TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

612 pareri si impresii Hotel GRIFID Arabella Nisipurile de Aur 2024

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.8
86%
612 impresii
612 impresii
Impresiile Travel Planner (612)
Amplasare
8.8
Camere
9.2
Mancare
8.8
Personal
8.9
Atmosfera
8.7
Facilitati
8.4
Calitate / pret
8.6
Impresii pe Hotel GRIFID Arabella

612 impresii reale, verificate 100% - Hotel GRIFID Arabella

Impresii pe Hotel GRIFID Arabella

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
9.3

Vacanta la mare la final de sezon

Am fost la hotel Arabela în ultimul weekend, la final de sezon. Vremea a fost frumoasa și apa calda. Am făcut baie în mare la 1 octombrie. Cu toate ca face parte din lanțul Grifid, hotel Arabela este mai slab fata de celelalte din lant. Aproape toată ziua găsești ceva de mancare și de baut: la restaurant, la restaurantul snack de la piscina, la lobby bar și la cafenea care ofera intre mese prajituri si înghețată. Mini barul din camera a fost alimentat zilnic. Puncte slabe: este departe de mare, plaja nu mai era amenajata și nu au bar pe plaja.
Recomand Travelplanner: Recomand agenția

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Impresie foarte buna: - hotel, aspect frumos, camere frumos mobilate, elegante, moderne, curate, aerisite - personal amabil, in special managerul hotelului, - mancare buna, pentru toate gusturile, proaspata, programul meselor putin cam strans, trebuie sa te cam grabesti la masa
Recomand Travelplanner: Nota maxima, promptitudine, seriozitate, felicitari! Vom reveni cu alte ocazii.

Arata mai mult

9.1

Vacanta Bulgaria

Hotelul frumos, camerele spațioase, curate, curățenie se face zilnic, prosoapele se schimba ori de cate ori este nevoie, mâncare diversificata, de buna calitate, plaja aproape, șezlonguri incluse în prețul sejurului și suficiente. Un sejur reușit.
Recomand Travelplanner: Rapizi și prompți și serioși. Este a doua oara cand mergem cu Travel Planner și recomand cu drag aceasta agenție.

Arata mai mult

8.9

În mare.... totul a fost bine, cu mici rețineri, vacanță 5 nopți

Am ajuns la ora 13:00 la hotel, a trebuit să așteptăm până la ora 15 pentru check-in fără extra taxe(early check-in), dar nu a fost o problemă căci am început să luăm stațiunea la pas. Am fost surprinși când am primit un Family Room nr 301 (gen apartament) in loc de Double Deluxe, noi fiind 2 adulți și 2 copii. Surprinderea a pălit când am remarcat că într-una din camere, climatizarea nu făcea față. Noi am ajuns Duminică, luni am făcut o sesizare a acestui fapt, iar miercuri a venit un nene "instalator", a intrat în camera cu pricina, a pornit climatizarea, a ridicat mâna înspre gura de la climatizare și a zis că e ok și a plecat. Am tras un tricou pe mine și am plecat după nenea, găsindul la recepție. Acolo normal că m-am aprins întrebând pe cei de la recepție, cum se face o verificare a instalației de climatizare. Răspunsul celor de la recepție a fost ca vor chema un alt instalator să verifice instalația. Întrebarea mea la răspunsul lor a fost dacă se va verifica instalația tot cu ridicatul mâinii, dar nu am primit niciun răspuns, decât scuze, care nu s-au rezolvat printr-o soluție la sesizarea făcută nici până în ziua check-out-ului. Ce mi-au putut oferi în ziua check-out-ului, scutirea de la plata seifului. Dacă cineva primește camera 301 măcar să știe dinainte la ce să se aștepte. Mâncarea nu am nimic de reproșat, căci a fost foarte bună. Animatori sau entertaineri, mai mult în franceză. Piscina nu a fost ok pentru noi, deoarece curățatul a lăsat de dorit, apa nu era limpede, așa că am preferat să mergem la mare chiar dacă hotelul nu e pe plajă. Curățenia în cameră a fost exemplară, dar curățirea instalației de climatizare nu știu dacă s-a făcut vreodată de când a început sezonul de către o echipă tehnică. Păcat, căci hotelul are potențial, dar micile detalii fac diferența. În mare parte a fost ok sejurul.
Recomand Travelplanner: Totul la superlativ despre agenție, profesioniști.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Grifid Arabella

Foarte bine din toate punctele de vedere. Am ajuns la ora 10.00 și ni s-au pus brutărie...ne-am putut bucura de toate serviciile. Camera am primit-o la ora 10.45...am plătit cei 49 leva pentru early check in...am primit un apartament cu vedere la mare deși rezervarea era pentru camera dubla deluxe cu vedere la mare. Restaurantul principal cu mâncare diversificată, foarte bună. Restaurantele a la carte...3 la numar...am fost la cel asiatic o data și la cel italian de doua ori....totul la superlativ. Plaja aproape cu șezlonguri disponibile la orice ora. A fost o vacanță reușită.
Recomand Travelplanner: Recomand cu încredere agenția Travel Planner.

Arata mai mult

8.3

Vacanta Bulgaria

Bună ziua, Hotelul în sine sa zicem ca este de 4 stele. Prosoapele din camera se schimbau în fiecare zi, lenjeria o data la 3 zile, curățenia în camera și baie superficial. Masa: Micul dejun timp de 6 zile același; Pranzul diferea un pic de la zi la zi; Cina aproape repetitiva în fiecare seară ; Dulciurile de la prânz și cina erau aceleași; Snack barul, hot-dog, pizza, sandwich și clatite; Suc, bere la dozator sub orice critica(sucul tec la dozator când eram copil era mult mai bun), vin la dozator. Hotelul care are câteva sute de camere are doar un singur bar la care în permanenta trebuia sa aștepți 10-15 min la coada pentru a fi servit. Echipa de animație nu vorbea decât în limba franceza, în contextul în care hotelul era ocupat în proporție de 70%-80% de români iar restul de către francezi și englezi. Piscinele (2 la număr) neîncăpătoare și șezlonguri insuficiente. Accesul la plaja hotelului se face pe niște trepte care dau într-o străduță cu ghene de gunoi și accesul de marfa al câtorva terase(5 minute de mers pe jos), un miros insuportabil, hotelul nu are bar pe plaja, dacă vrei ceva de băut cumperi de la terasele aflate pe plaja. Parcarea se plătește 20 leva pe zi la recepția hotelului. Super ok aquapark-ul aflat la Hotelul Bolero. În concluzie un hotel de 4 stele marca Bulgaria la care sigur nu vom reveni. Travel Planer super OK, recomand și vom mai merge în vacanta cu ei.
Recomand Travelplanner: Am fost de 3 ori în vacanta cu Travel Planer și au fost promti și serioși, Recomand tuturor.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria

De cativa ani prefer litoralul bulgaresc .Pacat ca romanii nu stiu sa fie la fel..Hotelul e unul decent,un plus il are piscina interioara incalzita si mancarea,care,desi e final de sezon ,este din belsug.Plaja foarte aproape,in ultima seara au organizat gala diner,unde a fost o atmosfera foarte frumoasa.
Recomand Travelplanner: Dupa ce am rezervat ,totul a decurs cu seriozitate.Am apreciat mailul detaliat unde s au specificat alte costuri si nr de urgenta de la agentie .

Arata mai mult

9.2

Vacanță Bulgaria

Hotelul minunat, aproape de plajă, camerele curate, prosoape zilnic schimbate, mâncarea diversificată zilnic, felurile principale ma refer. Piscina încăpătoare, șezlonguri destule la piscină, iar pe plajă dacă ajungeai dimineața, luai în primele rânduri. Animațiile pentru copii minunate, iar spectacolele pentru adulți la fel. Intr-un cuvânt, minunat.

Arata mai mult

10.0

Litoral Bulgaria

Foarte bun la toate capitolele Camera de lux cu vedere la mare 2 adulti și 2 copii 10 și 12 ani

Arata mai mult

9.5

Vacanta Grifid Arabela

O minivacanta pe placul copiilor. Camerele mari, spatioase cu paturi suplimentare pentru copii. Piscina interioara cu apa calda a fost un plus. De asemenea accesul la Aquaparcul de la Grifid Bolero i-a incantat foarte mult pe copii.
Recomand Travelplanner: Recomand Travel Planner pentru promtitudine, furnizare informatii utile si preturi corecte si accesibile.

Arata mai mult

9.7

Vacanta relaxanta

Am petecut câteva zile de relaxare la Grifid Arabella. 31 aug-3 sept 2023. Am ajuns într-adevăr puțin mai devreme decât ora 15:00. Ne-au făcut check-inul , am platit parcarea dar camera și brățările le-am primit-o abia după ora 14:30. Aveam obținea de early check-in ptr 49 leva/ora, dar am preferat sa mergem pe faleza la o înghețată și să revenim la ora 14:30. Camera foarte mare , deși am rezervat camera dubla am primit camera family , foarte curat, curățenie zilnica, se schimbau prosoape zilnic și la nevoie lenjeria. Prosoape și șezlonguri la piscina și pe plaja suficiente chiar și la ora 10. Minibar completat zilnic , mâncarea foarte diversificata și pe gustul oricărui mofturos. Chiar daca ziua la sosire incepe cu cina, găsești sandwichuri și dulciurile până la cina . Aquaparc cu transfer de 2 ori pe zi la 13;15 și 15:15 până la ora 17 , distractiv chiar și ptr adulti. Din păcate limita ptr copii de 120 cm înălțime. Chiar îi măsurau. Aqua parcul are doar 3 tobogane cu o singura piscina aferentă lor, in care nu te poți bălăci, doar aterizezi ,trebuie să ieși repede sa lași loc celor care coboară. Toate concursurile și spectacolele in limba franceza.
Recomand Travelplanner: Am colaborat doar prin email și mesaje. Totul a fost rapid și eficient.

Arata mai mult

8.4

Vacanta august 2023

Hotelul este curat, cu o piscina intr-o zona linistita dar si una intr-o zona pentru copii. Mancarea aceeiasi in fiecare zi, de exemplu la pranz si seara erau tot timpul aceleasi doua sortimente de paste. Am fost putin dezamagiti, desi mancarea este multa, nu este gustoasa, tot felul de combinatii cu sosuri. In schimb, am fost la restaurantul bulgaresc si la cel italian iar diferenta este foarte mare. Mancarea acolo este excelenta. Facilitatea la plaja este grea daca ai un copil mic si carut. Sunt destule scari unde trebuie sa cari carutul si lucrurile in mana pentru ca nu exista rampa special amenajata. Plus ca traversezi si strada. Pe plaja exista un bar, insa toate bauturile sunt contra cost. In cazul in care mergeti cu un copil care trebuie sa doarma pana in ora 23 incercati sa cereti o camera intr-o zona mai linistita. Pana la ora 23 sunt tot felul de programe artistice iar galagia este foarte mare. Din pacate nu vom mai revenii la acest hotel, pentru noi balanta a inclinat la minusuri.
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi si prompti. Totul perfect in legatura cu rezervarea.

Arata mai mult

10.0

O vacanta frumoasa!

Bună seara, hotelul este excepțional, mâncare pentru toate gusturile diversificata și foarte bună, dulciuri de nota 10, camera foarte spațioasă, curata si cu toate dotările, angajați foarte drăguți începând cu cei de la curățenie pana la staff. A fost un sejur frumos!!

Arata mai mult

8.8

Vacanta Bulgaria Golden Sands

Ne-am cazat la Grifid Hotel Arabella, pentru 5 nopti, raportul calitate pret a fost unul bun, am avut apartament pentru familie, cu vedere la mare, curat, spatios. Mancarea a fost buna , am avut de unde sa alegem, parca deserturile nu prea au fost de calitate. Plaja curata, intrarea in apa , a fost lina, potrivita pentru copii. La piscina insa , nu mi-a placut, ca nu era loc de spalat picioarele, si sezlongurile erau prea aproape de puscine, si intra mizerie in apa. Personalul amabil peste tot, activitatile pentru copii frumoase. Bauturile nu mi-au placut, sucurile nu au fost bune deloc. Am rezervat seara la restaurantul italian, insa nu recomand. E aceeasi mancare cu ce e la bufet, usor modificate. Ce nu mi-a placut a fost zgomotul mare care se auzea pana noaptea tarziu, de la barul terasa de pe plaja, cu manele multe.

Arata mai mult

10.0

Vacanta

Un hotel foarte curat, mâncare bună, personal amabil, totul a fost foarte frumos! Vom reveni cu plăcere! E deja a treia vacanta cu Travel Planner, și suntem foarte mulțumiți!

Arata mai mult

9.0

Ok

Recomand

Arata mai mult

9.4

Ok

Ok,potrivit ptr fam cu copii

Arata mai mult

9.0

Ok

Am fost pentru al doilea an la Grifid Arabella.Totul a fost ok.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Nisipurile de Aur

Cazare excelenta, curat, mancare gustoasa, diversificata, personal amabil, aproape de plaja. Pentru bebelusi au avut 3 tipuri de borcanele cu piure si microunde pentru a incalzi, mancare gatita special nu aveau dar puteai alege din cea normala. Parcare a fost 20 leva pe seara, nefiind locuri la Arabella, am dus-o la Foresta. Camerele cu vedere la mare sunt galagioase, pana la 11 seara se aude muzica de la scena hotelui, pana pe 2-3 noapte se aud manelele de la barurile de pe plaja, deci nu recomand sea view pentru cei sensibili la zgomot.

Arata mai mult

10.0

Vacanță Bulgaria hotel Arabela

Totul așa cum mă așteptam, camera curata, masa diferită de la o zi la alta și personal foarte ok. Pt. O vacanta cu cei mici este tot ce trebuie

Arata mai mult

9.7

Vacanta Arabella

Hotelul și serviciile bune, mâncarea multa, buna și diversificata (pt toate gusturile). Că și minusuri wifi foarte slab, partea de piscina destul de alunecoasa, personalul de la lobby bar puțin cam plictisit....

Arata mai mult

8.9

Vacanta Grifid Arabella

Hotelul foarte ok ca si servicii(igiena/mancare) si amplasament(aproape de plaja).Nu au beach-bar iar expresia”ultra all inclusive”este fortata(bauturile internationale trebuiau cerute in mod expres,altfel intr un cocktail sau gin foloseau bauturi autohtone…gin/rom/wiskey bulgaresc).O alta “problema”poate fi regasita si in faptul ca,desi gradul de ocupare al hotelului era de 80% cetateni romani,spectacolele live ce se desfasurau seara erau strict in ordinea urmatoare:germana/franceza si binenteles bulgara.Atat ne apreciaza…

Arata mai mult

8.3

Prima vacanță în Bulgaria

Pentru noi a fost o vacanță minunată cu mai multe lucruri pozitive decât negative ,ne -a plăcut hotelul și am mai reveni cu drag . Pentru că am ajuns mai devreme de ora 15:00 a trebuit să plătim 49 Leva pentru a primi brățările și camera în jur de ora14:00.Hotelul este aproape de plaja, camera curată ,spațioasă cu vedere la mare .S-a făcut curat în fiecare zi și s-au schimbat prosoapele. Ne-a plăcut mâncarea chiar dacă era cam la fel în fiecare zi aveam de unde alege.Am avut rezervare la restaurantul italian și cel asiatic unde mâncarea a fost super. Am găsit șezlonguri la plajă și la ora 9:00 ,n-a fost nevoie să ne trezim de dimineață așa cum auzisem. Divertismentul cam slăbuț mai mult în limba franceză și muzica foarte tare.Personalul amabil ,mereu cu zâmbetul pe buze. Pentru prima experienta pe litoralul bulgăresc a fost foarte bine ?

Arata mai mult

8.6

Vacanta Grifid Arabela

Sa incep cu inceputul-am fost primiti cu cate un pahar cocktail non-alcoolic.Avand ecuson de parcare persoana cu dizabilități in Romania nu am platit parcarea.Am avut camera la et 4 cu vedere la mare. Camera spațioasă,zilnic aprovizionat minibarul cu o doza de bere bulgărească, 2 doze de suc si apa plata.Am rezervat de cum ne-am cazat o cina a la carte la restaurantul italienesc întrucât era aniversarea sotului.Ar fi fost dragut si atent din partea lor sa ofere macar o felicitare sau o sticla de sampanie-dar nu.Piscinele cam mici si sezlonguri cam puține.Mancarea foarte buna si diversificata.Animatia in timpul zilei insesizabila ca si inexistenta, neantrenanta.Seara program de animatie 99% doar in limba franceza.Am sesizat managerul si ni s-a spus ca au contract cu framisima.

Arata mai mult

5.2

Vacanță Nisipurile de Aur,Grifid Arabella

Hotelul e din ce în ce mai rău...am fost pentru al treilea an dar mi s.a părut mai rău ca anii trecuți,dar prețul mult mai mare....O familie cu 2 copii de 4 și 1 an,ajunși la hotel,ne.a dat o camera la etajul 7,ultimul,cu un balcon minuscul,zidit cu o mică gaură pentru a privi copii prin el....pe moment nu am realizat de la recepție când ni s.au dat cartelele că ne vor caza la ultimul etaj,dar ajunși în cameră am constatat acest lucru...priveliștea spre mare era superbă,într.adevăr,dar îmi era amețeală dacă priveam în jos,plus că nu aveam loc pe balcon toți 4 odată,iar copii nici nu puteau privi la spectacolul pentru copii,care avea loc în fiecare seară....apa nu avea presiume deloc....evident am mers la recepție să îi rog să ne schimbe camera pt că am rău de înălțime și eu și copiii,și datorită balconului...nu ne.au schimbat camera că nu aveau disponibilă,dar a doua zi am insistat din nou și într.un final me.au mutat la etajul 2...apa la wc fărmată,trebuia să punem bara de la duș căci apa nu curgea...Mâncarea se repeta în fiecare zi,roteau și modificau alimentele,inclusiv la snack bar.ul din curtea hotelului,aveam un "hamburger" de tot râsul,dintr.o bucată de carne fiartă cu grăsime,cartofi uscați și arși,iar shaorma la fel,avea carnea arsă și uscată...nu le.aș mai da decât 2 stele,pentru curețenia care se făcea zilnic,superficial,dar se făcea zilnic,lejeria nu s.a schimbat niciodată în 8 zile.Apa în piscine foarte rece....am rămas cam dezamăgită de hotel și nu știu dacă vom mai revenii.Am cumpărat sejurul cu cei de la trabel planner,de care sunt foarte mulțumită și cu siguranță vom mai colabora pe viitor....

Arata mai mult

10.0

Vacanta Nisipurile de aur

Am fost cazati la Arabella. Personal amabil,hotel/camere curate, mancare diversificata si proaspata mereu, program de divertisment atat pt copii cat si pentru adulti, piscina interioara apa calda,2 piscine exterioare, barurile cu bauturi delicioase, aproape de plaja. Plaja cu intrare lina si apa curata. Hotelul ideal pentru familii cu copii. Ne_ar fi placut ca programul la piscine sa fie cu 1_2 h mai mult.

Arata mai mult

9.6

100% reusita

Va salut cu respect. Hotelul unul bun, desi cele 4 stele nu sunt asa de stralucitoare. Camera foarte spatioasa cu o baie mare. Ambele foarte curate deoarece erau aranjate in fiecare zi, un mare bravo. Personalul foarte dragut si atent. Mancarea a fost foarte diversificata la restaurantul principal, era imposibil sa nu iti placa ceva. Un mare plus a fost cele 3 restaurante a la carte ( asiatic, Italian si bulgaresc ) cu acces inclus conform all inclusive care dadeau o nota aparte acestui hotel. Partea de divertisment a fost una buna, daaar foarte mult in limba franceza prea putin in limba engleza/ germana si deloc in limba Romana ( in conditiile in care majoritatea eram romani ). Personalul foarte fain,dragutisi comunicativi, cunoscatori a mai multe limbi straine ( English, franceza, germana, Slava). Un alt plus a fost posibilitatea de a intra gratuit la acel aquapark din reteaua Grifid Hotels. Desi oferta era ultra all inclusive, barul de pe plaja nu era al hotelului si era contra cost consumatia. ( 30 % reducere totusi pentru cei de la hotel Arabella). Toate adunate si scazute, a fost o experienta foarte relaxanta, frumoasa pe care o recomand familiilor cu copii. Cu respect.

Arata mai mult

9.4

vacanta bulgaria

mi-a placut vacanta petrecuta la h.grifid arabella.singurul lucru neplacut a fost scarile pe care trebuia sa le urc si sa le cobor in fiecare zi uneori chiar si de 2 ori.asest lucru il spun fiind o persoana invarsta si nu eram singura.nu am cunoscut acest lucru,poate ma cazam la alt hotel care era aproape de plaja.in rest totul a fost ok,camera curata,mini barul aprovizionat zilnic,prosoape schimbate la 2 zile,asternutul la 1/2 sejurului iar mancarea f variata si gustoasa.in concluzie un sejur reusit

Arata mai mult

9.7

Hotel grifid arabella

Totul a fost in regula , mâncare , camera , curățenie piscina ,unele persoane nu au fost de acord cu divertismentul in franceza dar până la urmă a fost ok.

Arata mai mult

10.0

Bun

Super!

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (582) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel GRIFID Arabella

Intrebari frecvente despre Hotel GRIFID Arabella

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.