TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Festa Via Pontica Pomorie Bulgaria. 2024

4 stele
Pomorie, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.7
58%
12 impresii
12 impresii
Impresiile Travel Planner (12)
Amplasare
8.6
Camere
8.5
Mancare
6.6
Personal
8
Atmosfera
7.8
Facilitati
7
Calitate / pret
7.2
Impresii pe Hotel Festa Via Pontica

12 impresii reale, verificate 100% - Hotel Festa Via Pontica

Impresii pe Hotel Festa Via Pontica

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Pomorie Bulgaria
4.7

Ultima vacanta in Bulgaria

Amplasare - foarte aproape de plaja, ajungi in 2 minute de la hotel, plaja este destul de mica si se poarta rezervarea cu prosopul, daca ajungi mai tarziu gasesti greu sezlonguri libere. Statiunea este de fapt un sat in paragina care este sustinut de cateva hoteluri foarte mari. In exteriorul resorturilor nu ai ce sa faci sau sa vezi. Camera: desi este mentionat ca a fost renovat in 2018, doar un corp al hotelului a beneficiat de aceasta renovare, noi am avut un apartament (family room) care era intr-o stare degradata: mocheta deteriorata, paturi si saltele foarte vechi, prost mobilata (aveam un fotoliu in "sufragerie"), lumini care nu mergeau sau lampi care nu avea priza (erau de decor), in dormitor erau doar gaurile in perete, in locul in care trebuia sa fie TV, serviciul de curatenie lasa de dorit, am atentionat 4 zile la rand sa ni se schimbe prosoapele, sa schimbe sacii de gunoi (mentionez ca am fost cu copilul care inca foloseste pampersi). Mancare: cantitativ era suficienta insa din punct de vedere calitativ sunt multe de povestit: - 70% este bazata pe semi-preparate congelate prajite care balteau in ulei - legume congelate care erau fierte si puse in platouri - mancarea pentru copii era non-existenta (asta daca aveti asteptarea sa nu manance doar prajeala (cartofi si semipreparate), dulciuri sau un iaurt cu cereleale) Personal: au fost foarte intelegatori si de ajutor. Este singurul aspect pe care pot sa-l laud, mai ales animatorii care se ocupau de jocuri si activitati pentru copii. Atmosfera: atmosfera a fost ok pana cand au transformat hotelul in tabara pentru copii si ne-am trezit cu 50+ copii care erau aproape nesupravegheati. Daca voiam sa retraiesc experienta de tabara, sunt sigur ca existau variante mai ieftine si mai aproape de casa Facilitati: - Ultra All Inclusive de slaba calitate si aici ma refer la faptul ca nu au pus la dispozitie nici macar apa imbuteliata (in afara de cea pe care o gasesti in camera la cazare) si esti dependent de drumurile la bar pentur un pahar cu apa sau, cum am facut noi, ne-am cumparat de la un magazin sa avem in camera. Locul de joaca pentru copii este intr-o stare avansata de degradare, se pot rani foarte usor - Piscinele sunt mari si curate, zona de sezlongurui este pe cat se poate de curata, din pacate majoritatea sezlongurilor erau blocate de la prima ora cu cate un prosop, chiar daca erau folosite doar 1-2 ore supa-masa. - Barurile ofera doar bauturi locale, decente, dar sub asteptari. Mai ales ca in oferta scrie "wide variety of local and imported", partea de imported insemnand Teachers si Martini - Activitatile pentru copii sunt foarte ok, inclusiv mini petrecere seara dedicata copiilor, animatorii chiar incearca sa atraga pe toata lumea in jocurile lor. Calitate / Pret - sub nivelul de asteptari, nu cred ca mai venim curand in Bulgaria
Recomand Travelplanner: A fost o interactiune ok, se poate imbunatati zona de comunicare. Au raspuns repede la solicitari desi a fost nevoie de un schimb de mai multe mail-uri pana cand am putut sa obtin, in scris, confirmarea patutului de copil in camera.

Arata mai mult

8.4

Vacanta Bulgaria

Hotelul curat, camera a fost curățata aproape zilnic. In pozele de prezentare apare o poza cu “ baldachin pe plaja” , recomand sa se șteargă nu are nici o legatura cu realitatea, in realitate sunt pe plaja șezlonguri simple ,fără salteluta pe care așezi tu prosop, plaja la o distanță de maxim 100 m. Recomand sa va luați prosop de acasa altfel ca oferă hotelul contracost /10 leva pe zi, plaja nu este curățata deloc, mucurile de tigara predominau. Mâncarea a fost suficientă însă foarte puțin diversificata. Dacă doream băuturi (apa ,suc ma refer) găseam doar la restaurant doar la cerere, pana la o anumită ora, as recomanda un dozator de apa undeva poziționat pentru acces la orice ora). Echipa de animatori schimbau foarte plăcut atmosfera , doar seara va recomand sa aveți in gentuța un spray antițânțari( pentru a sta afara). Travelplanner recomand pentru promptitudinea și profesionalismul de care a dat dovada!️
Recomand Travelplanner: Recomand aceasta agenție!

Arata mai mult

6.8

Festa via pontica

S ar fii putut și mai bine ,hotelul a început sa de-a semne de bătrânețe ,in afara faptului că am contactat covid ,curățenia dune 4 stele ,mâncarea undeva la 3 stele ,localizarea aproape de plaja e avantajul sinfapteul că sunt șezlonguri destule pplaja !!camera cu omprveliste superbă a marii (poze după o terasa generoasa ) frumos dar nu mă mai duc !
Recomand Travelplanner: Aproape 100 %multumit

Arata mai mult

9.3

Raport calitate-pret, foarte bine

Calitate pret, foarte bine
Recomand Travelplanner: Foarte serioasa

Arata mai mult

9.3

O vacanța foarte reușită!

Nota 10 pentru Hotel Festa Via Pontica!
Recomand Travelplanner: Foarte prompți, serioși și organizați! Mulțumim!

Arata mai mult

7.7

Dezamăgitor

Mancarea a fost atat de proasta si de putin variata incat intreaga vacanta a fost compromisa. Ne-au fost servite cele mai ieftine sortimente de salam la micul dejun, carne de origine indoielnica plutind in sosuri albe sau maronii, peste cu miros puternic, tocaturi deloc imbietoare la pranz sau la cina ....si, pe deasupra, tot ce ramanea era refolosit la masa urmatoare. Mancarea nu merita nici macar doua stele, nici vorba de cinci. Nu am mai intalnit asa ceva pana acum in Bulgaria. Aceasta a fost cea de-a patra vacanta petrecuta acolo si cea mai neplacuta dintre toate.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

8.4

bine

ok

Arata mai mult

6.9

Hotel de cea mai buna calitate la cazare. Nu-l reconamd gurmanzilor

Cazarea excelenta. Recomand pentru familii de 3 persoane sa comande apartament in loc de studio cu pat suplimentar. Diferenta nu este mare (tariful este per apartament fata de loc/studio). Nu va asteptati insa la mancare in exces. Pentru cei care nu doresc sa mai dea niste bani pe parcare exista destule locuri in afara hotelului.

Arata mai mult

7.2

5 stele All Inclusive cu mari lacune

Apartamentul excelent. Serviciile de masa la restaurant lasa de dorit. Beach barul sub orice critica, in fapt catalogat la 2 stele conform afisajului. Pool barul o mare dezamagire, lipsa bauturi, lipsa lifeguard si barman pentru perioade de cate 15 minute de mai multe ori pe zi ETC.
Recomand Travelplanner: Excelenta parere Este singura Agentie intalnita vreodata care utilizeaza sistemul informatic la maxim Impresionat cum absolut totul am primit prin email sub forma de linkuri de unde puteam descarca voucherul, factura, oferta Intradevar ati facut eforturi pentru a gasi cazarea dorita

Arata mai mult

9.8

Super concediu

Hotelul nu este amplasat chiar pe plaja,dar restul serviciilor si personalul compenseaza tot.Hotelul arata super,camera in care am stat care de fapt era un mini apartament,era foarte primitoare si confortabila.Entertaiment-ul nu este foarte bogat dar angajatii sunt foarte glumeti,distractivi.Mancarea a fost foarte buna,in fiecare zi altceva,nu te plictisesti.cu exceptia supelor,ciorbe,nu erau foarte bune.Dar per total un concediu f reusit.pe langa faptul ca mi-am petrecut ziua de nastere acolo si am avut parte de surprize din partea personalului si entertaimentului.Mi-au urat toti la multi ani,mi-au facut cadou o sticla de vin de la crama lor si un platou de fructe si seara am primit un cocktail super. Recomand hotelul:)
Recomand Travelplanner: am fost putin dezamagita de faptul ca am cerut sa fie camera cu vedere la mare si nu era,dar am primit in schimb un mini apartament,deci am fost multumita in final.Preturile au fost foarte convenabile avand in vedere aspectul hotelului si tot ce ofera .Multumesc Travel Planner pentru cel mai frumos concediu de pana acum:)

Arata mai mult

8.1

Vacanta reusita

Zona interioara foarte frumoasa , linistita , multa verdeata , in camere nu pot spune ca aratau foarte bine in sensul ca putea fi mai curat si mai mult spatiu ; baile sunt in regula dar mai trebuiau reparate sau inlocuite anumite accesorii . Personalul - OK , mancarea foarte buna , chiar daca nu este foarte variata .
Recomand Travelplanner: Este a doua oara cand folosesc serviciile voastre , mi se pare in regula si cu siguranta si la anul va voi contacta .

Arata mai mult

9.3

o vacanta de neuitat

un hotel modern cu un personal serviabil si atent cu clientii camere spatioase si confortabile, o atmosfera placuta si linistita pentru o vacanta reusita.
Recomand Travelplanner: agentie serioasa care noua nu ne-a creat probleme.o recomandam si altora

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Festa Via Pontica

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.