TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

154 pareri si impresii Hotel Golden Line Nisipurile de Aur Bulgaria

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.6
89%
154 impresii
154 impresii
Impresiile Travel Planner (154)
Amplasare
8.7
Camere
8.7
Mancare
8.5
Personal
8.7
Atmosfera
8.3
Facilitati
8.1
Calitate / pret
8.8
Impresii pe Hotel Golden Line

154 impresii reale, verificate 100% - Hotel Golden Line

Impresii pe Hotel Golden Line

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
7.7

Golden Line

Hotel curat, personal amabil, mancare buna.
Recomand Travelplanner: Profesionisti, dedicati

Arata mai mult

10.0

Multumit

Curatenie, mancare bună, proaspată, raport calitate-pret excelent.
Recomand Travelplanner: Rapizi, promti, transparenti si la ei am gasit mereu cea mai avantajoasa ofertă. Doresc in viitor sa colaborez doar cu TRAVEL PLANNER.

Arata mai mult

8.5

Golden Line Nisipurile de Aur

Poziționare bună, liniște, parca prea multa liniște, piscina mare. Ar trebui mai mult divertisment pt un hotel atât de mare.
Recomand Travelplanner: Foarte seriosi

Arata mai mult

8.8

Vacanta bulgaria

Camere mari și spațioase (ap. 2 camere) bucătărie dotată. Mâncarea destul de buna, în schimb băuturile cam lasă de dorit. Recomand hotelul
Recomand Travelplanner: Prompți, răspund repede La mail/telefon. Recomand TravelPlanner

Arata mai mult

9.4

O vacanta frumoasa

Hotelul curat,amplasat aproape de plaja la 2-3 min,camere mari ( la capitolul curatenie este loc și de mai bine). Mâncare foarte bună și diversificata.
Recomand Travelplanner: Este a 2-a oara când mergem în Bulgaria prin intermediul celor de la Travel Planner,o agenție foarte serioasa, prompta și la dispoziția clientului pentru orice informații.

Arata mai mult

9.0

Vacanta Bulgaria

A fost frumos. Apartamentul foarte spatios. Mai au ceva renovari de facut la zona de langa piscina. Singurul minus a fost parcarea.
Recomand Travelplanner: Recomand aceasta agentie.

Arata mai mult

8.9

Vacanta frumoasa

Golden Line
Recomand Travelplanner: Travel planner e ok agenția turism

Arata mai mult

8.8

Vacanta

Hotel foarte bine amplasat Camerele ok Curățenia dau nota 4 in 6 zile sau schimbat prosoapele o singură dată, lenjeria nu sa schimbat deloc
Recomand Travelplanner: Foarte serviabili, foarte corecți.

Arata mai mult

9.9

Vacanta Bulgaria

Sejurul nostru a fost unul reușit. Și nu o spun numai eu. Am fost un grup de 23 de persoane, adulti și copii și toată lumea a fost mulțumită. Hotelul oferă servicii de calitate, atât la cazare cât și la masa. Camerele au fost spațioase, curate, s-a întrat la curățenie și schimbat prosoape în fiecare zi. Mâncarea a fost pentru toate gusturile, diversificata, gătită chiar în fata noastră. Piscina curata și bine întreținută. Am apreciat ca au personal ( tineri angajați) pentru întreținerea atmosferei la piscina. Per total noi am fost foarte mulțumiți și ne gândim sa revenim și anul următor.
Recomand Travelplanner: Agenția și mai ales agenții de turism cu care am colaborat sunt de nota 10.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria

A fost un sejur foarte reușit. Hotelul oferă servicii de calitate atât la cazare cât și la masa. Camere curate și spațioase în care s-a întrat zilnic la curățenie și la schimbat prosoape. Mâncare pentru toate gusturile, diversificata și proaspătă, gatita chiar în fata noastra. Piscina curata și bine întreținută. Activități atât pentru adulti cât și pentru copii. Intr-un cuvânt pentru noi a fost perfect.
Recomand Travelplanner: Despre agenție și agenții de turism cu care am colaborat numai cuvinte de lauda.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria

A fost un sejur foarte reușit. Hotelul oferă servicii de calitate atât la cazare cât și la masa. Camere curate și spațioase în care s-a întrat zilnic la curățenie și la schimbat prosoape. Mâncare pentru toate gusturile, diversificata și proaspătă, gatita chiar în fata noastra. Piscina curata și bine întreținută. Activități atât pentru adulti cât și pentru copii. Intr-un cuvânt pentru noi a fost perfect.

Arata mai mult

10.0

superb

Hotelul Golden Line , amplasat aproape de plaja, piscina cu apa calda, bine intretinuta, destul de mare.Mancare difersificata, ai de unde alege. Personalul ok, in special baiatul de la bar(brunetul). Camerele mari, prosoape schimbate zilnic, lenjeria la 2 zile.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Hotelul,serviciile super,a fost o greșeală și anume noi am rezervat apartament cu o camera și am primit un studio foarte mare într-adevăr,soția le- a transmis la recepție,chiar în ziua aceea aveau un apartament cu o camera la subsol dar fetita nu a vrut să ne mutăm,următoarea zi se elibera și altul,deci au vrut să ne ajute ,dar ce nu am înțeles dânșii au spus că este același preț,asta a părut puțin ciudat,acum nu îmi dau seama exact de pe site ,apare studio și studio single,nu știu dacă al nostru a fost studio sau apartament studio,am stat la apartamentul 624

Arata mai mult

9.9

Vacanta Bulgaria-Hotel Golden Line

Hotelul curat, mâncare bună, proaspătă și diversificata, aer condiționat, frigider în camera, plita electrica, bună pentru cei care au copii, camera spatioasa, balcon cu uscător de rufe. Piscina, loc de joaca pentru copii, program pentru copii seara. Recomandam cu căldură.

Arata mai mult

9.0

Vacanța Bulgaria

Camerele au fost curate, excepție făcând podeaua care avea urme de nisip ( dar la mare fiind mai greu fără ), lenjeria curată, prosoapele cam utilizate dar relativ ok, salteaua cam tare. Piscina era suficient de mare, spațiul de copilași putea fi mai mare și mai bogat in activități. Mâncarea buna si diversa, personalul amabil.

Arata mai mult

8.2

Vacanță Bulgaria

A fost o vacanță reușită și de neuitat. Ne-am simțit foarte bine și cu siguranță vom mai apela la serviciile Travel Planner. Vă mulțumim!

Arata mai mult

6.5

Vacanta Golden Line

Camerele si hotelul nu arata ca in poze. Mobilier invechit, canapea extensibila degradata si extrem de tare ( ne-au dat un topper dupa ce am semnalat la receptie, insa era murdar si vai de el), perdele murdare si gaurite, curatenie superficiala. La restaurant, daca ai noroc sa nu prinzi coada de 20 de perosoane in fata, prinzi ceva de mancare. 2-3 feluri de mancare si cateva dulciuri. Snack bar intre 11-16 doar cu pizza, carnati, cartofi si cateva fructe. Nu isi merita stelele; personalul, totusi a fost amabil.

Arata mai mult

9.8

Vacanta Golden Line

Totul a fost minunat. Camera spatioasa( studio 2 adulti+2 copii), curățenie zilnic, mâncarea foarte gustoasa și diversificată. Personalul extraordinar. O vacanta reușită. Cu siguranță vom reveni.

Arata mai mult

8.7

Vacanță bulgaria

Am stat 7 nopți,la Golden line din 7august,o vacanță reușită,camera curată și mare, aproape de plajă,piscina mare. Personalul drăguț și vorbitor de română,mincarea bună și gustoasă Parcarea 25 leva

Arata mai mult

6.2

Nisipurile de Aur

Hotelul arata bine, cu o piscina exterioara pt copii și adulți, animații pt toate categoriile de vârstă, mâncarea nu foarte diversificata, fără preparate speciale pt copii, curățenia în camere superficiala

Arata mai mult

9.9

Vacanța Bulgaria 2023

Am avut o experiența foarte frumoasa la Hotel Golden Line. Camera mare, curată, stil studio. Baia cu cada a fost un mare plus pentru relaxare. Mâncarea excelenta, diversificata, proaspăta, pentru toate gusturile. Băutura ok. Snack-ul un mare plus. Piscina curată, șezlonguri suficiente dacă oamenii nu ar mai pune prosoape pentru a le ocupa in avans. Animatorii super cu diverse activități la piscina. Atmosfera buna, liniste in hotel. Parcare asigurata ori in fata hotelului ori la 4 min de hotel. Ești condus de staff-ul hotelului către parcare. Distanta pana la plaja foarte mica - 3 minute.

Arata mai mult

5.4

All inclusiv Golden Line

Nu a fost ce promite 4 stele all inclusiv. A fost de 3 stele cu indulgență. Citiți cu atenție părerile altora când alegeți vacanta. Noi n -am făcut asta și am avut o vacanta ratată.

Arata mai mult

3.9

Vacanta in acest hotel

Bună tuturor! Văd aici doar păreri extraordinare despre acest hotel. Nu sunt impresii negative sau sunt eliminate? Eu, de exemplu, mă aflu in acest moment cazat aici si sunt șocat să văd ce impresii se împărtășesc aici (asta fiind si motivul pentru care l-am și ales), in contrast total cu situația reală pe care am gasit-o la cazare. E adevarat ca am primit apartamentul mai repede de ora 14, dar in el, am gasit pânze de păianjeni, uși nefuncționale spre balcon, baie degradată și cel mai rău, un pat cu saltea ruptă, pe care efectiv nu se poate dormi. Mâncarea nu e așa diversificata cum se spune aici: aceleași ciorbe, aceiași cârnăciori, etc, si un miros puternic de prăjeală in restaurant. Lingurile, furculițele si cuțitele, trebuie să le faci si tu o igienizare, pentru ale putea folosi. Băuturile bulgărești sunt recunoscute ca fiind slabe, dar aici sunt si "indoite cu apă". La piscină nu se spala terasa, iar pe mesele împletite, acele sticle au devenit semitransparente de la grăsimi si mizerie. De două zile, aproape că nu vorbim intre noi, membrii familiei, deoarece ne-am dat seama ce alegere "super" am facut, ghidandu-ne după review-uri si notele de pe booking. Completez cu faptul ca nu suntem pretențioși, dar nici acestea nu sunt condiții de 4 stele si nici de all inclusive.

Arata mai mult

8.0

Super

Ok

Arata mai mult

9.2

Vacanta Bulgaria Aparthotel Golden Line

Hotelul foarte mare, mancarea diversificata si foarte buna,piscina super. Desi camerele ar trebui putin puse la punct (canapele mai invechite, mobila, usi), curatenia era facuta zilnic, personalul amabil, nu as gasi ceva de reprosat. Poate doar piscina de copii - neincalzita,am prins zile inorate si apa era putin rece.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Totul a fost ok,raport calitate/preț. Cat despre travel planner jos pălăria!

Arata mai mult

8.3

Vacanta Golden Line Bulgaria

Cazarea merita cele 4 stele, mâncarea destul de ok . Pana la plaja nu este mult de mers , cam 10 minute

Arata mai mult

9.6

Vacanta Bulgaria

Hotelul Golden Line ok,la fel ca anul trecut,personalul amabil,serviciile ok,mâncarea destul de diversificata. Camera destul de spațioasă și curata,prosoapele se schimbau zilnic, se aspira zilnic. La masa era un pic mai dificil pentru ca erau mulți turiști și mesele erau insuficiente,dar chiar dacă așteptai sa se elibereze o masa nu dura mai mult de 10 min. Noi am fost mulțumiți de hotel. Recomand!

Arata mai mult

9.7

Golden Line

Hotelul curat, personal ok,mancarea foarte buna,doar ca noi am prins o perioada cam aglomerata si stateai uneori la cozi.. camera curata,spatioasa,dar ar mai trebui investit in confortul patului/canapelei

Arata mai mult

8.8

Vacanta Golden Line

Golden Line un hotel curat, primitor cu personal drăguț.Mancare bună,băuturi slăbuțe,snack bar cu pizza ,cartofi,legume , fructe,înghețată.As spune raport calitate/pret este ok.Parcare păzită 20 leva/zi.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (124) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Golden Line

Intrebari frecvente despre Hotel Golden Line

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Golden Line, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria