Caută
x
Am fost acolo si ne-a placut
8.7
8.7

Despre Hotel Bellevue, Sunny Beach, Bulgaria

Amplasarea foarte aproape de plaja.Doar traversam strada .Tinand cont de faptul ca nu suntem niste persoane foarte pretentioase ,aceasta vacanta a fost placuta si relaxanta .Am fost acolo impreuna cu fetele mele si cu nasii .Camerele au fost cu fata spre mare si ne-a placut foate mult.Au fost mici dar,curate .In fiecare zi ni se facea curat si ni se schimbau prosoapele.Mancarea nu a fost foarte variata dar a fost bine pregatita , pe gustul nostru .

8.5
8.5

Despre Sunny Beach, Bulgaria

Mare ,plaja curata .Nu exista maidanezi si vanzatori ambulanti printre sezlonguri.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

De incredere

Hotel Bellevue este un loc minunat care iti ofera multe facilitati.Este foarte aproape de plaja, camerele cu priveliste la mare iti ofera un peisaj de vis, personalul este foarte amabil, mancarea este diversificata iar raportul calitate pret este ok....O plaja foarte lunga, foarte frumoasa cu vederi impresionante si multe hoteluri foarte foarte mari. Un alt mare plus este orasul Nessebar din zona care este foarte atractiv....9,28
98% 10928 impresii

Agenția a fost perfecta. Sper ca si pe viitor sa conlucram împreună....Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Bellevue nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Buna ziua. Inca de acum 2 ani am dorit sa va scriu dar mai apoi m-am razgandit nedorind sa fac vreun rau cuiva. Dar situatia persista, motiv pentru care doresc sa va invederez urmatoarele aspecte: - de 7 ani merg in Bulgaria si de fiecare data am ales sa merg prin agentia dvs. - nemultumirile mele o privesc pe d-na Mariana Berghes, care in trecut (acum 2 ani) desi copilul meu nu implinise varsta de 12 ani, in momentul rezervarii, d-na Berghes mi-a transmis ca trebuie sa platesc pentru el pret intreg de adult, chiar si in momentul cand am insistat intreband daca nu are nicio reducere (deoar..."

- Dragomir Gianina, , 40 ani | Impresii despre Travel Planner >>