TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

1670 pareri si impresii DIT Hotel Evrika Beach Club Sunny Beach 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.7
86%
1670 impresii
1670 impresii
Impresiile Travel Planner (1670)
Amplasare
9.5
Camere
8.8
Mancare
8.3
Personal
8.6
Atmosfera
8.5
Facilitati
8.4
Calitate / pret
8.5
Impresii pe DIT Hotel Evrika Beach Club

1670 impresii reale, verificate 100% - DIT Hotel Evrika Beach Club

Impresii pe DIT Hotel Evrika Beach Club

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
8.0

Placut

Frumos .. mai putin mancarea. Am ajuns cu cel mic la urgenta (diaree si varsaturi). Serviciile si colaborarea Travel Planner: excelente - Cu recunostinta dlui A.M.

Arata mai mult

8.9

Concediu Sunny Beach

Am ajuns prima data la Riu Evrika in anul 2006. Eram 4 familii cu copii. Era ceva deosebit față de ce mai văzusem în Bulgaria (Nisipurile de Aur).
Recomand Travelplanner: Recomand

Arata mai mult

9.9

Sejur Dit Evrika.

De cinci ani petrec o mini vacanță la acest hotel. Loc de relaxare și voie bună , locație elegantă cu personal amabil . Curățenie în cameră în fiecare zi cu schimbat de prosoape și baia echipată cu produse de igiena zilnică. Plaja curată și supravegheată , cu șezlonguri și umbrele . Restaurantul Premium cu meniuri diversificate și gust , supravegheată de Bucătarul Șef! Personal amabil cu zîmbet -la fel de frumos- pentru fiecare turist , indiferent de naționalitate !!
Recomand Travelplanner: Mulțumesc agenției travelplanner pentru colaborare și comunicare. Agenții DVS sunt cei mai buni pe comunicare , au multă răbdare și înțelegere pentru fiecare consumator de vacanțe reușite și sfaturi bune.

Arata mai mult

10.0

Vacanță în Bulgaria

Un sejur extraordinar la DYT Evrika! Am găsit un personal amabil și cu servicii prompte: fie la debarasare meselor, fie la curățenie, fie la servirea cocktailurile, fie la agrement. Am avut o cameră mare, spațioasă, luminoasă, cu terasă și vedere la mare, dotată seif și aparat de cafea, căruia i se făcea zilnic aprovizionarea cu noi doze. Tot zilnic se face curățenie și reîmprospătarea articolelor de igienă. Hotelul ne-a surprins cu două piscine grozave pentru un meci de polo . La plajă impecabilă se ajunge într-un minut și oricine se poate bucura de răcoritoare sau cafea. La restaurant am găsit mâncare proaspătă, gustoasă și atât de variată, încât a fost imposibil să gustăm multe dintre felurile frumos prezentate. Concluzia este că sunt hotărât să revin.

Arata mai mult

9.5

Vacanta DIT Hotel Evrika Beach Club Sunny Beach

Am fost in Septembrie in vacanta la hotel Erika Sunny Beach. Am optat pentru pachetul premium, cazare in corp D cu masa in restaurantul Premium si a fost a alegere buna. Hotelul e perfect pentru o familie cu copii, ofera multe facilitati de distractie, mancarea diversa si gustoasa, au vreo 5-6 restaurantem, iar restaurantul premium e chiar dragut, curatenie/schimbat prosoape in fiecare zi. Camera a fost un pic mai mica comparativ cu alte hoteluri, dar ne-au adus si un pat suplimentar pt copil si a fost chiar ok.

Arata mai mult

8.8

A doua vacanță la acest hotel

Revenind la acest hotel al doilea an consecutiv cred că spune multe. Ce ne-a determinat să alegem acest hotel au fost multe: amplasarea, proximitatea mării, camerele spațioase, oferta restaurantului premiu, personalul profesionist, parcarea în incinta complexului, atenția la detalii. Diferențe au fost puține comparativ cu anul trecut. Poate prețul ușor supradimensionat vs servicii ceva mai slabe. Mă refer aici la faptul că sucurile necarbonatate, care anul trecut în restaurantul premium au fost de calitate foarte bună, adică nectar, anul acesta au fost apă chioară colorată. Un alt aspect negativ a fost lipsa peștelui proaspăt prăjit, care anul trecut a fost aproape zilnic în oferta restaurantului. Curățenia în camere care anul trecut s-a făcut zilnic, anul acesta a avut ceva sincope, deși gradul de ocupare a hotelului a fost parcă mai mic decît în anul precedent. Pert ansamblu a fost o experiență frumoasă. Referitor la serviciile Travel Planner nu avem nimic de reproșat, același profesionalism cu care suntem obișnuiți. Vă mulțumim!

Arata mai mult

6.7

Dit Evrika o dezamăgire!

Inițial am primit o camera de 2 persoane in corpul D,considerat Premium,dar la etj 5 ,lipita de sistemul de aerisire/ ventilație a hotelului care scotea permanent un zgomot infernal.A doua zi,ptr că n am putut dormi de zgomot,am vb la recepție sa ne schimbe camera,dar nu am găsit înțelegere.Am rezolvat cu ajutorul agenției!

Arata mai mult

8.8

O vacanta reusita

Hotelul este mare, situat pe plaja, cu o plaja lata și multe șezlonguri și întrarea lina în apa. Fiind septembrie, am găsit mereu locuri la șezlonguri și la piscina. Am avut camera la premium și recomand din tot sufletul, în special cu vedere la mare. Camerele sunt mari, curate, moderne iar priveliștea face toți banii. Mâncarea, din păcate, lasă de dorit. Chiar dacă am avut acces la restaurantul premium și era mâncarea mai buna decât la restaurantul principal, nu mi s-a parut calitativa. Multe prăjeli de fast food, doua supe, prea putina friptura, peste un singur fel,dar găseai ce sa.mananci. Băutură groaznica, cafeaua ft bună. Barul de pe plaja este o gluma proasta, nu servește decât bere, care este amara și niște sucuri care sunt apa cu zahar. Ca o concluzie, hotelul excelează la capitolul poziționare, curățenie, confort, aqua parcul este ft fain dar apa ft rece. Mâncarea și bautura nu este pentru 4 stele. Noi ne-am simțit ft bine pt 3 nopți cât am stat și ne-am încărcat bateriile
Recomand Travelplanner: Multumim, Travel Planner pentru profesionalism și promptitudine!

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria

Un loc placut , unde poti uitade stresul cotidian si sa te reintorci acasa complet relaxat.
Recomand Travelplanner: Nimic de reprosat. Totul a decurs snur. Remarc faptul ca am primit tot timpul informatii de la agentie, inainte de plecarea in concediu, pe timpul acestuia , chiar si dupa terminare. Profesionisti.

Arata mai mult

9.1

Un concediu plăcut

Hotel frumos, curat și îngrijit Personal bun, și atenți
Recomand Travelplanner: O echipa foarte drăguța, rapida și amabila și atentă

Arata mai mult

9.4

Vacanta, Sunny Beach, Bulgaria

Camera frumoasa cu mobila noua, curat, mocheta pe jos, minifrigider gol, macar o sticla cu apa, trebuia sa iei de la dozator, aer condiționat, baia curata, doar ca noi am fost cazați în corpul C la ultimul etaj și noaptea se auzea un zgomot ca de la o pompa, un pic deranjant, dar tot noaptea și miros urat în baie ca de la canalizare. Raport calitate- preț ținând cont ca am luat biletul cu reducere 25% a fost ok. Mulțumim Travel Planner, va aștept cu alte oferte pentru anul viitor.
Recomand Travelplanner: Am colaborat bine cu agenția o voi recomanda și prietenilor, aștept oferte cu promoții pentru anul următor. Mulțumesc Travel Planner

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Camere spatioase si curate,personal amabil,mancare buna si diversificata(desi am fi vrut ,macar intr-o zi, si fructe de mare),plaja curata si langa hotel. Ca sa servesti insa o tarie inainte de masa(asa cum obisnuiesc romanii),nu o gasesti in restaurant, ci trebuie sa mergi in partea opusa a hotelului,la barul de la piscina(ziua),sau la lobby bar(seara).In restaurant si la barul de pe plaja nu sunt decat cateva bauturi la dozator(bere,vin,suc,cafea).Pe toata perioada sejurului(02-08 sept,a.c.)nu a avut loc nici un spectacol,desi in oferta era prevazut acest lucru.
Recomand Travelplanner: Au fost foarte amabili si atenti ,au tinut legatura cu noi,atat la plecare ,cat si la intoarcere,ne-au dat informatii utile.

Arata mai mult

5.9

August 2023

Plusuri Corp D - in prima linie la mare, acceptabil. in celelalte corpuri cum ti-o fi norocul (nu recomand). Mancarea ; Buna, nu exceleaza. Plaja : acceptabila, cu de toate (umbrele, sezlonguri, bar) Marea : perfecta. Minusuri Parcarea : slab organizata, imposibilitatea de a reveni la locul alocat in situatia in care faceti o deplasare in cursul zilei, ocazional. Bauturi : slab, indigene (low cost) de evitat. Barul de la plaja: gestionare defectuoasa, timpi pierduti aiurea, nu recomand. Enterteiment : inexistent in cursul zilei, seara se organizeaza cat de cat, la fel nu recomand, spectacole mediocre. Personal: atipic, indiferent, lipsa comunicatie, una platesti (premium) alta ti se ofera (low cost), solicitare mascata de atentii. Nesimtiti. Per total : Nu recomand. Diferenta calitate/pret este enorma.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

O vacanta reusita, totul a fost ok, copiii foarte incantati! Recomand!
Recomand Travelplanner: Totul a fost ok!

Arata mai mult

9.3

VACANTA BULGARIA

Buna ziua, suntem multumiti de toate serviciile oferite de hotel.Camera spatioasa, curatenie, masa diversificata.O vacanta reusita!

Arata mai mult

9.5

Vacanță Evrika

Camera mare și spațioasă, servicii de calitate. Mâncarea bună și diversificată. Un concediu plăcut!
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi și prompți. Recomand cu încredere!

Arata mai mult

6.1

Vacanta la DIT EVRIKA BEACH CLUB

La Premium 4* Nici macar 2*, dupa parerea grupului cu care am fost! Mancarea fara prea multe optiuni, carnea cam nefacuta, sucurile erau facute din esente extrem de dulci si fara nici o legatura cu ce trebuiau sa imite (produse Pepsi), piscinele mici, canapeaua din camera apartamentului era practic rupta si mai mult se dormea pe blana si gauri! De bine pot spune ca se facea curat zilnic, se schimbau prosoapele din camera, camerele spatioase! Nu recomand! Agentia Travel Planner si-a facut treaba foarte bine, dar acest hotel nu isi merita stelele!
Recomand Travelplanner: Agentia o recomand!

Arata mai mult

5.4

Dit hotel Evrika

Camere foarte murdare- nu se face curățenie zilnic, nu se aspira, nu se șterge pe jos, nu se dezinfectează. La check in am schimbat de 2 ori camera ptr ca fie erau viespi pe balcon, fie musculițe de tip molii in camera. La check in am curățat personal mobilierul din camera, suprafețele erau imbaxite si neigienizate. Mancarea foarte prost gătită, plin de mancare de tip fast food si deloc mancare cu destinație categorie mica de varsta. Nu poți da copilului de 3 ani cartofi prăjiți jon stop, ciorbe de iepure si lipsa totala a unui meniu echilibrat dpdv ciorbe, supe creme. Toata mancarea care nu se consuma la o masa era reutilizarea jn retete ptr următoarea masa, sau a 2a zi. Implicare slaba a personalului iar personalul părea sa știe de problemele existente dupa reacții, însă părea a nu fi ceva in puterea lor pentru a se remedia.

Arata mai mult

9.0

Vacanta Sept 23

Raport calitate /preț bun ,servirea și serviciile foarte bune,la mâncare se repeta felul la 3 zile ,dar nu e o problema din punctul meu de vedere.

Arata mai mult

9.0

Vacanta Sept 23

Raport calitate /preț bun ,servirea și serviciile foarte bune,la mâncare se repeta felul la 3 zile ,dar nu e o problema din punctul meu de vedere.

Arata mai mult

6.8

Vacanta

Din păcate, dezamăgitor fata de anul trecut. Mâncarea foarte puțin diversificata, am luat apartament și salteaua era atât de tare ca nu puteai dormi și canapeaua din cealalata camera nici nu ziceai ca are saltea, părea mai mult o pilota. A fost ultimul an in care mai merg aici.

Arata mai mult

9.6

Vacanta Evrika Beach club Bulgaria

Hotelul frumos cu mult spatiu verde,langa plaja,piscina si aqua park,totul foarte ingrijit si curat.Personal serviabil si vorbitor de engleza,marea majoritate fiind tineri.Camerele sunt mari,curate si mobilate destul de elegant.(Am stat in cladirea Premium in apartament cu doua camere si doua bai.)Mancarea buna si variata .

Arata mai mult

8.5

Vacanta Dit hotel evrika beach club

Camera destul se veche și murdara. In colțurile camerei am găsit cuiburi de paienjeni.

Arata mai mult

6.5

Vacanța DT Evrika Beach. Premium

În primul rănd aveți grijă iîn ziua plecarii la ora 11 sa predati cardurile daca întarziati pana la ora 13 va suprataxeaza cu 85 leva, aprov 220 lei. După ora 13, se mai adauga. Deși am avut rezervare la. premium si am mancat numai la restaurantul premiumn , mancarea nu a fost la nivelul celorlalte lanțuri gen Riu,Hvd, Grifid , Duni , curatenia în toalete este precară , in camere este ok, camerele mici si la premium , piscina mare. este mereu fara sezlonguri libere , la fel de greu si la plajă gasesti . Beach barul are doar bere , suc fara accid si un aparat de cafea. Frigiderul din camera nu are nimic in el , apa. Îmbuteliată pt În cameră , nu au. Animație și muzică inexistente. Singurul avantaj ca este. Aproape de plaja. Multe pretentii si figuri pentru care oferă ceva..mediocru la banii ceruți.

Arata mai mult

8.4

Sejur luna August 2023

La hotelul Dit Everika merita sa pachetul premium neaparat. Cladirea,camerele, restaurantul si piscina dedicata celor cu acces premium sunt mai moderne. Personalul cunoaste limba engleza si este amabil. Mancarea nu e este foarte diversa,dar ai optiuni de ales,chiar si vegatariene. Un mare minus la capitolul bauturi, apa nu este imbuteliata. Beach bar-ul foarte slab: doar bere la draft, cafea la aparat si apa la dozator. Echipa de animatori e aproape inexistenta. Piscinile sunt ingrijite, curatenia per total e mentinuta.

Arata mai mult

9.4

DIT Evrika

Pentru noi a fost prima experienta all inclusive, am ales asa pentru cei doi copii mici. Hotelul arata foarte bine, este curat, personal arhiprezent in perioada in care am fost noi. Am avut loc de parcare gratuit in curtea interioara, pazita. In hotel, multi straini, desi ma asteptam sa fie plin de romani :)) Am fost cazati in corpul D, Premium, camera mare, cu vedere la mare, isi merita banii in plus. De la curatenie se trecea zilnic prin camera, o data s-au schimbat si lenjeriile. Plaja privata este imediat langa hotel, un mare bonus fiindca ajungeam imediat cu copiii. Prosoape de plaja oferite de hotel, nisip curat, ingrijit, apa curata. Gaseam sezlonguri (gratuite), in jur de 7.30 dimineata, dar se eliberau si in cursul zilei. Corpul D are si o piscina separata, mai adanca, pentru copii ceva mai mari si adulti, erau mereu sezlonguri libere. Piscina de copii si cea cu tobogane erau mai aglomerate, apa rece, dar copiilor le-a placut. Program cred intre 15 si 17 la aqua parc. Apa era foarte curata si nu mirosea deloc a clor. Am mancat numai la restaurantul Premium. Multe optiuni la masa, multe legume, salate, dar si carne variata (peste, miel, pui, porc). Am avut tot timpul ce alege, desi fiecare din familie are gusturi diferite. Am observat ca se cam "recicla" mancarea, spre exemplu daca la pranz erau vinete coapte, seara gaseam si o budinca de paste cu vinete. Dar asta nu m-a deranjat, totul a fost proaspat. Pentru copii gaseam permanent preferatele lor: paste, pizza, cartofi, fructe, iaurturi. La micul dejun as nota varietatea, intr-o saptamana nu reusesti sa incerci totul, dar fulgii de ovaz si grisul erau facute cu apa, iar ouale - fierte, ochi, omleta, scrambled, toate moi. Mini bar gol, iar in rest bauturile neimbuteliate. Ne-am cumparat apa de baut in camera de la un magazin din zona. La beach bar, sucuri gen tec, cafea si bere. La pool bar aveau si cocktailuri, cu destul de multa tarie :)) Mai erau si alte baruri dar nu le-am testat. Intre mese mai erau snackuri in zona piscinei, dupa amiaza mai serios , cu burgeri, pizza, cartofi, etc. Loc de joaca pentru copii, animatie seara - as zice pentru copii pana in 6 ani. Fiind cu copiii, n-am avut timp sa testam tot ce avea de oferit hotelul. Wifi destul de bun in tot hotelul. Pe faleza, multa galagie si agitatie, tarabe cu de toate. Am apreciat foarte mult ca in fata hotelului, pe tot perimetrul, nu era absolut niciun comerciant.

Arata mai mult

9.8

Dit Evrika 2023

Este al doilea an consecutiv când alegem Evrika și nu ne-a dezamăgit. Am avut parte de un concediu frumos!

Arata mai mult

9.9

Sejur excelent

Totul a fost la superlativ - mancare buna, plaja curata, activitati diverse care se pot face in cadrul complexului si in statiune.

Arata mai mult

9.4

Dit Evrika Beach

Hotel foarte aproape de plaja, clădirea D și camerele acestuia sunt de 4 stele, celelalte clădiri cred ca sunt de 3 stele. Mancare diversa și gustoasa, în schimb partea de desert este dezamăgitoare, toate au gust similar , dar sintetic.

Arata mai mult

8.7

Vacanta Bulgaria

Referitor la serviciile Evrika Beach: Am intampinat probleme in camera pe care am primit-o (nr.422, et.4) intrucat, in momentul deschiderii usii de la balcon, din cauza curentului care se forma, placile din rigips din care era format tavanul holului camerei, se desprindeau si produceau un zgomot puternic. Desi am semnalat acest aspect la receptie, de doua ori, si de fiecare data, s-au prezentat doua persoane care doar au repozitionat aceste placi, problema a persistat pana la checkout. Prosoapele si nici lenjeria de pat nu au fost schimbate pe parcursul celor 7 zile. Desi am pus pe usa semnul pentru curatenie, aceasta solicitare a fost complet ignorata pana la plecarea noastra. In ziua a 2-a din cele sapte, a fost varsat un pahar cu cafea pe gresia din balcon iar petele si mizeria, la fel, au ramas acolo pana la plecare Restul serviciilor (interactiunea cu personalul, mancare, entertainment) nu au excelat dar au fost multumitoare.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (1640) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu DIT Hotel Evrika Beach Club

Intrebari frecvente despre DIT Hotel Evrika Beach Club

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de DIT Hotel Evrika Beach Club, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria