TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

57 pareri si impresii Hotel Diamond Sunny Beach Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.5
68%
57 impresii
57 impresii
Impresiile Travel Planner (57)
Amplasare
8.1
Camere
7.1
Mancare
7.1
Personal
7.3
Atmosfera
7.8
Facilitati
6.8
Calitate / pret
7.7
Impresii pe Hotel Diamond

57 impresii reale, verificate 100% - Hotel Diamond

Impresii pe Hotel Diamond

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
10.0

Vacanța cu felicitări !

In primul rând doresc sa va salut pe toți românașii care se duc la bulgari ! Dar cel mai mult sa ma adresez doar celor care au cateceva de comentat la orice hotel, Fraților! Haideți sa va spun pentru ca voi ați stat doar la pensiunea “ Ana “ din Costinești veniți de la țara si nu fac referire la țăranii nostrii pe care ii iubesc si ii stimez ! Ma refer strict la aia care au ajuns la Bucuresti sau intr un oraș mai mare ! Mai oameni buni ! Când va duceți la un hotel din Bulgaria si plătiți pentru 7 nopți 2000 lei All inclusive ! Vreți sa va aducă Coca cola la doza?vreti scoici ? Vreți caracatița ? Vreți figuri ? Pai mai puneți încă 1000 euro plus 2000 lei si duceți-va la hotel de lux !din toate punctele de vedere ! Nu comentați aiurea ! Am fost acum 5 ani la acest hotel si am sa ma duc si anul acesta ! Acum 5 ani am mâncat mâncare de 5 stele(da chiar si fructe de mare si zilnic) nu mi au schimbat lenjeria atat de des însă, nici nu am plătit vreo avere pentru ca nu sunt bani de figurile pe care le aveți unii dintre voi ! Ce credeți voi ? Ca dacă plătiți 2000 lei pe 5-6 nopți este o suma mare ? Doar cazarea la noi la un hotel jegos mic costa 500 lei pe noapte fără mic de jun macar( si dacă au mic dejun mâncați unt ambalat la cub ou fiert si dulceața doua felii de pâine ! sa nu mai zic ca nu au piscina sa nu zic ca un pahar de apa nu îți oferă ! Deci doar cazarea ! Si voi faceți figuri la un hotel din Bulgaria care chiar arata a hotel ! Voi meritați doar Costinești ! Epava si obelixul atat si inapoi in apartamentele luate pe 30 de ani ! A si sa beți a paguba si sa mâncați a paguba ca va văd an de an cum va umpleti farfuriile va îngrășați 5 kg in 5 zile beți bere jumătate de pahar o aruncați ! Nu va este Rușine după sa comentați pe aici ? Rușine sa va fie ! Sunt oameni care pot da o nota mică acestui hotel împărtășindu-și parerea , stiu eu … prea departe de plaja prea mult zgomot ! Personalul ma deranjat , fata de la bar se uita urat ,animatorii de la piscina mi au vorbit urat apa a fost rece etc . Dar nu mâncarea si cazarea mai cocosatilor de sapa ! Am ținut sa scriu acest comentariu pentru voi ăștia de va umpleti farfuriile !pentru restul oamenilor educați duceți va cu încredere ! Cât plătiți atat primiți !

Arata mai mult

8.9

5 nopți la hotel Diamond

Camera primită a fost mare, nimic de reproșat. În ceea ce privește mâncarea a fost diversificata dar s-a repetat. Sucuri făcute din prafuri pe care le numeau Fanta, Cola,Sprite și rămâneai colorat de la coloranții care îl conținea. Cafea de proasta calitate, as spune ca a fost cicoare după gust. Fructe proaspete, dar se repetau. Supe puține- cu gust de supa crema la plic. S-a făcut curățenia zilnic în cameră. Plaja destul de aproape de hotel. Multe tarabe cu chinezării și fake-uri.
Recomand Travelplanner: Totul ok, personalul mai puțin pregătit. Am cerut o recomandare și mi-a spus sa ma uit la ce oferă hotelul, aveam nevoie de recomandare de sfat...de citit știe toată lumea.

Arata mai mult

4.5

Hotel 2 stele

Buna ziua Mancarea foarte proasta si in fiecare zi aproape la fel, bauturile racoritoare infecte ( alcol nu consum ) cafea solubila, camerle fara curatenie zilnica doar prosoapele schimbate, lenjeriile de pat in 7 zile nu au fost schimbate niciodata si multe altele… foarte dezamagiti 2 stele cu indulgenta !!!
Recomand Travelplanner: Agentia perfecta recomand !!!

Arata mai mult

6.7

Vacanta Bulgaria

După 2 ani am revenit la același hotel (Diamond) și nu singuri....cu inca 3 familii cu noi pentru ca ultima data totul a fost ok....din păcate totul a fost pe dos de data aceasta. Am rezervat 4 camere duble promo din ianuarie. Când am ajuns la hotel am fost cazați în 4 camere diferite...probabil cele mai proaste din hotel....din 4 una singura a fost puțin mai spațioasă iar pozele atașate au fost făcute în aceasta. Dulapul plin de praf, gândaci morți...in spate nu am putut vedea daca sunt oua de gândaci sau doar mult praf că oricum l.am închis imediat. Baia arăta neîngrijită, bateria de la duș ruginită și stătea să cadă...iar când dădeam drumul la apă țâșnea pe toate părțile. Celelalte 3 camere au fost toate pe un etaj inferior una langa alta, foarte mici, fara vedere la ceva anume, iar una dintre ele nu avea un spațiu pentru duș....daca voiai să faci baie trebuia să te urci pe vasul de toaletă. Managera hotelului repeta doar că totul s.a scumpit și că am platit camere standard price ceea ce nu era adevărat. Mâncarea nu a fost la fel de diversificata că alta data, la fel și prăjiturile...maxim 3 sortimente cu budinca deasupra aceleași in fiecare zi. La capitolul băuturi...nu au existat cocktail.uri alcoolice sau nonalcoolice de niciun fel...sucurile când foarte dulci când apa chioară depinde cine era pe tura și prepara siropul mai bine sau mai prost. Prosoapele le schimbau in fiecare dimineață daca ceream asta. La piscina găseam ceva liber doar daca ne trezeam cu noaptea în cap să ocupăm un șezlong.
Recomand Travelplanner: Travel planner nota 10 recomand cu incredere

Arata mai mult

8.9

Vacanta Hotel Diamond

Hotelul este amplasat în centru. Se ajunge foarte ușor la plaja. Camera spațioasă și curata. Mâncarea okeysh... Ai de unde alege. Snack bar un plus, doar ca se face coada destul de mare. Personalul hotelului ok, dar nu prea se vorbește engleza. Pe partea de animație și spațiu de joaca pt copii bine. Un mare minus pe partea de băuturi.. Din păcate sucurile sunt sub orice critica.
Recomand Travelplanner: Nu au fost probleme. Totul ok. Vom reveni în august.

Arata mai mult

10.0

BULGARIA HOTEL DIAMOND

Hotelul este foarte frumos. Camerele sunt mari si spatioase. Totul a fost la superlativ.
Recomand Travelplanner: Despre agentie numai cuvinte de lauda. Nu am mai calatorit cu aceasta agentie pana acum, dar promit ca in viitor sa va caut.

Arata mai mult

2.4

Vacanta Diamond

Total dezamagitor...camere murdare, cameristele veneau numai pentru a aduce hartie igienica...miros de mucegai, bai neingrijite, atasez poze, numai de la snack se putea manca mai bine... numai piscina a fost curata, insa pentru cine nu are importanta locul cazarii, este aproape de puncte de interes: magazine, statie de autobuz, plaja. Agentia a fost foarte atenta la cererile noastre.

Arata mai mult

7.6

Vacanta Bulgaria

vacanta de vis
Recomand Travelplanner: Agentia de nota 10. Recomand cu drag.

Arata mai mult

8.6

Vacanta mult așteptată!!!

Vacanta a fost destul de frumoasa,
Recomand Travelplanner: Profesionalism, rapiditate, corectitudine. Nota 10 cu felicitari

Arata mai mult

6.7

Hotel Diamond 4* din Sunny Beach .... dezamagit!

Foarte mulțumit de serviciile Travel Planner, foarte serviabili si raspund foarte repede la numarul de urgenta, nu se lasa pana nu iti rezolva toate solicitările si esti multumit de raspunsuri, ....in schimb, alegerea mea din anul acesta 2022 a fost Hotel Diamond 4* din Sunny Beach a fost una foarte proasta cu toate ca am vazut comentariile si notele foarte proaste legate de servicii si măncare.... pai sa va explic....Servicii de recepție sub orice critica, șefa de la recepție foarte respingătoare la solicitări de informații sau la rezolvarea unor cerinte din partea clientilor, daca nu ii convine ce intrebi, se duce in spate in biroul ei si nu mai iese, te lasa ca pe prost la receptie pana cand pleci, in ultima zi in 17.07.2022, portarul se dadea mare sef la receptie si a tipat la mine sa-mi iau bagajele si sa ies afara, iar fata tanara de la receptie tot isi dadea ochii peste cap daca aveam întrebări, nu am cuvinte de cat sunt de dezamăgit, camera am primit-o cu vedere catre acoperișul foarte murdar al hotelului, balcon extrem de mic si înghesuit, nu aveau loc 2 persoane...am plătit pentru condiții de 4* si am primit 1*, la mâncare chiar nu sunt pretențios dar calitatea este extrem de slaba pentru un hotel de 4*.... de exemplu, chiar azi 12.07.2022 la masa de prânz au fost si chiftele cu niste chestii pe care nu vreau sa le pronunț.... va las pe voi să comentați. Am atasat poze, foarte grețos. .. per total nu merita mai mult de 1*... personalul de la bucătărie, personalul din sala de mese si doamnele care fac curatenie in camere au fost super ok, ... de la anul o sa aleg alt hotel, nu recomand Hotel Diamond si nici nu o sa mai vin aici. Extrem de dezamăgit!
Recomand Travelplanner: Foarte mulțumit de serviciile Travel Planner, profesionisti, foarte serviabili si raspund foarte repede la numarul de urgenta, nu se lasa pana nu iti rezolva toate solicitările si esti multumit de raspunsuri....am recomandat multor prieteni si recomand in continuare. Mulțumesc Travel Planner.

Arata mai mult

10.0

Vacanță Bulgaria

Curățenie zilnica,mâncare gustoasa, șezlonguri suficiente ,2 piscine,personal amabil și zâmbitor.E a treia oară când petrec concediul la acest hotel
Recomand Travelplanner: O super agenție!!!! .Am găsit oferă pe site ,am rezervat ,am fost contactat telefonic rapid ,am achitat ,am primit actele -totul in câteva ore.O sa mai plec cu Travel Planner și o să recomand .Înainte de plecare mi sa adus la cunoștință documentele necare călătoriei.In timpul călătoriei mi sa adus la cunoștință că Bulgaria a intrat în scenariu galben și ce trebuie sa fac când ajung in România

Arata mai mult

5.4

Nu prea placuta

Hotelul e ok afara la piscina personalul amabil ,insa la interior curetenia lasa de dorit in camere ,mancarea naspa aceeasi in fiecare zi ,prajiturile numai din gris gălăgie in hotel noaptea .Eu nu aș recomanda .
Recomand Travelplanner: Aș recomanda si la alte persoane, sunt foarte promți in legătură cu tot ce ține de vacanță.NOTA 10

Arata mai mult

10.0

Vacanta Suuny Beach Bulgaria

Hotelul de nota 10 este situat la 2 min de centrul statiuni Suuny Beach si la 5 min de plaja,mâncarea diversificata și totodată gustoasa, serviciile au fost neașteptat de bune încăpând cu primirea noastră la recepție pana la plecare, curățenie se făcea în fiecare dimineață! Hotelul dispune de locuri Parcare contra cost păzite non stop! Per total vom reveni cu mare drag și următoarea vacanta tot aici!

Arata mai mult

8.1

Vacanta Bulgaria

Hotelul nu-si merita cele 4 stele, cu indulgenta 3, camerele mici, mobilier vechi, balconul mic, apa din piscina foarte rece, mancarea proasta.

Arata mai mult

8.4

Hotel Diamond Sunny Beach

Hotelul este bine amplasat, aproape de centru cat si de mare. Piscina este mare, cu loc suficient pentru sezlong-uri; restaurantul ok. Paturile si pernele din camere de proasta calitate; curatenie se facea superficial, asternuturile nu au fost schimbate; sapun, sampon, hartie igienica nu ni se oferea, decat daca le ceream angajatelor resposabile cu curatenia. Pe intreaga perioada a sederii in hotel a fost galagie zi si noapte din cauza clientilor aflati in stare de ebrietate (tipete pe culoare, usi trantite, plus o femeie agresata fizic) si nu au fost luate masuri din partea conducerii hotelului. Hotelul nu dispunea de nici un fel de paza sau securitate,

Arata mai mult

9.5

vacanta Bulgaria

Camera a fost mare si confortabila, serviciile impecabile pe timp de pandemie, curat, mancarea foarte buna

Arata mai mult

9.5

vacanța reusita

Raport calitate pret peste așteptări.Agenția super ok,de recomandat.Felicitarii.

Arata mai mult

9.9

Statiune destinata pt o vacanta reusita

Hotel amplasat cam in centrul statiunii, camera mare si spatioasa cu pat dublu si canapea, piscina curata, prosoapele au fost schimbate zilnic, parcare gratuita, restaurant mare. La meniuri ar mai trebui putina schimbare.

Arata mai mult

9.3

O.K.

8.1

Umilitor

Nu am scris niciodata un review. Va rog nu va duceti la acest hotel nici gratis. Am fost la multe hoteluri in Bulgaria, Grecia, Turcia etc, dar ca acest hotel... Plaja cred ca este la 900 m. Mancare nu este deloc, bautura este foarte proasta, in baie miroase, piscina e mica, iar apa din ea este gheata. Noi, 8 familii cu copii, ne-am intors astazi, dar daca ne roaga sa mergem gratis, noi nu mai mergem. Doua familii au plecat dupa 2 nopti. Cel mai mult ne-a placut ca la ora 12,00 ne-au dat afara din hotel.

Arata mai mult

9.7

Disfuncționalități intre departamentul receptie și departamentul curățenie.

La capitolul receptie totul a fost conform unui studiu bine realizat. La capitolul cazare a fost de nota 8 spre 9 se poate și mai bine dar la pretul acesta a fost super ok. La capitolul masa se poate sa mai se umple și cu specific românesc pentru ca peste 60 la sută după părerea mea au fost din românia și se poate spune că merităm ceva specific de prin tara noastra. La ultimul capitol chiar înainte de plecare discutam cu prietenii mei cu care am fost ca nu se urmăresc niște reguli elementare de comunicare intre departamente și hop tip mi se și întâmplă exact mie problema asta. " Cazarea scrie bine și MARE la receptie ca se face pana la 12 însă noi am luat o parte din bagaje înainte de ora 12 și au mai rămas doar ceva mărunțișuri și am stat la piscina de vorbă însă când sa mergi sa iei restul bagajele nu mai erau căci ele erau umele la receptie ( actele personale) unele la departamentul curățenie în magazia lor și unele prin pungi tot la departamentul curățenie. În suma mare nu există un tablou bine definit intre departamente ca sa stie ca ai predat cheia sau nu sa aiba unda verde la curățenie. Ultima problema este cu personalul dacă români sunt în asa nr de mare nu meritam sa avem un angajat roman sau macar la receptie.

Arata mai mult

5.5

Umilitor

Nu voi mai merge la acest hotel nici gratis. La acest hotel am fost umiliti.

Arata mai mult

8.1

Cam dezamagit

Cam dezamăgit,aceasi mâncare zilnic ,pui, cartofi prăjiți și ceva salate.Bauturile diluate și destul de proaste,apa din piscina foarte rece,distanța până la plaja destul de mare.As zice că este un hotel de 3 stele.impresie buna asupra personalului,curățenie zilnic,

Arata mai mult

8.7

Vacanța reușită

Foarte bine

Arata mai mult

9.8

A fost excelent!

Am fost mulțumit de tot... de la planificarea concediului, prin serviciile dumneavoastra, pana la terminarea concediului... serviciile Hotelului Diamond au fost mult peste asteptari... personal amabil, mancare diversificata si foarte buna si curatenie peste tot... foarte multumit.

Arata mai mult

9.7

Sejur Hotel Diamond Sunny Beach

9.6

sunny

impresie generala buna, hotel frumos in centru, facilitati conforme, cameraok, un minus la bucatarie si la personalul din restaurant

Arata mai mult

9.4

Foarte multumita

Hotelul este dragut, multumitor, raport bun calitate - pret, mancarea excelenta.

Arata mai mult

9.7

EXCELENT

Buna ziua, Impresia noastra a fost una excelenta; am fost foarte multumiti de acest hotel. Va multumim pentru oferta! Soare Dumitru

Arata mai mult

8.9

un concediu placut

Hotel amplast pe strada principala chiar in centru statiunii , pana la plaja cu copil de 4 ani am facut aprox . 10 min , camerele spatioase , macarea buna , diversificata , spectacole seara la piscina , apa din piscina era un pic cam rece , per total un concediu reusit.

Arata mai mult

Incarca inca 27 impresii (27) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Diamond

Intrebari frecvente despre Hotel Diamond

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Diamond, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria