TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

80 pareri si impresii Hotel Belleville Duni Royal Resort Duni 2024

4 stele
Duni, Bulgaria - Vezi pe hartă

9.0
90%
80 impresii
80 impresii
Impresiile Travel Planner (80)
Amplasare
9.4
Camere
8.8
Mancare
8.7
Personal
8.7
Atmosfera
9
Facilitati
9.1
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Belleville Duni Royal Resort

80 impresii reale, verificate 100% - Hotel Belleville Duni Royal Resort

Impresii pe Hotel Belleville Duni Royal Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Duni Bulgaria
9.5

Vacanta Duni

Resort mare, plin de verdeata si flori, cu plaja imensa si curata. Resort cu 3 hoteluri de 4 stele si 2 de 5 stele. Pe de alta parte hotel invechit (Belleville), cada cu perdea de dus, aer conditionat ca si inexistent si zgomotos, wi fi cam deloc, mancare diversificata dar destula gatita mai putine gratare, suc la dozator. Animatia in continuare cea mai buna din Bulgaria. Cel mai ok resort din Bulgaria pe partea de verde si plaja pentru relaxare dar ar putea face investitii in hoteluri si servicii.
Recomand Travelplanner: Totul ok

Arata mai mult

9.8

O vacanta reusita

Din prima clipa cand am ajuns la hotel am fost intampinati cu zambet. Chiar daca am ajuns mai repede de cat trebuia, am primit bratarile necesare si am reusit sa mergem si la micul dejun si apoi la plaja. Mancarea multa si diversa, camera foarte curata (curatata in fiecare zi). Programul artistic minunat. Hotelul foarte bine amplasat fata de mare si parcul de distractii. Cu alte cuvinte a fost minunat.
Recomand Travelplanner: De la primul contact am primit toate informatiile. Toata comunicarea a fost perfecta. Grija fata de client. Nota 10

Arata mai mult

9.1

Vacanță Duni Royal Resort

Resortul e foarte frumos, spatiul verde e foarte ingrijit,piscine multe si împrăștiate in tot resortul.Piscina cu activitati e destul de departe de aquapark.Hotelul Belleville necesita renovare si in camera nu aveti consumabile,sampon si gel de dus,doar un sapun slab calitativ.Mancarea e gustoasă, aveti de unde alege, chiar daca nu e foarte variata.Dar punctul foarte al resortului este echipa de animatori care au seara spectacole deosebite,urmate de o discoteca la care participa si ei.Sunt nemaipomeniti,e o placere sa-i vezi dansand si sa dansezi cu ei.E un resort unde te simti in vacanta.
Recomand Travelplanner: Agentia a fost excelentă, ca de obicei.

Arata mai mult

9.7

Vacanță Bulgaria

Totul la superlativ începând de la personal amabil,camere curate,mâncare bună și variată echipa de amatori super profii piscine curate,parc acvatic super ce mai o vacanță frumoasă.
Recomand Travelplanner: Foarte rapizi și profesioniști, felicitări.

Arata mai mult

10.0

Perfect !

Am avut placerea sa ne cazam la hotel Belleville in perioada 26 07- 31.07.2023. Grupul nostru a fost placut surprins de absolut tot ceea ce a gasit acolo. Imprejurimi foarte curate , plin de verdeata si flori foarte ingrijite. Hotelul foarte curat , personal extrem de amabil,toata lumea este foarte calma si cu un zimbet pe buze tot timpul. Camerele foarte spatioase ,cu terasa ,iar vederea partiala la mare este de fapt..superba. Mancarea foarte foarte variata ,pe gustul oricui, dulciuri la discretie ,apa ,suc ,bere,cafea...orice altceva doresti ,gasesti la barurile dedicate. Piscinele...superb. Curatenie ireprosabila, apa perfecta pt balaceala,atat la zona de relax cat si la zonele dedicate copiiilor. In concluzie, mulțumesc dnei.Laura pentru tot suportul acordat , prin Travel Planner cu siguranta voi alege si viitoarea vacanta.!
Recomand Travelplanner: Mulțumesc din nou dnei.Laura pt suportul acordat. M am bucurat sa vad ca de fiecare data cand am avut ceva de intrebat sau de confirmat, imediat, adica in max 10 min am primit raspunsul cautat. Sunt mulțumita de faptul ca pot plati in rate si de faptul ca am primit tot suportul necesar pt calatoria noastra. Rute, link de verificare a traficului, documente necesare, absolut tot ce nu sti, esti invatat. M a suprins intr un mod foarte placut chiar si mesajul cu " vacanta placuta". Asta ma face sa cred ca dincolo de un ecran, exista o persoana care s a bucurat ca si mine de o colaborare excelenta.

Arata mai mult

9.6

Vacanta Duni Bulgaria

Locatia este sigura, are spatiu destul de mare pentru plimbare, iar parcarea masinii este asigurata si in siguranta. Camera este curata, confortabila si spatioasa. Mancarea este buna si diversificata. Bauturile (cafea,suc, alcool) sunt mai slabe calitativ. Plaja este linistita si aerisita, sezlongurile sunt suficiente, iar intrarea in mare este destul de lina. La plaja primesti zilnic prosoape. Activitati de divertisment se desfasoara zilnic la piscine, amfiteatru, Aqua Park, tir cu arcul, sah etc.
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi si prompti. Mergem in fiecare an in vacante si apelam la serviciile acestora din 2011. Recomand agentia si catre alte persoane.

Arata mai mult

9.0

Vacanța la Duni

Am revenit dupa doi ani pandemici. Hotelul Belleville cu o nota de proaspat data de schimbarea mochetei. Camera la fel de primitoare, curata si aerisita. La masa se simte cel mai bine actualitatea economica internationala.. In resort continua atmosfera de vacanta, trupa de entertainement iși dă silinta sa binedispuna..

Arata mai mult

9.6

Vacanta reusita

Complexul foarte mare, cu multe atractii, plaja foarte curata, apa marii limpede, fara pietre, perfecta pentru copii, aquapark-ul a fost atractia celor mici.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

7.3

Vacanta Hotel Belleville

Hotel Belleville face parte din resortul Royal Resort Duni, un resort deosebit, cu circuit închis, plasat într-o zona foarte frumoasa cu multă vegetație. Apa marii este foarte curată iar intrarea în apă lină. Hotelul arată ușor trecerea timpului peste el, dar este curat. Serviciile sunt peste medie, iar mâncarea diversificata și gustoasă. Ce nu recomand sunt dulciurile și băuturile, calitate slabă.

Arata mai mult

9.8

Vacanta Bulgaria-Duni

Hotelul-minunat, camerele-satisfăcător,serviciile-satisfacatoare.
Recomand Travelplanner: Recomand de fiecare data aceasta agentie

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Frumos
Recomand Travelplanner: Sunt mulțumită de Travel Planer

Arata mai mult

9.5

Duni Bulgaria 2022

Totul a fost frumos, cazare foarte ok, mancare neasteptat de diversificata si buna, baruri pentru adulti sufuciente. Dar... cu toate, ca au fost foarte multe familii cu copii, divertismentul pentru copii a fost cam subtire. Mini disco de la 20.00-20.30??? Intradevar aveau piscina copiilor, cu topogane, dar in rest, nu am gasit nimic notabil. Notele mai mici de 10 le-am dat pentru relatia cu copii. Per total JOS PALARIA.
Recomand Travelplanner: Nu am decat cuvinte de lauda.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

hotelul ok, servciiile ok, mancarea ok, ne-am simtit foarte bine

Arata mai mult

9.2

Vacanta

Foarte frumoasa locatia , recomand.

Arata mai mult

6.6

Vacanță Duni

A fost foarte bine, mâncarea f bună, diversificata, curățenie destul de ok. Ceea ce m a deranjat a fost faptul că am plătit ptr o cameră la un etaj superior și nu s a dat o cameră la parter. Asta nu mi a plăcut deloc

Arata mai mult

10.0

De vis!!!

Hotelul face parte din complexul Duni Royal Resort și oferă servicii excelente: curățenie exemplară peste tot ( hotel, sală de mese, piscine, zonele verzi etc.). In fiecare seară, cu excepția duminicii, se țin spectacole în amfiteatru ( nota 20 echipei de entairtement), apoi discotecă, ori la Acqua Land, ori pe plajă. Plajă mare, nisip fin, intrarea în apă fffff lină, mergi ceva să îți ajungă apa la brâu. Fiind un golf, apă este și foarte limpede și foarte caldă, excelentă Ptr. copii. Parcarea este asigurată tuturor oaspeților, este in cadrul resortului și luminată toată noaptea Mâncarea foarte diversificată, pe toate gusturile și obiceiurile alimentare ( ex. Dieta corner, pasta corner, etc ). Este un resort că o grădină dendrologică, cu foarte multe plante, întreținute și aranjate clar de specialiști Pentru copii, Aqua Landul este nebunie ... Ar fi multe de spus, dar dacă vrei și liniște, dar și distracție, Duni Royal Resort deține rețeta perfectă. Am fost acolo anul trecut, am fost și anul acesta și cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să merg și la anul. Nu poposesc prea des în același loc, dar aici nu te poți abține să nu revii!!!

Arata mai mult

9.4

Sejur Bulgaria-Resort Duni

Fata de anii trecuți, a fost foarte aglomerat, ceea ce a dus la scăderea calității serviciilor.In rest , a fost bine.

Arata mai mult

1.0

Nu a fost să fie Hotel Belleville, ci Marina Royal Palace

Ni s-a comunicat de la intrarea în resort că noi și prietenii noștri am fost “transferați” la Marina Royal Palace*****, nimeni nu ne-a explicat motivul, omul de la poartă a ridicat din umeri; nici noi nu am insistat cu întrebările pentru că prima impresie cu privire la noul hotel a fost foarte bună. Opinia mea este că schimbarea a fost una avantajoasă pentru noi, pentru că Marina Royal Palace este pe malul mării, pe când Belleville este destul de departe de plajă. Serviciile au fost practic impecabile, curățenie desăvârșită, personal amabil, mâncare și băuturi de bună calitate, diversificate, plaja curată, șezlonguri și umbrele suficiente, pentru toată lumea, marea caldă, peisaj deosebit, arhitectură interesantă, 10 terenuri de tenis, piscine impecabile, aqua park, animație, parcare păzită, spectacole în fiecare seară, totul all inclusive. Superb! (la un preț rezonabil)

Arata mai mult

10.0

Excelent.

O vacanță de vis.Am fost cazați la hotel Belle Vile. Camera curată,mâncare bună și diversificată. Apa mării și plaja foarte curate,distracție în fiecare seară . Voi reveni cu drag. Recomand Travel planner.

Arata mai mult

9.6

Vacanta Belleville

Am petrecut 7 zile relaxante , m-am simtit in siguranta si nu ne-am plictisit nicio secunda. Copiii au avut activitati tot timpul, mancarea buna si diversa.

Arata mai mult

8.9

Sejur excelent!

Hotelul e curat, amplasat foarte bine, aproape de restaurant, de piscina. Serviciile de curatenie au fost bune. Mancarea a fost diversificata...cam aglomerat la masa. Personalul de la servire bar cam nepregatit...nu prea stiau toti engleza. Romanii erau tratati ca niste invadatori...nu ca niste turisti. Turistii bulgari aveau peste tot prioritate datorita faptului ca vorbeau bulgareste...fapt ce ma deranjat foarte mult. Cat despre divertisment...cam jalnici...nu prea stiu sa distreze turistii, comparativ cu hotelurile din Sunny Beach. Mi-a placut apa marii si plaja foarte curate. A fost un sejur reusit per total...dar nu as mai merge. Sunny Beach e mult peste Duni. Avantajele la Duni sunt: peisajul superb, amplasamentul, apa marii si plaja.

Arata mai mult

9.6

Vacanta Bulgaria - Duni (18-22 septembrie 2020)

Rezervarea a fost facuta pentru Hotel Belleville, dar am fost cazati la Marina Royal Palace Hotel - cel mai probabil din lipsa turistilor in acest final de sezon - am fost pentru al treilea an in acest resort, acum la o alta locatie (pana acum am ales mereu Bellevile). Totul ok, asa cum ma asteptam, parerea mea sincera este aceea ca nu este o atat de mare diferenta intre Bellevile si Marina, deci se pot economisi niste bani, dar na, gusturile nu se discuta. Am si o remarca: datorita perioadei alese (in jur de 20 septembrie) si mai mult ca sigur si din cauza situatiei de anul acesta (covid 19), erau foarte putin turisti cazati in resort, ceea ce a facut ca anumite activitati sa nu se mai desfasoare (ex: Aqua Park, sprectacolele din fiecare seara). De inteles totusi, iar vremea nesperat de buna (22-25 de grade, apa marii calda, tot in jur de 24-25 de grade, soare destul de mult, nu a plouat deloc, briza placuta) a facut ca timpul petrecut la Duni sa fie de calitate. Curatenie ok, atat in camere (curatenie in fiecare zi, deasmenea prosoape si asternuturi schimbate zilnic), cat si in complex, piscine si plaja amenajate cum trebuie si curate, mancarea ok si destul de variata pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi (a se lua in calcul conceptul de all inclusive), bauturi variate, chiar daca nu de cea mai buna calitate (dar iarasi, a se lua in calcul conceptul de all inclusive). Distanta pana la locatie poate parea mare (5-6 ore din Bucuresti), insa depinde si de asteptarile si de rabdarea fiecaruia. Respectarea masurilor sanitare pentru covid 19: destul de vag pe alocuri. Raport calitate/pret: as indrazni sa spun ca foarte bun.

Arata mai mult

9.5

Vacanta in Bulgaria 2020

Hotelul Belleville este foarte bun, camere mari, luminoase curate. Curatenia in camera si schimbarea prosoapelor se face zilnic. Oameni draguti si primitori.

Arata mai mult

9.5

Duni 2020

Comentariul meu se refera strict la masurile de prevenire a raspandirii infectie cu coronavirus. Am fost cazata in 2020 in alte doua hoteluri din Bulgaria, tot in regim all inclusive si m-am simțit in siguranța. La Duni însă, singurele masuri de protecție au fost mănușile de unică folosinta de la restaurant si panourile de plexiglas din recepții. Erau montate peste tot dispensere pentru dezinfectant care mai tot timpul erau goale, chelnerii, bucatarii si turistii nu purtau masca in restaurant sau la bar (si ma refer aici la zona in care era expusa mancarea si cea in care care se comandau bauturile direct de la bar). Rar intalneai pe la mese chelnerii dotati cu viziere pe care le purtau pe post de sapca, ridicate la nivelul fruntii si sporadic zareai cate o masca purtata sub barbie. Zona de bufet nu era in niciun fel protejata de turistii care stranutau/ tuseau deasupra platourilor... In amfiteatru se tineau spectacolele ca in anii trecuti, om langa om, fara masca. La disco pareau putin mai distantate mesele decat in anii trecuti dar pe ring nici vorba de distantare sociala. Cameristele nu purtau niciodata masca. Concluzia: singura masura eficienta de preventie la care eu as fi putut apela odata ajunsa acolo, ar fi fost sa renunț la vacanta si la banii plătiți si sa ma intorc încă din prima zi acasa. In rest, despre Duni, in urma celor cinci vacante petrecute acolo in anii trecuti, numai cuvinte de lauda.

Arata mai mult

9.4

Vacanță reușită... din nou!

Același standard de curățenie, amabilitate a personalului, confort și siguranță pe care le știam.

Arata mai mult

9.0

Ca si in anii anteriori OK

Camera a fost curata si hotelul de asemenea. Mâncarea bună, ca de obicei. Pentru toate gusturile si dietele. În zona de servire a mancarii era obligatorie purtarea manusilor. Inconvenientul, din punctul meu de vedere, e ca nici unul din magazinele din resort nu au POS, deci plata cu cardul nu e posibilă, doar cu numerar. Alt inconvenient, nu funcționează toate barurile (pentru Relax Pool singurul bar functional era cel de la Aqua Park).

Arata mai mult

10.0

Mai mult decât super ok

Toate serviciile foarte foarte bune.

Arata mai mult

10.0

Vacanta la Duni

Impresionant

Arata mai mult

10.0

Vacanta Duni

A fost o vacanta de neuitat. Nu m-am asteptat sa primim atata atentie. Servicii de calitate. Din toate statiunile bulgaresti, la Duni a fost cel mai frumos.

Arata mai mult

10.0

Excelent!

Incarca inca 30 impresii (50) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Belleville Duni Royal Resort

Intrebari frecvente despre Hotel Belleville Duni Royal Resort

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.