Caută
x
super concediu
0
0

Despre Hotel Elitsa, Albena, Bulgaria

Nu am cuvinte de lauda la adresa personalului hotelului, si bineinteles al hotelului care are o priveliste de vis indiferent unde esti cazat cu vedere spre mare sau spre rezervatia Baltata. Atita verdeata nu am vazut niciodata, curatenie in hotel, jocuri pentru copii, mincarea super execelenta, gratare in fiecare seara pe terasa hotelului, muzica in fiecare seara in aceeasi locatie,toata lumea foarte amabila, in careme curatenie la 2 zile, totul minunat.Multumesc Travel Planner, a fost minunat.

0
0

Despre Albena, Bulgaria

Statiunea este excelenta pentru familisti, o oaza de liniste si de verdeata, daca nu ai sti ca esti la mare, plimbindu-te prin padurea Baltata, ai impresia ca esti la munte datorita aerului f.curat. Statiune minunata pe care deabea astept sa o vad si la anul.Splendid.Mai frumos ca in Nisipuri.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agentia este una din cele mai bune cu care am avut contact, deci foarte multumita, si la anul tot la aceasta agentie voi aplela cu siguranta.Multumesc.

Hotelul este pe plaja, camerele sunt putin obosite, trebuie renovate. Dar daca optati pt camera cu vedere la mare, o sa aveti parte de dimineti fabuloase. Noi numai seara am stat in camera, nici atunci nu prea mult. In rest totul a fost OK. Mancarea, plaja, marea, statiunea f.f. okay. Cu ajutorii de ospatari au fost...Am fost multumiti de atmosfera din statiune,indiferent de ce moment al zilei alegi sa te plimbi,ai o varietate de activitati atat pentru cei mari.cat si pentru cei mici...9,27
98% 10846 impresii

Când ne-am gândit și hotărât să plecăm în concediu deja trecuseră toate reducerile și toate locurile erau ocupate. Am întrebat la mai multe agenții. Deja primisem e-mailuri că nu există disponibilitate. Îmi luasem gândul că voi merge anul acesta în Grecia și... dintr-odată primesc telefon de la agen...Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Elitsa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."am fost in albena cu aceeasi agentie, la alt hotel tot de 3 stele foarte incantat, mancare, cazare, jocuri la bazin cu animatori, pe plaje, extraordinar, agentia e ok, anumite oferte sunt dubioase. dar poate in urma acestor chestionare poate le elimina."

- iuli, inginer, 30 ani | Impresii despre Travel Planner >>