuri e cam aceeasi poveste ca si la bauturi: foarte slabe calitativ. In schimb au multe fructe la toate mesele, Per total un hotel de 3 stele desi pe usa scrie ca are 4.
Recomand Travelplanner: Este al doilea an cand mergem cu travel planner si suntem foarte multumiti de serviciile lor. Sunt eficienti, comunica bine cu clientii si isi cunosc bine hotelurile pe care le au pe site.

Arata mai mult

5.9

Burgas

Singur lucru pozitiv: hotelul e direct la plaja Negativ: nu este bar la plaja, sezlong si umbrela nu este inclus in pret (15 leva un set). Mancare foarte proasta, sucuri la mancare tot asa. In restaurant la mese, nu este cola sprite, nici bere numai suc din praf foarte prost. La lift trebuie sa astepti 8-10 minute. (4 lift pentru un hotel cu 19 etaje) Piscina cu topogan e foarte rece si are 125 cm (pentru copii sub 10 ani e ok) Camerele sunt foarte micuti, ai 50 cm pentru circuit langa pat. Hotelul este cam la ani din 90 ani. Saltea foarte folosita cu arcuri. Am mai fost in alt hotel cu aceasi pret cu mai multa calitate. Nu recomand!
Recomand Travelplanner: Echipa Travel Planner nota 10

Arata mai mult

9.4

Burgas beach

Hotel super curat si frumos, amplasare pe plaja, ideal pt o vacanta si pe plaja si la piscina. Minusuri: mancare slabuta, dar gasesti ce sa mananci, animatori slabi si lipsa muzicii la piscina.
Recomand Travelplanner: Super ok agentia, informari multe, chiar si inainte de plecare cu tot ce ai nevoie, felicitari!!

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Hotelul Burgas Beach este situat pe plaja, la aprox 100 m de mare, camerele sunt curate, curățenia se face zilnic, prosoapele sunt schimbate zilnic. Mobilierul este ok, puțin învechit. Am fost cazati la etajul nr 18, intr-o camera cu vedere la mare, peisajul fiind superb. Cele 3 mese sunt ok, mâncarea fiind foarte bună, cu diverse sortimente și preparate. Un minus îl reprezinta conexiunea wi-fi, care era aproape inexistenta .
Recomand Travelplanner: Este ok, serviciile fiind de calitate. Vom mai colabora cu aceasta agenție.

Arata mai mult

8.8

Vacanta 2021 hotel burgas beach

Hotelul este f frumos, curat, se face zilnic curat în camere, și ff aproape de plaja. Parcarea este contra cost 12 leva pe zi. Nu are șezlong pe plaja. Mâncarea și animatorii, f slăbuț. La mâncare găsești ceva de mâncare, au zilnic dulce și fructe. Dar animatorii, ff slab. Discoteca pt copii ncepe la 20.30 și tine juma de ora, după care e pauza vreo ora, pana se organizează animatorii pt următorul eveniment. Nici măcar muzica la piscina nu e. Păcat, se putea mai bine. În rest, a fost un sejur plăcut.

Arata mai mult

9.2

Vacanta Bulgaria

Hotelul situat langa plaja, piscine cu sezlonguri pentru toata lumea, mancare multa si acceptabila. Camera foarte mica pentru un hotel de 4 stele( noi am avut o camera cu trei paturi). Cel mai mare plus toboganele de la piscina unde copilul ar fi stat de dimineata pana seara.

Arata mai mult

8.2

Dezamagitor

Fructele se servesc doar in timpul meselor,dimineata s.a servit o parte din mancarea ramasa din ziua precedenta,gustarile aceleasi in fiecare zi. Pe langa toate aceste neajunsuri,cand intram la masa era un domn care intreba in ce camera suntem cazati,lucru deranjant,ca doar aveam bratara .Patru stele nu merita in niciun caz

Arata mai mult

9.6

O vacanță reușită

Hotel pe plaja, mâncarea buna ai de unde alege camere ok

Arata mai mult

9.5

O vacanță reușită

Hotel pe plaja, mâncarea buna ai de unde alege camere ok

Arata mai mult

9.9

Vacanta Sunny Beach, hotel Burgas Beach

Un sejur exceptional. Hotelul pe plaja, cu restaurant, bar, piscina, sala fitness, biliard, loc de joaca pt copii, schimb valutar. Camerele mari, aerisite cu dotari: aer conditionat, frigider, seif. Se facea curatenie in camera si se schimbau prosoapele zilnic. Mancare diversificata, pentru toate gusturile prajituri, inghetata la alegere. Bautura de calitate la restaurant si bar, la piscina era mai putin placuta pentru gustul pretentiosilor. Personalul foarte amabil, parcare platita. Se puteau respecta regulile de distantare, erau intrari si iesiri separate la orice, dezinfectante peste tot, la masa se dadeau manusi, dar nu toti turistii respectau regulile. Program de divertisment in fiecare zi, atat pentru adulti cat si pt copii. E al doilea an cand mergem. De data asta am luat si prietenii cu noi

Arata mai mult

8.2

Concediu de vis

Conditii extraordinare Curatenie Mâncare Servire la piscina mereu cu zâmbetul pe buze

Arata mai mult

9.7

Hotel Burgas

8.5

Mulțumitor

Hotelul este amplasat chiar pe malul mării. Mâncarea a fost diversă, cu doua seri tematice, curățenia mulțumitoare. Program de divertisment pentru copii și adulți aproape în fiecare seara. Nu am avut camere cu vedere directa la mare, ci doar vedere laterala, deși am luat biletele din luna noiembrie a anului trecut.

Arata mai mult

9.1

Un concediu reusit!

Hotelul este ok, amplasat pe plaja cu orientarea camerelor atat direct catre mare cat si cu vedere laterala la mare ( cum am fost cazati si noi desi am cerut cu vedere la mare, facand rezervarea si plata din luna ianuarie, nu tin cont de acest fapt desi aveau camere libere si cu vedere directa la mare) si cu vedere catre parcare. Nu exista sezlonguri incluse la plaja ceea ce este un mare minus, iar pretul este destul de mare pentru a fi inchiriate (10 leva un sezlong si 10 leva o umbrela) in jur de 400 lei pe sejur si nici parcare gratuita, inca 200-250 lei pe sejur.Camerele sun mici, nu se ridica la cele 4 stele! Daca nu esti pretentios poti sa te simti bine cu toate aceste inconveniente!

Arata mai mult

9.4

UN SEJOUR PERFECT PENTRU 4 STELE!

8.1

Mediocru.

Am ramas cu un gust amar. Nu a fost asa cum ne-am asteptat. Vorba aia, "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul". Hotelul ca si amplasare este ok, practic iesi direct in plaja. Si doar atat... Personalul este destul de pestrit. Majoritatea pensionari angajati cu jumatate de norma probabil, foarte tocsuni si acrii cu turistii. Cei tineri au fost ok. Camerele... mici, cat de cat curate, cam la nivelul de 2 spre 3 stele, nicidecum de 4. Mancarea... aici dezastru total. Ca de cantina. Absolut deloc diversificata, aceeasi in fiecare zi, ti se acreste la un moment dat. Ba cred ca la cantine se mananca mai bine. Dulciuri putin diversificate si oribile. Automatele de cafea nu dau decat cafea solubila. Berea apa chioara. Nu au dozatoare de sucuri la masa , au doar sucuri facute cu sirop, daca vrei apa minerala sau bere trebuie sa ceri ospatarilor sa aduca si aia cum alerga sa debaraseze mese... numai de asta nu le arde. Coktail-urile praf. Lifturile putine pentru ditamai hardughia, norocul nostru ca am stat la et. 3 si am folosit scarile. La plecare, din cauza faptului ca am refuzat sa platesc parcarea, care in oferta era gratis si am parcat masina in alta parte, "angajatii" cu fețe și comportament de interlopi ce se ocupau de parcare, au chemat pe cei ce ridica masini sa imi ridice masina pe care o oprisem intr-un lateral al hotelului pentru a incarca bagajele. A trebuit sa le dau alora spaga 50 de leva. Per ansamblu, la banii pe care i-am platit... mi se pare enorm pentru ce ofera. Nu recomand.

Arata mai mult

9.9

excelent

totul a fost excelent!

Arata mai mult

8.1

o vacanta ca multe altele! se putea si mai bine!

8.6

Satisfacator

Frumos amplasat - liniste, pe plaja Camere mici, dar cochete si curate Servicii de 4**** Animatie -aproape deloc, dar nu m-a deranjat Mancarea -ok

Arata mai mult

9.3

Vacanta la burgas

Buna

Arata mai mult

9.7

HOTEL BURGAS-SUNNY BEACH MERITA TOTI BANII

UN HOTEL BUN, RENOVAT, MANCARE OK, PE PLAJA CU NISIP FOARTE FIN, PISCINA BUNA, ZONA LINISTITA MERITA TOTI BANII DATI

Arata mai mult

10.0

vacanta minunata

Buna ziua , a fost minunat, liniste , curatenie , servicii , sincer as reveni oricand cu placere.

Arata mai mult

9.7

Super vacanta

Impresionant de ...mare :) , foarte curat,personal impecabil,

Arata mai mult

8.0

Potential excelent, personalul din epoca de trista amintire....

Este amplasat excelent, direct pe plaja. Camerele sunt ok (am vazut camere mai spatioase la hoteluri de 3 stele tot in Bulgaria dar nu vreau sa fiu carcotas), curat, mobilier vechi dar ok. Internet wireless gratuit insa nu functioneaza - am descarcat cu greu cateva mailuri pe balcon unde era semnal mai puternic. TV mic (37cm cu tub catodic) 1 program in engleza - BBC, 3-4 germana si restul bulgaresti. Niciun progam de muzica, niciun program de desene animate pt copii. Personalul cu o medie de varsta destul de ridicata fara cunostinte de limbi straine - numai limba gimnastica nivel mediu - si cu o atitudine gen "functionar la administratia financiara" - orice solicitare neinsotita de o bancnota era rasplatita cu o grimasa plina de scarba. De exemplu: la masa eram 8 adulti si 4 copii. Bauturile racoritoare si berea nu sunt cu autoservire ci se comanda la ospatari. Cand chemam ospatarul si ii ceream 8 sucuri si 4 beri se uita la noi de parca l-am fi injurat si ni le aducea dupa jumatate de ora sau deloc. Animatorii foarte slabi, nici macar pe copii nu reuseau sa ii atraga. De ex.: la pisicina de 60 cm venea o animatoare in fiecare zi si arunca lingurite de inox in apa (de la bucatarie!) si apoi statea de vorba cu o colega pana adunau copiii toate linguritele indrumati de parinti. In concluzie un hotel excelent ca pozitie, panorama, piscina insa personalul mai are foarte multe de invatat. Mancarea ecologica - cea mai mare parte din felurile de mancare erau reciclate de la masa anterioara - la pranz orez cu parizer de la micul dejun, cartofi la cuptor cu salam etc. Pt a incheia in mod optimist, piscinele cu tobogane cu apa sunt o mare atractie, mai ales pentru familiile cu copii.

Arata mai mult

Incarca inca 2 impresii (2) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Burgas Beach

Intrebari frecvente despre Hotel Burgas Beach

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Burgas Beach, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria