Caută
x
super concediu
0
0

Despre Hotel Elitsa, Albena, Bulgaria

Nu am cuvinte de lauda la adresa personalului hotelului, si bineinteles al hotelului care are o priveliste de vis indiferent unde esti cazat cu vedere spre mare sau spre rezervatia Baltata. Atita verdeata nu am vazut niciodata, curatenie in hotel, jocuri pentru copii, mincarea super execelenta, gratare in fiecare seara pe terasa hotelului, muzica in fiecare seara in aceeasi locatie,toata lumea foarte amabila, in careme curatenie la 2 zile, totul minunat.Multumesc Travel Planner, a fost minunat.

0
0

Despre Albena, Bulgaria

Statiunea este excelenta pentru familisti, o oaza de liniste si de verdeata, daca nu ai sti ca esti la mare, plimbindu-te prin padurea Baltata, ai impresia ca esti la munte datorita aerului f.curat. Statiune minunata pe care deabea astept sa o vad si la anul.Splendid.Mai frumos ca in Nisipuri.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agentia este una din cele mai bune cu care am avut contact, deci foarte multumita, si la anul tot la aceasta agentie voi aplela cu siguranta.Multumesc.

Hotelul Elitsa ca si celelalte hoteluri de pe plaja au fost construite pe timpul comunismului, cu acelasi gen de arhitectura, camere micute dar curate, la fel si baia cu cabina de dus micuta, dar daca iti doresti un concediu placut nu iti trebuie sauna.Intr-un final hotelul isi merita cele trei stele.Camere curate, sal...Este o stațiune foarte frumoasă,dar se mai pot îmbunătăți unele lucruri,de ex:locurile de parcare special amenajate nu prin pădure să-ți cadă copacul pe autoturism,mai multe spatii verzi cu flori......9,31
98% 11580 impresii

Colaborare excelenta! Multumim Travel Planner pentru concediul minunat pe care l-am avut in Bulgaria la Hotel Berlin Green Park, Nisipurile de Aur! ...Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Elitsa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Este prima oara cand calatoresc prin intermediul agentiei dumneavoastra (ale carei date le am de pe internet). Doamna Ana Maria Gheorghe este persoana cu care am stabilit datele sejurului (care ulterior au fost modificate la solicitarea mea). Serviciul a fost prompt si eficient (mi s-a oferit si posibilitatea de a achita prelungirea sejurului catre un agent al dumneavoastra chiar la hotelul in care am stat). "

- Marin Daniel , Inginer, 51 ani | Impresii despre Travel Planner >>