Caută
x
Am fost acolo si ne-a placut
8.7
8.7

Despre Hotel Bellevue, Sunny Beach, Bulgaria

Amplasarea foarte aproape de plaja.Doar traversam strada .Tinand cont de faptul ca nu suntem niste persoane foarte pretentioase ,aceasta vacanta a fost placuta si relaxanta .Am fost acolo impreuna cu fetele mele si cu nasii .Camerele au fost cu fata spre mare si ne-a placut foate mult.Au fost mici dar,curate .In fiecare zi ni se facea curat si ni se schimbau prosoapele.Mancarea nu a fost foarte variata dar a fost bine pregatita , pe gustul nostru .

8.5
8.5

Despre Sunny Beach, Bulgaria

Mare ,plaja curata .Nu exista maidanezi si vanzatori ambulanti printre sezlonguri.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

De incredere

Buna ziua, A fost o experienta placuta, un sejur relaxant. Personalul putin cam inflexibil, dar asta nu tine de agentie.Mancarea foarte buna si variata, amaplasare buna aproape de plaja, servicii bune. O experienta placuta. Va multumesc....Satiune foarte mare........ ,ingrijita cu multe flori cu multe posibilitati de distractii si viata de noapte este foarte activa.......plaja cu nisip foarte ,foarte fin.....si foarte aproape de Nessebar ....totul este la superlativ .!...faptul ca de cca. zece ani eu si grupul meu de prieteni suntem fideli agentiei Travel Planner, spune totul. Nota maxima consilierului nostru, Mariana Beghes!...Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Bellevue nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.

columns stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria

grid stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria


"Mi-a placut calitatea si interesul acordat clientilor. Fiind o problema cu supra-incarcarii hotelului, imediat dupa ce am ajuns la hotel, am fost sunati de cei de la agentie pentru a verifica daca este totul Ok ( lucru care m-a incantat) "

- Gita Gheorghe, A, 45 ani | Impresii despre Travel Planner >>