TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

152 pareri si impresii Hotel Royal Park Elenite Bulgaria. 2024

4 stele
Elenite, Bulgaria - Vezi pe hartă

6.8
54%
152 impresii
152 impresii
Impresiile Travel Planner (152)
Amplasare
9
Camere
6.9
Mancare
5.8
Personal
5.9
Atmosfera
6.9
Facilitati
6.2
Calitate / pret
6.1
Impresii pe Hotel Royal Park

152 impresii reale, verificate 100% - Hotel Royal Park

Impresii pe Hotel Royal Park

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Elenite Bulgaria
9.4

Vacanta la Royal Park Bulgaria

Am ajuns cu familia. 2 adulți 2 copii in jurul orei 8 dimineața la destinație. Am parcat mașina în parcare supravegheata de langa hotel. Am platit 32 leva pentru 4 nopți pentru parcare. Băietul de la parcare a fost foarte amiabil,ne-a condus până la intrarea hotelului. La recepție ne-au ajutat sa punem bagajele într-un loc destinat până la check-in. In jurul orei 14:00 am preluat camera. Bagajele noastre au fost duse de către personal până în camera. Camera noastră a fost curată, spațioasă. Am primit și pătuț pentru micuțul nostru de 2 ani. Paturi mari și comode . Camera este dotată cu mini frigider,seif. Baia cu cadă și curată. Curățenie se făcea zilnic in cameră. Aerul condiționat funcționa dar nu foarte tare. Pentru noi a fost ok,o temperatura plăcută în cameră. Mâncare foarte diversificată. Micul dejun foarte bogat. Prânzul mai discret, Cina bogată. Supele nu au fost foarte bune dar noi nu am murit de foame. Chiar am găsit în fiecare zi ce să mâncăm. Copii au avut înghețată, prăjitură. In timpul zilei fornetti. Plaja este la 10 pași de la liftul hotelului. Curățenie făcută toată ziua am văzut femeile cu matura in mâna. Sucurile sunt cam colorate,dar daca alegi sa bei limonada,tonic,suc de mere e ok. Alcool noi nu am consumat. Nu știu cum sunt. Aqua park foarte fain. Chiar merită... Copii au distrat foarte mult și acolo . Am vizitat și locul de joaca in interior,care este un pic dezordonat,dar au distrat și acolo 1 ora aproximativ. Este ping pong jos lângă recepție pe terasa. Am avut o cina la in restaurant a la carte italian. Am nimerit aceasta cina fix de ziua mea de naștere. Pentru noi a fost o vacanță super reușită. Am citit doar recenzii negative despre acest hotel,dar tot ceea ce am citit că nu sunt sezlonguri,stai la coadă după mâncare etc. După părerea mea nu este deloc vina hotelului ci vina turiștilor care au mentalitatea de a primi cat mai mult și le este frica va muri de foame. Chiar au fost mulți camei care au luat 20 de înghețate. Nu am idee ce făceau cu ele. Șezlongurile sunt ocupate iarăși din cauza mentalității turiștilor.

Arata mai mult

6.3

Vacanta la Hotel Royal Park

Un hotel frumos amplasat intr o zona superba,dar cu foarte,foarte multe lipsuri ptr allinclusive;ex: lipsa bolurilor ptr.supe,lipsa șervețel la masa,niciodată nu aveai pe masa,trebuia sa alerg 10 minute sa caut șervețele,ii rugam frumos și ridicau din umeri,mâncarea f gustoasa dar nu multe feluri,desert NU,fructe doar mere 2 zile și apoi au adus și piersici și caise ,bineînțeles bătaie pe ele,înghețată cu porția,stăteau și păzeau lada frig,dimineața erau cereale dar nu aveai pur și simplu în ce sa I pui copilului,punea lumea în pahare ed unica folosință,de camere am fost mulțumiți chiar dacă mai erau lipsuri(hârtie igienica dacă cereai dacă nu te duceai sa cump de la supermarket,)prosoape niciodată schimbate,noi am fost mulțumiți de agenția Travel planer,amabili și promptitudine,dar cred totuși ca poate avertiza în legătură cu aceste hoteluri și chiar nu merita promovat,,CLAR NU NE VOM ÎNTOARCE!!!
Recomand Travelplanner: Amabilitatea și promptitudinea ii recomanda!

Arata mai mult

6.2

Nu recomand

Hotelul bine poziționat, pe plaja proprie. Camerele spațioase. Curățenie nu s a făcut deloc în cele 3 zile cât am fost cazați. Mancare putina, rece, majoritar din produse congelate. Fructele și dulciurile aduse doar la începutul mesei, terminate în primele 5 minute, nereaproviozate după ce erau golite. Bautura la dozator, inclusiv apa. Dacă aveai nevoie de apa în camera te duceai cu o sticla la lobby pt a ți se pune apa de la dozator. Mini bar inexistent. Nu recomand.
Recomand Travelplanner: Fără probleme cu agenția de turism.

Arata mai mult

6.6

Vacanta Bulgaria

Hotelul este frumos amplasat lângă plajă dar slab întreținut .Camere mari spațioase.Mancare diversificată dar nu de calitate .Personal ok dar puțin. Atmosfera lipsea.
Recomand Travelplanner: Foarte rapizi la rezervare dar ar trebuii sa ajute clienții cu mai multe explicații despre hotel nu doar sa fie rapizi și sa trimită proforma

Arata mai mult

6.9

Vacanta Bulgaria

Hotelul nu a fost pe masura așteptărilor noastre,curățenie cât timp am fost acolo(7nospti) nu s a făcut,prosoapele nu le schimbau totdeauna deși le lăsăm pe jos în baie,timpul de așteptare la bar și la gros,hot dog hamburger era f mare personal insuficient ot un hotel asa de mare se poate insista pe curățenie mai mult,apa f rece in piscina ,, plusul a fost amplasarea hotelului aproape de plaja nisipul fin întrarea lina în apa și aquaparcul !
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi și promti recomand aceasta agenție!

Arata mai mult

1.0

Un concediu de tot rahatul

Nu recomand sub nici o forma, personalul de tot rahatul curatenie în camere 0,curățenie toalete super praf,nepoțelul în vârstă de 4ani a facut rotavirus,plecând părinți cu el mai devreme cu 2 zile din concediu și ajuns cu el direct la Grigore Alxenadrescu și ținut 5zile internat,manacarea super nașpa....salam lipicios,cremwusti de cea mai proasta calitate,gyros nu avea nici o trb cu denumirea de gyros,bătaie pe fructe,sucul și el praf și în ultimele 3zile din 6 când te duceai ca să ceri suc finish.....numai erau...într-o dimineață sa întâmplat nici cafea sa numai fie asa ca nota -1 țineți cont de recenzii dacă nu vreți sa va îmbolnăviți și sa îmbolnăviți și copii

Arata mai mult

2.1

Vacanta Bulgaria royal park elenite 4 stele

ORIBIL 23-28 AUG 2022 5 PERSOANE CAMERE CU MOBILA RUPTA AER CONDITIONAT NEFUNCTIONAL SALTELE PĂTATE NU IA GUNOIUL DIN CAMERA NU SCHIMBA LENJERIA SAU PROSOAPELE DECAT LA CERERE FAIANTA LIPSA IN BAIE PERETI CRAPATI PANZE DE PAIANJEN ACEEASI MANCARE ZILNIC SEMIPREPARATA SI CONGELATA ,FARA GUST SAU SALATE ACRITE COLA FANTA SPRITE SI GHEATA LA BAR AU AVUT DOAR 2 ZILE BĂI INFECTE HARTIE IGIENICA NU ADUCE DECAT LA CERERE SEZLONGURI RUPTE SI OCUPATE CU PROSOP DE SEARA SAU DE LA INCEPUTUL SEJURULUI PERSONALUL NU VORBESTE ENGLEZA PISCINA NU SE CURATA, DOAR SE ADAUGA CLOR NU ESTE DUS PENTRU PLAJA SA TE SPELI DE NISIP NU AU DIVERTISMENT PARCARE CU PLATA LA SALA DE MESE FOARTE MURDAR ,INFECT DIN 4 LIFTURI MERG DOAR 2 SAU 1 PLAJA DIN NISIP SI BOLOVANI TEREN DE GOLF DAR NU AU CROSE SI MINGE MASA DE TENIS FARA PALETE SI MINGE WI-FI DOAR INTR-UN LOC LA RECEPTIE SI FOARTE SLAB COZI INTERMINABILE LA SNACK-URI MANCARE (HOT WINGS INELE CEAPA... RÂNCEDE DIN CAUZA ULEIULUI NESCHIMBAT ) BERE PROASTA CAFEA PROASTA Hotel amplasat pe plaja foarte aproape de mare este singurul plus pe care îl are.

Arata mai mult

4.9

Hotel de -4****

Mare țeapă

Arata mai mult

8.5

Vacanta Bulgaria

Hotel ok... șezlonguri ocupate .. non-stop... neîngrijite spatiile verzi...
Recomand Travelplanner: Prompți că de obicei..

Arata mai mult

1.1

Vacanța la Royal Park

O experiența oribilă,începînd cu administrația foarte urît vorbesc,am așteptat vreo 4ore pt a ne caza la întrebarea noastră peste cît timp ne cazați ne trimiteau sa ne ducem dinaintea lora și sa ne așezăm pe Divan…cu igiena nu prea prietenesc murdărie peste tot hotelu in camera nu fac curat nu schimb prosoapele de lengerie de pat nici numai vb,mincarea de cea mai proasta calitate,sunt locuri care miroase a voma,reguli nu sunt de loc căni găsești pe jos prin hol mincare la fel,dacă vb de plaja,șezlonguri putine și acelea care sunt,sunt rupte…nu recomand de loc acest….nu merita nici o stea

Arata mai mult

9.2

Vacanta in Elenite

Plusuri: - hotel situat pe plaja - arhitectura deosebita a hotelurilor si vilelor din grupul hotelier Victoria Group - frumusetea decorului - verdeata padurilor din imprejurimi - prosoape si lenjerie curata - nisip fin si intrare lina in mare Minusuri: - aqua park neintretinut, degradat (functionau doar 2 tobogane, apa era murdara si rece, gresia din bazine era erodata) - sezlonguri putine (care se retin peste zi/noapte cu prosoape) - aglomeratie la mese - lipsa listei de racoritoare si bauturi alcoolice disponibile gratuit - aerul conditionat functiona extrem de slab Surpriza placuta: - desi am achitat 2 studiouri pt. 3 adulti (eram 2 familii), am primit la cazare, fiecare familie cate un apartament de 2 camere, chiar si cu vedere partial la mare, cu balcoane individuale
Recomand Travelplanner: Recomand Agentia Travel Planner pentru vacante reusite! Seriozitatea si corectitudinea o caracterizeaza! In ultimii ani am fost super incantata de ofertele la preturi avantajoase pe care le-am gasit aici. Multumesc si va doresc succes, in continuare!

Arata mai mult

8.5

Royal Parc Elenite

In ansamblu a fost totul bine. Noi nu suntem foarte pretentiosi dar pot spune ca unele plusuri a completat minusurile. Camerele nu sunt renovate modern dar este curatenie, lenjerie si prosoape schimbate, la capitol mancare ar trebui sa mai schimbe cate ceva, se statea la rand cateodata, prajiturile delicioase. PRIVELIȘTEA SUPERBA!!
Recomand Travelplanner: Recomand aceasta agenție! E primul an in care am colaborat cu ei dar va spun ca nu mai scapati de mine!

Arata mai mult

6.9

Vacanta Bulgaria- Elenite

Buna ziua, Serviciile de cazare au fost ok din punct de vedere curatenie, insa un mare minus pe partea de mancare. Pentru un hotel de 4 stele mentionez ca : -mancarea nu a fost de calitatea celor 4 stele -racoritoarele aproape imposibil sa baut, iar berea la dozator de proasta calitate -organizarea meselor pentru un flux imens a fost un haos total in ultimele 2 zile de cazare -nu sunt impuse niste reguli care ar trebui respectate; ca de exemplu cantitatea de mancare per persoana sau cantitatile in general pentru fiecare persoana -insuficiente dozatoare de apa potabila -in locatiile beach bar de la pisicina+tobogane personalul nu foarte prietenos, iar nefunctionarea dozatoarelor a creat un discomfort real -in zona plajei se practica "ocuparea" sezlongului de dimineata, desi nu vine nimeni pana la ora amiezii; ori din cate stiam avem acces la plaja +sezlong si umbrela si nu necesita "rezervare" in prealabil; Un plus a fost meniul "a la carte" care ar trebui pastrat si indemn sa extindeti acest aspect dar si pe parte de mancare all inclusive
Recomand Travelplanner: Agentie de tursim cu preturi decente. Procesul de rezervare facil Am primit toate informatiile necesare Agentie de incredere :)

Arata mai mult

4.2

Vacanta in Bulgaria

Sunt dezamagita de tot ce înseamna hotel, servicii si personal. Hotelul are 4 stele ,însa serviciile,curatenia si personalul nu merita nici 2 stele. 1- Personalul nu vorbeste limba engleza desi în hotel sunt 5 natii de oameni- (polonezi,rusi, romani , ucrainieni si unguri) 2- Curatenia are nota -1 ,este sub orice critica, adica nu exista(atasez poze) 3- Nu sunt produse de igiena in baie , pentru prosoape si hartie igienica a trebuit sa mergem de 3-4 ori pe zi, la receptie, si sa insistam sa ni se dea acele lucruri pe care trebuia sa le gasim in camera ,doar am luat bilete All inclusive,nu? 5- Mancarea multa si foarte proasta , la micul dejun doar clatitele erau comestibile si pastele cu branza( o zi aveau branza ,o zi nu aveau nimic ) , prajiturile toate acelasi gust si foarte dulci , la bar bauturile se dadeau in pahar de plastic pe care copii îl strangeau ca sa îl tina mai bine si îl varsau pe ei, tacamurile puse toate gramada si toata lumea le frunzarea ca sa aleaga pe cele mai bune , farfuriile spalate in bataie de joc si foarte multe ciobite ...etc 6 - Trebuia sa te duci la prima ora a mesei pentru ca altfel riscai sa nu mai mananci, se statea minute însir la coada pentru mancare si bautura ...
Recomand Travelplanner: Au fost eficienti ,comunicativi si foarte corecti. Recomand cu toata inima aceasta agentie!

Arata mai mult

8.5

Vacanta Royal Park Bulgaria

Hotelul a fost satisfăcător,serviciile că peste tot ,nimic deosebit in 6 zile doar gunoiul din camera schimbat și de doua ori spalt pe jos in baie,păcat nu că au internet ,doar la recepție este la liber dar ținând cont că se conectează toată lumea din hotel nu mergea deloc,mâncarea a fost ok ,aproximativ in fiecare zi cate 2 feluri noi demâncare,băuturile stăteai destul la coada să îți poți lua ceva ,la fel și cu mâncarea de la piscina,te plictiseai până îți venea rândul să comanzi,iar parcarea 40€ pe 6 nopți păzită și fără surprize.Pentru o familie care are și copii este ok ,ținând cont că au și Acqua Park,doar pe jumătate funcțional,dar să nu se plictisească copiii era suficient,iar de activitățile de seara pentru copiii a fost foarte bine in fiecare seara o alta tematică. Mulțumesc frumos TravelPlanner pentru vacanța,am fost mulțumiți.
Recomand Travelplanner: O agenție profesionista și de calitate,fara surprize neplăcute,apelați cu toată încrederea pentru că sunt BUNI OAMENII IN CEEA CE FAC

Arata mai mult

9.5

Vacanta Royal Park Iulie 2022

Pentru noi a contat foarte mult amplasarea hotelului pe plaja, animația foarte ok, piscina curata. Aquapark ul a fost ok( are și o parte nefuncționala dar asta nu ne a deranjat). Camere foarte mari, spațioase. Mâncarea ok, se putea și mai bine, însă nu rămâne nimeni flamand asta e clar :) Intre mesele principale, au fost bine venite și chioșcurile cu Hamburgeri, Hot dog, Gyros. În concluzie, noi am reveni aici.

Arata mai mult

2.4

De evitat

Mizerie Mâncare proastă Șezlonguri puține și rupte De evitat

Arata mai mult

8.6

Vacanta Bulgaria

Hotelul a fost frumos

Arata mai mult

3.9

Dezamăgitor iulie 2022

Aquapark-ul este cea mai mare dezamăgire: doar cu 3 topogane functionabile , devenit paragină de multa vreme, piscinele erau închise deoarece mozaicul era desprins pe fundul piscinei și lateral, și iesea mizerie (era plasa cu mortar sub mozaic care se desprindea) in anumite piscine era deja iarba crescuta (de ani de zile păreau nefuncționabile) și nu cred că se va reinvesti. Fornetti închis, barul de la aquapark in fiecare zi nu avea cate ceva : Ba nu avea bere, ba nu avea sucuri, băuturi alcoolice deloc... Se făcea multa economie, la fel și la celelalte baruri (lobby bar și barul din fata piscinei) : băgau pretextul că nu funcționează aparatul și zâmbeau :) Curatenie in cameră nu se face , o singura data in 7 zile au venit să facă patul și atât. Sezloange pe plaja insuficiente, multe rupte, și bineînțeles că erau ocupate mereu cu prosoape,chiar și peste noapte, la fel am făcut și noi , altfel ramaneam pe nisip. Zona este muntoasă , friguroasa, chiar acolo se termina plaja. In rest priveliștea era superbă te simțeai și la mare și la munte in același timp. Vilele elenite erau părăsite de multa vreme, aleiile pline de buruieni, hotelurile de lângă erau pe jumătate functionabile, piscine părăsite la fel. Trecând pe acolo în plimbare se observau multe aripi din hotel nefolosite, receptii goale, lumini stinse. Doar royal park și royal castle erau folosite in totalitate. La.mancare se făcea mereu coada, era greu să prinzi masa, organizarea era proasta , personal insuficient, mesele se strângeau greu, tăvile cu mâncare, prăjituri, fructe se reumpleau greu, poate chiar deloc cu anumite feluri, hârtie la.masa sa te ștergi nu aveai, sare la masa puneau pe fundul unui pahar, și nu toate mesele aveau. Per total dezamăgire, și în curând va deveni paragină complexul. Păcat de el pentru că administrația și organizarea este proasta, deși ideea in sine era frumoasă cândva, dar nu mai este, pe jumatate paragină , cine știe cât timp va mai rezista daca nu se va schimba ceva.

Arata mai mult

8.5

Hotel

Personal amabil, amplasare hotel foarte bună. Mâncarea cam lasa de dorit, cam aceeași în fiecare zi. Pana aici nu am întâlnit ca să se ,,bata" lumea pentru pepene,nectarine și caise. Nu prea ai ce face în împrejurimi. Doar sa te plimbi pe aleile din curtea resortului dar nu prea ai ce vedea decât buruieni și clădiri neîngrijite. Poți sta la plaja, dacă te trezești de dimineață prinzi și loc pe șezlong, , rezervarea" încă se mai face cu prosopul, poți sta la piscina hotelului sau poți merge la piscina cu topogane, nu funcționează toate topoganele. Poți face excursie cu vaporul care vine pe un ponton foarte ruginit cu balustrada de forma aflat pe plaja de lângă hotel. Prețul este de 20 leva/ persoana dus.

Arata mai mult

6.5

Royal Park vacanță 5 nopți - Dezamăgitor

5 nopți, început de iulie 2022. O să redau cât mai în amănunt posibil experiența noastră, astfel ca turiștii să știe de la început peste ce pot trece și peste ce nu în alegerea acestei locații: Hotelul este frumos, pare că a fost bine construit (cred că a fost construit de cineva, iar între timp, preluat de alt patronat, care nu investește nimic, doar profită de ceea ce este deja și atât, nici măcar nu întrețin). Camerele sunt mari, spațioase, au balcon, băile ok. Când ne-am cazat au fost relativ curate (mai era niște nisip pe jos), însă cât am stat acolo, au intrat doar să ia gunoiul și au dat un mop la baie. Cine are pretenții să fie schimbate lenjerii sau prosoape, poate să afle că acest lucru nu se întâmplă. Impresia mea este că serviciile sunt ca la hotelurile noastre de 2 stele. Aceasta a fost partea care nu ne-a deranjat, noi petrecându-ne foarte puțin timp în camere (doar un duș seara și somn). Amplasarea hotelului foarte bună, se ieșea imediat pe plajă. Nisipul fin, dar plin de lemne (cred că de la palmieri), deci plaja nu părea să fie curățată prea des. Oamenii mai lăsau și gunoaie și resturi de țigări, dar nu era extraordinar de murdar. Umbrelele foarte mici și proaste (aveau o plasă prin care trecea soarele, adică nu făceau foarte multă umbră). De asemenea, umbrele și șezlonguri erau puține raportat la numărul de turiști. Majoritatea își lăsau prosoapele de seara pe șezlonguri, ca să le "rezerve" pentru a doua zi. Am fost într-o zi pe plajă la ora 7 dimineața și totul era "rezervat" în acest mod, deși erau 5 oameni pe toată plaja. :) Nici acest mod nu vă oferă neapărat o siguranță: într-o seară am făcut și noi așa (deoarece părea singura variantă să ocupi o umbrelă - eram cu 3 copii și aveam nevoie de puțină umbră) și a doua zi am găsit prosoapele aruncate pe jos, puțin mai departe de locul unde le lăsasem. Deci, depinde de noroc. :)) Apa foarte curată și caldă în perioada asta, foarte puține alge (intuiesc că au plase în larg, altfel nu-mi explic). La Aquaparc s-au distrat copiii, acolo a fost totul ok. Și acum urmează partea cea mai dezamăgitoare a locației: mâncarea și băutura! Noi nu suntem foarte pretențioși la mâncare, însă a fost groaznic. Aproape totul congelat, legumele erau din Turcia (adică ce mâncăm noi iarna din supermarket, fără gust), în condițiile în care e plin sezon de roșii castraveți, ardei, etc... Cam tot ce era prăjit în crustă, gen șnițel, pește (congelate, bineînțeles), aveau gust de chimion. La fel și toate produsele din carne tocată. Pizza, pateuri, chifle, congelate. Brânzeturi am nimerit uneori bune, alteori foarte sărate. Mezeluri n-am îndrăznit să încerc, era un salam chorizo foarte lipicios. Cârnații și crenvurștii, de asemenea, nu erau buni. Mâncăruri cu sos foarte sărate, salate cu multă maioneză. Bătaie pe fructe. Prăjituri, de regulă cu creme, foarte proaste, în genul celor care se vând la cutie prin magazine. Băuturi răcoritoare la dozator, în genul Tec, dar la cutie, cu depuneri de prafuri pe fundul paharului. Le-am încercat în prima seară, am avut crampe la stomac și în restul vacanței ne-am cumpărat de la supermarket. La fel și băuturile alcoolice, niște spirturi. Berea 2% alcool, bei toată ziua și e ca și cum ai bea apă; ăsta poate fi un plus. :)) În concluzie, mâncarea și băuturile de foarte proastă calitate, se merge pe ieftin. Pot înțelege treaba asta pentru că, în mare parte, oamenii pe care i-am văzut pe acolo sunt extrem de nesimțiți: farfurii lăsate pline ochi pe mese (care se aruncă), mizerie și miros de nedescris la băile comune, certuri pe plajă pe șezlonguri, etc... În pachet este inclusă o cină la Restaurantul italian. Acolo mâncarea a fost mai bună, însă băuturile sunt aceleași (ei le prezintă ca și Cola, Fanta, Sprite, însă sunt tot aceleași, de la dozator). Am mai încercat un vin "rose", de asemenea, foarte prost. De asemenea, mai sunt gustările dintre mese: gyros (nicio treabă cu denumirea: carne de pui cu maioneză), hamburgeri (carne cu aspect de carton) și hot-dog (ăsta era cel mai ok de la gustări; erau alți crenvurști decât cei de la masă). Programul artistic: sunt câțiva animatori care dansează vreo 2 ore seara și mai antrenează și copiii. Uneori, mai aveau program și ziua, iar atunci mai participau și adulții. Mai era volei pe plajă. În ceea ce privește aglomerația de pe plajă, doresc să mai menționez că depinde foarte mult de perioadă, deoarece în primele 2 zile a fost mai liber, am prins umbrele (la 7 dimineața), însă următoarele 4 zile a fost foarte aglomerat. Cam aceasta a fost experiența noastră, sper ca această recenzie detaliată să fie folositoare și altor turiști. Măcar să știți la ce să vă așteptați. Concluzia: dacă sună prea bine ca să fie adevărat, nu mai cad în plasă! :)) Am încercat și noi, dar data viitoare mai bine strângem mai mulți bani și citim mai multe recenzii.

Arata mai mult

8.4

Vacanță Bulgaria

Hotelul frumos,spațios,camera imensă,curată. Panorama superbă. Mancarea prost calitativă.Sala de mese cu multe lipsuri. Aqua parku-l foarte trist,cu multe lucruri nefuncționale și nerenovate.

Arata mai mult

9.2

Vacanta Bulgaria

Hotel Royal Park - sunt mutumita,, curatenie in hotel, mancare multa si gustoasa

Arata mai mult

8.5

Vacanta Bulgaria Elenite 2021

Hotelul a fost ok,mancarea buna,serviciile ok.Recomand Hotel Royal park Elenite.

Arata mai mult

8.5

Vacanta Bulgaria Elenite 2021

Hotelul a fost ok,mancarea buna,serviciile ok.Recomand Hotel Royal park Elenite.

Arata mai mult

8.9

Peste asteptari

Vacanta noastra la Royal Park a fost luata din scurt, dupa instinct, asa ca nu am citit foarte mult despre aceasta locatie decat DUPA achizitionarea pachetului. Recenziile de pe alte site-uri ne-au cam speriat, asa ca am plecat intr-acolo cu inimile cat un purice, asteptandu-ne la ce era mai rau. Am fost, insa, placut surprinsi de aceasta vacanta. Plusuri : am avut o camera imensa/suita cu vedere la curtea interioara a hotelului (noi am fost 2 adulti+2copii, dar incapeau lejer 5 adulti);amplasare pe plaja, acces la piscina, parc acvatic, peste tot cu umbrela+sezlonguri gratuite; spectacol animatie in fiecare seara de marti pana duminica; mancare gustoasa, variata; gustari (gyros, hotdog, cartofi prajiti,aripioare picante, chiftelute etc) intre orele 10.00-17.00; bauturi locale. Minusuri: administrare proasta a hotelului. Este evident ca nu se mai investeste nimic; in baie obiectele sanitare aveau nevoie de o revizie; lenjeriile+prosoapele aveau pete(erau spalate si schimbate cand le lasam pe podeaua baii, dar nu cred ca se dezinfectau la temperatura mare); umbrele si sezlonguri vechi, unele defecte, personalul nu vorbea aproape deloc engleza. Mare pacat de potentialul pe care il are acest complex! Ca si concluzie: nu doar administratorii sunt vinovati de situatiile neplacute intampinate. Turistii sunt, de multe ori, cei ce provoaca daune sau neplaceri celorlalti: sezlonguri tinute ocupate de dimineata pana la ora 18, cand veneau sa isi recupereze prosoapele, mancare pusa cu nemiluita in farfurii, fara sa se mai gandeasca si la ceilalti, nu isi strangeau dupa ei gunoaiele de pe plaja si multe altele asemanatoare. Eu as recomanda acest hotel celor care nu au asteptari de lux.

Arata mai mult

6.0

jalnica

praf

Arata mai mult

5.1

Dezolant

Pacat de amplasarea acestui hotel!!!!Cei de la agentie m au avertizat ca nu exceleaza la servicii,dar nu m am asteptat sa gasim un hotel cu pat rupt,mobilier cu usi care stateau sa cada,macheta murdara ,lenjerie si prosoape patate si cu rugina pe ele, etc....ma gandesc cum sunt catalogate la 4 * aceste hoteluri?! am fotografiat mizeria groasa de la baruri,aparate de cafea.as continua cu multe minusuri.fetita a facut o enterocolita de "toata frumusetea.Cea mai proasta decizie a fost sa optam pt acest hotel

Arata mai mult

1.7

Vacanta Royal park

Am fost in anul 2021, este un hotel de 2 stele cu servicii de 2 stele.NU RECOMAND

Arata mai mult

2.2

Royal park Elenite

Buna seara! Intrucat insistati sa stiti paterea noastra despre această vacanta va scriu un singur cuvantnt DEZGUST. Hotelul este de 4 stele dar realitatea chiar nu se stie... Mizerie, mancare jalnica (am facut toti indigestie) curatenie jalnica. Nu va mai retin cu multe cuvinte, in schimb va voi atasa niste poze graitoare. Sper sa ma incadrez in concurs si sa va mai spalati imaginea. Am facut demersuri si insist sa imi recuperez cheltuielile cu aceasta vacanta esuata. Va mulțumesc!

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (122) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Royal Park

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.