TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

47 pareri si impresii Hotel Marina Sunny Day Sunny Day Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Day, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.5
66%
47 impresii
47 impresii
Impresiile Travel Planner (47)
Amplasare
9.1
Camere
7.2
Mancare
7.5
Personal
7.6
Atmosfera
7.1
Facilitati
6.7
Calitate / pret
7.4
Impresii pe Hotel Marina Sunny Day

47 impresii reale, verificate 100% - Hotel Marina Sunny Day

Impresii pe Hotel Marina Sunny Day

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Day Bulgaria
6.5

Marina sunny day

Amplasarea foarte buna in rest dezastru
Recomand Travelplanner: Rapizi si promti

Arata mai mult

8.2

Vacanta Marina Sanny Day

Hotelul pe interior este OK. Personalul Ok. Plaja satisfăcător, șezlonguri vechi, rupte, saltele învechite. Nu exista piscina int. cu atât mai puțin cu apa termala. Piscina ext. este cu apa rece. Aici este marea țeapă. All inclusive, nu este pt mofturoși. Parcarea, în fata hotel 20 BGN/zi, gratuit, pe deal la cca. 10 min. mers pe jos de la hotel.
Recomand Travelplanner: Recomand tuturor, foarte rapizi și promti

Arata mai mult

9.4

Vacanta Marina Sunny Day

Am ales Hotelul Marina Sunny Day datorita localizării. Acesta este situat pe plaja și pentru noi a contat foarte mult, fiind și cu bebelușul. Mâncarea a fost diversificata, iar personalul amabil. Camerele sunt destul de micuțe, însă curate. Per total a fost o vacanta reușită, raportul calitate-pret in ceea ce privește acest hotel, este unul bun. Va las o fotografie cu view-ul camerei noastre :)
Recomand Travelplanner: Din fericire am colaborat foarte bine cu agenția, nu a fost nevoie sa ii contactez telefonic, deoarece tot procesul de vânzare, plata, vouchere, s-a desfășurat online și foarte rapid. Mulțumim frumos!

Arata mai mult

9.0

un hotel norocos!

Hotelul MARINA castiga enorm prin amplasare: pe plaja, o oaza de liniste, aer curat. Piscina exterioara cu apa termala nu a fost disponibila desi vremea permitea...nu intelegem logica lor! Piscina interioara este dezafectata. Spa-ul de la subsol la fel...Mancare ok, oferta modesta si nediversificata, zgarciti cu fructele de sezon; posoape sub orice critica...sfasiate si imi pare tare rau ca nu am facut poze. Prosoapele de plaja erau lux, prin comparatie. Curatenie si schimbat "zdrente" zilnic. Singura forma de sapun este in dozator la dus...nu exista casca, papuci ...alte maruntisuri specifice unui hotel de 4stele...Camera ok, baia f mica, protectie dus aproape inexistenta asa incat apa inunda tot in mod dezagreabil. A curs wc-ul...i-am ajutat sa il repare...DAR, am fost gasca draguta asa incat toate neajunsurile nu au fost ignorate!
Recomand Travelplanner: eficienti si f placuti!

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria de Rusalii

Extraordinar de bine ,servicii ireproșabile, mâncare foarte bună,camera de hotel curată,in fiecare zi se făcea curățenie și schimbat prosoapele din baie.
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi, prompți, într-un cuvânt "Profesioniști". Recomand cu siguranță această agenție de turism prietenilor .

Arata mai mult

9.7

4 zile de relaxare

Ne-am simtit bine in cele 4 zile petrecute, singurul incovenient a fost aerul conditionat care nu a functionat deloc pe perioada sejurului. Puteau sa ne schimbe camera, dar d-na de la receptie ne a expediat pe motiv ca nu au pe cine trimite sa remedieze problema in ziua cand am semnalat.
Recomand Travelplanner: Recomand agentia, sunt flexibili si serioasi.

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria, Sunny Day, Hotel Marina

A fost o vacanta reușită, frumoasa, fără incidente majore dar, bineînțeles ca oriunde sunt lucruri nereușite sau de remediat. Cazarea: am ajuns pana în ora 14:00, ni s-au făcut formalitățile de cazare imediat, brățările însă le-am primit după ora 14,30. Camera primita, etaj 3, family (camera dubla despărțită de un paravan pe care e montat un TV reversibil) cu vedere la mare, frumoasa, cocheta, curata cu un singur lucru negativ :AERUL CONDIȚIONAT care deși era funcțional nu racea. A trebuit sa dormim cu balcoanele deschise fiind f cald, de ne respirat uneori. Am anunțat la recepție după vreo 2 zile (în care am mai încercat, poate, poate da ceva) dar nu a venit nimeni, am re-anunțat dar probabil ca ei știau ca nu se poate face nimic la acel aparat. De menționat ca era doar un aparat pt ambele încăperi, și acela nefuncțional. Masa: diversificata, personal atent, amabil, se inlocuiau repede tăvile golite. Fără aglomerație la masa, lucru pe care l-am întâlnit în alte hoteluri. De exemplu nu erau cozi la clătite unde în alte unități stăteai după cel puțin 4-5-10 persoane la "coada". Barul: băuturi specifice, ca in toate unitățile hoteliere din Bulgaria, personal amabil, atent. Negativ : barul de pe plaja era localizat într-o zona nu foarte accesibila, dar acceptabila. Sugestie: exista un foișor în zona piscinei special pt bar dar nefuncțional (lipsa personal?!? ) Piscina: mica, ușor neîngrijita (plina de nisip), unde erau în mare parte familii cu copii mici. Prosoapele de plaja puteau fi schimbate chiar și zilnic, era un domn în zona piscinei unde se putea face acest lucru, iar la sfârșitul sejurului în locul prosoapelor primeai niște carduri pe care le predai la recepție, la sfârșitul sejurului. Animație : doar pt copii mici, 3-4 persoane doar pt copii.... nu știu cât erau de eficienți (poate se poate lucra la acest lucru, măcar un Aqua gym ori un șingur joc și pt adulți și cred ca mai ani au atmosfera sau măcar se făceau "văzuți". Lobby bar :seara, era neîncăpător. Adică câteva mese, pe care unii isteți le ocupau din timp (am fost și noi isteți în vreo 2 seri!!! ), în rest, fiind resort nu prea aveai ce face, o plimbare pana în stațiunea Sf Constantin și Elena sau în camera. Exista o sala de conferințe la etajul 2 de unde, din holul ei, se putea ajunge la o terasa faina, dar nefunctionala (în ultima seara am descoperit-o din păcate). Curățenia : ok, efectuata zilnic, prosoape schimbare zilnic, hârtie igienica zilnic lăsată, lenjeria schimbata doar odată (dar nici nu am insistat, nu pot spune nimic, uscam cearceafurile de plic în fiecare zi pe balcon după nopțile fără aer condiționat!! ) Plaja: ok, întrare lina și lunga în apa, șezlonguri cu saltele "obosite", câteodată cu discuții între ocupanți deoarece unii le țineau ocupate (cu cate un tricou sau o saltea) s-o totuși nefolosite. Cam atât pot spune, în concluzie, totul a fost ok (cum am spus întotdeauna e loc de mai bine), e de recomandat hotelul.
Recomand Travelplanner: Promptitudine, seriozitate, atenție, o colaborare plăcută de 3 ani. Vom continua colaborarea, sigur și voi recomanda agenția și altor persoane.

Arata mai mult

7.4

o vacanta bunicica!

Am revenit la hotelul Marina dupa ce a fost inchis in aniii de pandemie, cu curiozitate si chiar cu mare dor. Nu am inteles de ce a fost inchis - in afara de televizorul plat care a aparut in camere, nu am vazut nimic special . Dimpotriva, piscina interiora - si sauna + baile au fost lasate in paragina. Dau o nota proasta pentru facilitati&mancare &personal: nu am mai fost la vreun hotel all inclusive in care sa te serveasca o singura persoana cu orice ai dori de baut, inclusiv non alcoolice si sa stai la coada pentru un pahar de bere sau suc pentru ca dozatorul lasat la liber nu mai avea...
Recomand Travelplanner: acordam cu usurinta nota maxima - au fost foarte prompti si ne-au comunicat toate cele necesare pentru o buna calatorie!

Arata mai mult

7.7

Vacanta Bulgaria

Camera dubla nu este foarte mare,aerul condiționat nu funcționează bine,noi am avut camera cu vedere la mare,hotelul cam vechi,mancare bună ,curățenie în camere zilnic.Spatiu de pe terasa foarte mic,lipsa divertisment pentru adulți.Pentru prețul pe care l-am plătit la Hotel de 4 stele ,speram sa fie mai bine.Dar a fost o vacanta reușită.
Recomand Travelplanner: De câțiva ani ,ne luam vacantele de la aceasta agentie.Profesionisti.

Arata mai mult

4.0

Dezamagire

Ne-am întors din Bulgaria și am întregit gustul amar cu încă o doză, când am constatat că ne-au fost furați bani cu o zi înainte de decazare (ușor când nimeni nu deschide portofelul la all inclusive). Nouă ne-au dispărut 50 de euro, iar prietenilor cu care am fost, 400 de lei. Nu înțelegeam de ce cameristele ne evită (de vreo două ori au ciocănit când eram în cameră și dormeam, le-am rugat să revină mai târziu și nu au făcut-o), de ce nu au schimbat cearșafurile în 6 zile, iar prosoape ne-au lăsat din start vreo 10, ca să avem... Despre hotel: nisip în mochete (mocheta de pe holul de la etajul 5 nu a fost aspirată nici o dată în 6 zile), ocazional apăreau și gândăcei, în baie "ploua" din tavan (ploaia a încetat după ce am reclamat la recepție, între timp s-au ars doua spoturi), dozatorul de săpun lichid era defect și se scurgea săpunul pe gresie - a se vedea în poză că am pus un pahar jos, ca să nu se întindă și să alunecăm), mesele din restaurant se "lipeau" de bine ce erau curățate, mâncarea a fost decentă, însă nu și servirea (nici un zâmbet sau cuvânt drept răspuns când mulțumeam). La înghețată și cafea erau zoaie întinse pe mese și lângă aparate... Îmi pare rău că nu am făcut mai multe poze, tot am zis că se va îndrepta situația de la o zi la alta. Păcat de poziționarea hotelului, de apa limpede și caldă... Acestea sunt singurele plusuri.

Arata mai mult

9.2

Vacanță în Bulgaria - Marina Sunny Day

Hotelul este situat pe plajă. Camerele au fost renovate. Plaja - curată și îngtijită. Personalul - amabil și mereu cu zâmbetul pe buze. Parcarea : în fața hotelului este 20 de leva pe zi, iar la 200 de metri de hotel este gratuită. La capitolul mâncare nu excelează, dar nu rămâne nimeni flămând. Raportul calitate - preț este foarte bun.
Recomand Travelplanner: Promptitudine și seriozitate

Arata mai mult

4.5

De evitat!

Tocmai ne-am întors de la acest hotel (14-19.08.2022 - camera 523) și am întregit gustul amar cu încă o doză, când am constatat că ne-au fost furați bani cu o zi înainte de decazare (ușor când nimeni nu deschide portofelul la all inclusive). Nouă ne-au dispărut 50 de euro, iar prietenilor cu care am fost, 400 de lei. Nu înțelegeam de ce cameristele ne evită (de vreo două ori au ciocănit când eram în cameră și dormeam, le-am rugat să revină un pic mai târziu și nu au făcut-o), de ce nu au schimbat cearșafurile în 6 zile, iar prosoape ne-au lăsat din start vreo 10, ca să avem... Despre hotel: nisip în mochete (mocheta de pe holul de la etajul 5 nu a fost aspirată nici o dată în 6 zile), ocazional apăreau și gândăcei, în baie "ploua" din tavan - așa s-au ars două spoturi (ploaia a încetat după ce am sesizat la recepție), dozatorul cu săpun lichid era defect și curgea săpunul pe gresie, mesele din restaurant se "lipeau" de bine ce erau curățate, mâncarea a fost decentă, însă nu și servirea. La înghețată și cafea erau zoaie întinse pe mese și lângă aparate... Îmi pare rău că nu am făcut mai multe poze... Păcat de poziționarea hotelului, de apa limpede și caldă... Acestea sunt singurele plusuri.

Arata mai mult

10.0

Vacanța Hotel Marina

Un hotel excelent,direct pe plaja (nu cred ca se poate mai aproape) ,mancare gustoasa și destul de diversificata,băutura ok(5 tipuri de cocktailuri ,bere, băuturi spirtoase și sucuri) .Un mare plus pentru hotel ar fi ca găseai șezlonguri la orice ora și liniștea din stațiune.Parcare este si gratuită cam la 5 minute de mers pe jos sau cu plata in fata hotelului 20 leva Per zi.Camere moderne ,recent renovate (noi am luat un apartament si a meritat 40 mp). Plaja curată ,nici o urma de alge ,apa mica perfecta pentru copii ,mai ales pentru cei mici( fetita mergea cam 10 metri in larg si apa ii era pana la brâu). Pentru noi hotelul a fost perfect.

Arata mai mult

2.3

Dezamagire totala...un hotel groaznic

Dezamăgire. Nu înțeleg de ce la acest hotel, pe booking.com si aici pe site la Travel Planner are nota peste 8! Nici 6 nu merită. Camera pentru un hotel de 3 stele! Baia pentru un hotel de 2 stele! Hotelul arata pentru cine cunoaște, cum este Hotel Mureș din Băile Felix maxim 3 stele cu indulgență. Nu recomand la nimeni! Atasez mai multe poze care cred ca vorbesc multe despre acest hotel. Poze cu asa zisul bar, beach bar, poze cu liftul, poze din camera, poze de la baie unde la dus mereu se infunda apa, iar de sus prin tavanul de lemn picura intr-un apa de sus! Toate aceste lucruri fiind sesizate la receptie dar nesimtirea este mare! Nu exista nici o piscina cu apa termala! Este o piscina cu apa foarte rece, unde mai nimeni cu era la ea! Gresie sparta si mereu murdara.

Arata mai mult

4.9

Dezamăgire totală

Dezamăgire. Nu înțeleg de ce pe booking.com și pe Travel Planner este de 8! Nici 6 nu merită. Camera pentru un hotel de 3 stele. Baia pentru un hotel de 2 stele. Hotelul arata pentru cine cunoaște, cum este Hotel Mureș din Băile Felix maxim 3 stele cu indulgență. Nu recomand la nimeni! Cu toate că este full când am fost noi in perioada 14.08-23.08.2022. Nu se face curățenie în camere! Nici nisipul de pe balcon nu îl matura! Abia se schimbă prosoapele! Atașez mai multe poze! Ele cred că vorbesc mai bine despre condițiile din hotel! Nu există nici o piscina cu apa termală! La cum arată piscina nimeni nu sta în ea! Și apă foarte rece!

Arata mai mult

4.1

Dezamăgire totală...

Dezamăgire totală! Nu înțeleg de ce acest hotel are pe booking notă peste 8 . Nici 7 nu i-aș fi dat. Camera hotel de maxim 3 stele. Baia ca la un hotel de 2 stele. Piscina cu gresie spartă. Mâncare ok. Pentru cunoscători arăta ca și Hotel Mureș din Băile Felix. Noroc cu apa din mare foarte curată și limpede, și plaja cu nisip fin. Dar asta este de la mama natura.

Arata mai mult

4.1

Dezamăgire totală...

Dezamăgire totală! Nu înțeleg de ce acest hotel are pe booking notă peste 8 . Nici 7 nu i-aș fi dat. Camera hotel de maxim 3 stele. Baia ca la un hotel de 2 stele. Piscina cu gresie spartă. Mâncare ok. Pentru cunoscători arăta ca și Hotel Mureș din Băile Felix. Noroc cu apa din mare foarte curată și limpede, și plaja cu nisip fin. Dar asta este de la mama natura.

Arata mai mult

9.6

Vacanța Bulgaria

Hotelul a fost super, ținând cont totuși și de prețul plătit. Condiții și mancare pot da nota 9 din suflet, asta ca sa fiu foarte exigent.

Arata mai mult

7.7

Concediu

Totul a fost bine, mancarea in regula, personalul amabil, camera curata

Arata mai mult

9.8

Sejur Marina

Hotelul Marina, 4*. Hotel de tip vechi, upgradat intr-un mod reusit. Mai sunt unele lucruri de rezolvat, de ex liftul care face fata, dar nu este la inatimea asteptarilor sau aerul conditionat in unele camere nu prea face fata. DAAAR, pe ansamblu este un hotel frumos, restaurant frumos. Mancare buna, nu de 5fite, dar repet, buna, sigur gasesti ceva sa te multumeasca si mai ales, proaspata. Personal amabil, sezlonguri cu saltea incluse, prosoape pe plaja. Locatia foarte convenabila. Oricand revenim cu placere. Mentionez, este pentru familii cu copii sau persoane care doresc relaxare la malul marii. Pentru distractii tumultoase...altceva. Micuta echipa de tineri care incearca timid sa antreneze la un pic de distractie. Aprecieri din tot sufletul, dar ar fi benefic putin mai mult.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria

Hotel pe plaja, servicii foarte bune.

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Hotelul este curat, personalul amabil , mancarea buna , la fiecare masa am avut la dispozitie o gama diversificata de fructe si alte bunatati. Plaja curata , faci 5 minute din hotel pana pe plaja.

Arata mai mult

9.3

O vacanta frumoasa!

Hotelul foarte bine situat, mâncarea foarte bună și diversificata, personalul ok

Arata mai mult

9.9

Vacanța linistita

Un hotel foarte bun, amplasat pe malul marii, in care as reveni oricând pentru o vacanța liniștita.Curatenia in camere se face zilnic, iar mâncarea este excelenta!

Arata mai mult

7.2

Un mic colț de rai

Hotelul MARINA este amplasat pe plajă, în spatele său fiind muntele acoperit de o pădure deasă, cu arbori centenari. De 6-7 ani frecventăm acest hotel, datorită atât amplasării sale, liniștii din mica stațiune Sunny Day, cât si proprietăților curative ale apei minerale mezotermale din piscine și bazinul interior. In acest an, hotelul a beneficiat de îmbunătățiri evidente, camerele fiind zugrăvite proaspăt, televizoarele vechi fiind înlocuite, mini bar, etc. Spațiile comune au beneficiat de mobilier nou și de multe alte îmbunătățiri, a fost reorganizată terasa exterioară cu beach-bar nou, bine dotat atât cu băuturi răcoritoare, cât și cu preparate calde (pizza, hot-dog, burger, etc.). Dacă în anii trecuți clienții hotelului beneficiau de o umbrelă pe plajă și șezlonguri contra cost, precum și umbrelă cu șezlonguri (funcție de disponibilități) la piscina exterioară, în acest an fiecare cameră beneficiază gratuit de o umbrelă și două șezlonguri noi, de bună calitate, pe plajă. Cu mici excepții, întreg personalul hotelului a fost schimbat, inclusiv managerul acestuia. Cât privește regimul all-inclusive, hotelul oferă preparate pentru toate gusturile, fără a excela ca în stațiunile turcești, cu feluri de mâncare clasice pentru regiunea în care trăim. In plus, hotelul oferă bonus, o seară italiană la hotelul Palas de 5 stele, cu meniu a la carte.

Arata mai mult

8.3

Vacanta placuta

Hotel linistit, intre parc si mare, camera family destul de spatioasa, curățenie fiecare zi, personal foarte amabil si mâncare diversificată. Piscina cu apa termala calda afara si piscina mare si frumoasa interioară. Cred ca este o variantă ideală pentru vacanta cu familia fără foarte multe pretenții.

Arata mai mult

9.1

Sunny Day-locul unde iti incarci bateriile

Hotelul a imbatranit, stralucirea de alta data a palit si sigur ca are nevoie de un nou make-up, de dotari upgradate. Cele 4 stele sunt o amintire a ce a fost asa ca 3 stele cred ca sunt mult mai potrivite pt ce ofera acum. All inclusive este modest. Bauturi si mancare in sortiment modest dar curate, nici unul din grupul nostru nu a avut probleme(20 de adulti si copii). Asezarea hotelului si linistea micutei statiuni sunt atuul acestui loc.

Arata mai mult

8.9

O vacanta placuta

Hotelul foarte bine amplasat, pe malul marii. Din pacate, camerele destul de mici. In schimb foarte curat: prosoapele erau schimbate zilnic, camerele curatate. Din pacate, meniul la restaurant nu este diversificat, dar mereu s-a gasit ceva de mancare, care sa fie pe gustul nostru.

Arata mai mult

9.1

Hotel Marina, ideal pentru familiile cu copii

Un hotel amplasat intr-o zona linistita.

Arata mai mult

9.7

Peste asteptari :) Un 1 Mai minunat!

Locatie minunatala malul marii. Piscina exterioara cu apa termala fff calda. Piscina interioara mare cu apa incalzita.

Arata mai mult

Incarca inca 17 impresii (17) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Marina Sunny Day

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.