TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

21 pareri si impresii Hotel Apollo (ex. Doubletree) Nisipurile de Aur

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

6.9
43%
21 impresii
21 impresii
Impresiile Travel Planner (21)
Amplasare
6.6
Camere
7.2
Mancare
6.9
Personal
6.6
Atmosfera
6.6
Facilitati
6.5
Calitate / pret
7.4
Impresii pe Hotel Apollo (ex. Doubletree)

21 impresii reale, verificate 100% - Hotel Apollo (ex. Doubletree)

Impresii pe Hotel Apollo (ex. Doubletree)

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
8.0

Vacanta Bulgaria

Camera in care am fost cazati a lasat de dorit !! Camera 321 et. 3 mocheta de 0 stele !!!!
Recomand Travelplanner: au fost rapizi si corecti cu descrierea !

Arata mai mult

9.5

Foarte Frumos!

Este un hotel de nota 10!
Recomand Travelplanner: Multumim travel planner!

Arata mai mult

5.3

Vacanta Nisipurile de Aur

Nici nu as ști cu ce sa încep,având în vedere ca nu e prima oara când venim în Bulgaria(deci avem cu ce sa facem comparație). Hotelul probabil cândva a arătat mai bine,dar nu mai are mult și devine paragină,și nu exageram...deoarece curățenia lasa de dorit de cum intri în hotel( din lobby se vad panzele de paianjen,praf,podele nespalate...etc. ) Pana si mirosul de paliere e unul invechit,neaerusit.Camera nu era una mica...ci cât trebuia pt o familie cu un copil de 10 ani...dar....iarăși curățenia....baia nu era dezinfectata,nu era nici măcar dat cu aspiratorul...nu mai zic de șters cu mopul. Ceva de vis a fost...mai ales ca pe parcursul celor 5 zile nu s-a intrat pt curățenie,ci doar sa ia gunoiul și sa schimbe câteva prosoape (și alea după vreo 2 zile). Personalul de la bar își dădea ochii peste cap dacă indrazneai sa ceri altceva decât bere îndoită cu apa( dar atitudinea se schimba la 360 grade când le dădeai tips). Mâncarea a fost ok...nu ceva mega diversificat,dar nu mureai de foame....și cam atât. Aveam la dispoziție un trenuleț al hotelului, care te lasă în apropierea plajei Riviera...de unde mai mergeai 10 min pe jos( nu a fost grav,deoarece era bună și putina mișcare). Per total sejurul a fost unul ok,pt ca am încercat sa nu vedem mereu părțile urate ale hotelului...dar nu as mai veni la acest hotel sub nici o forma!
Recomand Travelplanner: Foarte ok agenția. Mi-a plăcut colaborarea cu ei,și cu siguranță voi mai apela la serviciile lor...pt o alta vacanta viitoare.

Arata mai mult

8.5

Vacanta Bulgaria

Hotelul este dragut,camera a fost mare,spatioasa cu o vedere minunata.La capitolul curatenie cam lasa de dorit,prosoapele se schimba o data a 4 zile....La capitolul mancare ,hotelul merita 3 stele ,putina si putin diversificata.Plaja este la o distanta destul de mare,ei ofera un trenulet cu care sa poti mergi pana acolo,dar te lasa foarte departe de locul unde sunt sezlongurile si mai bine mergi pe jos.Statiunea Nisipurile de Aur este una destul de frumoasa,animata seara......FIind intr-o companie placuta,uiti de toate neajunsurile de la hotel si incearca sa te raxezi.
Recomand Travelplanner: Minunati si promti,ca intotdeauna.Multumim!

Arata mai mult

4.4

Vacanta la Hotel Apollo experienta proasta

Din pacate, experienta cu acest hotel este una catastrofala! Camerele sunt intradevar mari insa mancarea, curatenia, personalul sunt foarte proaste. Ieseau musculite din mancare, foarte proasta de altfel… bauturile de asemenea cu musculite. Nu recomand si nici nu ma voi mai intoarce. Absolu CATASTROFAL! Iar daca mai ai si copii… lucrurile sunt si mai triste… Ceea ce a fost minunat, a fost ca am efectuat rezervarea prin Travel Planner iar prin profesionalismul lor am reusit sa ne mutam a doua zi la un alt hotel, lucru pentru care le multumim.
Recomand Travelplanner: Asa cum am spus si mai sus, rapiditatea si profesionalismul celor de la Travel Planner a fost pesge asteptari. S-au mobilizat rapid pentru a ne muta intr-o alta locatie. RECOMAND cu incredere!

Arata mai mult

9.1

Wacanta Bulgaria

Nu scriu nimic am dat note mai jos
Recomand Travelplanner: Aa

Arata mai mult

7.6

Curatenie inexistenta

Desi am fost cazati la apartament VIP ,am gasit baia mizerabila.Am atasat poze.Am insistat sa se curete toaleta...faianta din baie era plina de praf si calcar,evident,au incuiat in septembrie 2022 pe graba si au descuiat pe 1.06 .2023 fara sa igienizeze. Aerul conditionat nu a functionat,desi,fiind cazati la et 7 si afara fiind 26 grade,era cazul sa functioneze. Mancarea a fost acceptabila,insa copiii nu au gasit in unele zile mai nimic de mancare(nici macar spaghete sau cartofi prajiti,de gratar nu se pune problema);erau tocanite,fasole,linte,pangasius,carnati.... Cei de la hotel au fost nepregatiti,apa din piscina era foarte rece,una dintre piscine a fost umpluta abia pe 2.06,desi au avut oaspeti pe 1.06,nu aveau prosoape de plaja,nu aveau barurile deschise,lifturile se miscau greu,iar pe 5.06 deja din 4 lifturi mai functiona doar unul!!!Si hotelul era jumatate ocupat.Cum o fi in sezon?!
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi si promti, as recomanda fara probleme agentia.

Arata mai mult

9.5

Vacanta reusita

Hotelul se ridica la standardele asteptate: camere mari, spatioase, personalul f.operativ, curatenie zilnica ... un minus doar pentru masa: daca nu intrai cu prima serie la masa, totul se golea ... si riscai sa ramai fara mancare (mai puteai alege doar dintre 1-2 feluri care nu aveau cerere - reimprospatarea felurilor consumate se facea foarte greu si doar cu cate unul-doua feluri la cca 10 - 15 min - daca nu erai atent si acestea dispareau imediat si ramaneai iar ... fara optiuni
Recomand Travelplanner: Cu Travel Planner am colaborat intotdeauna excelent, drept pentru care am optat si in aceasta vara in alegerea unei minivacante de Rusalii in Bulgaria, dar si pentru un concediu in Grecia. Numai cuvinte de lauda pentru profesionalism si operativitate.

Arata mai mult

9.3

vacanta OK!

Am avut o vacanta reusita!
Recomand Travelplanner: Ca de fiecare data, avem numai cuvinte de lauda despre servicile acestei agentii! Nu am recurge la serviciile altor agentii! Sa vazut clar si la receptiile hotelurilor unde am calatorit prin intermediul acestei agentii!!! Ne- am simtit foarte ok! Iar in legatura cu comunicarea pe care am avut-o cu angajatii agentiei, nota 10!!!

Arata mai mult

9.3

vacanta OK!

Am avut o vacanta reusita!
Recomand Travelplanner: Ca de fiecare data, avem numai cuvinte de lauda despre servicile acestei agentii! Nu am recurge la serviciile altor agentii! Sa vazut clar si la receptiile hotelurilor unde am calatorit prin intermediul acestei agentii!!! Ne- am simtit foarte ok! Iar in legatura cu comunicarea pe care am avut-o cu angajatii agentiei, nota 10!!!

Arata mai mult

7.2

Impresii sejur Doubletree

Nu este nici pe departe un hotel de 5*. Conditiile la cazare sunt de aproximativ 3*, iar la mancare de 2*.

Arata mai mult

9.0

O vacanta placuta

Desi hotelul este clasat ca fiind unul de 5*, per ansamblu il consider ca fiind echivalentul unuia de 4* din tarile occidentale. Asta nu inseamna ca sejurul nostru nu a fost unul placut. Serviciile oferite au fost ok: curatenie zilnica, mancare suficienta si variata (ma refer la micul dejun pe care l-am avut inclus in pachetul achizitionat), piscine curate iar echipa de animatori si-a dat tot interesul sa ne atraga in diverse activitati. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, nu foarte departe de faleza principala si de plaja. Amplasamentul si distractiile din hotel il recomanda in special familiilor cu copii si cuplurilor care cauta un loc mai linistit. Notele acordate reprezinta aprecierea serviciilor oferite in functie de oferta pe care am achizitionat-o prin intermediul TravelPlanner.

Arata mai mult

6.8

Nesatisfacator

Spre deosebire de anul 2011 cand au fost conditii excelente din multe puncte de vedere ( masa-f buna si diversificata, nu cu produse de duzina ca anul acesta, bar pe plaja cuprins in all inclusive, lucru pe care anul acesta nu l-am regasit) in 2013 conditiile au fost complet diferite incepand de la insolenta personalului, curatenia in camere care a fost facuta o singura data intr-o saptamna la insistentele noastre, si multe altele pe cae nu le mai mentionez, conditiile au fost super-proaste probabil datorita managementului si a altor cauze pe care le-am discutat telefonic.

Arata mai mult

5.2

groaznic

hotelul doubletree desi de 5 stele conditiile au fost de 3 stele ,foarte departe de plaja in cele 4 zile prosoapele nu au fost schimbate niciodata

Arata mai mult

7.1

DEZAMAGIRE ...

Mult sub asteptari. Sub nicio forma nu este un hotel de 5 stele, doar 4, cu indulgenta. Parti bune ; plaja curata, linistita, parcare free, transport asigurat de hotel pana la plaja si inapoi la hotel, care este la aprox. 4 km. Parti negative : lipsa bar/snack inclus la plaja, bauturile locale oribile, curatenie in camera doar daca iei atitudine, mancare la nivel satisfacator, lipsa informatii de la receptive referitor la programul microbuzului care te duce la plaja, orarul meselor, distanta mare fata de faleza si centrul statiunii, atmosfera de statiune, piscina mai mult lipsa, din cauza ca soarele este prezent pe la ora 10 si pe la 15,30 se asterne umbra. Cu siguranta, nu voi mai reveni in aceasta statiune.

Arata mai mult

8.9

Foarte frumos

Chiar il recomand. Isi merita stelele.

Arata mai mult

6.1

Servicii f slabe

Buna ziua, Un hotel frumos, camere spatioase, amplasare buna (nu este f aproape de plaja, insa este intr-o zona plina de verdeata, linistita) insa f dezamagita din punct de vedere al serviciilor. Personalul de la receptie nu a fost f amabil...Echipa de animatia f slaba, mancarea maxim trei feluri principale la alegere. La locul de joaca era f multa dezordine pe jos, mult nisip in mocheta. Un hotel de maxim 4 stele.

Arata mai mult

4.9

Hotel Hilton Golden Sands

Maxim 3*

Arata mai mult

7.7

Mai bine alt hotel

Odata ce ai ajuns vezi ca parcarea e insuficienta, esti norocos daca poti pune masina langa o bordura, de fapt e o parcare comuna a mai multor hoteluri dupa cum se spune, singurul lucru bun e ca nu lasi masina in drum si nu ti-o ridica cu platforma. Hotel curat, mancare buna, personal in general binevoitor DAR accesul la plaja care e f departe este restrictionat, esti obligat sa te programezi la plaja cu o zi inainte, iar cu o zi inainte ti se spune de catre o acritura ca plaja e full, nu se poate, si daca mergi acolo, surpriza, plaja e cel mult jumatate plina! Lucru foarte neplacut, nu merg la mare sa stau in piscinele lor suprasaturate cu clor!

Arata mai mult

10.0

Vacanta de vis

Un hotel in care nu te plictisesti indiferent de anotimp

Arata mai mult

9.1

vacanta Double Tree by Hilton

-cazare , mancare , servicii de care am fost multumita , cu siguranta voi reveni la acest hotel . -cazare - imediat ce am ajuns am fost cazati era in jurul orei 13 !!!!!!, camera curata dotata cu absolut tot ce este necesar , am avut cafea si ceai in camera , apa imbuteliata in permanenta ; -mancare - la fiecare pranz si cina am avut altceva foarte diversificat , erau si preparate diet !!! dimineata s-a cam pastrat micul dejun la fel se mai schimba cate un preparat doua dar a fost foarte ok aveai ce si de unde sa alegi dupa gusturi ! - servicii - personalul cel putin cu mine a fost amabil , am avut si pachet la plaja in momentul in care am hotarat sa stam toata ziua , ceea ce mi sa parut foarte bine venit !!!!!! , plaja era un pic cam departe dar cu transportul ce am avut de la ei a fost mai mult decat ok .

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Apollo (ex. Doubletree)

Intrebari frecvente despre Hotel Apollo (ex. Doubletree)

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Apollo (ex. Doubletree), te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria