TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

58 pareri si impresii Hotel MPM Astoria Sunny Beach Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.1
76%
58 impresii
58 impresii
Impresiile Travel Planner (58)
Amplasare
8.7
Camere
8.5
Mancare
8.2
Personal
8
Atmosfera
7.6
Facilitati
7.5
Calitate / pret
8
Impresii pe Hotel MPM Astoria

58 impresii reale, verificate 100% - Hotel MPM Astoria

Impresii pe Hotel MPM Astoria

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.7

Vacanța Bulgaria

Hotelul mi s-a părut ok, camerele mari, curatenie. Mancare diversificata si buna, băuturi bune si de multe feluri. Plaja lor mare , barul de pe plaja un avantaj.
Recomand Travelplanner: Foarte usor si rapid am facut rezervarea. Recomand aceasta agentie

Arata mai mult

9.7

Vacanță hotel MPM Astoria Sunny Beach

Nouă ne-a plăcut foarte mult. De la locația aproape de plajă și totodată retras de forfota stațiunii, la camerele mari și curate, personal amabil, la punctul forte mâncarea. Foarte variată și consistentă. Trebuie să fii un mare snob să găsești de vină la aspectul acesta. Mai ales raportat la prețul plătit. Ca să fie perfect, poate apa din piscina de copii să fi fost încălzită, parcarea proprie mai generoasă și cam atât.
Recomand Travelplanner: Prima vacanță cu Travel și cu siguranță nu ultima.

Arata mai mult

9.5

Totul ok

Totul a fost inregula ,personal amabil, băuturi și mâncare ok,aveai din ce alege!
Recomand Travelplanner: Colaborarea cu agenția a fost la superlativ

Arata mai mult

9.0

Vacanta hotel mpm astoria

Vacanta luata prin agenția travel planner s-a dovedit un real succes. Ma așteptăm să nu găsesc cine știe ce, însă hotelul este curățel (se poate puțin mai mult) mâncarea super multa și diversificata. Șezlongurile suficiente, chiar dacă sunt mai departe de apa pt noi a fost extrem de bine fiind cu 2 copii nu exista riscul sa ajungă în mare fără sa observam băutură bună, personalul super drăguț, inafara de un domn de la security care pur și simplu în prima seara ne-a certat atât de tare încât credeam ca ne va palmui trecuse de ora 23 se închisese barul la piscina și noi eram încă pe sezloangele de la piscina la bârfă, atat de tare ce ne-a certat încât ne-am făcut mici și am plecat poarta către mare se închide la ora 18 însă asta din punctul nostru de vedere nu a fost o problema , am ocolit și am întrat pe întrarea principala. Cam greu cu engleza în rest totul ok. Repet, mâncarea nu ma așteptăm să fie atât de bună și diversificata . Problema mai grava a fost cu parcarea, am parcat în alta parte la 25 de leva pe zi.
Recomand Travelplanner: O super agentie, am avut ceva probleme cu plata, o parte având cash alta pe card iar doamna care s-a ocupat de noi a fost tare drăguță și a împărțit facturile, mo-a suportat toate ifosele foarte prompt, simpatici și de încredere

Arata mai mult

10.0

Vacanță Bulgaria

Totul la superlativ!
Recomand Travelplanner: O agenție de turism extraordinara ! Au fost rapizi și prompți!

Arata mai mult

9.6

Vacanta la Sunny Beach

Hotelul este decent, servicii foarte bune, curatenie impecabila, mancare foarte variata si gustoasa. Raport calitate/pret foarte bun. Singurul minus: atmosfera creata de unii dintre compatriotii nostri care se cred peste tot acasa.
Recomand Travelplanner: Comunicare prompta si eficienta. Preturi avantajoase.

Arata mai mult

9.5

Vacanta mpm astoria-bulgaria

Totul la superlativ,mai puțin 2 aspecte. -șezlongurile de pe plaja sunt rezervate tot timpul de cei care le ocupa primii,asta ar trebui rezolvata de angajații hotelului -parcarea mașinii,am făcut.o într.o alta locație,unde am găsit.o lovita.
Recomand Travelplanner: Totul cu profesionalism,voi mai apela la ei.

Arata mai mult

10.0

Concediu MPM ASTORIA

Părerea mea este ca hotelul raportat calitate/pret este foarte ok,mancare diversificată in fiecare zi am avut ce sa alegem,prajitura tot cam aceiași,dar in fiecare zi era cate un fel doua noi,bauturile la dozator acceptabile,plaja aproape de hotel,aici ar fi un minus faptul ca șezlongurile sunt in ultima linie,dar nu e o distanta chiar atât de mare pana la intrarea in apă. Curățenie in camera sa facut in fiecare zi,personalul foarte amabil.
Recomand Travelplanner: Recomand Travel Planner pentru promptitudine si seriozitate.

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria

Desi la prima vedere hotelul mi s-a părut mic și " fără farmec", poate pentru ca eram obișnuită cu hoteluri mai mari, totul a fost la superlativ. Camerele foarte mari, curățenie zilnica, mâncare și băutură pentru toate gusturile, de dimineață până seara. Hotelul fiind mai mic, niciodata nu era aglomerat la masa. Animația era ca și inexistenta, dar mi-a convenit de minune, eu căutând liniștea. Hotelul este aproape de mare si are plaja privata, iar piscinele sunt un plus. Am avut și un mic incident la cazare, domnișoara receptionera nu stia prea bine lb engleza, iar dna manager a sunat un reprezentant Travel Planner, deși consider ca nu era necesar, deoarece înțelesesem de la început ce avem de făcut. Dar cred ca a făcut acest lucru mai degrabă pentru liniștea ei. Dna de la agenție a venit în 10 minute si a făcut legătura între noi și reprezentanții hotelului. Am apreciat promptitudinea. În concluzie, am avut un concediu minunat, fără niciun stres.
Recomand Travelplanner: Mergem de câțiva ani cu aceasta agenție în Bulgaria. Foarte prompți, au oameni și în stațiuni, dacă ai o problema nu te simți al nimănui. Agentia lasă impresia ca ii pasa de turiști.

Arata mai mult

9.7

Vacanța Bulgaria

Hotelul foarte aproape de plaja, camerele spațioase, foarte curate, curățenia se realizează zilnic, nu am absolut nimic de reproșat. Citind comentariile altor persoane, am mers acolo fara așteptări, însă cand am ajuns am rămas foarte placut surprinsă. Hotelul se afla intr-o zona liniștita, si totodata aproape de plaja, așa ca dacă aveți nevoie de liniște și odihna aceasta este alegerea perfecta. Alte hoteluri amplasate mai spre centrul stațiunii erau expuse unui nivel mai ridicat de gălăgie, însă acesta era perfect. Singurul dezavantaj este ca nu se organizează petreceri de seara, deși credeam ca vor fi, așadar poate fi plictisitor pentru unii. Poarta spre plaja se Închide de la ora 18, însă nu consider ca acesta este neaparat un inconvenient, intrarea principala a hotelului fiind in continuare foarte aproape.
Recomand Travelplanner: Sunt super mulțumită de serviciile agenției de turism Travel planner! Foarte rapizi și foarte prompți, mi-au răspuns foarte rapid solicitărilor, chiar și in Weekend. După plasarea rezervării pe site, m-au contactat in mai puțin de o ora, in ciuda faptului ca era Weekend (sâmbătă). Mai mult decât atât, au ținut cont de rugămințile mele și au transmis hotelului solicitările pe care le-am avut și au foat și îndeplinite, am foat foarte placut surprinsă. In plus, tarifele sejururilor erau unele dintre cele mai bune. Și nu in ultimul rând, s-au asigurat să-mi transmită gânduri bune atât la începutul sejurului, cât și la finalul acestuia.

Arata mai mult

8.5

O impresie bună

Am ajuns la hotel în jurul orei 13.45,ne au fost date brățările și camera imediat,receptinera foarte drăguță. Cameră mare ,curată, cu 2 paturi duble,cu vedere la parcare. Mâncarea bună și diversificată, cât de pretențios ai fi tot găseai ceva de mâncare,fructe multe și prăjituri. Plaja curată, întrare lina în apa și apa mică. Șezlonguri găseai pe tot parcursul zilei,bar pe plajă deschidea la 10 și avea doar bere,cafea și sucuri. Ca și minus era lipsa animație,aveau 3 fete fără chef de viață, poarta către plaje la încuia la ora 18,dacă veneai mai târziu de la plajă trebuiea sa dai roata hotelului,iar la ora 23 se închidea tot,inclusiv lumina.

Arata mai mult

9.0

Vacanta

Hotelul este aproape de plaja, camera spațioasă, se făcea curatenie zilnic iar prosoapele le schimbau la doua - trei zile.In schimb receptionera m a blocat nu știa aproape deloc limba engleză, in sfârșit cu chiu cu vai , fiind ajutata si de o colega de a dânsei,am reușit sa ne înțelegem .

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Camera a fost super,spațioasă,curata,

Arata mai mult

10.0

Al treilea an consecutiv la mpm.

In afara de parcare,totul a fost de nota 10 pentru família noastra. De accea am ales iar acest hotel. Primi 2 an am fost cauati la Orel,ambele cazuri cu deschidere la mare ce era superb pentru ca stateam la ultimele etaje. Anul acesta am ales Astoria dar si acesta a fost nemaipomenit.

Arata mai mult

6.3

De revenit, nu mai revenim, eventual la alt hotel.

Camera ce am primit. O la parter a fost ingrozitoare, era umezeala foarte mare. Am cerut alta camera si vrajitoarea Maya de la receptie a fost foarte nesimtita: daca nu va convine se poate pleca. Am apelat la Agentie si, A doua zi am primit alta camera la etaj si a fost pe gustul nostru. mancare si bautura a fost din plin,se tot repeta, nu este pentru pretentiosi. Slabut la nivel de animatie pentru copii, la ora 18 se pune lacat pe poarta din spate, ( ii faleza si vii de la mare) si nu se mai poate intra, trebuie sa ocolesti hotelul ca sa poti intra. Parcarea ii foarte scumpa au numai cateva locuri la hotel, asigura alta parcare in alta parte si nu e pazita si e foarte scumpa ( 25 leva/ zi). La plaja erau sezlonguri destule, am prins loc mergand dimineata la 10. Ii aproape de plaja, daca iesi pe poarta din spate dai direct in faleza.

Arata mai mult

8.5

Vacanta reușită

Hotelul arata binișor, ne-au cazat la ora 14.00 cum aveam specificat pe voucher. Din păcate am stat în holul hotelului vreo 3 ore, am ajuns cam devreme, iar bratara ne-au pus-o după 14.30 sa nu mergem la prânz. Dar am putut merge după la sneck bar unde am sevit un fel de prânz. Amplasamentul nu este chiar pe plaja, mai are un hotel în față. Traversați faleza pietonala și mai mergeai puțin pana la plaja lor. Șezlongurile în spate departe de mare, mai aveam 10 rânduri cu plata în fata noastră. Barul de pe plaja sărăcăcios tare, sucuri la dozator, bere și cafea. La piscina ok aveai de toate, la sneck bar la fel, pe lângă mâncare, inghețată, cocteiluri, băuturi alcoolice și răcoritoare, cafea, ceai.... Curățenie s-a făcut în fiecare zi în camera iar a 3-a zi au schimbat și lenjeria. Camera mare spațioasă, cu câteva furnici. În fiecare zi ne lăsau 3 sticle de apa plată în cameră. Mâncarea bunicică. Am avut ce manca și nu am avut probleme cu stomacul. Parcare mică, pe noi ne-au dus în alta la vreo 200m de hotel. Cu plusuri și minusuri a fost totuși o vacanta plăcută! Colaborarea cu agenția a fost de nota 10+, foarte promiți la toate doleanțele noaste. Și am întrebat de mai multe hoteluri dar cu răbdare chiar ne-au răspuns la tot ce ne interesa. Anul viitor sigur tot cu voi vom colabora. Plus ca a fost cel mai ieftin sejur la acest hotel în comparație cu alte agenții. Mulțumim mult TRAVEL PLANNER!

Arata mai mult

9.5

Vacanța 2022

Super tare

Arata mai mult

9.2

Vacanta Bulgaria

Am petrecut o vacanta placuta la Mpm Astoria. camere curate, se facea curat in fiecare zi , personal amabil, mancare buna si destula, atmosfera placuta, aproape de plaja .O sa revenim cu siguranta!

Arata mai mult

9.6

Vacanta in Bulgaria

Per total am fost mulțumiți, camerele mari, curate, mobilate exact ca in poze (va recomand sa vă duceți de acasă șampon, gel de duș, se pune doar o data și nu mai completează). Prosoapele și lenjeria se schimba la 2 zile (la cerere pot fi schimbate zilnic). Mâncarea bine gătită, însă nu foarte diversificata, dar in 5 zile nu am reușit să ne saturam :). Plaja este foarte aproape și chiar și seara daca depășești ora 18:00 și se încuie poarta dinspre plaja, este maxim 200m de mers până la intrarea în hotel, nu mi se pare un efort așa mare. Atmosfera de la piscina a fost foarte faina, cu discoteca pentru copii seara, apoi pt adulți. Singurele neplăceri pe care le-am avut au fost: 1. Apa foarte rece în piscina 2. Deși teoretic fiecare camera avea dreptul la 2 șezlonguri pe plaja, erau persoane care "rezervau" de la 5 dimineața mai multe și în final nu ajungeau pt toată lumea (deși scrie peste tot că este interzis rezervatul, nimeni nu respecta, ar trebui intervenit din partea hotelului).

Arata mai mult

9.9

Foarte placut

Totul a fost minunat!! Mancarea foarte diversificata, proaspata si cu gust. Personalul foarte amabil, plaja foarte aproape. Singura problema care ne-a deranjat a fost faptul ca noi am lasat prosoapele lor de plaja la piscina unde nu le-am mai gasit si a trebuit sa le platim. In rest totul a fost minunat, ne-am simtit foarte bine!

Arata mai mult

10.0

Vacanta Astoria Sunny Beach

Un hotel ok,cu personal ok și multe facilități.

Arata mai mult

9.1

Super

Fb

Arata mai mult

9.2

Excelent

Conditii foarte bune, camera curata, mancare foarte buna si diversificata, personalul amabil, in afara de receptionera si responsabilul de parcare fără a le da ceva nu te ajuta. Locul de parcare la hotel contracost, 25 leva/zi plus 20 leva mita pentru loc.

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria

Am petrecut o vacanta placuta la acest hotel Astoria, camere curate, personal amabil, mancare nu foarte sofisticata dar buna si destula, atmosfera placuta, poate barul de pe plaja putea fii mai diversificat dar in general am avut o vacanta reusita.

Arata mai mult

8.9

Vacanta MPM Astoria

Puncte tari: - foarte aproape de plaja - mâncarea gustoasa și diversificata - personalul ok - se făcea curățenie zilnic, prosoapele utilizate erau schimbate zilnic Puncte slabe: - băuturile foarte diluate - La etajul 6, camera 604, apa rece curgea foarte încet. Dacă voiai să faci duș, mai mult te ardeai - furnici pe jos în camera. Se făcea curățenie zilnic, dar nu știu de unde apăreau

Arata mai mult

9.8

Vacanta Sunny Beach

Buna În primul rand doresc sa dau nota maxima agenției Travel Planner - recomand cu încredere. Legat de vacanta în Sunny Beach fiind cazați la MPM Astoria pot spune ca serviciile au fost ireprosabile: curățenie, mancare proaspătă și diversificata, personal amabil, hotelul foarte aproape de plaja. Un minus as da pentru locurile de parcare ale hotelului:insuficiente sau cel puțin nu am înțeles pe ce criterii se acordau.. Este primul concediu în Bulgaria dar cu siguranță vor urma si altele

Arata mai mult

9.4

Vacanta in Bulgaria

Cu mici stângăcii, un hotel de nota 8. Nu are nimic de ultra all. Este all și atât.

Arata mai mult

9.5

Concediu de vis

Hotelul Astoria ne a depășit așteptările! Camerile mari ,priveliștea superba către piscina si mare si curătenia exemplară ne au cucerit. Raspunsul promt al angajaților de fiecare data precum și mancarea diversificată și gustoasă ne au făcut sa ne simtim foarte bine. Pentru o familie cu copii gasesti aici tot ce ai nevoie. Este foarte aproape de plaja.Cu siguranta vom reveni si anul viitor.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria MPM Astoria

Totul superb! Curatenie, mancare, bautura, aproape de plaja(relativ, daca se inchid portile ocolesti si nu mai e aproape de plaja), animatie. Ce nu mi-a placut: - Piscina copiilor nu este delimitata de cea a adultilor decat cu zabrele, asta insemnand ca toata apa din piscina este rece si trece in piscina copiilor.Daca era delimitata de ceva, apa din piscina copiilor s-ar fi incalzit mai repede, iar copiii ar fi putut sta in piscina. - Sezlongurile gratuite incep de pe al 8-lea rand. Deci foarte, foarte in spate. In spatele plajei. Daca vrei in fata, trebuie sa platesti. - Poarta spre plaja se inchide la ora 18:00 si se deschide la ora 07:00 sau 08:00, dupa aceasta ora trebuie sa ocolesti prin spate (deci nu mai e asa aproape). Accesul pe poarta se face doar cu cartela (ceea ce facea mereu coada ) pentru ca multa lume uita cartela sau nu o avea chiar la indemana.

Arata mai mult

9.9

Vacanță de vis

Hotel de nota 10 de la amplasare, curățenie, amabilitate personal, mâncare foarte ok și diversificată (având în vedere că am fost cu doi copii mici, iar eu am probleme cu colonul și nu am avut nimic niciunul), snack bar deschis de la 7:30 la 23(mâncare, dulciuri, fructe, snackuri, porumb fiert, înghețată, clătite etc), bar pe plajă, la piscină, în holul hotelului, șezlonguri și prosoape gratuite pe plajă și la piscină, curățenie zilnic cu schimbat de prosoape, lenjerii(dacă sunt lăsate jos în baie), apă gratuit în cameră zilnic, hârtie, geluri(deși aveai, totuși completau), camere mari, spațioase, cu vedere la mare, geamuri termopan triple prin care nu se auzea musca, plajă curată, superbă, apă limpede, ieși din hotel direct pe plajă, personal de-o seriozitate rară (stăteam noaptea pe balcon până la 1_2 și îi vedeam cum dezinfectau, spălau, aspirau, dădeau cu soluții împotriva țânțarilor), miros plăcut în hotel, personal receptiv la dorințele tale, vorbesc engleză, piscină extrem de curată (o bibileau toată noaptea:scoteau filtrele, o aspirau). Faleza din fața hotelului mai liniștită decât restul stațiunii care este foarte aglomerată și animată. Nu le-am găsit niciun defect! Singura recomandare ar fi să apelați la agenție căci noi am primit exact ce le-am cerut, au fost și turiști veniți prin rezervările clasice și au fost nemulțumiți de camere.

Arata mai mult

Incarca inca 28 impresii (28) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel MPM Astoria

Intrebari frecvente despre Hotel MPM Astoria

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel MPM Astoria, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria