TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

37 pareri si impresii Hotel Sunset Resort Pomorie Pomorie Bulgaria

5 stele
Pomorie, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.0
73%
37 impresii
37 impresii
Impresiile Travel Planner (37)
Amplasare
8.4
Camere
8.4
Mancare
7.6
Personal
8.1
Atmosfera
7.7
Facilitati
7.9
Calitate / pret
7.8
Impresii pe Hotel Sunset Resort Pomorie

37 impresii reale, verificate 100% - Hotel Sunset Resort Pomorie

Impresii pe Hotel Sunset Resort Pomorie

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Pomorie Bulgaria
8.6

Vacanta Pomorie-Bulgaria

Este pentru prima data cand optam lentru un serviciu cu demipensiune. Per toatal a fost ok. Asteptarile au fost prea mari, probabil, pentru un hotel de 5 stele. Am luat un apartament cu 2 camere. Acestea nu avrau ferestre. Doar livingul avea. Am optat pentru apartament cu vedere la mare. Vederea la mare era un colt de mare orintre betoanele hotelului. Fiind la etajul intai, nu prea se vedea marea. In camere nu am avut papuci de casa, halate, alte nimicuri pe care le gasesti la un hotel de 5 stele. In rest era ok. Masina de spalat rufe, masina de spalat vase, lenjerie curata, prosoape curate. Personalul ok. Mancarea a fost ok-ish. Preparate diversificate insa nu de o calitate remarcabila. Prajiturile au fost de neatins, majoritatea erau cu creme din acelea cu margarina si coloranti. Micul dejun avea aceeasi mancare in fiecare dimineata. Mezel si branzeturi de slaba calitate.
Recomand Travelplanner: Pentru prima data am colaborat cu o agentie si am fost foarte multumiti. As reveni la ei si i-as recomanda prietenilor.

Arata mai mult

9.2

Un concediu reusit

Am avut un concediu reusit la Sunset Resort, facilitatile de care dispune hotelul sunt tot ce-ti trebuie sa nu trebuiasca sa parasesti incinta (cand esti cu copii mai mici). Accesul la aqua park este foarte util (un aqua park foarte fain si curat). Mancare e medie, dar nu asta a contat pentru noi, ci alte chestii: am avut un apartament cu 3 camere, foarte spatios si curat. Am apreciat barurile de la piscine, piscinele unde apa era excelenta, mai pe seara chiar calda, barul din aquapark la care aveau acces cei cu all inclusive, spectacolele de dans pentru copii, piscina interioara care avea apa incalzita etc.. Per total foarte fain, sigur vom reveni si la anul.
Recomand Travelplanner: Am avut o experienta placuta in a lucra cu echipa Travel Planner, am fost sfatuiti constant prin mail-uri, mesaje cu ce urmeaza sa se intample cu sejurul nostru si ce ai nevoie in Bulgaria, cu ce drum sa alegi etc. Foarte prompti si bine organizati.

Arata mai mult

2.1

Nu recomand!

Hotelul este într-adevăr un resort, dar are cam 6 clădiri, totul se întâmplă în zona centrală, iar majoritatea evenimentelor, precum și principalele restaurante sunt în zona centrală. Pe noi că români, ne-a cazat i corpul Eta, care este la 200 m distanță de zona centrală, și deși le-am spus că sunt dispus chiar să plătesc o oarecare diferența, nu au fost deacord. Mâncarea este bună dar cu foarte puține feluri de mâncare, iar camerele in acest corp sunt oribile. Piscinele sunt foarte mici că suprafața dar sunt ok. Că și concluzii sunt total contra românilor, iar Hotelul nu este nicidecum de 5 stele.

Arata mai mult

7.6

Slabut

Hotel învechit, mâncarea sărăcăcioasa șezlonguri cu plata pe plaja hotelului , fără saltele, beach barul de pe plaja cu plata cu toate ca în oferta scrie ca e gratis la all inclusive. Menționez ca am mai fost la acest hotel si erau șezlongurile gratuite pe plaja și beach barul gratuit pt all inclusive.

Arata mai mult

9.6

Un sejur excelent.

O locatie excelenta cu tot ce vrei. Ai piscine, aquapark cat si super plaja cu nisip normal si apa foarte ok. Toate sunt aproape. Ai servicii foarte bune. Merita incercat fara a te gandi de doua ori.
Recomand Travelplanner: organizati cum trebuie.

Arata mai mult

9.9

Vacanta Bulgaria, Sunset Pomorie

Ne-am reîntors dintr-un minunat concediu de la hotelul Sunset Resort Pomorie. Am ajuns după ora 14 și am fost cazați imediat într-un apartament spațios cu 2 dormitoare și cu vedere la mare! Hotelul e impresionant și personalul este foarte amabil ,mereu cu zâmbetul pe buze.Mancarea a fost foarte gustoasa ( un mic minus...nu foarte variata). Plaja cu șezlonguri a fost cu plata ( 5 leva /sezlong ...mult mai puțin ca la noi) și nu aglomerata! În fiecare seara au fost spectacole și discoteca pentru mari și mici. Aquaparkul de nota 20 ...mai ales pentru cei mici! Vom reveni cu drag la acest hotel! Mulțumim Travel Planner!
Recomand Travelplanner: Nota 10 pentru agenție. Au fost prompți , drăguți și foarte deschiși. Ma bucur enorm ca am descoperit aceasta agenție. Vacantele noastre vor fi mâini bune de acum!!!

Arata mai mult

9.6

Vacanta in Pomorie Bulgaria

Am fost 6 nopti cu sotia si fetita de 1an si 6 luni si am ramas dezamagiti pentru ca aveam alte asteptari. Aseara ne-am intors. Nu sunt sezlonguri la plaja incluse!! Pretul 5 leva pe sezlong nu ne-a deranjat prea mult. Nu au bar pe plaja!! Cam lung drumul pana la barul de la piscina. Se plateste parcarea separat la hotel! Diversitatea mancarii a fost 0. Cam astea ar fi cele rele. In rest toate sunt de nota 10,
Recomand Travelplanner: Nu am nimic de obiectat la comunicarea cu cei de la agentie, discutiile noastre au fost doar pe mail (nu a fost necesar sa ne auzim telefonic)

Arata mai mult

5.7

experienta Sunset Resort> dezamagire

In primul rand hotelul si tot ce tine de serviciile oferite (mancare, curatenie etc)> sub niciun aspect nu sunt de 5*. Cu indulgenta 3*. Am rezervat si platit pentru un apartament cu un dormitor cu vedere la mare + servicii masa -demipensiune intr-un hotel cotat 5*. Am primit un apartament cu 2 dormitoare, parter, orientare spre mare, maxim 3*. Starea apartamentului jalnica> mucegai/igrasie in baie, cabina de dus cu usile deteriorate, capacul la WC -pus de forma, usi care nu se inchid (cea de la baie -trebuia inchisa cu cheia -ca sa stea inchisa), sau care nu se deschid (cea de la terasa - iti trebuia antrenament la sala ca sa o poti misca). Vederea la mare -pentru care am platit suplimentar> doar in vise. Am cerut la receptie sa ne dea ce am platit> apartament cu 1 dormitor cu vedere la mare (nu aveam nevoie de inca un dormitor). Voiam doar sa pot vedea marea din balcon.....(aici cred ca ar fi trebuit sa precizez agentiei ca vreau la etaj superior..) Insa chiar si asa, cred ca dorinta noastra ar fi putut fi indeplinita, daca ar fi fost interes cat de cat, indreptat spre turist. Ni s-a raspuns ca nu exista disponibilitate: in conditiile in care turisti erau ft putini (cred ca undeva sub 40% sub capacitatea de cazare a hotelului) si in plus deasupra noastra -nu a fost cazat nimeni. Fiind la parter, insecte de tot felul isi faceau siesta in apartament (ne asteptam la tantari, insa nu la niste urechelnite uriase). Mancarea> o gluma proasta. Nu ramaneai flamand, insa nu are nicio legatura cu un restaurant dintr-un hotel de 5*. Mancarea> similar celei de la cantina. Personalul: a)de la receptie: plictisit, obosit, ignorant.. intr-adevar am ajuns la ora 18.00 seara...b)de la restaurant: jumatate din ei erau cat de cat prezenti si atenti catre turisti). c)curatenie: doamnele nu-si faceau treaba. Imi dadeam seama ca au trecut pe acolo, doar pt ca ridicau gunoiul. Doar atat. Cu privire la plaja si apa> minunate: insa nu tin de hotel. Avand demipensiune: sezlongurile si umbrela se taxau. Din pacate sezlogurile nu aveau saltea, dupa un timp deveneau incomode. Cu privire la parcare: 20 leva/zi, insa nefiind un flux mare de turisti, am gasit tot timpul loc de parcare langa hotel, in locurile special amenajate pt parcarea masinilor (fara taxe). In concluzie> neinspirata alegere.
Recomand Travelplanner: Nu este prima data cand ne procuram vacantele de la aceasta agentie> recomand pentru promptitudine. As fi apreciat, daca mi s-ar fi recomandat sa aleg un alt hotel - in aceeasi zona, in buget similar sau poate un pic mai ridicat.

Arata mai mult

6.4

experienta Sunset Resort

In primul rand nu este un hotel de 5 stele. Nici macar de 4. Am ales si platit cazare in apartament cu 1 dormitor si vedere la mare - 5stele + demipensiune. Am primit un apartament cu 2 dormitoare (bigger -dupa cum l-a denumit doamna de la receptie) - la parter, nu aveam cum sa vad marea, cu mucegai in baie, cu usi care nu se inchideau (cea de la baie) sau, care se deschideau ft greu (cea de la terasa). Am solicitat sa ni se dea ce am platit - nici o sansa--cica nu mai erau disponibile, in conditiile in care turisti erau ft putini (sub 50 % din capacitatea de cazare). Nu am avut energie si nici dorinta sa ma cert, nici sa solicit agentiei sa ia legatura cu cei de la hotel. Mancarea ---o gluma proasta... Nu are sens sa descriu. Nu zic ca nu aveai ce sa mananci...aveai, dar la nivel de cantina, nu de restaurant intr-un hotel de 5*... Ce pot sa spun, este ca am fost la ”n” hoteluri de 4 stele -care ofereau conditii net superioare. O dezamagire acest hotel.. Partea buna, si care nu tine de hotel: plaja si apa - minunate.
Recomand Travelplanner: promptitudine in ceea ce priveste transmiterea documentelor de vacanta Mi-ar fi placut sa mi se spuna ca alegerea facuta de mine nu este una buna. .. poate in zona respectiva, exista ceva cu adevarat calitativ, in suma apropiata cele platite.

Arata mai mult

10.0

Excelent

Totul a fost perfect de nota 10
Recomand Travelplanner: nici un concediu fără voi!!!

Arata mai mult

10.0

Vacanta de vis

Calitate super Curatenie Mâncare multa și foarte gustoasa la fiecare masa variata Angajați cu zâmbetul pe buze

Arata mai mult

10.0

Vacanța Sunset Resort-Pomorie

O vacanța reușită! Camera curată, mancare excelenta, plaja îngrijită cu șezlonguri incluse in versiunea AI.
Recomand Travelplanner: Agenția foarte buna.

Arata mai mult

4.4

Dezamagitor

Pro: avand in vedere perioada de pandemie, am apreciat ca nu a fost aglomerat, se pastra distanta intre sezlonguri. Contra: hotelul este de cel mult 3 stele, in niciun caz 5. Cafea foarte proasta, mancare dezamagitoare, nu se respecta nicio regula de distantare sau protectie in “restaurante”, curatenia lasa de dorit, miros neplacut in camere, fotolii si scaune murdare, saltele vechi si uzate, am inchiriat un studio cu bucatarie care nu era dotata cu cele necesare. Atitudinea personalului lasa de dorit.

Arata mai mult

8.5

Vacanta excelenta !!

Superb !!!
Recomand Travelplanner: Toata increderea !!!!

Arata mai mult

8.7

Impecabil

Un hotel foarte curat, cu camere foarte mari, insa noi nu am nimerit niste saltele prea ok, mancare buna si suficienta pentru toata lumea(am intalnit insa in bulgaria hoteluri cu mancare mult mai diversa si mai buna)personal amabil insa foarte putina animatie in perioada de Pasti 2019.Destul de multe activitati ce nu erau incluse in all inclusiv, iar bautura(produsele cu alcool) de foarte proasta calitate-conform spuselor celor ce m-au insotit.

Arata mai mult

8.5

O vacanță minunată.

Hotel curat ,amplasat lângă plajă, personal amabil ,camere frumoase,mâncare bună, divertismentul face toti banii.Potrivit pentru familii cu copii.

Arata mai mult

9.3

O mini vacanta reusita

7.5

Sunset Resort Pomorie

8.9

Vacanta de Paste Sunset Resort -Pomorie

Hotelul este impresionant. Personalul este amabil si cu zambetul pe buze. Din pacate, datorita intinderii hotelului echipa de animatori a fost aproape inexistenta. Probabil ca in sezon este mai animat. Hotelul merita cele 5 stele, daca nu esti fan " Hotel Impossible". Daca esti fan, incepi sa vezi mici amanunte care nu sunt la locul lor: o vopsea sarita, o crapatura, un semn de iesire aproape smuls din perete, becuri care ar trebui inlocuite, etc. Dar puse una peste alta, hotelul este impresionant, apartamentele curate, mancarea decenta.

Arata mai mult

9.3

Linistit

Ok resortul

Arata mai mult

7.6

Primul Paște petrecut în Bulgaria!

Hotelul se ridică la nivelul de 5 ☆ in ceea ce privește confortul interior, centrul spa, piscina interioară, amplasarea barurilor, restaurantelor si a bailor! Am avut un apartament cu 3 camere imens, cu paturi extrem de confortabile, incalzit corespunzator cu aparatele de aer conditionat care au funcționat continuu, în care s-a făcut curat zilnic. În schimb, un mare minus in ceea ce privește diversitatea mâncării- am avut aceeași mâncare în fiecare zi cu excepția zilei de Paști care a fost ok! Băuturile au fost slăbuțe, locale și mult diluate servite de niste barmani grețoși și supărați pe viață! E greu de conceput pentru un hotel de 5☆ să ți se dea o singură sticlă de apă plată de 1,5 l pentru 4 zile iar la bar să primești aceeași apă doar la pahar sau să dai sticlă să ți o umple pentru timpul nopții! In general a fost un sejur ok!

Arata mai mult

8.7

Un sejur placut

Foarte buna

Arata mai mult

9.5
Conditii deosebite de cazare. Loc ideal pentru plaja si baie, fiind foarte greu sa alegi intre piscine si Mare. Mancare pentru fiecare gust cate ceva. Personal dragut ,politicos si deosebit de harnic. A fost o vacanta minunata!

Arata mai mult

7.3

Hotel foarte bun

Hotelul este aspectuos, apartamentul este foarte mare, mancare si servicii bune.

Arata mai mult

9.3

10

Foarte bine amplasat

Arata mai mult

8.9

O vacanta reusita

Puncte pro: amplasare pe plaja, apartamentele spatioase, curat, mancare buna, divertisment acceptabil Puncte slabe: nu exista internet decat in cladirea centrala si acolo este slab, se plateste patut pentru bebelusi, se plateste parcarea in incinta complexului, nu exista un amfiteatru pt spectacole, daca vrei sa vezi un spectacol trebuie sa te bati pe scaunele care se iau din restaurant si sa le pazesti cu o ora inainte de inceperea spectacolului Daca nu esti foarte pretentios este o locatie buna pentru familiile cu copii

Arata mai mult

6.3

DEZAMAGITOR-ma asteptam la altceva

Impresia generala este ca nu as recomanda prietenilor pentru ca ma asteptam la mai mult avand in vedere raportul calitate-pret. Sincera sa fiu,m-a deranjat ospitalitatea putin ostila fata de romanii aflati acolo(repartizandu-ne la mese mai retrase fata de ringul de dans sau formatie). Am sesizat o politete falsa si rece.Sincer-este ceea ce am simtit eu. Mancarea a fost foarte bine gatita si gustoasa dar foarte putin diversificata. NU AS MAI REVENI NICIODATA ACOLO.

Arata mai mult

9.5

superb

hotelul,care de fapt este un complex hotelier, este ideal pentru familiile cu copii, ofera tot ce ai nevoie pentru o vacanta fara griji; cazarea este in apartamente foarte spatioase, curate si ingrijite; mancarea fara probleme, gustoasa si variata.

Arata mai mult

9.1

O vacanta de exceptie

Intreg resortul beneficiaza de conditii foarte bune->excelente; singurul lucru pe care l-as reprosa, este faptul ca nu detine o conexiune Wi-Fi, in intreaga locatie, ridicata la standardele oferite prin celelalte servicii.

Arata mai mult

7.3

excelent

totul la superlativ, mult peste asteptari. similar cu un club bun de 5 stele din turcia. si de fel sunt un tip pretentios.

Arata mai mult

Incarca inca 7 impresii (7) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Sunset Resort Pomorie

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.